Pokaż pełną wersje : Banshee Quest
Banshee Quest w wykonaniu Teamu z Honery :)
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/37734
proszę komentować :D
62 level ma skille 71/68 :) śmiechu warte;] ganianie banshee też było niezłe.
up zgadza sie 10 lvl ma lepsze ;<
@up, 2x up
To jest właśnie tak samo śmieszne jak "śmiechu warte".
Może sobie mieć jakie chce, może wybotował chara, a nie tracił czasu na granie, i nie miał jeszcze okazji wklepać skryptu na skillowanie na slimach.
Ja tam go rozumiem :<.
@3up
Wole expić niż skilować :(
@up
Cały czas gram na manualu :)
takie skille na twoim levelu to tak jak mieć bica 23cm w wieku 20 lat, albo mieć IQ Rinoo-a w wieku 3 lat;D rzal.ró
@down
ok ok, jutro robie postac, w piatek 60 level a w sobote walimy we dwóch co? ty bierz uhy a ja wezme fooda, ale oddajesz mi kase. Kk bb
btw. A jeżeli TY sie pochwaliles w filmie swoją postacią to Ok'rzes pokaże swoją mordę i wyjdzie na to samo;D drugi rzal.ró
Może pochwalisz sie swoja postacią ?
Albo pokażesz swój Banshee Quest robiony w 4 osoby ?
@up
Zrób to na manualu będziesz dobry
takie skille na twoim levelu to tak jak mieć bica 23cm w wieku 20 lat, albo mieć IQ Rinoo-a w wieku 3 lat;D rzal.ró
@down
ok ok, jutro robie postac, w piatek 60 level a w sobote walimy we dwóch co? ty bierz uhy a ja wezme fooda, ale oddajesz mi kase. Kk bb
btw. A jeżeli TY sie pochwaliles w filmie swoją postacią to Ok'rzes pokaże swoją mordę i wyjdzie na to samo;D drugi rzal.ró
co cie to k*rwa obchodzi jakie on ma skille co? i myslisz ze jestes fajny jak napiszesz "rzal.ró"?
mariop196
24-02-2008, 15:46
Ahahahahahah nędzne skile.....:p
Ale fakt we 4 na banshee queście to już coś
up@
Wy lepiej się zajmijcie własnymi postaciamiX(
62 level ma skille 71/68 :) śmiechu warte;] ganianie banshee też było niezłe.
Śmiechu warty jesteś Ty. Każdy wbija skille jakie chce. Inni skilluja do 30/30 i idą expić a inni do 80/80 i idą expić. To już nie jest stara Tibia gdzie ze skillami 30/30 trudno było zabić rotwortma. I to już ich sprawa co zrobią ze swoją postacią. Ja na 50 lvlu miałem skille 57/53 i co z tego? : ) teraz przy expie wbiły Mi się 79/76 i nie narzekam.
Film nice, ale i tak nikt nie przebije tego banshee na infernie xD
Film nice, ale i tak nikt nie przebije tego banshee na infernie xD
A co takiego tam sie stało :)?
pewnie któryś z członków ekypy wyjebał cały team do temple ;]?
co do skillow to RZAL.SOWA.CERY
68 ek z jakimś palem we 2 robili finall rooma, potem palek padł a knight solo zrobił < wziął nagrody z całym gównem na głowie >
EDIT: Masz tu linka http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=166412
@Etoric
Każdy ma takie skille jak chce ale widać ty tego nie zrozumiesz 0o
Gron'Inv
24-02-2008, 18:08
Etoric po prostu czuje sie niedowartościowany i musi sie pokazać na forum i pochwalić ze on ma lepsze skile... Etoric zrób napoczątku 60+ level a później będziesz gadał jaki ty to jesteś elo, fajny i zajebi... Co widzę twój post to ze śmiechu nie mogę weź człowieku ty sie zastanów co ty robisz bo jak cię podnieca prowokowanie kłótni na forum to mi ciebie szkoda.
Zaraz pewnie napisze jakiś durnowaty, ironiczny post i pójdzie sobie sklepać.
Jak ty to piszesz rzal.ró
Co do filmu to gz, chociaż widziałem film jak 60 ek solo robił ;p
edit:
\/
a nie mówiłem. Nie będę się z tobą kłócić. A i jeszcze jedno nie jestes fajny :( ić jusz do swujej mamusi
Etoric po prostu czuje sie niedowartościowany i musi sie pokazać na forum i pochwalić ze on ma lepsze skile... Etoric zrób napoczątku 60+ level a później będziesz gadał jaki ty to jesteś elo, fajny i zajebi... Co widzę twój post to ze śmiechu nie mogę weź człowieku ty sie zastanów co ty robisz bo jak cię podnieca prowokowanie kłótni na forum to mi ciebie szkoda.
Zaraz pewnie napisze jakiś durnowaty, ironiczny post i pójdzie sobie sklepać.
Jak ty to piszesz rzal.ró
Co do filmu to gz, chociaż widziałem film jak 60 ek solo robił ;p
oh ok, mr fighter chce powalczyc? osobiscie uwielbiam sie dowartosciowywac na tym forum, jezdzic i besztać ludzi za to jakimi sa pierdolami, ze nawet w tibii nie potrafia wygladac na soldina osobe;D Uwielbiam to robic, to moja pasja, ta tibia, te skile, ten 60 level, to cel w moim zyciu, mamo pozwól mi grac, bo chce sie pokazac ludziom jaki jestem fajny mamusiu prosze;] koledzy mowia na forum, ze jestem dnem bo w tibi mam slaby level:(99999999
A i jeszcze jedno: tibia to moje rzycie.
psyhopatka
24-02-2008, 18:43
@up
own3d
Ja twierdze że skile to indywidualna sprawa każdego gracza i bym wolał mieć na 100lvlu 75.68
niż mieć 8lvl z takimi skilami.
Skile i lvl tak sobie napisałem.
Don_Kustosz
24-02-2008, 20:42
Etoric nie umiesz obronic sie sensownymi argumentami tylko ta ironia ?
juz kazdy ciebie zna na pamiec ;) kazdy wie co napiszesz ;] pora na zmiane ;]
Etoric nie umiesz obronic sie sensownymi argumentami tylko ta ironia ?
juz kazdy ciebie zna na pamiec ;) kazdy wie co napiszesz ;] pora na zmiane ;]
heh, tylko cioty i pierdoły się zmieniają;] przeżyłem na tym forum mase takich użytkowników, którym się wydawało, że zawojują świat;]
I myslisz, że zmienie się bo banda retardów nie umie żyć wg zasad? pff niedoczekanie twoje!;]
@down
ok, powiedział to koles, który swoją impreze z tym forum zaczął ledwo dwa miechy temu, smieszne
Don_Kustosz
24-02-2008, 22:18
heh, tylko cioty i pierdoły się zmieniają;] przeżyłem na tym forum mase takich użytkowników, którym się wydawało, że zawojują świat;]
I myslisz, że zmienie się bo banda retardów nie umie żyć wg zasad? pff niedoczekanie twoje!;]
Jezeli myslisz ze nim zawojowales- jestes w bledzie ;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.