Pokaż pełną wersje : pomozcie
gram na libera czy jakos tak i gram sobie a tu lag,wszystko normalnie dziala tylko nie moge sie wylogowac i poruzyc po chwili jest kick pozniej jak sie probujue zalogowac jeszcze rqazt oalbo musze kupe czasu czekac albo jest blad jest albo -1 ablo 200002 to ja mam cos z kompem czy to serwer do dupy?
gram na libera czy jakos tak i gram sobie a tu lag,wszystko normalnie dziala tylko nie moge sie wylogowac i poruzyc po chwili jest kick pozniej jak sie probujue zalogowac jeszcze rqazt oalbo musze kupe czasu czekac albo jest blad jest albo -1 ablo 200002 to ja mam cos z kompem czy to serwer do dupy?
Servery coś ostatnio szwankują, czytaj tematy niżej.
/Down : na Niemieckich też są nieraz lagi.
Graj na serwach Niemieckich które są przeznaczone dla ludzi z europy.
neopostman
23-02-2008, 10:31
Ja nie mogę, jest już 10+ takich tematów, tak trudno sobie wejść i zobaczyć ?
Smerf.hsb
23-02-2008, 11:01
Odpowiedź na pytanie jest prosta - nie graj już w to.
to sie co chwile dzieje a nie chce mi sie grac znowu od poczatku,poexpie sobie kilka minut i kick uda mi sie wejsc ledwo sie rusze i lag kilka minut i znowu kick,to jest wkurw******,a jak ktos napisal ze serwery szwankuja to pewnie to samo bedzie na niemieckich X(X(X(
Eh... Masz problem... Graj albo po południu albo rano wtedy moim zdaniem wszystko jest ok(Przynajmniej ja tak mam). Ja codziennie wstaje o 8 albo i o 9 no i sobie gram tak do 13 ;). O 17, 18, 19 i tak o 20 nie radze ci wchodzić bo wtedy też są niezłe lagi... A no i wieczorkiem tak o 21-24 jest nieźle(już nie powie o godzinie 01:00, 02:00 itp.) :)
Pozdro..
PS: Nie komentujcie mojej wypowiedzi typu: "LOL człowieku zastanów się co mówisz". Tylko według mnie o tej porze nie ma lagów.
Eh... Masz problem... Graj albo po południu albo rano wtedy moim zdaniem wszystko jest ok(Przynajmniej ja tak mam). Ja codziennie wstaje o 8 albo i o 9 no i sobie gram tak do 13 ;). O 17, 18, 19 i tak o 20 nie radze ci wchodzić bo wtedy też są niezłe lagi... A no i wieczorkiem tak o 21-24 jest nieźle(już nie powie o godzinie 01:00, 02:00 itp.) :)
Pozdro..
PS: Nie komentujcie mojej wypowiedzi typu: "LOL człowieku zastanów się co mówisz". Tylko według mnie o tej porze nie ma lagów.
mi wlasnie tez tak chodzi wieczorem w miare dobrze,rano nie patzylem bo na kompa siadam dopiero 17-... no i do szzkoly trzeba isc:(:(:(:(:(:(:( a o tej porze nie ma morze lagow bo bardzo malo ludzie jest wtedy.To najwyzej pogral bym sobie w tibie sobota i niedzielaX(:(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.