zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Kolejna Wygrana Szwedów nad Polakami

Gepolsky
23-02-2008, 02:43
Unia Europejska po raz pierwszy podała oficjalną klasyfikację penisów - wraz z precyzyjnym podziałem na rozmiary - mały, średni i duży. Te pierwsze podczas wzwodu nie przekraczają 14,1 cm długości. Rozmiary średnich zaczynają się od 16,1 cm, a dużych od 18,1 cm. Polscy seksuolodzy oświadczyli, że z przyczyn humanitarnych nie podadzą średniej dla naszego kraju. Nie ukrywali jednak, że jest ona dość niska.

Badanie Europejskiego Towarzystwa Medycyny Seksualnej przeprowadzono z wielkim rozmachem: o długość przyrodzenia zapytano około 50 tys. dorosłych mężczyzn z wszystkich krajów Unii. Co dziesiąty ankietowany wyznał, że jego członek nie przekracza najniższej normy. Największa grupa - bo aż 66 proc. - podała, że ma średniego penisa. Co piąty mężczyzna chwalił się zaś, że jego przyrodzenie mieści się w górnych granicach normy.

Rekordzistami okazali się Skandynawowie, a konkretnie Szwedzi. Ich penisy w zwodzie miały nawet po 25 centymetrów długości!

InvisibleWound
23-02-2008, 03:39
przez pephyego :/

Nirvy
16-03-2008, 17:45
A wydawało mi się ,że murzyni mają największe pałki:/

Unholy_Elder
16-03-2008, 17:51
Szwedzi maja duze paly bo sa ped**ami. W doslownym tego slowa znaczeniu, wsrod szwedow jest duzo homo~.

_LordMitt_
16-03-2008, 18:02
a tam szwedzi duze palki dobiliscie mnie
ja w szwecji mieszkam i wrzystkich szwedow tepimy..

Znaczy ja i ludzie z innych krajow.

Dlaczego?
Bawia sie patykami .... I gorzej od Donalda Tuska wygladaja...

erranero
25-10-2008, 10:06
offtop ...
to forum o tibi a nie o seksie ;//
wiec takie rzeczy to sobie koles zamieszczaj na twoich peda****ch stronach ...X(

Thavenix
25-10-2008, 12:25
omfg... gz archeolog ; ]