Pokaż pełną wersje : Kradzież/czy poniesie kare/uważajcie
Dziś gość o imieniu Saint-Dark okradł mnie z noble armor!! :(
Niestety nie oddał mi go!!
noob zasrany!! musiałam go od niego odkupić :/
za 2k
jak to zrobił?
strzelił runką fire field przez okno (którego nie zauważyłam) w mój armor i nie mogłam go zabrać
Ukradł mi go
Może jest w tym troche i mojej głupoty ale takie wydarzenia nie powinny mieć wogle miejsca w świecie tibii.
Okradli też pleyera Gongiela, zabrali mu całą kasę gdy przechodził na main. Nie miał nic a armory miał takie że tylko siąść i płakać
ale o tym kiedy indziej.
podobno gdzies na tibia.com jest coś takiego że wpisuje się imię pleyera który coś ukradł czy coś takiego i usuwaja mu konto albo grożą że mu usuną jeśli nie odda skradzionej rzeczy.
ale ja nie mogę do tego dojść!!
pomóżcie!
mój nick: Eredhel of Pacera
w świecie Pacera :P
aktualnie można mnie znaleźć w carlin
Widac ze jestes nowym graczem.
W świecie tibii to normalne (kradzież)
podobno gdzies na tibia.com jest coś takiego że wpisuje się imię pleyera który coś ukradł czy coś takiego i usuwaja mu konto albo grożą że mu usuną jeśli nie odda skradzionej rzeczy.
Nie ma czegos takiego na tibia.com ;p
za 2k
jak to zrobił?
strzelił runką fire field przez okno (którego nie zauważyłam) w mój armor i nie mogłam go zabrać
Ukradł mi go
Może jest w tym troche i mojej głupoty ale takie wydarzenia nie powinny mieć wogle miejsca w świecie tibii.
Okradli też pleyera Gongiela, zabrali mu całą kasę gdy przechodził na main. Nie miał nic a armory miał takie że tylko siąść i płakać
ale o tym kiedy indziej.
pomóżcie!
To twoja wina, że położyłaś Noble Armor na ziemi, kradzież to codzienność w tibii, przyzwyczaj się ;)
Michnik of Celesta
24-02-2008, 16:21
noob zasrany!!
Imho , większy noob był z ciebie. Chyba masz na tyle rozumu , że kładąc item na ziemi czynisz go łatwo dostępnym dla innych ?
Trochę ? Gdyby nie twoja lekkomyślność , nie okradł by cię. Ja też bym wziął coś co se leży na ziemi (może nie aż taki shit jak noble arm).
To chyba wszystko tłumaczy xD
Jak ktoś już zauważył kradzieże to część rpg:) O ile dobrze pamiętam nie ma żadnego zapisu o tym w tibia rules chociaż jest takie coś jak Destructive behaviour. ihmo najlepiej zachować zdrowy rozsądek i myśleć8o
Ta gra to rpg. Bycie zlodziejem jest czescia rpg. Nastepnym razem pomysl :)
@up: szybszy ;<
michnik. imho newbie , nie myl pojęć bo noob i newbie to co innego X(
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nie no, zawsze mam beke z takich tematow.
Najlepiej odinstaluj Tibie - o jednego mniej.
Nie wiem czemu, ale mnie nikt nigdy nie okradl z niczego podczas 5ciu lat grania.
PS noble armor to nie majatek.
Dark Horseman
24-02-2008, 20:42
BUAHAUHAHUAUHUHA "Takie rzeczy nie powinny miec miejsca w swiecie Tibii" haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
Ale pompaaaaaaaa
Dzwon na psy, okradl Cie!
Świat Tibii jest już taki nieuczciwy, ja raz oddałem ziomkowi BP i BoH, które mu podczas śmierci wypadły, a on mnie zaczął obrażać.
Lechista
25-02-2008, 20:38
za 2k
jak to zrobił?
Ukradł mi go
ale o tym kiedy indziej.
pomóżcie!
uhauhauhauhauhauhauhauhauha, dawno się tak nie uśmiałem z ludzkiej głupoty. * dzieciaki, po pierwsze poczytaj tibia rules i nie wież kolegom, którzy gadają ci takie bzdury, Kradzież jest dozwolona. Nie powinno miec miejsca w świetle tibi?? Chyba jestes chory, to jest mmorpg !!!!!!!!!! Życie jest okrutne, a jeśli chcesz z tego powodu płakać, to idź i płacz
Michnik of Celesta
25-02-2008, 20:50
michnik. imho newbie , nie myl pojęć bo noob i newbie to co innego X(
Sam masz problem z odróżnianiem tych pojęć , albo nie przeczytałeś do końca. Ona sama z własnej winy została okradziona , bo pokazała item na ziemi , a thiefa od nooba wyzywa. Czy wg. ciebie newbie to taka ograniczona osoba bez wyobraźni , naiwna , która da się w tak błahy sposób okraść ? Weź lepiej se na wikipedię wejdź i znajdź definicję obu tych pojęć a co do autora , jak już wyżej wspominali , niech se tibia rules poczyta.
Aron Roar
28-02-2008, 09:51
uhauhauhauhauhauhauhauhauha, dawno się tak nie uśmiałem z ludzkiej głupoty. Kurwa dzieciaki, po pierwsze poczytaj tibia rules i nie wież kolegom, którzy gadają ci takie bzdury, Kradzież jest dozwolona. Nie powinno miec miejsca w świetle tibi?? Chyba jestes chory, to jest mmorpg !!!!!!!!!! Życie jest okrutne, a jeśli chcesz z tego powodu płakać, to idź i płacz
Bezsensowny i nic nie wnoszący post. Forum jest po to żeby dyskutować, a nie by obrażać innych. Opanuj się...
[nub mode]BUUUUUUUUUUUUU, AMNUI E KOLEKA ZAPIU NA USMYM LEWELU I KASE MJALEM PZY SOBJE CALOM I MI FYPADNELO 600 GEPE!!!!!!!!!!!1111111 NOT\RMALNUIE HCALEM SJE ZABIC ALE JAKOS RZYJEM[/nub mode]
Lechista
03-05-2008, 18:53
Bezsensowny i nic nie wnoszący post. Forum jest po to żeby dyskutować, a nie by obrażać innych. Opanuj się...
Nie, nie opanuje się. Po co robić taki gówniany temat, tylko po to żeby się wyżalić?? Dała się zrobić jak dzieciak, noob, głupek to ja teraz zbluzgam tak, żeby tego więcej nie zrobiła, a ty się odemnie odwal bo podobno forum jest po to aby przedyskutować rózne sprawy i wyrazić swoje opinie na ich temat tak?? no to wyraziłem...
Zresztą spójrz na to forum...taki tu juz jest harmider, że nie nauczysz dzieciaków pożadku, a ja lubie sobie tu odreagować stres :P
@up
Tja... Tylko, że ostatni post był 28 lutego... Więc jak chcesz "odreagować" to na troszeczkę świeższych tematach. ;]
Vasudanin
03-05-2008, 20:10
trochę twojej winy w tym jest
aczkolwiek w tibii przydało by się coś takiego jak w endless online to znaczy:
Gdy położysz jakąś rzecz na ziemi nikt (poza mną) jej nie może poruszyć ani zabrać np. przez 10 sekund, może wtedy by się zmniejszyły kradzieże.
Połóż 100zl na ziemi jak będzie szło 10 osób. Zobaczył byś jak by się rzucili ;]
@autor
Masz pecha.
@up
to by pozwililo mozno rozmnozyc sie nOObom, zawsze bez antithief system taki moze powiedziec: "BUUUUU óKRADLI MJI PLEJT ARMOR IDE SIEM POCIONC!!!!!!!111111111"
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.