zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Terra Hood.!.

Mati1910
23-02-2008, 17:52
Siema!
Mam problem, poniewaz chcialem ustawic bota NG na scarabach i zobaczylem, ze z nich takze leci Terra Hood i mam pytanie do was czy macie ID tego helmetu??

Najlepiej mozna zrobic, ze jak ktos ma NG i Terra Hood kilknal prawym u myszy i zaznaczyl Show ID this items czy jakos tak i mogl mi podac
Z GORY THX!

Avallach
23-02-2008, 17:59
Jeśli jestes ciota i używasz bota, to nikt Ci nie poda żadnego ID ;]

Bye Bye

I gosc sobie poszedl ^^

Massterralph
23-02-2008, 18:03
Jeśli jestes ciota i używasz bota, to nikt Ci nie poda żadnego ID ;]

Bye Bye

Zebys sie nie zdziwil jacy ludzie sa pomocni :<

Autor: chyba pomyliles fora:confused:

DarkRafi
23-02-2008, 18:08
ta jestes takim ciotą ze aż żal pomyliles fora to jest forum do tibii a nie dla ciot ktorzy w nia nie umieja grac wiesz co ci radze? skasuj te konto i przestan grac w tibie bo nie umiesz -.-

Mati1910
23-02-2008, 18:12
1Jeśli jestes ciota i używasz bota, to nikt Ci nie poda żadnego ID ;]

Bye Bye

I gosc sobie poszedl ^^

2ta jestes takim ciotą ze aż żal pomyliles fora to jest forum do tibii a nie dla ciot ktorzy w nia nie umieja grac wiesz co ci radze? skasuj te konto i przestan grac w tibie bo nie umiesz -.-
^2
A ty zamknij jape i jak nie masz ID to nie pisz durnych postow....

^1
Nie pierdol.
Ktory knight nie uzywa CaveBota??
I nie chce mi sie siedziec i przeciagac golda do bp.
Gra sie zaczyna od 60lvla i wtedy bot bb.

neopostman
23-02-2008, 18:26

A nie zbijesz mnie jak powiem że ja nie używam =( ?

DarkRafi
23-02-2008, 18:26
jasne wystarczy ze bede znal twuj nick i bede na tym swiecie co ty to juz nie masz konta debilu -.- i nie obrazaj przedmowcy bo ma calkowita racje i ja sie z nim zgadzam nikt ci na to pytanie nie odpowie wyp***alaj z tego forum to nie dla takich dzieci jak ty nara

Coach
23-02-2008, 18:28
ja nie używam bota a jestem knightem X(X( WYJDŹ

Mati1910
23-02-2008, 18:42
jasne wystarczy ze bede znal twuj nick i bede na tym swiecie co ty to juz nie masz konta debilu -.- i nie obrazaj przedmowcy bo ma calkowita racje i ja sie z nim zgadzam nikt ci na to pytanie nie odpowie wyp***alaj z tego forum to nie dla takich dzieci jak ty nara

Boje sie prosze nie zabijaj mnie.

NAAB.

DarkRafi
23-02-2008, 18:43
ok jesli tak bardzo prosisz nie bede cie zabijal nie jestem az taki tylko wyjdz z tego forum jak cie NARAZIE grzecznie prosimy

Gromi
23-02-2008, 18:47
Ja też nie używam bota a gram aktualnie knightem.

Yugo
23-02-2008, 18:52
Dobra nie chwalcie sie tym, że nie botujecie.
A tak od siebie powiem, że nie należy oceniać ludzi po tym czy botują cz nie.Jak wiadomo boty są dla ludzi.:)

DarkRafi
23-02-2008, 18:57
ta dla ludzi ktorzy nie umieja grac

\o7
23-02-2008, 19:04
Zebys sie nie zdziwil jacy ludzie sa pomocni :<

Autor: chyba pomyliles fora:confused:

Dostalem bana za to ze poweidzalem , ze trzeba wrzucic mc do folderu z tibia zeby dzialal.
NIE POMAGAC BO MODERATORZY MAJA N*********

Wymyrymydymy
23-02-2008, 19:05
spytaj sie mamy, moze ci powie

Avallach
23-02-2008, 19:21
Nie pierdol.

Ja nie używam Cave Bota ;]
a Ty jestes ciota ;]

Dostalem bana za to ze poweidzalem , ze trzeba wrzucic mc do folderu z tibia zeby dzialal.
NIE POMAGAC BO MODERATORZY MAJA N*********
i słusznie dostałeś bana ^^

Anakin555
23-02-2008, 19:21
I tak w hunted jakis kolo zaproponował black skulla(Co oznacza używanie Bota) i będzie łatwiej łapać botów

\o7
23-02-2008, 19:24
I tak w hunted jakis kolo zaproponował black skulla(Co oznacza używanie Bota) i będzie łatwiej łapać botów

Po 1 pomysl jest bez sensu bo jak gm zobaczy botera to nie da mu jakiegos tam skulla tylko bana.
Po 2 skad serw ma wiedzeic ze to jest akurat botter.

Rocket Slayer
23-02-2008, 19:33
Nie pierdol.

Ja aktualnie posiadam 60lvl elite knighta i jakoś do tej pory żadnej pomocy nie potrzebowałem i nie zamierzam używać ( nawet sharing konta ) i co? jak mi się gra? dobrze! Cieszę się kiedy mam dobry loot z huntu bo to JA zarobiłem a nie bot! To się nazywa satysfakcja. Jeśli bedziesz miał takie podejście do życia jakie masz do Tibii to nie wróżę ci dobrej przyszłości. Skoro tak Cie męczy przesuwanie gjepe do bekpeka to po co grasz? Takich ludzi jak ty trudno zrozumieć....
Wzbudzasz pogardę u innych graczy mówiąc to.
You know what? You're a noob.

Noob

That's all

Levi
23-02-2008, 19:46
Uczestniczę czynnie w programie :ban: a botter!!
Rozumiem że tobie rączki połamało i nie masz czym grać...
Gracze używający bota są dla mnie mniej niż niczym...

Kojotes
23-02-2008, 20:06
Oki, a tak ignorując boty i powracając do tematu to zwykłe scaraby nie dropują terra hood.

Kin_Yuki
23-02-2008, 20:11
Autorze tematu... do ciebie to mi już brak słów.

To że bota używasz twoja sprawa, rób co chcesz... weź jeszcze bota żeby za ciebie questy robił, płacił za PACC, i najlepiej sam się logował do gry, niech bot gra twoim charem, bo ci się będziesz męczyć... bo po co?

Po co czerpać przyjemność z gry zabijając potworki, przecież to nudne? Nie? Tak idziesz i pixelami zabijasz pixele, niech lepiej pixelowy bot to robi za ciebie. A ty wyjdziesz na podwórko i przy kozaczysz przed ziomami z 4 podstawówki że masz 60 lvl knighta, ale sam nawet nigdy rota nie zabiłeś... bo to dla ciebie za trudne. Ja nie wiem jakie ty wartości w życiu wyznajesz... żeby wszyscy za ciebie coś robili... najlepiej skończ z tibia... będzie jeden slot wolny na serwerze i jednego kretyna mniej...

Pozdrawiam Kin Yuki (poza autorem tematu... oczywiście)

Filipek
23-02-2008, 22:09
Mam 103 ek i nie zdarzyło mi sie botta używać i szczerze mówiąc gardzę ludźmi Twojego pokroju...

virrus
23-02-2008, 22:30
Powiedzcie mu to jeszcze ze 100x, bo nie zrozumiał -.-

Jakieś dzikie spory zamiast zamknięcia tematu - :spam: i tyle. A wy to wykorzystujecie ;) . Jak ze 2 osoby powiedzą, że bottów nie wolno używać, a tu jeszcze głupie odzywki.
Normalnie żal...

PS. Do zamknięcia i koniec, kropka. Kto nie chce temu trąba.

Mati1910
23-02-2008, 23:00
Autorze tematu... do ciebie to mi już brak słów.

To że bota używasz twoja sprawa, rób co chcesz... weź jeszcze bota żeby za ciebie questy robił, płacił za PACC, i najlepiej sam się logował do gry, niech bot gra twoim charem, bo ci się będziesz męczyć... bo po co?

Po co czerpać przyjemność z gry zabijając potworki, przecież to nudne? Nie? Tak idziesz i pixelami zabijasz pixele, niech lepiej pixelowy bot to robi za ciebie. A ty wyjdziesz na podwórko i przy kozaczysz przed ziomami z 4 podstawówki że masz 60 lvl knighta, ale sam nawet nigdy rota nie zabiłeś... bo to dla ciebie za trudne. Ja nie wiem jakie ty wartości w życiu wyznajesz... żeby wszyscy za ciebie coś robili... najlepiej skończ z tibia... będzie jeden slot wolny na serwerze i jednego kretyna mniej...

Pozdrawiam Kin Yuki (poza autorem tematu... oczywiście)

Nie musiales sie tak wysilac....
Nie pisz mi, ze nie zabilem rota bo mialem 2x wiekszy lvl od twojego 45 druidka i ani razu nie uzylem bota...
A gram na takim serwie , na ktorym jest wojjna od zawsze i moj pall zostal zhuncony i chce jaknjszybciej wbic lvl knightem i wojnie brac udzial....

Tyrrael
24-02-2008, 00:44
Jak chcesz się bawić w wojnę, to pograj w Countera. Przypominam, ze Tibia z załozenia JEST grą RPG i jako taka, nie składa się wyłącznie z ekspienia i skillowania. A w szczególności botowania.

"Chcę brać udział w wojnie"....Eh. Mamy krzesłem nie pobij.

Leon666
24-02-2008, 01:08
Tak naprawdę w tym wszystkim jesteście gorsi od autora tematu. Poco 50 tysięcy razy piszecie to samo.? Poco obrażacie go.? Używa bota.? JEGO sprawa. Padnie. Będzie miał nauczkę. A póki co niech se używa tego ***** bota aż do 300 lvl... TO JEST JEGO SPRAWA.!

Fakt boty są nielegalne. Ale nie wy jesteście tutaj od wymierzania kary... Nie lepiej było grzecznie w 1 poscie odpowiedzieć na jego pytanie.? Niee.. bo lepiej strugać mądrego tak jak większość tutaj..

Ehh.. szkoda słów.

Tyrrael
24-02-2008, 01:17
To tak jakbyś powiedział, ze mafia pruszkowska zrobiła źle, ale po co o nich mówić? Po co ich ganić? No przcież nich sobie zabijają i kradną, kogo to obchodzi?

Właśnie brak postawy SPRZECIWU wobec takich spraw, powoduje ich mimowolną akceptację.

A tak notabene, mądrze powiedział pan Sapkowski, że największym złem tego świata jest relatywizm moralny:/

Leon666
24-02-2008, 01:24
Up

Tak prościej to napisz bo mało skumałem. xD <tak tak jestem noob i w ogóle ciota bo nie zrozumiałem> < to tak dla tych co by się czepiali.

a tak serio no to sam zobacz na to wszystko. Na te posty... Rozumiem, jakby jeden zaaragował, zgłosił moderator by zamknął. Ale nie... inni jak stado krów musieli pisać to samo...

Nosferatu_Niedziel
24-02-2008, 04:23
@up
Jeden mądry ^.^

Tony_Gdansk
24-02-2008, 07:39
Dostanie chłopak bana i się odczepi na miesiąc ;)

Tyrrael
24-02-2008, 13:27
Relatywizm moralny (w skrócie)- istnieje wiele różnych systemów wartości, żaden nie jest doskonały więc? Wszystkie są dobre. I można, a nawet trzeba, akceptować (celowo nie używam słowa "tolerować") wszystkie zachowania i postawy.

Ergo-realtywizm moralny prowadzi do absolutnego chaosu i anarchii.

I rozumiem, ze wkurza Cie milion postów o tej samej tresci ale cóz...Kazdy ma konstytucyjne prawo wypowiedzi, więc trzeba cierpiec^^

A,jeszcze jedno- niewiedza nie jest powodem do wysmiewania, za to przyznanie sie do niej bywa najwieksza madroscia.