Pokaż pełną wersje : Of vs Ef vs Mint>gdzie lepiej zarabiać?
babcia666
23-02-2008, 09:33
Takie moje pytanko:
Gdzie więcej kasy zarobie? Na elfach (shieldy, bowy, blossom, orchidy i woce), minoskach (multum loota, od sabre do chain arms) czy forteca orc'ów? Pandoria, 56 pallek z postmanem oczywiście done.
Ps. Jeżeli by było możliwe to proszę o spis do miejscówek:
Miejsce - Kasa/h (wliczając loota) - exp/h.
Jak na mój gust to najgorzej chyba będzie w mint i Ef, bo jakieś ~10 min drogi, ale czekam na wasze zdanie.
Ja tam myśle, że na Mint będzie najwięcej. Na Ofie może być trochę ciężko z Twoim lvl. (No zależy gdzie byś chciał expić.), a Ef zawsze przepełnione i w ogóle do dupy. Ja polecam zarabiać na Mint.
na ef jest bardzo duży zysk, exp zależy od ilości osób... jeśli byłbyś sam na wieży to i z 40k/h wyciągniesz :) ale problem w tym że zawsze ktoś jest bo zysk jest ogromny jak na takie miejsce.
wg mnie na of masz trochę za mały lvl...
mint, może i kupa kasy z lootu ale trzeba mieć dobrą kryjówkę na lootbag, bo są nooby które kradną bądź mają boty (te co widać co jest pod drzewami itp.) dużym plusem jest też to że nie ma tam zbyt dużo osób.
@down
ale po 10 chain armorów chyba nie będzie wysyłał...
KatsuKnight
23-02-2008, 10:09
@Up
On napisał że ma postmana done więc poco mu chować loot przecież może wysłać z mint~
Ja ci polecam Mint, EF z tych dwóch sam wybierz.. Dawno swoim 68 knightem ciężko mi było na Of.
Na Of za maly lvl ;>
Osobiscie polecal bym Mint. Masz postmana, co znacznie ulatwia Ci zycie. Bp parceli i naprawde duuuuuuzo loota robisz ;]
Richard56
22-04-2008, 12:12
jeśli masz obsidian knife to mint
Dragon-Fly
22-04-2008, 12:13
@UP - Opanuj się archeologu!
Nie_a_ty
23-04-2008, 18:27
@UP - Opanuj się archeologu!
Ten temat jest z lutego więc bez przesady człowieku.
Btw. co to znaczy archeolog ? Bo odpowiedział na stary temat ? Bez jaj panowie bez jaj.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.