zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Atak dragów na Drakonie ??

Seredo
23-02-2008, 01:25
Niegdy o tego typy ataku nie slyszalem. Lecz expie sobie dzisiaj na Drakoni. Zabiłem dla schodze z wiezy patrze a tam dragi chodza po powierzchni. Napewno nikt mi kawału nie zrobił ponieważ nie da się ropnac dragow gdyz znajduja sie one 2 poziomy nizej od powierzchni. Zrobiłem 2 skriny jeden przy wejsciu do wiezy z dlem pomyslalem zeby zrobic skrina dopiero po zabiciu Dragow ;/ zas drugi zrobilem przed zabiciem. Dla mnie to dziwne bo nigdy nie slyszalem o ataku dragow na drakonie. Czyzby moze i na drakoni pokazuje sie od czasu do czasu demondras ?? Moze tlyko tym rezem pojawiła sie sama obstawa bez Bosa ?? Kto wie :) nastepna zagadka daje skriny z dowodem ze jednak taki atak wystąpił na Nebuli ^^ Pozdrawiam
http://images30.fotosik.pl/164/9782495e5f6382c0.jpg (www.fotosik.pl)
http://images33.fotosik.pl/153/cf98f3a6d4d240c8.jpg (www.fotosik.pl)

Pomocny Murzyn
23-02-2008, 01:48
Dla twojej wiadomości można ropnąć potworki 2 poziomy w górę, a sprawdziłeś czy po ich zabiciu był full resp w cave'ach?? Możliwe, że czasem pojawia się parę na powierzchni....

Seredo
23-02-2008, 01:53
tak po tym mialem ful resp w cavach. Dla mnie dziwne. Czy ktos sie spotkal z takim incydentem ?? :P

Ufocznik
23-02-2008, 01:55
mozna wyropowac 2 poziomy w gore, a co do tych dragow to ile ich bylo? bo wyropowac mozna zdaje sie 3 (2 z tej dziury na polnocy i 1 z tej zachodniej)

Seredo
23-02-2008, 01:59
Wlasnie byly 4 dragi 2 pod wieza i 2 pod wschodnia dziora . Respy byly pelne. Czyli musi byc ot jakis cichy atak dragow na drakonie.

Avallach
23-02-2008, 02:16
pewno tak, tak samo jak atak soldów na cormaye, bez zapowiedzi bez niczego ^^

Aroonia
23-02-2008, 15:26
O ile mi wiadomo istnieje również atak spiderów (czy gsów- tego nie wiem ) na Kazordoon. Również bez jakiejkolwiek zapowiedzi...

Mietek919
23-02-2008, 17:04
Mini atak waspów na darashie i nie ma o tym powiadomienia.

Avallach
23-02-2008, 18:00
Mini atak waspów na darashie i nie ma o tym powiadomienia.

ooo wlasnie tez to widzialem ostatnio ;]

Viste
23-02-2008, 18:34
Osobiście spotkałem się z atakiem orców na Lighthouse koło Thais. Central nie kolo wiezy biegały sobie normalne a co piętro wyzej to lepsze orki. Nie wiem jak to możliwe, ale może i wy mieliście z czymś takim styczność.

@down
Ale tam nie było Warlorda nawet :| Poprostu grupka orców kolo tego lighthousa i pare na samej wiezy, na 3 pietrze były 2 leadery to pamietam;p A dalej to Zerki/Leadery.
Tibia jest dziwna...

Avallach
23-02-2008, 18:53
Osobiście spotkałem się z atakiem orców na Lighthouse koło Thais. Central nie kolo wiezy biegały sobie normalne a co piętro wyzej to lepsze orki. Nie wiem jak to możliwe, ale może i wy mieliście z czymś takim styczność.

z warlordami jest podobno zwiazany amazon set ^^

Akahan
23-02-2008, 19:44
Z amazon setem to jest atak na femur hills (nigdy nie umiałem tego pisać), i to tam z warlordów wypada ten set, a lighthouse, są chyba max leadery...

Asash
23-02-2008, 19:54
@up
W lighthouse są/jest warlord(y)

Avallach
23-02-2008, 20:03
@up
W lighthouse są/jest warlord(y)

Sa 2 warlordy. Ja slyszalem ze poszczegolne czesci Amazon seta mozna zdobyc z atakow na femor/thais/lighthouse, ale to tylko pogloski ;]

Rav
23-02-2008, 20:09
O ile mi wiadomo istnieje również atak spiderów (czy gsów- tego nie wiem ) na Kazordoon. Również bez jakiejkolwiek zapowiedzi...

Ostatanio bedac w pobliżu kazo depo nagle obok mnie "zalogowały" sie ponad 4 spidery

Duch Guardi
24-02-2008, 09:05
Ostatanio bedac w pobliżu kazo depo nagle obok mnie "zalogowały" sie ponad 4 spidery
normalny atak na kazo :>

proponuje ten poradnik: http://tibia.wikia.com/wiki/Raids

Corrnn
24-02-2008, 13:06
Expilem na draconii na lvlach 82-90, i nigdy sie nie spotkalem z tego typu "raidem".
Na 99% ktos wyropowal dragi ; )

Seredo
24-02-2008, 14:06
Tyle ze nie ma opcji wyropowac 4 dragow. jednego mozna z zachodniej dziory dwa z północno wschodniej a tego ze wschodniej sie nie da bo sa schodki. Zreszto jak juz napisalem respy byly pelne.

Vincento_Vampire
26-02-2008, 15:13
zapewne miały okres godowy

Wasz szczerze,
Shane

~

Rooo
26-02-2008, 15:41
tak po tym mialem ful resp w cavach. Dla mnie dziwne. Czy ktos sie spotkal z takim incydentem ?? :P

Ja z tym sie spotkałem oraz mój "przyjaciel" , ktory expił tam ze mną na zmiane ;] Ja wyexpiłem tam 4.5kk expa i tylko raz spotkałem sie z takim respem . Mój kumpel też podobno się z tym zetknął ale pół roku wcześniej ;) W moim przypadku spodobało mi sie to jak również ździwiło :) , bo wszędzie miałem Full respawn = szybszy exp :p Niestety jak się je zabije to już nie odradzają sie na nowo :baby: U mnie na pewno ich nikt nie ropnął , ponieważ respy były full , a po drugie nikogo nie zauważyłem a tam się łazi szybko dookoła piramidy :D Na 100% spotkałeś się z dodatkowym respem :)

Juhhhhy
15-03-2008, 01:15
Niegdy o tego typy ataku nie slyszalem. Lecz expie sobie dzisiaj na Drakoni. Zabiłem dla schodze z wiezy patrze a tam dragi chodza po powierzchni. Napewno nikt mi kawału nie zrobił ponieważ nie da się ropnac dragow gdyz znajduja sie one 2 poziomy nizej od powierzchni. Zrobiłem 2 skriny jeden przy wejsciu do wiezy z dlem pomyslalem zeby zrobic skrina dopiero po zabiciu Dragow ;/ zas drugi zrobilem przed zabiciem. Dla mnie to dziwne bo nigdy nie slyszalem o ataku dragow na drakonie. Czyzby moze i na drakoni pokazuje sie od czasu do czasu demondras ?? Moze tlyko tym rezem pojawiła sie sama obstawa bez Bosa ?? Kto wie :) nastepna zagadka daje skriny z dowodem ze jednak taki atak wystąpił na Nebuli ^^ Pozdrawiam

Rzeczywiscie wystepuje tam takie zjawisko jak zrespienie sie kilku dragonow jest nie czeste ale jest, nie wystepuje tam zaden boss. Spawn smokow jest nieregularny od 2 do 8 sztuk.