Pokaż pełną wersje : Fotki z Necro (Mój album)
Lord Dreathan
11-11-2004, 14:34
Oto moj hunt ktory odbylem razem z kumplem Yarubim :)
http://photobucket.com/albums/v423/Dreathan/Necro/
Polecam rowniez obejrzenie reszty albumu ;)
Hehe ^^ spoko ss tylko troche icho duzo [co mnie cieszy] :D
reszta albumu tez lux :)
Helbreath
11-11-2004, 14:50
I to mi się właśnie podoba nie 1 czy 2 zdjęcia ale kilkanaście :) .Gratz wielkie Gratz ;) . Mam pytanka:
-jakie mieliście lvl i skille??
- i to co najważniejsze :D jaki loot?? :)
Venore (Secura)
Gratz huntu w koncu zdjecia z mojej Aldory ^^ w Dodatku pan z red skullem to vice w mojej gildii :P co mi zabil Kochanke xD Pozdro all ja juz niedlugo tez ide na necro x)
CentyBoy
12-11-2004, 00:10
wszystko spoko i wogole cool podoba mi sie ale.... nudne troche :P zwykly spokojny stateczny hunt, zero wariacji. poza tym ciekawia mnie te 2 dsy
ziomek z truskawa (red skull) summonowal je albo convincowal, ale po co? przeciez one stoja kolo niego i zbieraja tylko ciosy. czemu nie atakowal niby necrosa? ze wzgledu na exp? a moze necros by za daleko uciekal to tez fakt :P ale skoro summony walczyc nie mialy tylko zbierac na klate to czy monk nie bylby lepszy? poprawcie mnie jak cos pochrzanilem
Lord Dreathan
12-11-2004, 01:40
wszystko spoko i wogole cool podoba mi sie ale.... nudne troche :P zwykly spokojny stateczny hunt, zero wariacji. poza tym ciekawia mnie te 2 dsy
ziomek z truskawa (red skull) summonowal je albo convincowal, ale po co? przeciez one stoja kolo niego i zbieraja tylko ciosy. czemu nie atakowal niby necrosa? ze wzgledu na exp? a moze necros by za daleko uciekal to tez fakt :P ale skoro summony walczyc nie mialy tylko zbierac na klate to czy monk nie bylby lepszy? poprawcie mnie jak cos pochrzanilem
Dsy są niezastąpione w blokowaniu Necra poniewaz on w nie wali a one wogole nie dostaja obrazzen(chyba ghoul ablo mumia podejdzie) , a Yarubi (Ten z Red Skullem) walił Hmmami a Summonami tylko w summony necrosa.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.