zaloguj się

Pokaż pełną wersje : mam problem!

leszko
23-02-2008, 19:45
Jest zalożyłem postać i w pewnej chwil kiedy mam lvl16 nie moge sie zalogawac na ta postać i prosi mnie zebym zmienil nick. I od tego czasu wchodze na tibia.com i zmieniam ale nic sie nie dzieje dalej wyświetla sie ze musze zmienić nick. oco kaman?;(

Cygan Slejter
23-02-2008, 19:50
pewnie GM nie akceptuje ci tych nowych nickow co wpisujesz bo są nie zgodne z regulaminem
najlepiej wez nick z sugestii i poczekaj az Gm zaakceptuje i juz;)

Rocket Slayer
23-02-2008, 19:57
Widać twój nick komuś się nie spodobał. Wystarczy użyć "Rename character" i zmienić imię na odpowiednie. Aha, bedziesz musiał troche poczekać aż CM zaakceptuje imię.

leszko
23-02-2008, 20:00
czyli jak mialem Zdobylniebo to nie moge miec Zdobyl Niebo tylko najlepiej coś z sugest name??(albo jakos tak) jeszcze jedno jak tak zrobiłem to juz nie będzie mozna zmienic nick?? a jak mozna bedzie to kiedy?

Leon666
23-02-2008, 20:35
czyli jak mialem Zdobylniebo to nie moge miec Zdobyl Niebo tylko najlepiej coś z sugest name??(albo jakos tak) jeszcze jedno jak tak zrobiłem to juz nie będzie mozna zmienic nick?? a jak mozna bedzie to kiedy?

No to fajny miałeś nick. xD A zmienić będziesz mógł jak Ci znowu dadzą namelocka. ;]