Pokaż pełną wersje : Addony
Endrek92
22-02-2008, 21:15
mam pytanie czy gdy konczy ci sie pacc i nie zmienisz outfitu to czy addony zostaja czy "czekaja" do nastepnego kupna pacca.
po_prostu_ja
22-02-2008, 21:18
@2down
heh ups.. double xD
po_prostu_ja
22-02-2008, 21:20
kiedys tak bylo, teraz juz tak nie jest. po prostu jak skonczy ci sie pacc, po zalogowaniu do gry jestes ubrany w to w co byles ubrany przy zrobieniu postaci
@up
eee...
@Autor
Tak, outfity poczekają do nastepnego pacca, w czasie FACC nie możesz ich używać, ale kiedy kupisz PACC, będziesz mógł bez robienia questów na nie.
Czekają do kupna pacca.
I gdy zalogujesz się pierwszy raz bez pacca to masz włączone wybieranie stroju i podstawowe kolory.
Endrek92
22-02-2008, 21:28
kurde szkoda..... bo ja na raz pacc chcialem ale full Knighta sie nie opyli.... myslalem ze da rade ..... szkoda.... a jak zrobie oufit jakis questowy np. Assasina to czy on mi zostanie sam bez addonow czy tez zniknie??
po_prostu_ja
22-02-2008, 21:31
Czytaj ze zrozumieniem... nie bedziesz miec zadnego ani ADDONU ani OUTFITU bez pacca.. nawet jak go wykonasz. Musisz po prostu kupic jeszcze raz pacca ;)
Po skonczeniu sie Pacc'a znikaja ci addony(WSZYSTKIE!!!) i outfity (oprocz standardowych) ;) Ale gdy Pacc'a kupisz po raz drugi addony, ktore kupiles bedziesz mial spowrotemB)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.