PDA

Pokaż pełną wersje : MDW i ACHON ELAW >TAK SIE OTWIERA POI<

Onie
25-02-2008, 15:20
Co tu będę sie rozpisywał sprawdźcie sami jak oni to robią w 2 osoby.

Film robiony w TibiacamTv
http://tibiacam.tv/cams.php?id=kx7nfmrsf1s507c7

suryoymobb
25-02-2008, 15:28
hitając srednio po 300 z avalanche, a w destroyery nawet i z frigo/icicle nie jest trudno czyscic to kims kto ma 700.000.000xp i 86mlv? zwykly hunt w szybszym tempie.

ej nie no sory, to w koncu mdw! oja oja film z nim to trzeba napisac ze jest super ekstra bombastyczny. jee! zal. film nudny w chuj. pierwsze 5 min pokazane jest co i jak przez kolejne 40 tylko sie kreca po spawnie. nawet nie pokazali ile essence spadło.

żeby nie było podmiany linka : http://tibiacam.tv/cams.php?id=kx7nfmrsf1s507c7

Xefus
25-02-2008, 15:36
było, było jajaja !

Onie
25-02-2008, 15:38
było, było jajaja !

Daj mi linka do tego tematu gdzie był ;)

@suryoymobb

Tu nie chodzi o mdw ale o to że otworzyli poi w 2 osoby.
btw nie jestes fajny.

Szybki'lols
25-02-2008, 15:56
all up:

HAHA ten sam koles na innych kontach ^^:D

Kup.Se.Musk
25-02-2008, 16:06
Miło popatrzeć na takie wysokie hity. Co jak co, ale współczuje onwerowi postaci, bo ja nie wytrzymałbym z taką ilością spamu na minutę.

@Up
Film normalnie działa, więc o co Ci chodzi? To nie jest kolejny keylogger :>

Onie
25-02-2008, 16:08
all up:

HAHA ten sam koles na innych kontach ^^:D

Że co bo nie rozumiem?:P link ci nie pasuje?:P to jest TibiacamTv ale ja wiem że 80% dzieciaków z tibia.pl LIKE YOU nie wie co to bo żyje tylko tibia.pl :D

Więc proszę nie ośmieszaj sie chociaż tu ok?

Nie no naprawdę 119lvl z "PVP" i nie wie co to Camtv.

To sie nazywa DZISIEJSZA TIBIA!!!!

HAHAHHAHAHAHAHAHAHAH

Jak sie Teraz czujesz?:P

wiem głupio :<

Pojeban
25-02-2008, 16:15
Daj mi linka do tego tematu gdzie był ;)

@suryoymobb

Tu nie chodzi o mdw ale o to że otworzyli poi w 2 osoby.
btw nie jestes fajny.

byl noobie jeden -.- tylko mial glupia naze i chyba jakis ogarniety modek usunol chyba mam jeszcze na kompie gdzies ten filmik od wczoraj
NAZWA BYLA ; MDW pkuje gma i seromontisa Scr

Szybki'lols
25-02-2008, 16:17
Że co bo nie rozumiem?:P link ci nie pasuje?:P to jest TibiacamTv ale ja wiem że 80% dzieciaków z tibia.pl LIKE YOU nie wie co to bo żyje tylko tibia.pl :D

HAHAHHAHAHAHAHAHAHAH

I TAK podmienisz linka cioto :baby::baby:

suryoymobb
25-02-2008, 16:23
@suryoymobb

btw nie jestes fajny.
czy gdziekolwiek to napisałem? chyba forum jest od wyrażania opinii? ale wiem, Ty jestes fajny! film z mdw, je. lolz

Vlad Dracula
25-02-2008, 16:23
Najlepsze w tym filmie to czytanie spamu, choć przyznam, że za dużo go nie było.

draenei
25-02-2008, 16:29
15:25 Etena Aeron [45]: i tam wiem ze nie odp mam prozbe odp elo 15:25 Etena Aeron [45]: zrobie sobie skrina

plz

chuakerr
25-02-2008, 17:58
Jedno jest pewne, ja nie złamałem zasad zakładając temat "Mdw pekuje gma i Seromontisa scr" no może poza głupią nazwą tematu, a jeśli moderatorzy usuwają tematy nie naruszające regulaminu no to niestety należałaby się zmiana, jest dużo często aktywnych użytkowników którym taka ranga by się należała, którzy by zrobili porządek przynajmniej w dziale filmy (to tutaj jest najwięcej dziadostwa) a tak to temat z podmienionymi linkami potrafi wytrzymać tydzień i więcej, a temat w którym nie ma żadnych niepoprawnych politycznie linków znika po kilku godzinach. Niestety muszę stwierdzić że nie za często odwiedzana przezemnie strona torg, ma bardziej przykładającą się do pracy "ekipę", gdyby nie te boty to ona powinna mieć status "Supported Fansites" a nie tpl. Tyle

>>>Mazix<<<
25-02-2008, 18:10
17:10 Tallus Sata [27]: prosze napisz cos domnei robie screeny z najlepszymi harami z gry niechce sie menczyc zebys mi odpisal ale wez napiszcos prosze ty jestes ostatni z najlepszej 10 bo nigdy cie niema

buhehehe współczuje mdw.

K.a.c.z.k.a
25-02-2008, 18:15
@
Film normalnie działa, tak jak kuba powiedzial :D a jak widac linka też nie podmienił bo na razie jeszcze edyta nie robil wiec spoko :D

Ale na wszelki wypadek :D
http://tibiacam.tv/cams.php?id=kx7nfmrsf1s507c7

ProGejmer
25-02-2008, 18:44
Wie ktoś dlaczego mi na Viście zaden filmik z Tibia Cam tv nie działa? :SS

@down
No to ja już nie wiem ocb ;|

Vein
25-02-2008, 18:46
@up
Ja posiadam Viste i wszystko smiga jak nalezy ;]

Piio
25-02-2008, 18:54
Ktoś wyżej napisał że co to takiego mając taki lvl.
To co kurna on ma kręcić ? Nic ci sie nie podoba...
DHQ - powiesz ze co to dla 350~lvl
solo cokolwiek - zawsze powiesz "ale to nudne co to takiego" jak masz tak mowic to odejdź

Onie
25-02-2008, 19:02
Gadałem z Achonem w grze i powiedział mi że nakręcili ten film po to żeby pokazać jak sie otwiera szybko w 2 osoby POI zrobili mały rekordzik i teraz czekają na jego pobicie.

To wszystko film nie miał pokazywać huntów bo to jest nudne...

Rybzor
25-02-2008, 19:26
Bardzo sprawnie, od razu widać, że robią to nie pierwszy raz.

Yamaroo
25-02-2008, 19:46
I TAK podmienisz linka cioto :baby::baby:

Wiesz w ogóle kto to jest ciota?

@topic

Zeczywiscie fakt tak jak Qba powiedział:p miło popatrzeć na takie hity jednak wolałem te pod 7.92:evul:

Jucha Furora
25-02-2008, 23:27

HAHAHHAHAHAHAHAHAHAH

Po1.Czy dla Ciebie oznacza,że ktoś ma 120~ lvl musi wiedziec wszystko?
Przejżyj dobrze forum temat był.
Oja,dla nich to rutyna?;S

SkateElement
27-02-2008, 18:28
Miło popatrzeć na takie wysokie hity. Co jak co, ale współczuje onwerowi postaci, bo ja nie wytrzymałbym z taką ilością spamu na minutę.

@Up
Film normalnie działa, więc o co Ci chodzi? To nie jest kolejny keylogger :>

jest opcja ignored all z białą listą ;)