PDA

Pokaż pełną wersje : Czy oplaca mi sie pacc?

Hekmet
11-11-2004, 16:23
Witam czy oplaca sie kupowac pacc dla knighta skille 75 75 20lvl 5ml z eq c arm k legsy platinum amulet c shield crusader helmet?? bo sie ciagle zastanawiam plz napiszcie aha no i jak mozecie to napiszcie jakie beda zalety a jakie wady(tylko prosze nie piszcie takich zalet jak nowe tereny czy przedrostek w imieniu po zakupie promotion)

Atae
11-11-2004, 17:04
premium zawsze sie oplaca nawet dla 1. lvl'a

Hekmet
11-11-2004, 17:07
premium zawsze sie oplaca nawet dla 1. lvl'a

Amozesz zapisac cos wiecej?? jak bede mogl wykorzystac tego paca itd

Riwimi
11-11-2004, 17:14
PACC daje ci szeroką gamę nowych potforków, dzieki czemu mozesz dużo szybciej expic niż na terenach dla Facc, bedziesz mógł rownież używać Exori a ten czar jest bardzo przydatny :) Masz dobre skile więc bo nabiciu gdzieś 35 lvl'a będziesz mógł jusz chodzić blokować Hero, Necro i dużo innych bardzo kasodajnych potforów :D Taki jest mój pogląd na temat Pacc :P
<Edit> Myśle że masowo możesz zabijać Larvy na Ankrahmun, mój kolega expił tam nawet na 45 lvl'u. Gdy nabijesz gdzieś 35 lvl i potrenisz skile do 80/80 to mozesz chodzic spokojnie na Hero Hunty i Necro :D

Shinjix
11-11-2004, 17:24
mówisz, żeby niepisać o takich zaletach jak nowe tereny itp.....
ale dzięki nowym tereną będziesz chodził na niezajęte expowiska, lepsze, bardziej opłacalne potworki, czyli bedziesz szybciej expil.
PS: I będziesz miał fajne ciałka xD

Hekmet
11-11-2004, 18:21
dzieki wam wsystkim. prosilbym jeszcze tylko abyscie napisali gdzie mam expic z takimi skillami jakie wymienilem wyzej i to by bylo na tyle wierze w was :) (oczywiscie napiszcie gdzie expic na terenach dla pacc)

Knight Simon Dark lord
12-11-2004, 00:20
pacc sie opłaca jeżeli ktoś dużo gra w tibie bo po co naprzykład kupować pacca jeżeli gra sie godzine dziennie jżeli twoja stawka grania w tibie dziennie wynosi minimum powyzej 4 godz. kupuj bezproblemowo a z twoimi skillami myśle nie wiem czy to dobre myślenie niech doiadczeni knightic ci powiedzom na cyce

Shinjix
12-11-2004, 11:25
skille masz dobre, poplyn sobie na edron i bij cyce.
mozesz takze do ankrahmun na larvy i scaraby.

Prawo Kruka
12-11-2004, 12:04
maly offtopic ale powiedzcie mi plz jak dostac sie do orkow na edron oraz trolli goblin caves bo przejscie blokuja gory :confused: levitatem/parcelami czy jest droga pod ziemia? plz powiedzcie...

Karrith
12-11-2004, 15:42
@up
idziesz do flatow na poludnie od depo wlazisz do srodka i tam sa schody na dol zlazisz pozniej w lewo i jest kratka sciekowa zlazisz na dol idziesz tunelem i po chwili wylazisz na powierzchnie tylko nie zapomnij lopaty!! idziesz troche na poludnie i tam sa orki

@topic
oplaca sie qpic
przynajmniej ja bym qpil na twoim miejscu