Pokaż pełną wersje : Czy oplaca mi sie pacc?
Witam czy oplaca sie kupowac pacc dla knighta skille 75 75 20lvl 5ml z eq c arm k legsy platinum amulet c shield crusader helmet?? bo sie ciagle zastanawiam plz napiszcie aha no i jak mozecie to napiszcie jakie beda zalety a jakie wady(tylko prosze nie piszcie takich zalet jak nowe tereny czy przedrostek w imieniu po zakupie promotion)
premium zawsze sie oplaca nawet dla 1. lvl'a
premium zawsze sie oplaca nawet dla 1. lvl'a
Amozesz zapisac cos wiecej?? jak bede mogl wykorzystac tego paca itd
PACC daje ci szeroką gamę nowych potforków, dzieki czemu mozesz dużo szybciej expic niż na terenach dla Facc, bedziesz mógł rownież używać Exori a ten czar jest bardzo przydatny :) Masz dobre skile więc bo nabiciu gdzieś 35 lvl'a będziesz mógł jusz chodzić blokować Hero, Necro i dużo innych bardzo kasodajnych potforów :D Taki jest mój pogląd na temat Pacc :P
<Edit> Myśle że masowo możesz zabijać Larvy na Ankrahmun, mój kolega expił tam nawet na 45 lvl'u. Gdy nabijesz gdzieś 35 lvl i potrenisz skile do 80/80 to mozesz chodzic spokojnie na Hero Hunty i Necro :D
mówisz, żeby niepisać o takich zaletach jak nowe tereny itp.....
ale dzięki nowym tereną będziesz chodził na niezajęte expowiska, lepsze, bardziej opłacalne potworki, czyli bedziesz szybciej expil.
PS: I będziesz miał fajne ciałka xD
dzieki wam wsystkim. prosilbym jeszcze tylko abyscie napisali gdzie mam expic z takimi skillami jakie wymienilem wyzej i to by bylo na tyle wierze w was :) (oczywiscie napiszcie gdzie expic na terenach dla pacc)
Knight Simon Dark lord
12-11-2004, 00:20
pacc sie opłaca jeżeli ktoś dużo gra w tibie bo po co naprzykład kupować pacca jeżeli gra sie godzine dziennie jżeli twoja stawka grania w tibie dziennie wynosi minimum powyzej 4 godz. kupuj bezproblemowo a z twoimi skillami myśle nie wiem czy to dobre myślenie niech doiadczeni knightic ci powiedzom na cyce
skille masz dobre, poplyn sobie na edron i bij cyce.
mozesz takze do ankrahmun na larvy i scaraby.
Prawo Kruka
12-11-2004, 12:04
maly offtopic ale powiedzcie mi plz jak dostac sie do orkow na edron oraz trolli goblin caves bo przejscie blokuja gory :confused: levitatem/parcelami czy jest droga pod ziemia? plz powiedzcie...
@up
idziesz do flatow na poludnie od depo wlazisz do srodka i tam sa schody na dol zlazisz pozniej w lewo i jest kratka sciekowa zlazisz na dol idziesz tunelem i po chwili wylazisz na powierzchnie tylko nie zapomnij lopaty!! idziesz troche na poludnie i tam sa orki
@topic
oplaca sie qpic
przynajmniej ja bym qpil na twoim miejscu
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.