zaloguj się

Pokaż pełną wersje : !!! Aktualizacje !!!

Amorekboy
23-02-2008, 11:51
Powiedzcie dlaczego tibia.pl nie uzupelnia nabiezaco niusow dotyczocych runek, potionow itd. jest to troche denerwojace wedlug mnie, bo pisze co innego a w grze jest calkiem inaczej. jak juz prowadza taka stone to mogli by sie troche bardziej postarac, co myslicie?? ;/

aha i gdyby ktos znalazl jakies niezgodnosci co do strony i gry to napiszcie tutaj, moze to pomoze moderatorom w aktualizacji tej strony...
ja zauwarzylem ze health potion leczy o 50% wiecej niz jest tu na stronie napisane i ze uh juz nie jest dl a knighta runka pelnego uleczenia ;/

neopostman
23-02-2008, 12:01
A myślisz że w tym czasie modki i admini sobie leżą na plaży na Hawajach i nic nie robią ? Myślisz że to takie łatwe ? Trzeba najpierw zebrać informacje o przedmiotach, dokładne działanie etc. Zresztą nie rozumiem czemu się rzucasz skoro jest już zaktualizowane...

Cery
23-02-2008, 12:03
Powiedzcie dlaczego tibia.pl nie uzupelnia nabiezaco niusow dotyczocych runek, potionow itd. jest to troche denerwojace wedlug mnie, bo pisze co innego a w grze jest calkiem inaczej. jak juz prowadza taka stone to mogli by sie troche bardziej postarac, co myslicie?? ;/

aha i gdyby ktos znalazl jakies niezgodnosci co do strony i gry to napiszcie tutaj, moze to pomoze moderatorom w aktualizacji tej strony...
ja zauwarzylem ze health potion leczy o 50% wiecej niz jest tu na stronie napisane i ze uh juz nie jest dl a knighta runka pelnego uleczenia ;/

1. Ludzie nie mają czasu/ Nie chce Im się/ Robią Ci nazłość
2. Pod forum Inne dział Tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp.

Tutaj Klik KLIK (http://forum.tibia.pl/forumdisplay.php?f=14)

Amorekboy
23-02-2008, 17:26
A myślisz że w tym czasie modki i admini sobie leżą na plaży na Hawajach i nic nie robią ? Myślisz że to takie łatwe ? Trzeba najpierw zebrać informacje o przedmiotach, dokładne działanie etc. Zresztą nie rozumiem czemu się żucasz skoro jest już zaktualizowane...

dokladnie tak mi sie wydaje ze to robia :) moze nie na hawajach bo nie wszystkich stac ale pod jablonka w ogrudku napewno :)

nic nie jest zaktualizowane :) teraz sparwdzalem

Armistar
23-02-2008, 17:30
Myśle, że admini mają też ważniejsze sprawy. No i oczywyście rl życie :P

@offtopic

A myślisz że w tym czasie modki i admini sobie leżą na plaży na Hawajach i nic nie robią ? Myślisz że to takie łatwe ? Trzeba najpierw zebrać informacje o przedmiotach, dokładne działanie etc. Zresztą nie rozumiem czemu się żucasz skoro jest już zaktualizowane...

A od kiedy "żucasz" pisze sie przez "ż" :D

..::QRAS::..
23-02-2008, 17:55
mysle ze powinien byc pobor do suportu

Amorekboy
23-02-2008, 18:02
zgodze sie z wami ze tez maja swoje zycie ale jesli juz sa tymi adminami i sami sie na to godzili to maja jakies obowiazki ktorych nie powinni zaniedbywac... przeciez tu sa juz nie ktore informacje od pol roku te same ktore bardzo mijaja sie z prawda...

Akahan
23-02-2008, 19:39
godzili
Godzilla gdzie?

żucasz
Rzucasz się pisze!

ogrudku
Ogródku jak coś...

nie ktore
Już kończę, pisze się niektóre.

Tak, myślisz, że to tak łatwo, modki mają swoje "rzycie"(napisane specjalnie!) realne, są już dorosłymi ludźmi i nie mają czasu 24/7, a i do suportu nie jest się łatwo dostać znajomość html, php, itp...

PS. Mozilla nie gryzie! Na lekcje, a nie w Tibie grać :/.

Levi
23-02-2008, 20:15
Byleś kiedyś modkiem? Małe forum jest już trudno opanować bo ciągle jest jakiś spam/łamanie regulaminu. Jeśli wszyscy pisaliby wszystko tak jak trzeba(przestrzeganie regulaminu)to na pewno mieli by oni więcej czasu na inne rzeczy...Po za tym utrzymanie takiej ilości przedmiotów i ich statystyk tak aby były zawsze aktualne jest ciężkie...
Trochę wyrozumiałości a jak masz wątpliwości poszukaj w innym źródle dla potwierdzenia:)