Pokaż pełną wersje : Undead dragony ;d
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/37682
komentować ;d
Segalczuk
23-02-2008, 05:23
ciuuut dlugawy i nudny , a loot ........ xd
Kup.Se.Musk
23-02-2008, 10:15
Fakt, film trochę nudnawy, ale ten końcowy loot. Pierwszy na Guardii, a chyba trzeci w całym tibijskim świecie, tak?
P.S a gdzie jest Elder Yakoob[54 ED]? ;DD
psyhopatka
23-02-2008, 10:34
Nie używanie exety
Cały team biegał do lota jak undead miał reda = 0 zaufania.
Lot zajebiaszczy.
da sie obejrzec ;p.. ale w*****al mnie z tymi outfitami ;/
Lord Evad
23-02-2008, 12:17
nuuudny :/
11:18 Aleethya [129]: i dopuacic
11:17 Aleethya [129]: jurz mam
_/
obejrzalem kawalek i odechcialo mi sie dalej ogladac takiego filmu.... moge sie zalozyc co spadnie.. jak komus sie nie chce ogladac to nizej spoil :)
spoil:
.shenlong sword(zaznaczasz na wlasna odpowiedzialnosc)
Jaki ma być film z bicia 1 Undeda co 5 min? To jest hunt więc nudne a ten film powstał żeby pokazać jak sie go leje bo nie widziałem do tej pory takich filmów:>
@Nie używanie "exety"
Użyje exety mam exhausted i jak dostane combo a sio an górze to kto mnie uratuje?
@Wyrywanie sie do loota
Każdy chciał zobaczyć 3 Shelong Sworda albo 2 Gorgon Sworda w Tibi ale przyznaje Ryba i Meffa przesadzali ;s
Croucherek
23-02-2008, 13:16
tak jak up, film nudnawy . . . ale gz loota
Kleczajek
23-02-2008, 13:20
Film dosyc nudy, ladne waste ^^
Nie chce was martwic ale z tego co ja slyszalem to shenlong sword nie leci z undead dragona a na erigu ktos zrobil fake ;P Ale mozliwe ze to tylko glupia plota [;
Ke? oglądnij tibia.de jak jakiś tydzieć temu wylocili Shelong Sworda i te jakiegoś Gorgo~ czy jak mu tam jest :>
Kleczajek
23-02-2008, 13:44
;o Ok, poszukam :) U nas na Refugii sporo osob huncilo i nic nie lecialo wiec myslelismy, ze ktoś na erigu zrobil fake.
KarolhansofGuardia
24-02-2008, 22:42
Guardia = Dżungla :D
LOL co Do loota hmm ?? :D Moze małe sprostowango w grze :D
Gdzie wy widzicie shenlonga na tym filmie, bo ja nigdzie... A loot tragiczny, same broad swordy praktycznie...
K.a.c.z.k.a
24-02-2008, 23:29
@up
No właśnie gdzie wy tego shenga widzicie ?? przez cały film go nie ma ;/
Radzik15
24-02-2008, 23:46
Sorry, obejrzałem cały film, w której minucie tu wypada Shenlong ? o.O
Leader Fox Dragstar
25-02-2008, 00:03
Gdzie wy widzicie shenlonga na tym filmie, bo ja nigdzie... A loot tragiczny, same broad swordy praktycznie...
@up
No właśnie gdzie wy tego shenga widzicie ?? przez cały film go nie ma ;/
Sorry, obejrzałem cały film, w której minucie tu wypada Shenlong ? o.O
http://en.wikipedia.org/wiki/Irony
http://en.wikipedia.org/wiki/Irony
Ejjj ale my PL
Fakt, film trochę nudnawy, ale ten końcowy loot. Pierwszy na Guardii, a chyba trzeci w całym tibijskim świecie, tak?
P.S a gdzie jest Elder Yakoob[54 ED]? ;DD
Dzieki za zdradzenie loota... w innej formie, ale nie musiales pisac -.-
KAZDY SIE PO TYM DOMYSLI O CO CHODZI OMG...
Segalczuk
25-02-2008, 15:20
Dzieki za zdradzenie loota... w innej formie, ale nie musiales pisac -.-
KAZDY SIE PO TYM DOMYSLI O CO CHODZI OMG...
Ale najlepsze w tym jest że ... xDDDD!!! , sam zobacz ;p
@up
Eh... ;d.
@topic
Patrząc po wypowiedziach to zdaje mi się, że większość nie oglądała filmiku i tylko gada żeby gadać, więc wniosek jest prosty myślę, że żadnego shelong sworda tam nie było, no cóż teraz zabiorę się za filmik i zobaczymy co tam takiego lootneliście.
Pomocny Murzyn
25-02-2008, 20:16
Albo coś przeoczyłem, ale tam nic nie spadło...
bo nic nie spadło hahaha XD
hmm.. film troche długaśny. nie chcialo mi sie do konca tego ogladac.. ladnie biliscie te shity wszystkie. moglby ktos napisac jaki loot byl?
Jakiś life crystal, plate armory i broad swordy, pare essence i orbow... ogolnei to ani 1 itemka wartego rpzynajmniej 1k :)
Dziki_Osiol
26-02-2008, 18:41
Ke? oglądnij tibia.de jak jakiś tydzieć temu wylocili Shelong Sworda i te jakiegoś Gorgo~ czy jak mu tam jest :>
przeszukalem chyba cale forum z filmami z tego okresu i jakos nic takiego tam nie ma... xD
a jesli jest to podaj linka
Neqromantha
26-02-2008, 21:50
20:49 Aleethya [129]: jurz mam
Cytat z filmu. Ladnie bili, ale nie podoba mi sie, że shooterzy tak panicznie biegną po loota. Żałosnie to wygląda.
zalosny film zalosni shoterzy zalosny temat jak by mi ktos do lotu podbiegl to by byly jegoostatnie przebiegniete sqm.
Ale jesteś super mogę cię dotknąć?
Hubsik99
28-02-2008, 23:18
Kretyny wkrecaja was, tam nic spadlo Oo .
Specjalnie tak pisza zeby ogladac do 100 minuty ... \,,/
Kanaretto
28-02-2008, 23:24
20:49 Aleethya [129]: jurz mam
Cytat z filmu. Ladnie bili, ale nie podoba mi sie, że shooterzy tak panicznie biegną po loota. Żałosnie to wygląda.
Wiesz jak to jest wkoncu combo taki 100 royal dostanie to sie oduczy jak po blessy i aola bedzie musial leciec.
Sebcio :)
29-02-2008, 00:20
i tak po huju moim zdaniem tyle co narobili tych "rare" pro itemow co sie nadaja dla 55 levela zamiast gsa ze co 2 tibijczyk moze sie chwalic lootnieciem czegos jako pierwszy z pieciu -.- w huj smieci i tyle zamiast zrobic jakies fajne bornie to kurwa stoicie jak palanty na ud na*******acie to pewnie z kilka dni i se lootujecie sworda i nikt go nie chce chyba ze pierdolnac w domek. shitsoft _/
a btw jakos nie widzialem tego uber loota
Draggy_Slayer
04-03-2008, 01:33
;o Ok, poszukam :) U nas na Refugii sporo osob huncilo i nic nie lecialo wiec myslelismy, ze ktoś na erigu zrobil fake.
taaa z kornikiem bilem i cale gowno polecialo
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.