Pokaż pełną wersje : 19 SORCERER - Problemy z EXPIENIEM
Mytherowicz
23-02-2008, 20:31
Yo
Mam problem z expieniem :/ mam 19 sorca na Thais i szukam bliskich mi potworow :]
Expilem ostatnio na Rotwormach, Slimach, Ghoulach, Orcach Warriorach Spearmanach i Skeletonach :D
na czym teraz moglbym expic myslalem nad cyclopamilecz duzo bija ;(
Cyklopy do ~33lvl.
Over'N'Out.
Yo
Mam problem z expieniem :/ mam 19 sorca na Thais i szukam bliskich mi potworow :]
Expilem ostatnio na Rotwormach, Slimach, Ghoulach, Orcach Warriorach Spearmanach i Skeletonach :D
na czym teraz moglbym expic myslalem nad cyclopamilecz duzo bija ;(
A wiesz, że można jednocześnie uciekać i walić z różdżki?
idź na cyce - są leprze od dwarow bo do kopalni nie trza drałować idziesz na mt. ster. i expisz - dobrze by bylo gdyby była jeszcze 1 osoba na expowisku bo nadmiar cyców jest masakrycznie niebezpieczny. uciekasz walisz z WoD i zbierasz kase i jak dobrze pójdzie ciekawszy loot np halabarda ale tro już baaaaaaardzo żadko - ja częsciej trafiam na głowy cycków ni halabardy
boniu132
24-02-2008, 20:16
od 33lvl?? pojebał* cie?
sork może sapokojnie iść na cyce ~~ok 20 lvl tylko trzeba unikać walki z większą ilością cyców niż 2
najlepiej walczyć na odległość cały czas
jak chcesz to możesz nawet sie pokusić i iść na pojedyńczy resp cyclop drone i walczyć na dystans bo on żuca kamieniami ale słabo bo żadko trafia a jak trafi to ok 5 dmg
pozdro
od 33lvl?? pojebał* cie?
sork może sapokojnie iść na cyce ~~ok 20 lvl tylko trzeba unikać walki z większą ilością cyców niż 2
najlepiej walczyć na odległość cały czas
jak chcesz to możesz nawet sie pokusić i iść na pojedyńczy resp cyclop drone i walczyć na dystans bo on żuca kamieniami ale słabo bo żadko trafia a jak trafi to ok 5 dmg
pozdro
Czytaj ze zrozumieniem, a nie od razu go wyzywasz.On napisał żeby do 33lvl expic na cycach.Zanim coś napiszesz przeczytaj wyżej napisane posty kilka razy.
@UP
Ale z ciebie nooooooooooooooooooooooooooooooob. Czytaj ze zrozumieniem albo proś o to mame. On napisał DO a nie OD
boniu132
24-02-2008, 20:36
macie racje źle przeczytałem PRZEPRASZAM moja wina :confused:;(
co do tematu to jak będziesz na mount sternum to nie odchodż za daleko bo możesz spotkać cyclop smitha a jak cie upije to 90% że padniesz ale jak nie bedziesz za daleko wchodził pod ziemie to go nie spotkasz;]
a co do cyców to expienie tam jest opłacalne bo ładna kasa z nich leci a lot też nienajgorszy niekiedy;]
pozdro
ja na 19 lvl expilem na fibuli (bo odrazu i kasa leciala :P)
i czasem na mt.sternum. Potem od 20 lvl caly czas (praktycznie B) )
expie na mt.sternum i exp szybko leci, a czasem wypada halberd :]
i juz wtedy sie odrabia kase na MP :P
fibula,jak nikogo tam niema to exp jest zajebisty
"Gdzie mam expic? Poradnik dla niezdecydowanych" - jest taki przyklejony temat, warto go odwiedzic.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.