zaloguj się

Pokaż pełn± wersje : Od¶wież Temat

Khan
11-11-2004, 11:35
Dzi¶ miałem sen. ¦niło mi się, że gdzie¶, na jakim¶ czym¶tam było jakie¶ forum o czym¶ tam - Mniejsza z tym. To co było ciekawe to guzik 'Od¶wież temat'. Jak to działało? Otóż 'wchodzimy' w nasz topic i wybieramy odpowiedni guzik, a nasz temacik zostaje wszystkim przypomniany. (podobnie jak przy dopisaniu posta). Dzięki temu, różne ciekawe tematy mozna sprawniej odkopywać i udostępniać dla innych userów, bez konieczno¶ci za¶miecania samego forum bezsensownymi postami.

Nie wiem, czy to pomysł dobry, ale myslę, że by się przyj±ł. Chętnie poznałbym opinię moderatora.

Gangrel
11-11-2004, 15:54
Hmm, jesli dobrze zrozumialem kazdy user mogl by przypominac temy innym. Codziennie ktos by nam przypominal pytanie typu "gdzie expix ze skillem...". Ale pomysl nie jest zly, mozna byc dac takie uprawnienie Modom, Royal Members, i Ordo Invictis(dlaczego tym grupa? bo zrzeszaja doswiadzczonych userow). Ogolnie niezle.

By$iu
11-11-2004, 16:11
Można by było zrobić co¶ takiego w dziale handel, żeby nie trzeba było bumpować, tylko temat byłby na pierwszych stronach- tylko z limitem np. raz na dzień.

Dan the Automator
11-11-2004, 16:17
Zły pomysł. Zapanowałby chaos, można byłoby ustawić macro na bumpowanie tematu...