Pokaż pełną wersje : Mam konto Premium - Gdzie jest mój dom?
Szanowni Rodacy ,
Podobno gdy się ma konto premium otrzymuje się przydział na mieszkanie. Pochodzę z VENORE i nie wiem jak sprawdzić gdzie jest moje M1?
Jeżeli ktoś wcześniej rozwiązał podobny problem - niech się podzieli magiczną odpowiedzią
domek mozesz dopiero sobie kupic [znaczy sie wylicytowac]
licytuje go sie na www.tibia.org->community->houses
czynsz za dom jest pobierany bezposrednio z depo w miescie do ktorego ow dom nalezy
ps.
poczytaj FAQ
ahhahahha
czasy komuny minely teraz trza se kupic chalupe
JA TAM W TIBII BEZDOMNY JESTEM I NIE PLACZE :)
Oryginalnie dodany przez amathor
JA TAM W TIBII BEZDOMNY JESTEM I NIE PLACZE :)
Bezdomny?. Ja tam mam troche swoich maneli w depo. I niedługo chyba będę mieszkał w domku :)
O BOŻE... musisz specjalnie na forum pisać to tylko po to żeby ludzie cię zbrechtali ?
taaa ja tesh bezdomny a od czsu do czasu trza zebrac np o jedzonko albo 10gp na blank runa :P
to sie żebractwo nazywa... wiem bo praktykuje :)
taka moda ofkoz... lol
A ile razy za to zebractwo cię PKnęli? Bo żebractwo niemal zawsze wiąże się ze spamowaniem i wkurzaniem ludzi. Po za tym co za problem zdobyć te 10 gp? W każdym mieście znajdziesz jakiegoś trolla, szczura czy inne dziadostwo, z którego te pare gp wypadnie, a wiem, że wielu graczy wkurza takie granie 'na łatwiznę". A potem są teksty "XXX zabił mnie bez powodu" :D
Furious Tiger
11-10-2003, 21:40
to troche murzynsko. w takim razie trudno kupic chate bo ktos moze wiecej zxzaplacic??
Gonzo von Krenzel
13-10-2003, 19:22
heh, a mnie ostatnio PK zabił ;( , poszedłem do depo w ab`d (amera) powiedziałem "i buy rope!!!" i mi się po chwili 3 liny pokazały... To nie jest żebractwo.
P.S. Ab`d najlepszym miastem!!! brak PK i wszyscy sobie pomagają!
mhm. Bezdomny. brb. Co za okropne słowo. Nienawidze takich słów :D . Ja juz wole wejsc do jakiejs Gildii co ma GH i w GH mieszkac :D .
Oryginalnie dodany przez Ketibro
mhm. Bezdomny. brb. Co za okropne słowo. Nienawidze takich słów :D . Ja juz wole wejsc do jakiejs Gildii co ma GH i w GH mieszkac :D .
a ja nienawidze kiedy ktos bez powodu odswieza stary temat i nic do niego nie wnosi
+1 upomnienie
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.