Pokaż pełną wersje : Gdzie zarabiać kase na xx lvl-u
@Aplauz
-Mintwallin
-EF
@radarex
-tomb pod mt. sternum
Pytanie dotyczace pacc jak juz uzupelnie na tibia.com formularz,to musze sie gdzies logowac aby zaplacic kartom czy jak,poprzednim razem pacca kupilem u zacheja wiec nie wiem:)
Kidler1993
15-02-2009, 23:36
Gdzie zarabiać kasę 15 (prawie 16) lvl Knightem? Skill: 60/60 Eq: Solider Helmet, Orcish Axe, Noble Armor, Plate Legs, Tortoise Shield... Mogą byc lootbagi ;) Do 20 lvl chce w miare przyzwoity exp z duuuuza kasa ;P FACC ;[ :P Z gory dzieki za odpowiedz ;o
Vistusia
16-02-2009, 01:29
@UP.
Powiem Ci, ze mialam indentyczna sytuacje (troche inne eq ale skille takie same :P)
Poszlam do kazo i biegalam na soldach,dwarfs i rots i w 6h:
5.4k
20.5lvl.
Takze tam bedziesz mial bostwo ;)
Pozdrawiam.
LocoDist92
18-02-2009, 12:48
A wiec tak :
31 Knight
SKILE 65/62
Eq : Meduska, Crus helmet ,skull staf ,crown armor , p legi. boszki,
Moga byc lootbagi zgadzam sie na wszystko ;] :D ...proszę o odpowiedz bo ferie wiec mozna nocki robić ;P
chuj wam w dupy lamy jebane;)
Weź kurwa huju nie pisz tutaj bo to aż zjebać się chce
(napisałem to jego językiem)
@2x up.
Może guardy albo soldy? Chociaż nie wiem czy napewno, weź 1bp potów health potionów, 2 bp mana potiony, rzadko jeden zejdzie health, normalnie sie lecz exurą, jak mocno oberwiesz albo jak będziesz miał yellowa (Albo reda ale przy redzie jeszcze jeden hit i cie zwalić może guard) to używaj pota.
Dla każdej profy lvl 15-20 proponuje soldki w kazo dla palków ewentualnie guardy ale dla palka lvl 20-25 chyba najlepiej cycki kolo poh xd
Sam tak robiłem ^^
Smoczek8228
18-02-2009, 20:45
15 paladyn
BDB EQ jak na ten lvl
50/40
3k/h plx (conajmniej)
gdzie moge lupac ladna kase
79 knight facc
skille 76/71 (skilluje) wczesniej nie skillowalem bo pacc
eq
Rh
Dsm
G legi,bohy,vamp shield,avek/mistic blade
kasa musi byc ladna ;d
Smoczek8228
19-02-2009, 21:42
Ponawiam Pytanie.
79 knight facc
eq
Rh
Dsm
kasa musi byc ladna ;d
Najlepiej kup PACC bo na FACC'u kasy nie zbiesz
Smoczekcośtam: Słabe skille masz trochę, 3k/h nie zdobędziesz z takimi skillami, wbij 70/70 i idź na MS i rób lootbagi
79 knight facc
eq
Rh
Dsm
kasa musi byc ladna ;d
dragon lair / poh? ;>
Gdzie zarabiać kasę.
Knight 40lvl
Skille: 68/67
FACC
Eq: crown helmet, knight armor, plate legs, guardian shield, bright sword, leather boots
Vistusia
23-02-2009, 15:17
Gdzie moglabym zarobic niezla kase?:
11.5lvl, 53/54 skille, Orcish axe, p set, steel helmet, ancient shield .
mariannos
23-02-2009, 19:53
gdzie moge niezła kase zarobic lvl 21 facc pallek skille 65/56 EQ: Blue legs, Crusader helmet, Crown armor, Dragon shield ?
lvl 66
profesja knight
skile 77/77
eq: g arm, demon shield, warior helmet, knight legs, heroic axe
mam pytanie gdzie najlepiej zarabiac hajs ??
mistrz99
24-02-2009, 18:36
A ja gdzie ale tak żeby dużo expa było i dużo kaski?
Lvl 14
Profesja knight
skille 40/35
M lvl 2
Facc
piternet
25-02-2009, 09:23
Witam!
Ostatnio na kompie wygrzebałem sobie RK do mojej starej postaci - 60 palek. Niestety była ona pusta. Dzięki pomocy starych kumpli mam takie eq:
Dark Helmet, Knight Armor, Knight Legs, Platinum Amulet, Vampire Shield i rsy. SKille to 76/59, czyli nie za dobre. Teraz zależy mi na szybkim zdobyciu kasy. Gdzie mogę ją zdobyć? Chodzi mi o maaałe waste, a dużą kasę, exp może być zerowy ;)
Z niecierpliwością czekam na odpowiedź...
Piternet
Witam!
Ostatnio na kompie wygrzebałem sobie RK do mojej starej postaci - 60 palek. Niestety była ona pusta. Dzięki pomocy starych kumpli mam takie eq:
Dark Helmet, Knight Armor, Knight Legs, Platinum Amulet, Vampire Shield i rsy. SKille to 76/59, czyli nie za dobre. Teraz zależy mi na szybkim zdobyciu kasy. Gdzie mogę ją zdobyć? Chodzi mi o maaałe waste, a dużą kasę, exp może być zerowy ;)
Z niecierpliwością czekam na odpowiedź...
Piternet
Mintwalin? Duża kasa, możesz też guardy, ew. POH wyvy, cyce, mino
gdzie moge niezła kase zarobic lvl 21 facc pallek skille 65/56 EQ: Blue legs, Crusader helmet, Crown armor, Dragon shield ?
Ja na tym lvlu i podobnych skillach ex[ilem na horned fox tower
jeśli masz obsidian knife to mozna troche zarobić.
Shiko_94
02-03-2009, 07:49
Cześć, mam do was pytanie gdzie mógłbym zarobić 400k przez 30 dni. Moje postacie to 30 ek (62/60) i 39 ed(44 mlvl) ??
Tylko błagam nie piszcie ze roty bo tam mam marne 1k/h
Z góry dziękuje za pomoc :)
Podbij trochę skille knighta i przejdź się na barbariany.
13 knight 35/35
Eq z island of destiny. Bije z axa. NArazie chodziłem na fermor hills na gobliny i zbierałem kamyczki, ale exp h**owy
13 knight 35/35
Eq z island of destiny. Bije z axa. NArazie chodziłem na fermor hills na gobliny i zbierałem kamyczki, ale exp h**owy
Podbij skile i leć na kopalnie w Kazordoon :)
Rozpiehdalator
03-03-2009, 22:19
40 pall, 75/60~ facc eq: pall armor, c helmet, b legs, boh, v shield. Odpada całe kazo, facc tomb, poh, of, dragi.
siemka
Gdzie moge zarobic dobra kaske bez waste (exp niekoniecznie)
mam 33 knighta Facc skile slabe 55/50 ;/ eq g armor vamp shield , bright sword p legs z góry dzieki
Diablo91
08-03-2009, 11:20
@up
Kopalnie Kazzo (rotwormy, dwarfy, dwarfy soldiery*), "Tomba dla Facc" (poziom z ghoulami), Elf Fortes** (?), The Horned Fox Tower*** (Wszyskie poziomy prócz magów, powinnieneś dać rade. Ja tam na 55/52 starą postacią expiłem z eq podobnym i wyrabiałem).
Moim zdaniem powinnieneś poskillować, bo takie skille to się ma na 15 lvl. (ja na 15 mam 56/57, a ty masz 33 level). Wbij chociaż 65/60 i wtedy więcej będziesz miał expowisk do wyboru.
* Rób lootbagi z: kusz, shieldów, itp.
** Rób lootbagi z: łuków, long swordów.
*** Rób lootbagi z: Mace, swordów, chain/brass armów, plate shieldów, kusz, battle axe itp. Proponuje ze sobą mieć parcel, bo nawet bez postmana można wysłać loot bezpiecznie do depo(Idąc z Dwarfen Brige do Thais mijasz poczte :]).
Gdzie zarabiać 25 kinem ze skillami 55/54? Wiem, że skille badziewne, ale desperacko potrzebuję złota, a skillowaniem zajmę się później. Chodzi mi o jak najszybsze zarobienie ok 10k. Eq: Devil helmet, crystal sword, k.arm, k.legs, platinum amulet.
Idziesz na kopalnie ( Kazordoon ) i zbierasz hatchety, robisz lootbaga i sellasz na Fibuli. 4 *25= 100,a wiec400=10k
Jimoroks
10-03-2009, 15:19
Witam!
Gdzie mogę zarobić około 120k w miarę szybko. 64 Royal Palladyn 83 dist
Pacc. Gdzies wyciagnę więcej kasy niz na barbarianach?
gdzie zarobic kase 9 paladin skile 35/30 narazie skiuje na goblinach gdzie zarobic na jakies eq swiat pvp
mistrz99
11-03-2009, 19:45
Gdzie mogę zarobić szybko z 20 k?
LVL 33
Skille : 67/66
Eq : Crown helmet , K set, Bright Sword , Medusa shield , Leather/Fur boots, Scarf.
Konto : Facc.
Skillować mi się nie chce.
No ewentualnie do 70 mogę ale więcej nie.
Aa żeby nie było waste.
EF odpada bo za dużo ludzi i siedzi tam 113 EK Fire'Szymon
Dwarfy, soldki jak masz ob knife albo postmana to mintwail
A ja
89 rp
90/71
20 magic
equ dobre pacc :D
juz nie mam pomyslów gsy nisghty hero sie znudzily
mistrz99
12-03-2009, 06:57
@2up
co ty na dwarfach to taki mi słaby exp leciał.
@up
może spróbujesz na yalahar?
może workery albo necro i hero?
jak chcesz to możesz też spróbować bić infernalisty i warlocki
tarzan93
14-03-2009, 09:13
44 MS gdzie zarobie najwiecej kasy? 42mlvl, eq: boh, blue legs, spirit cloak, medusa shield, hat of the mad, woi/woce, scarf (PACC)
mistrz99
15-03-2009, 12:57
Gdzie mogę zarobić szybko z 20 k?
LVL 33
Skille : 67/66
Eq : Crown helmet , K set, Bright Sword , Medusa shield , Leather/Fur boots, Scarf.
Konto : Facc.
Skillować mi się nie chce.
No ewentualnie do 70 mogę ale więcej nie.
Aa żeby nie było waste.
EF odpada bo za dużo ludzi i siedzi tam 113 EK Fire'Szymon
Dam radę expić w mintwail?
Tak jak kozakss mówił
44 MS gdzie zarobie najwiecej kasy? 42mlvl, eq: boh, blue legs, spirit cloak, medusa shield, hat of the mad, woi/woce, scarf (PACC)
Jeśli interesuje Cię sama kasa to idz na rotwormy darashia [niby noob a kasa leci szybko], Horned Fox Tower lub cyce edron
:p
Level: 20
Profesja: Paladyn
Skille: 48
Eq: Noble armor, plate legs, iron helmet, leather boots, speary
Tylko nie pisać że mam iść skillować X(
Witam mam 48 paladyna na celesta(non-pvp) Nie mam pacc
moje skile to 73(+2)/50
Eq
- Crusader Helmet
- Paladin Armor
- Blue Legi
- BOH
- 400 ROYAL Spears
- Demon Shield
Gdzie Mogę wyciągnąć Dużo kasy
Do tego mam jeszcze okol 50k na manasy z góry dziękuje
Skille: 48
Eq: Noble armor, plate legs, iron helmet, leather boots, speary
Tylko nie pisać że mam iść skillować X(
z takimi skillami? trolle? roty?
Witam mam 48 paladyna na celesta(non-pvp) Nie mam pacc
moje skile to 73(+2)/50
Eq
- Crusader Helmet
- Paladin Armor
- Blue Legi
- BOH
- 400 ROYAL Spears
- Demon Shield
Gdzie Mogę wyciągnąć Dużo kasy
Do tego mam jeszcze okol 50k na manasy z góry dziękuje
idź na guardy i rób lootbagi, niedługo możesz na pohu śmigać
Mam Takie Jedno malotenkie pytanko
a mianowicie czyna lv 39(40) na skilach 57/55 dam rade na mintwalin?
eq g arm , v shield , BS , BOH , Crown / crus helmet I ile kaski zarabial bym na 1h? majac Ob Knifa? Thx Wielkie z GóRy
Mam Takie Jedno malotenkie pytanko
a mianowicie czyna lv 39(40) na skilach 57/55 dam rade na mintwalin?
eq g arm , v shield , BS , BOH , Crown / crus helmet I ile kaski zarabial bym na 1h? majac Ob Knifa? Thx Wielkie z GóRy
Skilluj do 65/65 i powinno jakoś to być
Kidler1993
04-04-2009, 13:53
Gdzie dobrze zarobie 37 Druidem z 32(+1) mlvl? Moje eq: HotM, Plate Legs, Glacier Shoes, Dragonka, Hailstorm Rod... Chce dobrze zarobic majac przy tym w miare przyzwoity exp ;)
Mam knighta 17 lvl
skille 50/45
mlvl 2
eq steel helmet, serpent sword, dvarwen shield, plate set
Gdzie dobrze zarobie ?
Gdzie mogę SZYBKO zarobić 23k? Nie mam postmana ani pacc, mam najta 18 lvl skille 52/52. Prosze o radę
@kidler1993
Heh ciężki wybór:p może spróbuj PoH?
@Morfius
Jeżeli doskilujesz do 55/55 to będzie się fajnie zarabiać na CYklopach koło Thais(MS)
@Dybel
Narazie musisz poskilować troszke,tak jak kolega wyżej polecam wtedy cyklopy ponieważ wypadają z nich Halberd,dark helmet ja na nich miałem naet 2k/h.Pozatym ty przecierz na 20 se zrób Desert Questa.(Wbijając to na cyklopach):)
Gdzie dobrze zarobie na 15 sorcu? EQ :
* Plate Armor
* Plate Legs
* Acient Shield
* Steel Helmet
* Wand of Dragonbreath
@Fer~~
Trolle? Idź tam, gdzie ich znajdziesz najwięcej.
Maly_Palec
09-04-2009, 13:17
na jakie potworki mam chodzić
Skille: 59/46
Gdzie Kina 33 lvl Isc
70/71 5 Mlvl
Eq:
Rh,Dsm,Blue Legi,Demonka,Sapphire Hammer,Boh/Softy
Gdzie expic tak zeby kasa duza exp moze byc nawet minimalny:P
@Maly Palec
Ja nadal polecam cyklopy koło Thais (MS)
Tam sporo kasy idzie i niezły exp.
@Erbel
Spróbuj Tomby, PoH(ze względu że jeste tam dużo potworków)
Szmnmaj37
09-04-2009, 14:23
Gdzie Kina 33 lvl Isc
70/71 5 Mlvl
Eq:
Rh,Dsm,Blue Legi,Demonka,Sapphire Hammer,Boh/Softy
Gdzie expic tak zeby kasa duza exp moze byc nawet minimalny:P
mitwallin,shadowthorn,kopalnie guardow B)
jansar14
09-04-2009, 14:50
60 knight (FACC) skille:73/72 eq:mystic blade,golden armor,knight legs,demon shield,boh,p ammy.
@UP
D Lair kolo veno ,Na dl sie zwroci napewno za poty i duzo zyskasz jak cos lootniesz
jansar14
09-04-2009, 15:30
@UP
czy byles kiedys na dlu on rzuca np. rh na co najmniej 100 dli a o dsm nie wspomne na dla nie strace 2 poty tylko 15 potow.Wiec zamiast zarobic strace ja pytam tu jak dobrze zarobic kase a nie jak dobrze ja stracic tym 2 to ja sam sie zajme X(
Mr.Punisher
09-04-2009, 15:35
@UP
D Lair kolo veno ,Na dl sie zwroci napewno za poty i duzo zyskasz jak cos lootniesz
Znów pokazujesz jaki z Ciebie noob. Nie umiesz pomagać,nie pomagaj.
@jansar14
Mintwallin - Dobra kasa,z expem tez nie najgorzej. Wez obsiadian knifa i będzie git!
Elf Fortess - Arcanisty + Scouty,exp średni ale loot b. dobry. Z arcanistów często spada holy orchid i woce[woce 1.5k,orchid 1.5-3k]
Dwarfy Soldier & Guardy - Lootbagi i jeszcze raz lootbagi. Exp malutki ale z lootbagami kasa wysmienita...
Tomb Pod Mount-sternum i cyclopy - Exp okolo 30k/h wiec niezle,a kaski tez duzo [2kh/] posiedzisz z 3 godzinki i masz 7k w kasie ~ + loot
Mam nadzieje ze pomoglem.
PUNISHER.:)
jansar14
09-04-2009, 16:19
o to mi chodzilo dzieki B)
Bylem Tomby(Przecietnie)
Poh odpada za duzo osob i brazole luruja gs za duzo potow mi idzie
A co z mintwalin?;p
Mam pytanko czy jeśli zrobie postmana w czasie pacca to gdy pacc minie to moge dalej wysyłać paczki z danych skrzynek??
Mam pytanko czy jeśli zrobie postmana w czasie pacca to gdy pacc minie to moge dalej wysyłać paczki z danych skrzynek??
Oczywiście ,że tak
Master Sorcer, lvl 45, mlvl 39
19 Sorc ! EQ :
P Set
Steel Helmet
Acient Shield
Wand of Decay
Gdzie dużo zarobie i wyexpie?
Mr.Punisher
11-04-2009, 10:41
19 Sorc ! EQ :
P Set
Steel Helmet
Acient Shield
Wand of Decay
Gdzie dużo zarobie i wyexpie?
Fibula rotwormy,
Amazon camp,
Dwarf soldiery kazz.
Yalahari
11-04-2009, 10:51
27 Pall
Eq:Crown Helmet,Blue Robe,Plate Legs,Medus Shield,leather boots,spear-y
Tak by w miarę szybko zarobic 250-280k:):):)
yasiex0r
11-04-2009, 10:56
gdzie zarobie kase 28pallem z rsami bo rsy u mnie kosztuja 3k X( i musi byc zysk
Mr.Punisher
11-04-2009, 11:15
27 Pall
Eq:Crown Helmet,Blue Robe,Plate Legs,Medus Shield,leather boots,spear-y
Tak by w miarę szybko zarobic 250-280k:):):)
280k chcesz szybko zarobić? Kupuj tanio itemy [np crown arm za 10k,sprzedawaj po 13k] potem jak sie podniesiesz to kupuj np demonke za 30 sprzedawaj za 34 itd..
A jak na potworkach to tak
*Dwarfy guardy z loootbagieeem
*Amazon camp [lootbagujesz speary]
*tomb pod mount sternum
280k to dosyc duza suma..
@up
cyce thais,cyce mount sternum,tomb pod mount sternum,ef
Yalahari
11-04-2009, 11:34
Nom trochę duża możę za 2 lata bd miec:):):)
Ale dzięki za wskazówki;)
Hascious
11-04-2009, 11:51
jak się dorobić z 20k na 8-15lvl na palladynie?? (Bez VocQ)
Pan i Wladca
11-04-2009, 13:17
@up
Na nowych serwerach, za starych czasów po wyjściu z rooka czyli 8 poziom, zarabiało się kasę chodząc na trole i zbierając wooden shieldy i inne śmieci, które tylko się dało sprzedać. Innej mozliwości na tym lvl dla Ciebie nie widzę. Na tym 15 lvl możesz na cyclopy chodzić, albo soldy i lootbagi robić. Możesz też, raz od święta pojść na smoka i liczyć, że wypadnie ci dragonka czy Woi. Wbij ten 15 i idź na soldy, to będzie chyba najlepsze rozwiązanie.
Knight 18 lvl
Skille 53/49
Eq- p set, guardian shield, crimson, serpent/sword i scarf
Gdzie moge troche zarobic ? FACC
Knight-50 lvl skille 72/71
Zapomniałem dodać że na chwile obecną mam free account ale mam postman questa
14lvl Sorcerer, 8 mlvl , Plate set , Guardian shield , Dark helmet , Scarf , Wand of dragonbreath.Oprócz Fibuli, nie mam kasy ( chyba że się szybko zwróci ) i podobno na tym lvlu mi się nie opłaca.
Stanley6a
18-04-2009, 11:49
Kopalnie, Muont st., może jakies roty, Ghostladn. Poszukaj też troche sam ;D
Diablo91
18-04-2009, 17:17
14lvl Sorcerer, 8 mlvl , Plate set , Guardian shield , Dark helmet , Scarf , Wand of dragonbreath.Oprócz Fibuli, nie mam kasy ( chyba że się szybko zwróci ) i podobno na tym lvlu mi się nie opłaca.
Dwarfs Soldiers - Kazzo (lootbagi: kusze, shieldy, bolty, battle axe itp).
Horned Fox Tower (podziemia) - obok kazzo (lootbagi: wszystko co można sprzedać u npc i jest warte 20gp+).
Ghoustland(same ghoule i skeletony) - Carlin (lootbagi: viking i brass helmety, mace, swordy, scale armory).
Zamek (podziemia) - Obok AB (lootbagi: plate shieldy, mace, swordy, brass helmety itp).
Więcej pomysłów nie mam ^^
Knight 18 lvl
Skille 53/49
Eq- p set, guardian shield, crimson, serpent/sword i scarf
Gdzie moge troche zarobic ? FACC
Jak na ten lvl to soldiery, jakbyś doskillował po 65, to mino mount podziemia lootbagi, nie potrzebujesz nawet postmana żeby do 10k na dzień wyciągnąć, metoda sprawdzone przez mnie :)
Ale jak bd w podziemiach to uważaj na mino archery, które mogą ci wyskoczyć w każdym momencie dlatego wykorzystuj kręte ścieżki, jakie zakręty i chowaj się za rogiem a kiedy on podejdzie to atak
jak się dorobić z 20k na 8-15lvl na palladynie?? (Bez VocQ)
kolega ma racje, ew. jak ci się nie chce na trollach lootbagów robić to nie ma problemu, zbieraj speary i sam hais, któreg też nieźle leci, na 15 lvl miałem 10k, także nieźle, skilluj tak do 50 dista, ew. jak masz anielska cierpliwość lub niedobór haisu to do 55/60 potem idź przyexp, kup ss i na cyclopy/slime
SORY za double posta ale te pytanie zobaczyłem troche później i nie edytowałem
Mam 45 Royal Palladyna Ze skillami 73/56 (Postman Zrobiony)
Eq:
Royal Helmet
Palladin Armor
Vampire Shield
Blue Legs
Boh's
Bije z Royalek lub z Enchanted Spear....
Gdzie zarabiac kaske ?? Potrzeba jest duża bo na Full Hunter Zbieram =/
Wiec gdzie ?
Mam 45 Royal Palladyna Ze skillami 73/56 (Postman Zrobiony)
Eq:
Royal Helmet
Palladin Armor
Vampire Shield
Blue Legs
Boh's
Bije z Royalek lub z Enchanted Spear....
Gdzie zarabiac kaske ?? Potrzeba jest duża bo na Full Hunter Zbieram =/
Wiec gdzie ?
Jesli chcesz miec kase + nice exp, to idz na BB na goromie, rob lootbagi na plate armory i steel helmety, obok jest skrzynka postmanowa.
Jesli chcesz miec kase + nice exp, to idz na BB na goromie, rob lootbagi na plate armory i steel helmety, obok jest skrzynka postmanowa.
BB ?? Możesz rozwinąć ???
LetuAlgort
21-04-2009, 22:02
Bonebeasty...
45 lvl elite knight (PACC) skille 71/71, mam postman quest. Gdzie mógłbym dobrze zarobić?
Misiakox
21-04-2009, 22:46
45 lvl elite knight (PACC) skille 71/71, mam postman quest. Gdzie mógłbym dobrze zarobić?
Moim zdaniem Tomby w ankh :) Brak waste, dobry exp, wspaniala kasa :)
strzelik13
22-04-2009, 12:27
a gdzie 107 knightem (bo pacc sie skończył) skile 80+/76+ eq avanger, wh, kina set, wampirka...
a gdzie 107 knightem (bo pacc sie skończył) skile 80+/76+ eq avanger, wh, kina set, wampirka...
No to masz problem ;D deep fibula, of (pod schodami i za bramka lvlowa), poh, dragon lair (najlepiej DLe, chyba ze grasz na slabo zaludnionym serwerze), DC -3 (tam nikt nie bedzie Ci przeszkadzal).
arkanian
23-04-2009, 11:58
moim zdaniem najlepiej Mino na darashi robisz lot bag i jak bedzie duży to wysyłasz ja tak 65 ek w godzine okolo jak dobrze szlo to 20-40k
moim zdaniem najlepiej Mino na darashi robisz lot bag i jak bedzie duży to wysyłasz ja tak 65 ek w godzine okolo jak dobrze szlo to 20-40k
A gdzie sprzedawać loota? Na darashii można tyle, że bardzo tanio można sprzedać.
arkanian
23-04-2009, 16:05
A gdzie sprzedawać loota? Na darashii można tyle, że bardzo tanio można sprzedać.
ja np. plate shieldy i brass helmet na darashi p shield 45gp brass helmet po 20
a mace, swordy , chain armory w edron cena taka jak wszędzie i kasa sie robiła
NarutoYol5
24-04-2009, 10:58
Gdzie moge zbierac kase na 15 lvl skille 40/37 ??
arkanian
24-04-2009, 13:10
Gdzie moge zbierac kase na 15 lvl skille 40/37 ??
rotwormy , trole
damianwzl123
25-04-2009, 22:15
45 knight [PACC] [Non-Pvp]
Skille: 73/73
mlv: 5
Eq:
-DSM
-RH
-Crown Legs
-Demon Shield
-BOH
-Noble Axe
-Platinium amulet
Możesz pójść na Banute, (tylko na powierzchni i na pierwszym piętrze w dół, bo jak zejdziesz na -2 możesz zaliczyć ded'a) leci z nich dużo kasy, Kamienie, Plate Armory, ape Fury i chyba Club Ringi, już nie pamiętam. Leci tam więcej kasy niż na Mintwallin, więc kup sobie trochę BP na kasę. A i jak masz mało Capa to zbieraj kamienie zamiast Plate armorów, bo 100 kamieni - to chyba 2 k, a 3 plate armory = 1.2 k, a waga taka sama. Możesz jeszcze na Tombie, ale na Banucie leci więcej kasy
Możesz pójść na Banute, (tylko na powierzchni i na pierwszym piętrze w dół, bo jak zejdziesz na -2 możesz zaliczyć ded'a) leci z nich dużo kasy, Kamienie, Plate Armory, ape Fury i chyba Club Ringi, już nie pamiętam. Leci tam więcej kasy niż na Mintwallin, więc kup sobie trochę BP na kasę. A i jak masz mało Capa to zbieraj kamienie zamiast Plate armorów, bo 100 kamieni - to chyba 2 k, a 3 plate armory = 1.2 k, a waga taka sama. Możesz jeszcze na Tombie, ale na Banucie leci więcej kasy
Teraz z małp leci mniej kasy niż dawniej. W którejś z aktualizacji zmniejszono z nich loot, tak więc na kokosy bym nie liczyła ; )
Duch Niespokojny
26-04-2009, 00:16
Gdzie taki biedny master sorcerer jak ja mógłby dorobić trochę do emerytury?
105 lvl 65 mlvl
arkanian
26-04-2009, 09:25
Gdzie taki biedny master sorcerer jak ja mógłby dorobić trochę do emerytury?
105 lvl 65 mlvl
wyskocz z kumplami na demony może coś spadnie a solo to polecam frosty i dl
53 knight [FACC] [Pvp]
Skille: 72/71
Eq:
-DSM
-MMS
-Golden legs
-BOH
-Royal Helmet
-Platinium amulet
-Noble/Angelic Axe
53 knight [FACC] [Pvp]
Skille: 72/71
Eq:
-DSM
-MMS
-Golden legs
-BOH
-Royal Helmet
-Platinium amulet
-Noble/Angelic Axe
Mintwallin (bierz góra 2 bp mana potion i bp strong hp potion [lub odwrotnie, zależy czy leczysz się mana potion + exura (co polecam) czy też raczej Health potami]) lub idź na Black Knighty (ale to we dwie osoby najlepiej z druidem. A i idź zawsze od razu po save serwera, ponieważ dużo osob tam lubi expic, a czasami zajmują gracze spawn na wiele godzin). Możesz też pójść na stare poczciwe dragi ;:p
Czy wart robić lootbaga w orc landzie na edron? Są tam orci berserkery i z nich dużo leci halberd i battle axe, ja maxymalnie uniosę 8 halberd, czy warto robić lootbaga i gdzie go umieścić, żeby móc później z niego brać i sprzedawać w sklepie na edron?
Smoczek8228
28-04-2009, 21:51
40 Druid, niestety FAcc
P Set, Steel Helmet, Dwarven shield, Hailstorm.
Po hacku, mam 10k uzbierane z questów.
Gdzie zarobić?
Falubazforever
28-04-2009, 22:03
Cześć,40 Druid, niestety FAcc
P Set, Steel Helmet, Dwarven shield, Hailstorm.
Po hacku, mam 10k uzbierane z questów.
Gdzie zarobić?
Myślę, że z runami HMM śmiało możesz iść spróbować na dwarfy guardy. Kasy leci sporo, szybko można zarobić. Jeśli będziesz stratny na guardach, udaj się na słabsze rodzaje krasnalów.
/Daw
Czy wart robić lootbaga w orc landzie na edron? Są tam orci berserkery i z nich dużo leci halberd i battle axe, ja maxymalnie uniosę 8 halberd, czy warto robić lootbaga i gdzie go umieścić, żeby móc później z niego brać i sprzedawać w sklepie na edron?
Ponawiam...
Ponawiam...
Warto ale dobrze schowaj bo mogą ci zarypać
Duch Niespokojny
29-04-2009, 12:22
Ponawiam...
Ja grając na Refugii (a więc non-pvp) robiłem tam swego czasu lootbagi, taszczyłem je do miasta i zawsze udawało mi się je donieść. Po wyjściu z budynku, przez który idzie się do orków skręcasz na południe, potem między domkami na zachód i tam gdzieś znajdziesz skrzynkę, tylko paczkę musisz mieć ze sobą.
http://tibia.pl/earth.php?x=33221&y=31871&z=7&q=80.39
dawid000
29-04-2009, 15:48
kina 16lvl
55/54
orcish axe
plate legs
scale armor (kupuje plate)
soldier helmet
dwarven shield
potrzebuje duzo kasy, w miare szybki exp, moge robic lootbaga
47 lvl Elite knight skille 72/71, postman quest. Gdzie mógłbym zarabiać ( robić lootbaga i wysyłać go do depo), wiem tylko o mino tower na darashii, że tam można dobrze zarobić.
47 lvl Elite knight skille 72/71, postman quest. Gdzie mógłbym zarabiać ( robić lootbaga i wysyłać go do depo), wiem tylko o mino tower na darashii, że tam można dobrze zarobić.
Możesz np na Banute iść, lub na Laguna Island
empuszek
30-04-2009, 17:45
Sorcerer FAAAAC
LVL 34 MLVL 35
21 FIST
WOI, beholder shield, Magician's Robe, crown helmet, plate legs, leather boots
Najlepsza opcja to guardy lub minoski.
Bercik_14
30-04-2009, 21:08
Wlasnie skonczyl mi sie pacc i nie wiem gdzie dobrze zarobić kasę? 47 sorcerer z 44 mlvl z EQ: hotm, focus cape, b legi dragonka, woi/ wand of starstorm. Wykonany full postman. Mogę robić lootbagi. Jakieś propozycje?
na dragach ladnie leci zrób hmmy i cisnij
Falubazforever
30-04-2009, 21:47
Cześć,
Wlasnie skonczyl mi sie pacc i nie wiem gdzie dobrze zarobić kasę? 47 sorcerer z 44 mlvl z EQ: hotm, focus cape, b legi dragonka, woi/ wand of starstorm. Wykonany full postman. Mogę robić lootbagi. Jakieś propozycje?
Doskonałym miejscem dla Ciebie są dwarfy guardy. Jest tam niezły exp i dobry zarobek. Jeśli nie spodoba Ci się tam, śmiało możesz udać się na mintwallin. Zabierz se sobą obsidian knife; zbieraj skóry i rób lootbagi, które możesz wysyłać specjalną skrzynką ;-)
/Daw
lordptasior
01-05-2009, 22:47
45 Royal Paladyn 73/56 skille, do tej pory expilem na piratach, kasa nawet niezla ale exp slaby;s co polecacie na zmiane expowiska? eq noobowate mam ale moge w sumie zainwestowac w pall arma/b legi/crus helma itpxd
@ edit
tylko nie bb isle plx xd
@up
helheim -3
Gdzie moge zarobic kasy 36 knightem, k set, wh, towerka, noble axe? skille 66/65. Najlepiej bez lootbaga :)
Falubazforever
02-05-2009, 09:08
Cześć,
Gdzie moge zarobic kasy 36 knightem, k set, wh, towerka, noble axe? skille 66/65. Najlepiej bez lootbaga :)
Domyślam się, ze nie masz PACC. Więc tak: minotaury na respie Horned Foxa, kopalnie (dwarfy normalne oraz soldiery) no i oczywiście rotwormy... Nie mówię o fortecy elfów, bo tam więcej ludzi niż potworów ;-)
/Daw
Dan'Vilo
04-05-2009, 22:42
Sorc lv: 50 z Pacc
Mlv: 45
Wand: WOI
Gdzie expić i zarabiać na tym lv
Falubazforever
05-05-2009, 19:00
Sorc lv: 50 z Pacc
Mlv: 45
Wand: WOI
Gdzie expić i zarabiać na tym lv
Spokojnie możesz expić na dwarfach guardach. Dobry exp, sporo kasy. Kopalni jest kilka, więc na pewno znajdziesz miejsce i dla siebie ;-)
/Daw
mariannos
05-05-2009, 20:02
gdzie moge zarobic trochę kasy (TYLKO NIE TOMBY) 40pall skille dobre Crus helmet Pall armor (albo blue robe) blue legs boh dragon shield PACC
Falubazforever
05-05-2009, 20:18
gdzie moge zarobic trochę kasy (TYLKO NIE TOMBY) 40pall skille dobre Crus helmet Pall armor (albo blue robe) blue legs boh dragon shield PACC
-Elfy w Yalahar
-Djinny w Yalahar
-Larvy/scaraby w ankrahmun
-Minosy w Yalahar
-Piraty
/Daw
Herdrak'knight
05-05-2009, 20:23
Gdzie moge zarobic szybko i z dobrym expem elite knightem na 61 lvlu ze skillami 80/80
EQ; to p amulet, dsm, rh, boh, k legs, mystic blade i mms.
Tylko nie mówcie ze barby i zólwie bo ich mam juz dosyc:)
kuremetesisi
05-05-2009, 20:24
9 pall pacc skille 48/38
@UP
Ty według mnie nie masz za bardzo możliwości , ale jak coś leć roty dara.
36 Ed , mlvl 34 + 3 z eq , p amulet , B Legi , Focus Cape , HoTM , Guardian Shield ( Spellbook na 30 ).
Gdzie chodzić żeby zarobić dużo kasy?
Gdzie chodzić żeby trenować mlvl ( Runy ) i zarabiać kasę?
Gdzie chodzić z summonami , żeby expić lub zarabiać kasę?
Skad moge skolowac kase na 40lvl z dobrym eq?8o
9 pall pacc skille 48/38
idz na minotaury na darashi i zbieral lootbagi z plate shieldami, macami, chain armorami
na 9lvl sie urobisz bo malo capa ale jak wbije pare lvl to bedzie ok:D
Skad moge skolowac kase na 40lvl z dobrym eq?8o
Profa? Pacc/Facc? : O
chciałem sobie poskillować pallem (45 lvl 78/61, FACC) na monku, ale nie wiem gdzie sie znajduje, i czy potrafi przesuwac parcele. pomoze ktos? 8o :p :)
Pambinho
06-05-2009, 20:00
36 Ed , mlvl 34 + 3 z eq , p amulet , B Legi , Focus Cape , HoTM , Guardian Shield ( Spellbook na 30 ).
Gdzie chodzić żeby zarobić dużo kasy?
Gdzie chodzić żeby trenować mlvl ( Runy ) i zarabiać kasę?
Gdzie chodzić z summonami , żeby expić lub zarabiać kasę?
1. Minosy na Daramie
2. To samo
3. Scaraby na Ankh
damianwzl94
06-05-2009, 22:20
Ku*wa cały czas jestem waste! Gdzie sie nie wybiore to waste! I to sporo =/
65 ED -nonpvp
57 mlv z eq
eq:
-bohy
-plate legs
-książka 2mlv
-underwworld rod i hailstorm rod
-hat of the mad
-focus cape
Gdzie mam zarabiać?
Ku*wa cały czas jestem waste! Gdzie sie nie wybiore to waste! I to sporo =/
65 ED -nonpvp
57 mlv z eq
eq:
-bohy
-plate legs
-książka 2mlv
-underwworld rod i hailstorm rod
-hat of the mad
-focus cape
Gdzie mam zarabiać?
Jesli chcesz miec profit to Culty. Najlepiej pod wulkanem za goromie, niewiele osob tam sie pojawia.
Herdrak'knight
06-05-2009, 23:30
Gdzie moge zarobic szybko i z dobrym expem elite knightem na 61 lvlu ze skillami 80/80
EQ; to p amulet, dsm, rh, boh, k legs, mystic blade i mms.
Tylko nie mówcie ze barby i zólwie bo ich mam juz dosyc:)
ponawiam <znaki>
Witam wszystkich.
Mam spory problem otóż potrzebuje kasy (jak każdy zapewne) ale nie potrafię skutecznie jej zdobyć. Jestem uczciwym graczem więc proszę o niepodawanie mi takich propozycji jak "hack'nij kolegę" albo "kup na allegro". Chodzi mi o kasę z huntów i expienia.
Mam Elder Druida z 87 poziomem i 65 magic levelem, eq mam najlepsze jakie moze być dla druida, oczywiscie bez Demon Legs'ów.
Expie na Dragonach i Dragon Lordach ale waste jest bardzo duże, słyszałem, że niektórzy zarabiają od 10k-20k/h, czy mogłby mi ktoś doradzić gdzie szybko mogę zarobić dużą kasę?
Witam wszystkich.
Mam spory problem otóż potrzebuje kasy (jak każdy zapewne) ale nie potrafię skutecznie jej zdobyć. Jestem uczciwym graczem więc proszę o niepodawanie mi takich propozycji jak "hack'nij kolegę" albo "kup na allegro". Chodzi mi o kasę z huntów i expienia.
Mam Elder Druida z 87 poziomem i 65 magic levelem, eq mam najlepsze jakie moze być dla druida, oczywiscie bez Demon Legs'ów.
Expie na Dragonach i Dragon Lordach ale waste jest bardzo duże, słyszałem, że niektórzy zarabiają od 10k-20k/h, czy mogłby mi ktoś doradzić gdzie szybko mogę zarobić dużą kasę?
Culty pod wulkanem, quary scouty.
stasiusiu
07-05-2009, 10:40
Gdzie Zbiore kase 17 knightem z chujowymi skillami bo 36/32 ale z 3 m lvl. xD
Wale z serpent sworda jak to cos da.
Gdzie Zbiore kase 17 knightem z chujowymi skillami bo 36/32 ale z 3 m lvl. xD
Wale z serpent sworda jak to cos da.
Idz skillowac człowieku a nie kase zbierać....
@stasiusiu
Roty fibula, bierzesz parcele i jedziesz. :>
mistrz99
08-05-2009, 13:33
Gdzie expić i zarabiać (bardziej zarabiać) knightem na 36 lvl ze skillami 68/67
Eq Crown helmet, k arm, k legs, bright sword, Medusa shield?
Odpada EF bo tam za dużo noobów
Minosy kolo kopalni.. na free areanie zawsze będzie dużo gracz chyba ze Ci sie poszczęści :P
Gdzie expić i zarabiać (bardziej zarabiać) knightem na 36 lvl ze skillami 68/67
Eq Crown helmet, k arm, k legs, bright sword, Medusa shield?
Odpada EF bo tam za dużo noobów
Tomby pod mt, dwarfy, mino tower (moze fox'a spotkasz ;p), cyce (thais, mt).
venaliah
09-05-2009, 01:56
GDZIE MOGE SZYBKO ZAROBIC KASE??? 50 pall 73/57 skill eq: P set,dwarvenka,rs,p ammy Po hacku;/;/;/???;(
Jak masz czas i szczęście ze Ci nie podkradną loota idź na Ghostland.
A tak to minoski obok kopalni oraz kopalnie a dokładnie Dwarfy guardy.
Pozdro
venaliah
09-05-2009, 02:22
dzięx za pomoc.
WYPROBUJE TO:)
CzarnyOgon
09-05-2009, 09:31
18 lvl sorc, facc, 15 mlvl, noble armor, soldier helmet, p legi, tortoise shield, no i butki. No i wand of dragonbreath. Gdzie takim czymś zarabiać?
roty i dwarfy koło kazz
25 6 mlvl ED eq takie jak dla druida i softy gdzie mogę zarobić?
96 knight
EQ:
Demon Shield, Noble axe, K set, dark helmet
skille:
78/75
FACC
eq slabe, bo jestem po hacku.. czy sa jakies inne mozliwosci oprocz mintwallin na szybkie zarobienie na lepsze EQ?
to mintwallin mnie juz nudzi..
96 knight
EQ:
Demon Shield, Noble axe, K set, dark helmet
skille:
78/75
FACC
eq slabe, bo jestem po hacku.. czy sa jakies inne mozliwosci oprocz mintwallin na szybkie zarobienie na lepsze EQ?
to mintwallin mnie juz nudzi..
DC -2,-3, deep fibula, of, poh.
23 Ms 20mlvl eq:
Sprit cloak
plate legi
steel helmet
guardian shield
wand of decay
oczywiście mam PACC :p
23 Ms 20mlvl eq:
Sprit cloak
plate legi
steel helmet
guardian shield
wand of decay
oczywiście mam PACC :p
larvy,scaraby,roty
larvy,scaraby,roty
Od niedawna mam pacca.Mógłbyś powiedzieć gdzie są larvy i scaraby?
Pan i Wladca
16-05-2009, 14:49
Mnóstwo larv i scarabów:
Ankrahmun
http://tibia.pl/strona/mapy-ankrahmun
Darashia
http://tibia.pl/strona/mapy-darashia
Wychodzisz z miasta, kopiesz dziurę, wchodzisz i zarabiasz.
28 ED 27 m lvl eq dobre i softy
Gdzie mogę zarobić?
Mam yalahar proszę o odpowiedz
OMG 2 dni czekam
38 knight facc
skile 73/69
eq:
-plate set,
-steel helmet,
-demon shield,
-platinum amulet,
-boh
Radzio95
20-05-2009, 18:56
Gdzie moge zarobic na softy? EQ: HOTM, Blue robe and legs, buty, demon shield, woi? LVL 46 FACC.
@UP
Tomby pod mt, dwarfy, mino tower (moze fox'a spotkasz ;p), cyce (thais, mt, poh). Waste tam nie będziesz miał a hajs wpadnie.
Gdzie zarabiać kase 56 ED-em z 50 m lvl-em. Tiquandas revenge odpada, bo 121 EK tam boci, jedynie necropharus, ale to dopiero na 60 lvl-u. Jakieś inne pomysły?
NightDemon
26-05-2009, 14:31
gdzie mam expić?
138 ED 73 m lvl plax helpsior
XD
Gdzie expić Pallem 22lvl skille 62/48 (tera skilluje) mlvl 6 /b robe/krimhorn helmet/k legs/medusa shield ?
Szybka kasa, nie ma znaczenia waste 91 ed mlev 55(bedzie wiekszy), pacc solo
Szybka kasa, nie ma znaczenia waste 91 ed mlev 55(bedzie wiekszy), pacc solo
nie ma znaczenia waste a chcesz szybko kase ??
jak chcesz kase idz na malpy szybko zarobisz albo dragi
a jak waste idz na dle,hydry,frosty
Gdzie będę miał duzo kasy 43 palek skil 72
Bercik_14
03-06-2009, 20:18
Gdzie mogę dobrze zarobić 49 msem z 46 mlvl oraz eq: hotm, focus cape, dragonka, bohy/softy i all wandy?
65pall facc
85/69
gdzie expic? tylko nie d lai venore i hellgate...
65pall facc
85/69
gdzie expic? tylko nie d lai venore i hellgate...
poh, of, deep fibula
grzegorz997
04-06-2009, 20:41
Gdzie szybko zarobić dużo kasy?
53 palek skile 74/53 facc, słabe eq bo hack :(
Zbierałem na mount sternum undead cave, ale teraz botuje tam jakiś 150 knight i nic nie mogę mu zrobić :( Proszę o pomoc.
Needforspeed
07-06-2009, 11:43
26 Pal, skille 62/46 eq Crown helmet belted cape crown shield plate legs zwykłe buty royal speary
Gdzie szybko zarobić kase?
Pawulonix
07-06-2009, 12:37
80 ek full set 77/72 skille - gdzie szybko zarobic kase
barbariany - no nawet niezle ale 20k dziennie max wynosze
mintwallin - za duzo typa, bo mieli pacc i se postamana zrobili
żółwie - boty
lizardy - za duzo typa
mam postmana, rashida, i djinna XD
Needforspeed
07-06-2009, 12:44
80 ek full set 77/72 skille - gdzie szybko zarobic kase
barbariany - no nawet niezle ale 20k dziennie max wynosze
mintwallin - za duzo typa, bo mieli pacc i se postamana zrobili
żółwie - boty
lizardy - za duzo typa
mam postmana, rashida, i djinna XD
Małpy, chociaż botkuf może być dużo...
10 lvl knight bez pacc'a skile 30/30
Rogal297
10-06-2009, 16:19
27 lvl pall (FACC), 63/48, eq crusader helmet, b robe, p legs, dragon shield i rsy
Gdzie zarobić sporo kasy?
Rogal297
10-06-2009, 19:25
@up
Dwarfy guardy :baby:
Słaby loot i w ogóle :confused:
Marcin93
11-06-2009, 19:13
Witam!
Mam knighta 41 lvl skile 61/59, a moje eq to F sword/ BS, Crown helmet, Knight Armor, Plate Legs, Medusa Shield i Crocodile Boot. Nie mam pacc-a.
Gdzie móglbym szybko zarobic kase oprocz Elf Fortess, Kopalnie Kazoo i Mint.
Czekam na odpowiedz i z gory dziekuje.
Pozdrawiam!!
Witam!
Mam knighta 41 lvl skile 61/59, a moje eq to F sword/ BS, Crown helmet, Knight Armor, Plate Legs, Medusa Shield i Crocodile Boot. Nie mam pacc-a.
Gdzie móglbym szybko zarobic kase oprocz Elf Fortess, Kopalnie Kazoo i Mint.
Czekam na odpowiedz i z gory dziekuje.
Pozdrawiam!!
Hmm.Cyklopsy Mount Sternum:)
50 elite knight skille: 73/72, postman zrobiony, gdzie mógłbym dobrze zarobić?
Needforspeed
14-06-2009, 10:48
50 elite knight skille: 73/72, postman zrobiony, gdzie mógłbym dobrze zarobić?
Mintwalin, to chyba oczywiste...
Rotwormy:D
Jarasek9595
18-06-2009, 15:20
48 paladin skille 76/63 13mlvl słabe eq ale są bohy, po haku, gdzie szybko zarobić ze 150k bez pacca i bez postmana Pzdr
Needforspeed
20-06-2009, 17:51
48 paladin skille 76/63 13mlvl słabe eq ale są bohy, po haku, gdzie szybko zarobić ze 150k bez pacca i bez postmana Pzdr
Polecam guardy
Gdzie mógłbym zarabiać kasę na 55 lvlu (elite knight) skille 74/72? Tylko proszę nie proponować tworzenia lootbaga na minotaurach :). Mam postmana.
up...
Myśle że barby żółwie bedą kapitalnym rozwiązaniem twojego problemu ewentualnie malpy...
32 knight , 60/58 skile
eq ; dh,dsm,g legi,boh,demon shield,skull staff.
gdzie szybko zarobic duzo kasy? postmana mam na paladynie 60 lvlu wiec go moge przelogowac i wyslac :)
up...
Myśle że barby żółwie bedą kapitalnym rozwiązaniem twojego problemu ewentualnie malpy...
Co do tych żółwi zrobiłem tego questa i nie weim robić tam lootbaga? Czy jak tam zarabiać, brać tylko kase i rare czy jak?
Jhomaramyn
22-06-2009, 15:06
Witam, gdzie mogę zarobić dużo kasy w szybkim czasie? exp się nie liczy, tylko kasa? Mam knighta, 50lvl, 67/66, 5mlvl, DSM, BoH, Demon shield, RH, P amulet, relic sword, PACC.
Gdzie zarabiac tak zeby bylo od 3-5 k na h ?
Knightem 28lvl skile 60/58
eq;Devil helmet,k set,v shield,wyvern fang/crystal sword ?
I drutem 31 lvl 29 mlvl eq mommonth fur cape,plate legs,grifin shield,terra/necro rod,crown helmet ? bez wiekszego waste plz jak cos to 10k w banku ?
Nefarian aka Rage
23-06-2009, 22:32
36 ED, 34+1 mlvl, eq w porzadku, PACC, bez postmana...
Gdzie dobrze zarabiać 20lvl skille 58/57 Knight brak pacc
@meril11
DC, Minosy wszędzie z lootbagami.
@Jhomaramyn
Ja na 50 lvl knightem z pacc tyle, że troszkę lepsze skille w ciągu tygodnia na małpach uzbierałem na full seta, tak więc małpy. Lootbagi z p armów resztę zbierasz ;) Ewentualnie żółwie.
@gajos95
Knightem minosy wszędzie z lootbagami i też dc :)
Drutem się pytasz o zarobek czy o exp? Jeżeli zarobek to możesz lootbagi na cycach/dwarfach porobić
@Nefarian aka Rage
Jakieś tomby (podałbym nazwy, ale pozapominałem) Ten na lewo od ankh się nada :) Bodajże penisula.
@Draxios
Lootbagi na minosach i dc
Jak te miejscówki nie pasują to piszcie może coś innego wymyslę :)
Witam mam 25 pall eq balted cape,plate legi dark helmet,rsy,dwarven shield
Gdzie zarabiac tak z 5k/h~ Myslalem o guardach jak myslicie ?
skile 58/41
@up
Guardy pewnie, ale bierz pojedynczo i uważaj jak będziesz uciekać żebyś nie wpadł na inne potworki. Poza tym możesz na ghoule iść ;)
@gajos95
Ghoule pod Cyklopami (na północny - wschód od Thais).
+ Crypty, Beho i Mummy (wez Hmm/Lmm/ Fire Sworda - czasem ropnąć ktoś może Ghosta).
Exp - 17-24k/h (zależy od serva, u nas gra 180-300 osób w porywach 350).
Kasa - 12:44 Using one of 11236 gold coins... / na 2h25min.
Czyli może być.
Testwowalem 90+ kinem, więc palkiem uzbierasz 5k/h i 15k expa/h
Rp, 46 lev, 12 mlev, 71/55, eq: noble arm, p legi, crusader helmet, scarf, dwarven shield (;p) + royalki, ewentualnie enchanted speary.
No i pytanie jak w nazwie tematu: gdzie zarabiać?
@up
Cycki, stone tomb za tp, dragi yala, dragi darashia, djiny w yala, mutated ~ w yala. Starczy?
Gdzie mógłbym zarabiać kasę na 55 lvlu (elite knight) skille 74/72? Tylko proszę nie proponować tworzenia lootbaga na minotaurach :). Mam postmana.
Oprocz malp i zolwi, o ktorych juz mowiono, jeszcze lizardy.
jest bardzo fakne miejsce to jaskinia w kturej som guwniane potwory a ta jaksinia nazywa sie dupa!
HEHEHEHEHEHE, ale smieszny jestes! Jak sie nudzisz to wyjdz na dwor, wlacz telewizor albo przeczytaj cos. Jak juz nie masz sily bic tych dwarfow to musisz spamowac na forum?
Sub_Zer0
09-07-2009, 23:21
Knight 48 79/79
dsm bright sword demon shild k legs cruz helm boh
Voodevill
13-07-2009, 10:54
60 knight na faccu, 79/74 z mistic bladem - gdzie zarobic?
@2up i up
Dla Was to samo czyli:
-dc,
-guardy z lootbagami,
-minosy z lootbagami,
-facc tomb.
:)
psychociocia
13-07-2009, 18:14
Co polecacie druidowi na 45 lvl i mlvlu?
EQ:
Hat of the mad
Blue Robe
Blue Legs
Boots of haste
@up
pacc, facc? -.-
dla facc lootbagi z mino wszędzie, facc tomb, dc może (?)
dla pacc małpy, lizardy (?), tomby, scaraby.
Pacc (niedlugo kupuje) :D
54 lvl :p
66/60 ;(
ml 5
Tomb Odpada xD X(
EQ: DSM,Crown Legs, RH,boh,Vamp Shield,Thian Sword(spróbuje kupic), Fire Sword
Mam Qesta Na Yalahar
#UP
Zolwie? A jak nie zolwie to malpy no, moze jeszcze troche zolwi.
19Catek08
14-07-2009, 15:11
66 EK 80/79. gdzie zarobić jak najszybciej 200k? :) postman zrobiony. nie interesuje mnie exp .... Mintwallin lootbagi?;>
MikeRoyal
14-07-2009, 15:18
Jak ek to jazda na żółwie
12 knight, skille 50/50, eq crown helmet knight armor knight legs crown shield scarf serpent sword
Gdzie zarobić kasę?
47 paladin skille 76/63 13mlvl słabe eq po haku, gdzie szybko zarobić bez pacca i bez postmana Pzdr
PUSZEKXD
16-07-2009, 21:44
gdzie zarobić
23lvl sorcem mlvl 27
eq> dragonka > crown .h > mfc > p legsy > wod draconia
mistrz99
16-07-2009, 22:22
gdzie expić 19 druidem?
pacc
eq
to blue legs ( w dp a chodzę w plate legs) spirit cloak, hat of the mad, necro/moonlight rod,leather boots, dwarven shield ( w dp mam jakiegoś spellbooka od 30 lvl +1 m lvll ale od 30)
14 (prawie 15 m lvl) z itemkami a bez to 12 (prawie 13)
50 EK, skille śrenie. Chodzi mi o zysk przynajmniej 3k/h
47 paladin skille 76/63 13mlvl słabe eq po haku, gdzie szybko zarobić bez pacca i bez postmana Pzdr
ponawiam :]:]
@2up
Cycki, djiny, wszystkie nieumarlaki np. na helheim.
@up
dc, mint, guardy, gs'y(?)
druid facc 12 lvl plate set 6 mlvl
pall 21lvl b robe b legs tower shield crusader helmet 6 mlvl
mam bardzo malo kasy po kupieniu tego eq prosze o odpowiedz;)
Jak masz bardzo mało idź na roty ewentualnie lootbagi na dwarfach.
Ja mam również problem bo na małpach kasa jest niezła, ale exp tylko 25k-30k/h bo pelno botów. Mintwallin odpada nie mam postmana. Laguna, Fenrock= Botterzy, kasa 2k/h i exp max 12k/h więc... ;p Na lizardy bo za słaby lvl. Nie mam pojęcia gdzie by tu iść expić żeby nie zarobić ale wyjść na czysto i super szybko expić ;p
42lvl, 6mlvl, Skill 85/84
Eq: MMS, G legs, DH, BoH, Bright Sword, P Ammy, K armor<żal>, Blessy.
@up
Ładny skill :). No więc czemu z takim skillem marnujesz się na małpach?
Powinieneś spokojnie stone tomb za tp, dragi yala, dragi darashia, djiny. Nic więcej mi teraz nie przychodzi do głowy ;p
Dzieki za pomoc, sproboje na dragi walnac;p a co do skilla to i moze dobry ale jak nie mam relic sworda to do dupy bije ;/po 200 czasem, A takie jeszcze jedno pytanko od ktorego lvl z tymi skillami i kupie dsm moge blokac mary?
Myślę, że na 50 byś ublokał, ale dla bezpieczeństwa od 60 blokaj pojedyncze z sioherem. Najty niby nie są takie straszne ale mnie często zadziwiają hitami także radzę poczekać.
PUSZEKXD
18-07-2009, 11:19
gdzie zarobić
23lvl sorcem mlvl 27
eq> dragonka > crown .h > mfc > p legsy > wod draconia
ponawiam :p
jansar14
18-07-2009, 11:38
61 ek skille:72/70 eq:g armor,mystic blade,demon shield,crusader helmet,k legs.
Chodzi o szybka kase nie interesuje mnie exp:P
piorko121
18-07-2009, 12:27
gdzie mogę zarobic 20 lvl paladyn eq : plate legi, k armor, guardian shield, bohy, crown helmet.:);) z gory thx
@3up
dc, lootbagi na minosach, lootbagi na dwarfach.
@2up
dc, lootbagi na mint, ghostland, facc tomb, cyce na południe thais.
@up
dc, lootbagi na minosach, lootbagi na dwarfach.
Arczas92
24-07-2009, 17:12
Najlepiej kasę się zarabia na elf Forest bez lot baga jak i z. Każde holy orchid(Elf Arcanist) to 2-4k w zależności od świata (na 30 royal sperach na 45lvl wynosiłem po 5-7 holy orchid co daje od 10-28k) lecą tam tez WOCE(2k Elf Arcanist) i heaven bloosom(kolo 200gp Elf Arcanist,elf ) można teraz tam wchodzić na dragi(są 3 na całym elf forest i resp każdego jest pojedynczy, wiadomo co z draga leci...(opłacalnie jest je zabijać na 45lvl dla każdej profy bez wielkiego waste) resztę capa można zapchać bowani z elfow lub crossbowami z dragow(z tego jedynie opłaca się robić lot baga ). najlepiej na elfach expi sie paladynowi w przedziale lvl 30-60 knightowi 45-70(można wcześniej na dobrych skillach i eq sorc/drut 33-60
mistrz99
25-07-2009, 22:13
gdzie zbierać kasę 27 druidem z paccem bez promocji, eq to Spirit Cloak , hat of the mad, dwarven shield, crocodille boots?
około 5k w banku, 25 m lvl
gdzie zarobie dobrą kase (1kk+~) 165 - 170 rp : ):D
Arczas92
26-07-2009, 16:16
up polecil bym Ci dl(pod poh) ewentualnie hydry lub gs,y. Dziwie sie ze niewiesz gdzie zebrac kase na takim lvl...
2x up mino piramid lub mino miasto do 33 potem z tym rodem o lvl i ds,ami hunt dragow + frigo
krzysiek_stw
27-07-2009, 15:47
42 sorc Pacc, gdzie szybko zarobię ;>?
Proszę o szybką odp.
Gdzie zarabiać kase 33master sorciem?
Z góry dzięki
Arczas92
27-07-2009, 16:37
up,2xup tomby , mino piramida ,mino miasto( z log bagiem) ,elfy
Gdzie zarabiac dobrze kase i przy okazji dobrze expic 20 knightem na eq serepnt sword, knight arm, knight legs, steel helm, dwarvenka i leather boots?
Z gory wielkie dzieki ;)
Gdzie zarabiac dobrze kase i przy okazji dobrze expic 20 knightem na eq serepnt sword, knight arm, knight legs, steel helm, dwarvenka i leather boots?
Z gory wielkie dzieki ;)
Kup crimsona i na soldki, tarcza lepsza by sie przydala, dragonka ew guardianka
@PUSZEKXD Jeszcze raz ponowisz po 100 odpowiedziach a poleci raport, nie wiesz co to znaczy @up. @up2. @up3. itp? -.^
mistrz99
29-07-2009, 21:40
up polecil bym Ci dl(pod poh) ewentualnie hydry lub gs,y. Dziwie sie ze niewiesz gdzie zebrac kase na takim lvl...
2x up mino piramid lub mino miasto do 33 potem z tym rodem o lvl i ds,ami hunt dragow + frigo
eehh a które poziomy mino piramid? bo na mintwalin to nie wiem czy dam radę
Gdzie mozna w miare dobrze zarobic Sorcem 20 lvl
(eq Plate Armor, Plate Legs, Crown Helmet, Dwarven Shield, Wand of Decay)
Proszę o odpowiedź
Gdzie mozna w miare dobrze zarobic Sorcem 20 lvl
(eq Plate Armor, Plate Legs, Crown Helmet, Dwarven Shield, Wand of Decay)
Proszę o odpowiedź
Kopalnie koło Kazo. Wieża koło ab. Ghustland na ghulach bo na ds sie nie oplaca loot słaby B)
76 Pall ze skillem 89 (Pacc)
z gory dziekuje
dedmakeheheeh
31-07-2009, 21:57
@up
yala dragi z rsami ofc
only exurka i masz profitando ;)
@2up
Tak jak kolega up Ci powiedział do tego możesz też stone tomb, lizardy, djiny.
grzesio512
01-08-2009, 21:30
Gdzie zarobić na lepsze eq kin pacc, p set, serpent sword? lvl 24
4mlvl, skille 70/70
Mam tylko 2k :/
moge mieć stealth ringa
Idź na dc -1 tarantulki itd., lootbagi na dwarfach, minosach. Szkoda, że lvl nie poweidziałeś jak masz poniżej 40 weź misję na nose ringa.
36 Master Sorcerer
38 Magic Lvl.
grzesio512
01-08-2009, 22:08
Idź na dc -1 tarantulki itd., lootbagi na dwarfach, minosach. Szkoda, że lvl nie poweidziałeś jak masz poniżej 40 weź misję na nose ringa.
mam 24lvl,
Gdzie mam szarpać kase?
20knight skile 65/65
eq k set, crown helmet czy crus?, vampire shield czy jakiś inny shield?
Bubusiek
01-08-2009, 22:47
na moje oko w w thais na mino hell czy jak to sie tam nazywalo, choc mozesz miec problem z mino guardami wiec bym jeszcze postac ulepszyla
tequila51
02-08-2009, 14:04
88 EK, bez bota.
Ważne, żeby nie było nudno. Na małpach umieram i na barbach też. Za dużo machania myszką coby gp zebrać.
Chor raczej odpada bo wiecznie zajęty.
elo mam 100 rp szukam nowych miejscowek gdzie dobrze zarabiac i expic skile 89/72
jakubeck
02-08-2009, 20:01
50 EK 70/70 postman crus,golden armor,assasin dagger,mms,knight legs,steel boots,p ammy PACC
Knight 28lvl
skille: 54/52
eq: P legi, dragon shield, wyvern sword, K armor
Prosze o odpowiedz :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.