PDA

Pokaż pełną wersje : Ukradli mi konto!

natala2008
23-02-2008, 14:52
Dzisiaj normalnie sobie wlaczylam kompa i wlaczylam tibie. Weszlam na moja postac,kod wchodzi,password wchodzi. Zobaczylam gostka który wolal : Dam 8 k za 2 glosy na mnie! Podeszlam do niego i mówie : jak mam na ciebie oddac glos? Odp:
-Wejdz na tibia.daj.pl i zaloguj sie.- Wiec tak zrobilam, wchodze se na stronke i loguje sie, az tu nagle infa mi wyskakuje i pisze ze 5 minut temu ktos juz wpisywal te haslo i mam poczekac 5 min. No to czekam. Potem wlaczam sie postacia(mojego brata) na innym kodzie i jego kolega który jest tez moim kolega do mnie gada bo mysli ze to mój brat:
-wez zabierz swoja siostre przed chwila mnie dedala
-ej to ja natalia,to niemozliwe zebym cie dedala przeciez ja patrzylam cos na necie.
-walilas mnie
-UKRADLI MI KONTO!
-;D;D;D jasne,jasne
-serio
Potem zobaczylam na internecie na moja postac wpisalam w characters: Hallowinowa Dziewczyna (tak sie nazywam w tibi) i pisalo w ramce "deaths" ze zabil mnie kucza marek. Bardzo sie zdziwilam i wlaczylam znów postac mojego brata (on wtedy nie gral w tibie) wszyscy jego koledzy którzy sa moimi kolegami mi powiedzieli ze "tak dednal cie kucza marek". Pomyslalam sobie ze przeciez ja dopiero tydzien temu dowiedzialam sie ze trzeba sie wylogowywac na www.tibia.com Pewnie wtedy mi ukradli konto :(;(

bemo
23-02-2008, 15:02
bo tylko idiotka wchodzi na tibia. daj.pl

daj daj daj daj !

ja ci dam 4k jak wejdzisz na tibia.y0y0.pl

Amirez
23-02-2008, 16:09
Dzisiaj normalnie sobie wlaczylam kompa i wlaczylam tibie. Weszlam na moja postac,kod wchodzi,password wchodzi. Zobaczylam gostka który wolal : Dam 8 k za 2 glosy na mnie! Podeszlam do niego i mówie : jak mam na ciebie oddac glos? Odp:
-Wejdz na tibia.daj.pl i zaloguj sie.- Wiec tak zrobilam, wchodze se na stronke i loguje sie, az tu nagle infa mi wyskakuje i pisze ze 5 minut temu ktos juz wpisywal te haslo i mam poczekac 5 min. No to czekam. Potem wlaczam sie postacia(mojego brata) na innym kodzie i jego kolega który jest tez moim kolega do mnie gada bo mysli ze to mój brat:
-ej to ja natalia,to niemozliwe zebym cie dedala przeciez ja patrzylam cos na necie.
-walilas mnie
-UKRADLI MI KONTO!
-;D;D;D jasne,jasne
-serio
Potem zobaczylam na internecie na moja postac wpisalam w characters: Hallowinowa Dziewczyna (tak sie nazywam w tibi) i pisalo w ramce "deaths" ze zabil mnie kucza marek. Bardzo sie zdziwilam i wlaczylam znów postac mojego brata (on wtedy nie gral w tibie) wszyscy jego koledzy którzy sa moimi kolegami mi powiedzieli ze "tak dednal cie kucza marek". Pomyslalam sobie ze przeciez ja dopiero tydzien temu dowiedzialam sie ze trzeba sie wylogowywac na www.tibia.com Pewnie wtedy mi ukradli konto :(;(

Jesteś tró and Pro. To jest straszne jak ludzie daja sie nabrac czasem

natala2008
23-02-2008, 16:41
Ja sie na tym nie znam ludzie!
Na co wchodzic,gdzie sciagnac blablabla 8o

i po pierwsze kod mi nie wchodzil jak sie logowalam czyli juz ktos wczesniej se "sciagnal" mój kod

natala2008
23-02-2008, 16:48
Ma sie peha po prostu =]

Adow Adan
23-02-2008, 17:18
@up

Jakbys miala mozg , to bys pecha nie miala ...

Mordor
23-02-2008, 17:21
@up

Jakbys miala mozg , to bys pecha nie miala ...

Nic dodac nic ujac...

Vasudanin
23-02-2008, 17:22
@up

bluzgacie zamiast wytlumaczyc "kon was tracal pies was jebal"

@top

zalogowac swoimi passami mozesz sie bezpiecznie tylko na tibia.com i nie loguj sie nigdy swoimi passami na zadne strony

btw.

chodzcie wszyscy go zaspamujemy jesli wam sie nudzi ;]

natala2008
23-02-2008, 17:23
Jakie glupie tematy sa w tym forum =/
Moze ktos otworzy temat o pacc ?

natala2008
23-02-2008, 17:29
Ktos mi caly czas na gg pisze jakies infa o stronach z gwiazdami. Takie noobskie stronki to sa ojoj to ktos musi byc naprawde porabany zeby je ogladac. Ale co ja pisze przeciez to nie na temat

Dzieki Vasudanin za komentarz ;)

natala2008
23-02-2008, 17:31
Chyba stworze nowy temat hmmmm tylko jaki?

Czekam na propozycje =]

Lasooch
23-02-2008, 17:34
Proponuję, żebyś sp*erdalała.

natala2008
23-02-2008, 18:23
a ty jestes noobem

natala2008
23-02-2008, 18:29
Mrówka i slon bawia sie w chowanego.
Mrówka liczy : 5,7,10,35,100 SZUKAM!. Szuka pod lisciem,szuka w parku, przeszukala cala okolice az w koncu mówi:
MAM CIE W DUPIE!
Skad wiedzialas? - odpowiada slon

milano8
23-02-2008, 21:15
@up
zamknij sie juz czaisz nudzi ci sie to wypier***** na torga a nie tu psamujesz

Bartholomew
23-02-2008, 21:35
omg to jest prowokacja l:-s

Serious Sam
23-02-2008, 21:49
@natalia2008

Widać sama dałaś się nabrać, następnym razem będziesz wiedziała, żeby nie wchodzić na takie stronki oraz nie podawać passów...
Po drugie, to mogłabyś nie pisać tak posta za postem?Zaśmiecasz wtedy forum, proponuje abyś edytowała posty...

Bartas15
23-02-2008, 21:59
Kurde 15 sorc hacked!!! :/ Na twoim miejscu bym chyba sie zabił

milano8
23-02-2008, 22:35
omg to jest prowokacja l:-s

moze jest ale przesada z tym spamowaniem i tak w tym dziale arcania jest duzo spamu to jeszcze jakas suka z torgu przyszla zasmiecac

JechaczNakonny
24-02-2008, 01:51
JEZU NATALIA!

zadzwoń na policje coś poradzą! xD

997 albo 112 pamietaj..

Bruinena
24-02-2008, 04:17
są ludzie i parapety ale żeby sie klamką urodzić ;(

Szefoo
24-02-2008, 10:13
@Natalia2008?

Po pierwsze DAWAJ EDYTUJ!!
Po drugie dobzre Ci tak
Po trzecie on tez mnie chcial haknac i teraz od niego mam hunta uahuUHAUHUhuHAUAHU od jego kina i myszli ze dam mu 20k ^.-

Picinhoxs
24-02-2008, 11:59
OMG OMG OMG OMG HACKNELI CI KONTO? OMG OMG

Zal mi tego co ci hackna ;s nic niezarobil papa

Retukss
24-02-2008, 12:08
Natalia~
jak widzisz już w*****łaś połowę forum ludzi z Arcani :) A i tak btw. jeśli się nie wygłupiasz, to czemu nie czytałaś poradników, ani helpa ?

natala2008
24-02-2008, 14:39
To moja jedna postac która miala 10.000 gp ;'(
trudno sie mówi

Martinni121
26-02-2008, 22:09
Ja was nie kapuję, ona piszę żeby ostrzec innych, to jest raz, dwa że każdemu się może zdarzyć, jak wcześniej nie słyszał o czymś takim. Dzisiaj gram se w Tibie, a tu podchodzi gość, też taki tekst, wejdziesz na daj itd. to ci dam 5k. Ja długo nie gram i nie wiedziałem co to jest, wmówił mi, że jak wejdę to on dostanie pacc :D Ja serio jestem nie zczajony i by mu się udało, ale on też był do d... :p poza tym serw obciążony może nic się nie stało, ale po ch.. tu tacy złodzieje grają?

Martinni121
27-02-2008, 09:34
Ej, ja nie podawałem żadnych passów, a mnie koleś okradł, nic nie mam, wszystko mi zabrał. A nic mu nie podawałem. ;( Nic nie da się już z tym zrobić?

Amirez
27-02-2008, 09:59
lol <10..>

jacke
27-02-2008, 13:59
Ej, ja nie podawałem żadnych passów, a mnie koleś okradł, nic nie mam, wszystko mi zabrał. A nic mu nie podawałem. ;( Nic nie da się już z tym zrobić?

zawsze mozna napisac do brawo :Q

natala2008
27-02-2008, 15:25
Sluchaj mojej wypowiedzi Martinni

Dzieki za dobry komentarz

natala2008
27-02-2008, 15:32
Da sie cos z tym zrobic:
ja dzisiaj pogadalam z tym gostkiem co mi ukradl konto i prosilam go zeby mi oddal moje konto no to on mói jaki har a ja wymieniam po kolei potem sie do mnie pyta jakby do chlopaka a ja mówie ze jestem dziewczyna i mam 11 lat no to on powiedzial ze jutro odda mi konto i dolozy 40 k,ale powiedzialam mu zeby nie dokladal 40 k

Martinni dzieki ci,ty mnie jeden/jedna zrozumiales/zrozumialas dzieki

skarabeusz323
27-02-2008, 15:36
Da sie cos z tym zrobic:
ja dzisiaj pogadalam z tym gostkiem co mi ukradl konto i prosilam go zeby mi oddal moje konto no to on mói jaki har a ja wymieniam po kolei potem sie do mnie pyta jakby do chlopaka a ja mówie ze jestem dziewczyna i mam 11 lat no to on powiedzial ze jutro odda mi konto i dolozy 40 k,ale powiedzialam mu zeby nie dokladal 40 k

Martinni dzieki ci,ty mnie jeden/jedna zrozumiales/zrozumialas dzieki

az mi ciebie zal daj nick to ci wysle plate seta

natala2008
27-02-2008, 15:41
ale smieszne tylko mnie to nie bawi

skarabeusz323
27-02-2008, 15:47
ale smieszne tylko mnie to nie bawi

to jest tak samo jak dzieciakowi sie mowi zeby nie rozmawial z nie znajomymi

Martinni121
27-02-2008, 17:41
Oj dobra, mi się wydaje, że dopóki się wam to nie przydarzy, to nie zrozumiecie, jak to jest po miesiącu expienia stracić konto i musieć zacząć od nowa. A jakby co, to poprawna jest wersja zrozumiałeś ;)
Od razu stworzyłem nowe konto i przełożyłem rzeczy z tragów do stworzonych postaci i w 30 minut mam 4 lv, chain armor, legiona, plate i mace, bez wypadów na mino i szkielety :] A co do tego, że koleś ci chciał oddać konto, to trochę mnie to dziwi, bo wątpię, żeby mu się chciało, może se jaja robił.

natala2008
27-02-2008, 19:22
moze... morze jest wielkie i niewiadome

Erhion
27-02-2008, 19:26
Możesz już wyjdziesz z tego forum?

Kashtaniak
27-02-2008, 19:31
2008 w twoim nicku to pewnie data twojego urodzenia?

WoLf-j3
27-02-2008, 19:39
Nigdy a to przenigdy nie wchodź na takie strony. Teraz jest już za późno ale pamiętaj o tym na przyszłość. Ktoś, kto Cię okradł wiedział komu podesłać link. Stwierdzam z przykrością, że to Ty sama zawiniłaś. Na Twoim miejscu nie byłbym zły na "hakera" tylko na samego siebie.

Chcąc odzyskać konto kieruj się wskazówkami umieszczonymi w serwisie tibia.pl

UWAGA!! Zanim to zrobisz przeskanuj komputer dostępnymi antywirusami by upewnić się, że nie masz na PC jakiegoś draństwa (czyt.wirusów).

Potem ściągnij jakiegoś firewala. Jeśli nie wiesz co to jest to proszę bardzo: http://pl.wikipedia.org/wiki/Zapora_sieciowa .

Mam nadzieję, że taka sytuacja się więcej nie powtórzy.

Pozdrawiam,
Wolf-j3

natala2008
02-03-2008, 13:20
Ja jestem zla i na siebie i na hakera :D W sumie to nic nie stracilam nie liczac :
dice,10.000gp,3 dwarven shield,1 shield (27arm), plate legs ,plate armor, 3 helmy(6arm),15 balnk rune,20 plecaków,voodoo dool,amulety,beatslayer axe,dragonbreath,morning star,taki zielony miecz,wand of vortex

Mlodzieniaszek
02-03-2008, 13:56
Na miejscu hakera nawet bym nie bral takich rzeczy bo to nic nie warte:< takze nie ma o co plakac:>

jacke
02-03-2008, 19:26
Na miejscu hakera nawet bym nie bral takich rzeczy bo to nic nie warte:< takze nie ma o co plakac:>

dla niej pewnie to byl dobytek calego tibijskiego zycia ;) wiec pewnie bylo czego zalowac

Xoldorr
18-04-2008, 19:26
-walilas mnie
-UKRADLI MI KONTO!
-;D;D;D jasne,jasne
-serio

Tylko Nooby Wchodza ;[ Nie wchodzi sie na zadne strony oficialnoca Strony gry jest www.tibia.com ;] tylko tam sie loguj