zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Szkapa & Morth Thread

Stron : 1 2 [3] 4

Old_Distsu
07-07-2008, 12:06
A powiedz mi po co wyzywasz tego ek ? zarobilbys chociaz tyle co on ?
I ty dalej nie rozumiesz ze gdyby szkapa tylko ojebal to by nic nie bylo. Kazdy by zapomnial albo by sie to odbylo bez takiego rozglosu. Ale szkapa oczywiscie musial sie na kazdym forum i kazdemu pochwalic i byc z tego dumnym ze okradl.Jak juz powiedzial Ther "Jak juz mowilem, mi nie chodzi o to, ze ukradl... mam to gleboko gdzies, niech udlawi sie ta kasa
Chodzi mi o to, co szkapa soba reprezentuje"

A ty szkapa naprawde sie zmieniles znamislmy sie 1.5 roku i nigdy sie nie klocilsimy a jak na forum powiedzialem ci co mysle o tym co zrobiles to zaczales mnie wyzywac.Prawda boli... Elo

Szczerze Krulik ? Szkapa po wbiciu 100 lvl wogole sie zmienil chyba ten 100 lvl kazdego zmienia ^^

Overx
07-07-2008, 12:18
@Distsu
Nie kazdego znam ludzi ktorzy mimo po wbiciu 100 albo i nawet 150 sa dalej tacy jacy byli i mozna z nimi pogadac na poziomie bez klotni i mozna liczyc na ich pomoc w trudnych sytuacjach

Gora_To_lama
07-07-2008, 12:28
Chuj Mu W Dupe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!

Nerfarien
07-07-2008, 12:32
Szkapie lvl do glowy uderzyl xdddd

Gora_To_lama
07-07-2008, 12:39
Tak !! wielu osobom sie tak dzieje poprostu jebane dzieci!

KorkioOo
07-07-2008, 13:06
Podsumowując, Szkapa pokazał że jest jebanym złodziejem któremu zależy tylko na itemach w tej pojebanej grze, sam sie dorobić nie potrafi jesteś zwykłym złodziejem któremu nie powinno się ufać.
Cieszysz japę? że kurwa o jebałeś typa z pixeli? on ma na to wyjebane i bardzo słusznie bo to ty sie po charpiłeś na pixela, ja jebie nie kumam jak można być takim żałosnym człowieczkiem-polaczkiem, bo na takiego wyszedłeś mam nadzieje że skopie ci ktoś dupę bo na to zasługujesz.

Przemyśl to s*****elu. I pamiętaj że twoja opinia lata mi koło chuja.

Pozdro jebany lamusie.

Zrywna_Szkapa
07-07-2008, 13:14
I pamiętaj że twoja opinia lata mi koło chuja.

To nas łączy, że twoja mi też ;)
Więc po co się produkujesz?:D

Edit:
12lvl uderzył mi do głowy ;o;o;o xD
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/zenek12.jpg

@down
Forum fighters <3
Nie masz rl i musisz się na forum wyżywać?:D:D:D

KorkioOo
07-07-2008, 13:18
Wiedziałem ze odpiszesz gdyby moja opinia o twojej osobie ci latała koło cipy bo nie wiem czy masz chuja, kradnąc pixele osobie która nic nie może zrobić. Więc gdy by ci latała byś nie odpisał tylko miał resztki godności i honoru by na te forum więcej nie wchodzić.

btw : Twoje ss'y są takie jak ty. Frajerskie.

Blejdzik
07-07-2008, 16:10
@up

I w tym momencie to Ty sie poniżyłeś odpisując, a ZSz mógł to zrobić ponieważ, wklejał awans, więc miał przy okazji....

Nie wywzywaj, tylko komentuj zdjęcia... ok nie podobają Ci się i już... bez napinki. ;)

@Topic

Gz, przeede wszystkim 100, and go go 200? :confused:

GL

TheaTron
07-07-2008, 18:02
nie wiem czy masz chuja, kradnąc pixele osobie która nic nie może zrobić. Więc gdy by ci latał byś nie odpisał tylko miał resztki godności i honoru by na te forum więcej nie wchodzić.

btw : Twoje ss'y są takie jak ty. Frajerskie.

total agree.

down
nie kazdy gra na non-pvp zeby byc bezkarnym i krasc wszystko wszystkim tylko dlatego ze sie ich nie zna i ten ktos nie moze Ci nic zrobic...
pozdro ogier & pocwicz

AmisMingon
07-07-2008, 19:07
ludzie to tylko gra, prawda emocjonuje czasami, ale to tylko gra...
na pvp gracze zabijaja sie w celu zdobycia itemkow, a na non-pvp kradnie:D:D:D

Lord_Morth
07-07-2008, 20:02
@up

Masz racje:P...

Kurde dajcie jemu spokój... Zrobił to i hooy Wam do tego!!... Skończcie już to wyzywanie bo sami byście to samo zrobili... Takie są realia:)... Pozdro Szkapcia:):)... Licze, że po banie PG:):)...

Lord_Morth
07-07-2008, 20:03
@up

Kurde dajcie jemu spokój... Zrobił to i hooy Wam do tego!!... Skończcie już to wyzywanie bo sami byście to samo zrobili... Takie są uroki Nerany:D:)... Pozdro Szkapcia:):)... Licze, że po banie PG:):)...

Lord_Morth
07-07-2008, 20:06
Ops;D... wysłało mi sie 2x :D... ale będzie za to więcej spamu:D

TheaTron
07-07-2008, 20:08
bo sami byście to samo zrobili...

mow za siebie...
szkapa,ssiesz.

domin3x
07-07-2008, 20:10
@up

Kurde dajcie jemu spokój... Zrobił to i hooy Wam do tego!!... Skończcie już to wyzywanie bo sami byście to samo zrobili... Takie są uroki Nerany:D:)... Pozdro Szkapcia:):)... Licze, że po banie PG:):)...

By się nie pochwalił, to by tutaj aż takiej wielkiej afery nie było, ale skoro chciał się pokazać, to się nie dziw, że po nim jadą...

Lord_Morth
07-07-2008, 20:16
@up

Nom to zrobił... jego temat więc może sobie wklejać:):)

Nic nie mówiąc był tutaj jeden ziomek o name Aihalas który ogłosił, że umarł i przez to chciał zgarnąć troche itemków... To jest dopiero "rzal"!!

KorkioOo
07-07-2008, 20:22
Ciebie tez wychuja.

Nie można go nazwać ani cwaniaczkiem z no-pvp. Wiecie jak nazywamy takich na candii? POLACZKI KURWA POLACZKI.

Btw: To forum publiczne, jeśli on będzie wklejał ss'y niech sie liczy że będę komentował każdy kolejny jego post.

Pozdro polak.

TheaTron
07-07-2008, 20:22
@up

Nom to zrobił... jego temat więc może sobie wklejać:):)

nom,to niech sie liczy z krytyka na temat tego co wkleja...

Nic nie mówiąc był tutaj jeden ziomek o name Aihalas który ogłosił, że umarł i przez to chciał zgarnąć troche itemków... To jest dopiero "rzal"!!

co nas obchodzi ktos inny ? chyba ze tez ma temat na forum tibi pl gdzie bysmy mogli wyrazac swoje zdanie na temat jego zachowania.
szkapa,ssiesz.

Glon Elriel
07-07-2008, 20:27
Jestem ateistą ale pewne zasady są wszędziej...
po 7 nie kradnij ._.

Lord_Morth
07-07-2008, 20:35
O to, że wychuja to się nie martwie:):).. Never mi tego nie zrobi:)
To tylko gra nie życie rl... Nie łącz tego z kościołem jeszcze...

KorkioOo
07-07-2008, 20:42
Przestań wiadomo że będziesz go bronił, taki kurwa uahahny bo pixela zajebał o jeju jaki to on kurwa nie jest, a przez większość gry tak nobił że ja jebie, widać ze ten polaczek nigdy sie niczego nie dorobi, ukradnie tu coś, tam coś. Niech on sie nauczy grać sorkiem bo ten polak bez skill'a prędzej zjedzie tą postać niż zleveluje up.

Lord_Morth
07-07-2008, 20:44
Jak gra i czy pada czy nie to nie ma nic tutaj do rzeczy...
Poprostu dajcie jemu spokój... Temat zamknięty z a kradzieżą i tyle;]

Zrywna_Szkapa
07-07-2008, 20:46
Tesz cie loffam <333
Btw. Gdybyś grał na moim necie to już dawno miałbyś 1lvl, więc stul jeśli łaska.

@topic
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/UO1sceen0162.jpg

Morth :*:*

@down
Jak się wstydzisz swojej narodowości to ze szczerego serca Ci współczuję :(

KorkioOo
07-07-2008, 20:52
Ty polak idź do Carlin.

Lord_Morth
07-07-2008, 21:07
A zapewne sam z Ciebie nie lepszy noob;):)

KorkioOo
07-07-2008, 21:15
Czyli przyznajesz że twój kolega polak jest noobem. O to chodziło.

Szkapa polaczku, daj skrina jakiegoś są takie fajneee..

Lord_Morth
07-07-2008, 21:19
Nie przyznałem się;):)... On nie jest noobem z Carlin tylko z Liberty Bay:D:D... Prawda Szkapek?:D... A może Ty z Carlin?:)

KorkioOo
07-07-2008, 21:21
A może ty? masz jakieś niedobory w diecie?

Lord_Morth
07-07-2008, 21:46
Niedobory to Ty masz w mózgu:D... Dobra skończ swoja dziecinade;):)...

Lord_Morth
07-07-2008, 21:55
Hahah... Ty to se możesz... Nasrać do kibla;):)... Dobra ignore takim jak Ty;):)... Cya noob:):)... Nie będe prowadził do zamknięcia tego tematu:)

TheaTron
07-07-2008, 21:56
Niedobory to Ty masz w mózgu:D... Dobra skończ swoja dziecinade;):)...

nie chce nic mowic ale narazie to ty pokazujesz jaki jestes dziecinny,bedziesz pronil szkapiska bo ci odpalil cos z tamtych zajebanych rzeczy ?
btw,koledzy zawsze mi mowili ze nie lvl mowi o czlowieku,po czesci racja ale zeby az tak ? 180 + lvl (o ile to prawda,ze takowy masz) a taki "noob"...eh

KorkioOo
07-07-2008, 21:58
nie chce nic mowic ale narazie to ty pokazujesz jaki jestes dziecinny,bedziesz pronil szkapiska bo ci odpalil cos z tamtych zajebanych rzeczy ?
btw,koledzy zawsze mi mowili ze nie lvl mowi o czlowieku,po czesci racja ale zeby az tak ? 180 + lvl (o ile to prawda,ze takowy masz) a taki "noob"...eh

Signed.

Zapewne dostał pare Gp. A teraz liczy na jakiś item. POLAk.

Lord_Morth
07-07-2008, 22:04
NIe nie dostałem:):)... Ja już skończyłem:) więc jak chcecie to się produkujcie:):)... Z waszej strony to będzie syzyfowa praca;)... Pozdro;]

Magson
07-07-2008, 22:07
Eh Szkapa szkoda gadać z tobą, teraz pomyśl jak twoi rl- o ile takich masz będą myśleć o tobie, bo na pewno kilku, jak nie wszyscy wiedza co to tibia...
Myślisz, że zostawią Cię w pokoju na te parę minut jak będzie im się chciało iść wysrać? Wątpię będą siedzieć na fotelu razem z tobą, aż się nie zesraja pod siebie, bo będą wiedzieć do czego jesteś zdolny...
Za chwile ktoś napisze, że mieszam tibie z rl, ale niestety większość czynów robionych na tibii odbija się na rl i tak jak ktoś wcześniej mówił "Szkapa się chwalił, że mamie/tacie pieniądze z portfela wyciąga" wszystko tłumaczy i teraz się nie wymiguj bo chyba dla picu nie mówiłeś tego, chyba, że jesteś jeszcze dzieckiem z funkcja wymyślania historyjek, żeby zaspokoić kolegów, żebyś się im nie znudził w/e...

Nie wiem co mam dodać jeszcze ale osobiście jakbym spotkał taka osobę na ulicy jak ty bym na pewno zatrzymał się i rozjebał Ci kichawe dla sportu

^,.-

Zrywna_Szkapa
07-07-2008, 22:13
Eh Szkapa szkoda gadać z tobą, teraz pomyśl jak twoi rl- o ile takich masz będą myśleć o tobie, bo na pewno kilku, jak nie wszyscy wiedza co to tibia...
Myślisz, że zostawią Cię w pokoju na te parę minut jak będzie im się chciało iść wysrać? Wątpię będą siedzieć na fotelu razem z tobą, aż się nie zesraja pod siebie, bo będą wiedzieć do czego jesteś zdolny...
Za chwile ktoś napisze, że mieszam tibie z rl, ale niestety większość czynów robionych na tibii odbija się na rl i tak jak ktoś wcześniej mówił "Szkapa się chwalił, że mamie/tacie pieniądze z portfela wyciąga" wszystko tłumaczy i teraz się nie wymiguj bo chyba dla picu nie mówiłeś tego, chyba, że jesteś jeszcze dzieckiem z funkcja wymyślania historyjek, żeby zaspokoić kolegów, żebyś się im nie znudził w/e...

Nie wiem co mam dodać jeszcze ale osobiście jakbym spotkał taka osobę na ulicy jak ty bym na pewno zatrzymał się i rozjebał Ci kichawe dla sportu

^,.-

Rozróżniaj inne sprawy.
Moi RL już nie grają w Tibię, a nawet jeśliby grali to nie pomyślałbym nawet, żeby ich okraść. Nie od jednej osoby 100+ miałem passy i nie kradłem. Po prostu jak kogoś nie znam to nie znam, a jak znam to 1gp nie zajebie.

KorkioOo
07-07-2008, 22:19

^,.-

Nic dodać nic ująć.

AmisMingon
07-07-2008, 22:26
ale wy jestescie popier...
wedlug was Rl =tibia

kradnie w tibi, to kradnie w Rl

bije go vamp to go zabija, nauczycielka stawia mu jedynke to on jej buta na ryj sprzedaje:D:D:D czyli wasza teoria jest lipna

proste przyklady i teraz sie zastanowcie

Niroos
07-07-2008, 22:40
moi rl by sie smiali i pytali jak to zrobilem badz tez jak mi sie udalo przeciesz to tylko gra hahahha xd a magson podchodzisz do tego jakby nie wiadomo czym ta gra byla dla ciebie Xd

Zrywna_Szkapa
07-07-2008, 22:43
Dla niektórych Tibia = RL XDDDDD

Nerfarien
07-07-2008, 23:08

^,.-

Przeciez on tego typa nie znal...

TheaTron
07-07-2008, 23:16
Rozróżniaj inne sprawy.
Moi RL już nie grają w Tibię, a nawet jeśliby grali to nie pomyślałbym nawet, żeby ich okraść. Nie od jednej osoby 100+ miałem passy i nie kradłem. Po prostu jak kogoś nie znam to nie znam, a jak znam to 1gp nie zajebie.

ok,zajebales,jestes z sibie dumny,ale wiesz co jest najgorsze ? ze odnosisz sie jakbys byl lepszy od tego kogo okradles,i od nas wszystkich bo my (przynajmniej ja)nie wykozystalismy czyjejs glupoty/niewiedzy/zapomnienia/chwili slabosci(?)
piszesz na forum "hail kradziejstwo" i czujesz sie jakbys byl jakims cwaniakiem,chociaz patrzac na Twoja fotke watpie zebys cwaniakowal w rl.
czlowieku,jezeli dla ciebie kradziez komus kilku pixeli jest powodem do dumy to gratuluje...

Zrywna_Szkapa
07-07-2008, 23:20
Jestem cwaniak, jestem ZUO, hohoho i zero, ojojoj

@down
No tak, zapomniałem dodać ;sss
Zaraz zmienie.

domin3x
07-07-2008, 23:25
Jestem cwaniak, jestem ZUO, hohoho

jesteś zero

Avareeto
08-07-2008, 00:00
Za chwile ktoś napisze, że mieszam tibie z rl, ale niestety większość czynów robionych na tibii odbija się na rl i tak jak ktoś wcześniej mówił "Szkapa się chwalił, że mamie/tacie pieniądze z portfela wyciąga"

Odwrotnie to sie wynosi z domu na tibie a nie z tibi do domu xd
Bym był ojcem/matka to bym go po pazurach strzelił za ta kasę z torebki

Przyznam szczerze ze ja jestem "świrnięty" ale żeby wydać 450zł z bierzmowania na pixele ?
To już bym wolał kupić coś dla dziewczyny nawet jeśli miała by mnie zostawić ;p

Triq
08-07-2008, 00:24
Tak czytam kilka ostatnich stron tego tematu (od miejsca gdzie się zaczęło o tym złodziejstwie) i moja opinia:

Szkapa zachował sie jak ostatni ch*j. Koleś (który też pewnie nie znał Szkapy) wpuścił go do domku, na tyle mu zaufał a tu zonk, i po itemach chuj... Na Lucerze za coś takiego już byś sobie nie pograł, ale takie są uroki tych Waszych non-pvp - nikomu nie można ufac, bo nawet 100+ okaże się złodziejem ;) Tyle ode mnie. Pozdr z Lucery.

Ther
08-07-2008, 01:02
@Triq

Ja mu wcale nie zaufalem, wpuscilem do domku, aby tradowac runy... niestety - bylem na tyle zmeczony, nie zauwazylem, ze drzwi byly otwarte ;) ot co :)

Btw. szkapa, kiedy ban sie konczy? :D

Kramer
08-07-2008, 03:03
@Ther

Kurwa czlowieku sam mowisz ze to sa pixele itp itd a kurwa ciagle sie zalisz na forum, ja pierodle zastanow sie co piszesz bo sam sobie zaprzeczasz i odpierdol sie od szkapy.

P.S
Na jego miejscu tez bym cie ojebal : ))))))))))))

Jakotsu
08-07-2008, 03:10
los lubi sie odwracac i to bardzo szybko, hehe

Dirk Pitt
08-07-2008, 08:08
Ile ukradł? 3kk to jest jakieś 600zł, za to minimum złamany nos. Ja bym nie odpuscił 6 stówkek :-P.

Ther
08-07-2008, 08:43
@Kramer

Zal mi Cie czlowieku.

Czy kiedykolwiek napisalem cos w stylu "O moj Boze, o moj Boze, tyle stracilem, co ja teraz zrobie, tyle pixeli!!!" ??

Po prostu ludzie mysla, iz go wpuscilem do domku, chcac pokazac itemy/nie wiem co zrobic, mysla, ze mu zaufalem. Mowie jak bylo i tyle..

@down

Narazie mam sesje i... mniej gram, a pozniej sie zobaczy (zostaly jeszcze 4kk ;D)

Misterio
08-07-2008, 08:44
Przy okazji może Szkapa mu pomoże rzucic te gówno na wakacje, chłopak pojeździ nad jezioro ze znajomymi, pogra w piłkę lub co tam woli. Dajcie spokój to jest gra, kradzież jest wtopiona w tą grę. Przejdźcie na zwykłe gry bo opcja multiplayer wam ryje głowy, nie wiem jakby to było w PESie jakby wam znajomy bramkę strzelił ; ]

AdiQube
08-07-2008, 09:17
Przęglądam ten temat od dłuższego czasu i postanowiłem, że jednak dodam coś od siebie. Chyba każdy (oprócz 2-3 osób) uważa, że Szkapa źle zrobił kradnąc te itemki, ale wiadomo 3kk kusi, stracił pewnie zaufanie i szacunek wielu graczy, ale to nie moja sprawa.

Chcę napisać o tym jak kilka wyjątkowo "inteligentnych" (zgadnijcie czemu w cudzysłowiu;) ) wyzywa Szkapę od POLAKÓW! Jak wogóle można coś takiego powiedzieć? Każdy z nas powinien być dumny ze swojej narodowości, bo jak pokazała historia o tą tożsamośc narodową trzeba było walczyć. Chyba, że wstydzicie się swojej histori, swojego kraju i ludzi którzy w nim mieszkają. Jeśli tak to idzcie grać w Tibie z Brazylijczykami czy Szwedami.

Ciebie tez wychuja.

Nie można go nazwać ani cwaniaczkiem z no-pvp. Wiecie jak nazywamy takich na candii? POLACZKI KURWA POLACZKI.

Btw: To forum publiczne, jeśli on będzie wklejał ss'y niech sie liczy że będę komentował każdy kolejny jego post.

Pozdro polak.

Ty polak idź do Carlin.

Znalazłbym jeszcze kilka cytatów, ale w jakim celu? Może autor tych postów uważa, że zamiast zmienić postrzeganie Polaków w Tibii przez innych graczy lepiej śmiać się z własnego narodu? Tego nie wie nikt. Czekam na jakieś inteligentne odpowiedzi (tym razem bez cudzysłowu).

@Dirk Pitt
Nie znam cię, ale szanuje za twój podpis.

Daron Sword
08-07-2008, 09:34
szkapa z kąd ty miałeś 900 zł z biezmowania:P moherowa rodzinka? może ty w chórze kościelnym śpiewasz i sie przypucowac nie chcesz widać ze bys tam pasował

Xaszkil1991
08-07-2008, 09:53
omg..

wy wydajecie na papierosy,browary,narkotyki i rozne inne uzywki SZkapa wydaje na tibie -.-

koniec tego glupiego tematu ze okradl jakiegos goscia bo zapomnial mu inva sciagnac -.-

TheaTron
08-07-2008, 10:00
P.S
Na jego miejscu tez bym cie ojebal : ))))))))))))

kumple ?

koniec tego glupiego tematu ze okradl jakiegos goscia bo zapomnial mu inva sciagnac -.-

jakiego inva sciagnac?po prostu ziomek go wpuszcza do domku no a szkapa pro zlodziejaszek i cwany lisior zauwazyl ze drzwi ziomek ma otwarte to zajebal.

btw tak mowicie "ON GO NEI ZNAL !!!!!!!!!111111111" no to czemu mu to zrobil ?
jak ktos powiedzial,nie wiele osob odpusciloby 6 stowek :)

Zrywna_Szkapa
08-07-2008, 10:19
szkapa z kąd ty miałeś 900 zł z biezmowania:P moherowa rodzinka? może ty w chórze kościelnym śpiewasz i sie przypucowac nie chcesz widać ze bys tam pasował

Zazdrościsz?Żal mi ciebie...

Jak to Xaszkil powiedział, mój interes na co wydaje pieniądze.

Nie wiem kto wymyślił to coś tam z podbieraniem starym z portfela czy cos takiego podobnego, ale gz XD Dawno się tak nie śmiałem Xd

jebany_zlodziej
08-07-2008, 10:54
Ty jestes popierdolony ! taki kozak zza monitora dziecko neO, tam ktos mial racje jest to pierdolony polaczek tak mozna takich nazwac, zal i ból
w rl kasy nie masz to kroisz w tibi pff, dostales 900zl i wydales na tibie wiesz ile twoja stara musiala zbierac złomu?? czlowieku wez nie graj w to bo ci juz rozjebalo resztki mózgu. myslisz ze jestes fajny?? ze zajebales mu ta kase?
jestes jebanym Zerem

Ssij dzieciaku. Idz podpierdol starej kase z portfela na pacca. Życze ci kurwo hacka zebys wszystko stracil! jebany Polaczku

Xaszkil1991
08-07-2008, 11:06
"jakiego inva sciagnac?po prostu ziomek go wpuszcza do domku no a szkapa pro zlodziejaszek i cwany lisior zauwazyl ze drzwi ziomek ma otwarte to zajebal."

a wiec..

Szkapa idzie z nami na ten nowy Quest Inskrybcje czy jak to tam :p

przygotowujac sie do niego kupowal icycle/avalanche od tego kolesia co go okradl

koles nie chcial chodzic do dp wiec dal inva na korytarz stojac za lada.. taka furtka sa domki sklepy..

Szkapa wieczorem przechodadz obok domku zobaczyl ze lada otwarta zabral ;O

TAKIE TRUDNE DO ZROZUMIENIA ?

ktos wyzej pisal ze koles sie natrudzil zbierajac..

tak.. juz widze jak 100 lv ma NK SHIELDA.. albo sam kupil na allegro albo schakowal.. wiec sam nie byl winny ^^

to tyle jak ktos bd cos chcial sie wiecej dowiedizec pisac :)

Don_Kustosz
08-07-2008, 11:13
wy jestescie nie dojebani porywnojecie ta gre do swiata rzeczywistego dajcie spokoj w tej grze nie ma policjii ani sadu ktory by go ukaral "this its a part of this game" ja rozumiem tego ther~ bo ta kasa to jakies 600zl no ale gosc ma ponad 20 lat studiuje wiec napewno nie placze tak jakby co poniektorzy plakali po takim wydarzeniu i taka prawda ze nigdy sie nie dowiesz kto jaki jest po tym jak nie poznasz go na rl wiec nie wiem dlaczego piszecie stracil szacunek, bo co? zajebal? huj z tym zajebal bo goscia nie znal to taksamo jakby lezala na ławce komurka i bym ja zajebal a potem jakis wlasciciel mialby fochy taka prawda ze jakby lezala na lawce to na 100% bym ja wyjebal i to samo podezewam ze pan szkapa zrobil tylko ze w grze, nie podoba sie komus idzcie na pvp server albo skoncie grac w ta gre i moge sie przynac ze nie raz jebalem lootbagi bo mialem to w dupie kto je robil ile sie nad nimi meczyl gdyz to byly obce dla mnie osoby wiec dajcie spokoj Szkapie bo on goscia nie znal wiec go ojebal lol a co wy byscie nie zajebali Np dragon shielda jakby lezal na jakims sqm? podejzewam ze 3/4 osob by tak wlasnie zrobilo

edit
@Kubq

co zyskał ?napewno: "Sławe i pieniądze" xDD!
co stracil no nie wiem moze w jakims tam stopniu jego koledzy pikselkowi mniej mu beda ufac!

@down
a dlaczego nie?
wcale w rl nie jestem jakis super mega kolo ale takie akcje mialy miejsce..
to ze ci mama daje kase badz tez zaraviasz to nie znaczy ze dorobic sie nie mozna ;> xd!

edit ktorys tam
sryyy ze mieszam rl z ta gra ale musialem dac jakis przyklad ;p

dobra przyjezdzam do ciebie klade telefon stoje obok niego i mi go zajeb a jak nie zajebiesz to ejstes ciota

Niroos
08-07-2008, 12:42
dobra przyjezdzam do ciebie klade telefon stoje obok niego i mi go zajeb a jak nie zajebiesz to ejstes ciota

zapraszam zapraszam chcesz wiecej info napiz na pw , aha i zeby takiej sytacjii nie bylo ze ja do ciebie mialbym przyjechac ;) a znajac kozakow z tego forum i tak wiem ze nie przyjada haha

Magson
08-07-2008, 18:36
http://img84.imageshack.us/img84/5820/szkapathiefzajebanyfr5.jpg

Zrywna_Szkapa
08-07-2008, 18:38
Podnieciłeś się ?;)

Bez offtopa:
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/trapersiczikita.jpg

(15h bana left)

Xaszkil1991
08-07-2008, 18:43
http://img84.imageshack.us/img84/5820/szkapathiefzajebanyfr5.jpg

wowowowow tez wejde do domku znajomego co znam go od ponad roku ;o

a teraz zobacz czy dysan da ci passy

Glon Elriel
08-07-2008, 18:53
/\ widze ze ty masz tu więcej do powiedzenia niż Szkapa >.>

Pozdro dalej broń thiefa

Xaszkil1991
08-07-2008, 19:04
@up ;]

no ku***

idziesz ulica patrzysz STOWA lezy nie bierzesz??

w pewnym sensie tez kradziejstwo : ]
bo to czyjas stowa..
nie wiesz kogo ale kogos na pewno i napewno nie twoja

w tibi masz podobnie

Kanq
08-07-2008, 19:23
Up@ to nie to samo ??

Mówiles komus ze jakby gral na twoim necie to by mial 1 lvl a ciebie tylko ng przed tym ratuje :D pokazales klase po upie bez ng odrazu ded :D pozdrawiam

Zrywna_Szkapa
08-07-2008, 19:31
Up@ to nie to samo ??

Mówiles komus ze jakby gral na twoim necie to by mial 1 lvl a ciebie tylko ng przed tym ratuje :D pokazales klase po upie bez ng odrazu ded :D pozdrawiam

Jeśli TY używasz ng do self healingu to gz. Poza tym jak mam kicka to co mi NG debilu pomoże? Zastanów się bo jesteś żałosny.
Poza tym ja nie jestem przyzwyczajony do palla i nie miałem hotkeyów, a jak miałem red hp to ręczne wpisywanie exury vity, jak widać, mi nie pomogło.

@down
Hmmm
Na forum zazwyczaj się odpowiada, ale jeśli się mylę, to przepraszam miszczu :(:(

Kanq
08-07-2008, 19:36
Up@

Niechodzi mi o auto healing tylko o to jak sie umie grac ;] jak juz expic botem to pozadnym a nie syfiastym :P

Moja opinia nie musisz sie zgadac ;P wiec sie odwal na forum jestes poddany krytyce wiec co sie rzucasz szczylu

TheaTron
08-07-2008, 19:39
=

Moja opinia nie musisz sie zgadac ;P wiec sie odwal na forum jestes poddany krytyce wiec co sie rzucasz szczylu

agree.
szkapa = thief

Glon Elriel
08-07-2008, 19:40
@up ;]

no ku***

idziesz ulica patrzysz STOWA lezy nie bierzesz??

w pewnym sensie tez kradziejstwo : ]
bo to czyjas stowa..
nie wiesz kogo ale kogos na pewno i napewno nie twoja

w tibi masz podobnie

zły przykład...
U szkapy wyglądało to tak...

Idzie sobie szkapa ulica. ze sklepu... Przypomniało mu sie że zapomniał kupić sól, postanowił pojsc to jakiegoś mieszkania odkupić od kogoś(wiem że dziwne ale to na potrzeby tibi) Ten ktos go wpuszcza i idzie do łazienki zostawiajac otwarte drzwi do Sypialni. szkapa patrzy i widzi 100 zl? Podchodzi bierze do kieszeni po czym pokazuje to właścicielowi i wszytkim do okoła i sie chwali...i Co fajnie?

jebany_zlodziej
08-07-2008, 19:51
Up

bardzo dobry przyklad!

szkapa jebany dzieciaku wez idz do szkoły pozniej pogadamy

pozdro i pocwicz :S

Kanq
08-07-2008, 19:52
Up@

Made my day ?:D

adrianislaw
08-07-2008, 19:57
Sorry ale nie mogę dolukać w postach co on takiego cennego ukradł? Bardzo prosił bym o listę czy coś takiego.:p

Rexibol
08-07-2008, 19:58
Mógłbym się dowiedzieć co Szkapa zrobił? Bo ja nie w temacie.. Z góry dzięki :)

TheaTron
08-07-2008, 20:01
1 i 2x up
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/kradziejstwo.jpg

Zrywna_Szkapa
08-07-2008, 20:04
szkapa jebany dzieciaku wez idz do szkoły pozniej pogadamy

pozdro i pocwicz :S

Sorry, ale to właśnie Ty nie umiesz używać polskich znaków :(
Wiem, to smutne :/

@Thea~

Teraz piszesz "Szkapa = Thief". Bardzo to odkrywcze, jeśli ten sam text jest powtarzany x razy na każdej stronie tego tematu od tygodnia...

@Glon~
W Tibii masz łazienki?;o
Chyba, że pojmujesz to w aspekcie RL, to wtedy pogratuluje Ci noł lajfa.

Kanq
08-07-2008, 20:07
Up@ Nie masz się czego czepić czepiasz się znąkuf ??

Mnie tam nudzi gadanie z takim frajerstwem ale cuż widze że ciekawie jest to poświece chwile i (choć na ciebie i twoje gówniarskie wytykanie i prowokowanie) poździeram klawisze od laptopa ;] ale to kradziejstwo ma dobre strony możesz zamiast na ng ustawic bota na blackd i nie musisz tego na allegro kupic ?:D

TheaTron
08-07-2008, 20:10
@Thea~

Teraz piszesz "Szkapa = Thief". Bardzo to odkrywcze, jeśli ten sam text jest powtarzany x razy na każdej stronie tego tematu od tygodnia...

tak sie tym szczyciles a teraz sie wstydzisz czy co sie stalo ? :(

SZKAPA = THIEF

Xaszkil1991
08-07-2008, 20:26
zły przykład...
U szkapy wyglądało to tak...

Idzie sobie szkapa ulica. ze sklepu... Przypomniało mu sie że zapomniał kupić sól, postanowił pojsc to jakiegoś mieszkania odkupić od kogoś(wiem że dziwne ale to na potrzeby tibi) Ten ktos go wpuszcza i idzie do łazienki zostawiajac otwarte drzwi do Sypialni. szkapa patrzy i widzi 100 zl? Podchodzi bierze do kieszeni po czym pokazuje to właścicielowi i wszytkim do okoła i sie chwali...i Co fajnie?

hmmm debil wpuszcza nieznajomych (:

pozatym koles mogl mu sprzedac icycle w depo nie musial go wcale wpuszczac :]

wspuscil zapomnial zamknac drzwi sam sobie winien :)?

Kanq
08-07-2008, 20:56
Up@
Podam przyklad jak inni moga to ja tez

Wychodzisz z domu zamykasz drzwi po chwili wracasz bo czegos zapomniales, wychodzisz w pospiechu i zapominasz zamknac drzwi, wracasz wieczorem i okazalo sie ze ktos ci wyniosl plazme za 4 tys, idziesz na policje przez bazarek <lol> i stoi jakis szmaciasz z twoim telewizorem i opowiada innemu szmaciarzowi jak to wychaczyl otwarte drzwi :D kurde ale zabawa mogłbym tak ciagle :D

Na tym kompie nie ma znakuf

Pozdro

Zrywna_Szkapa
08-07-2008, 20:57
@Kanq
Nie jara mnie cave boting. Jeśli uważasz, że temat Cię nudzi i w tym samym zdaniu piszesz, że Cię interesuje to polecam jakiegoś dobrego psychologa.

@Thea~
Nie wstydze się, tylko to już jest omdlewająco nudne :)

@Xaszkil
Szkoda klawiatury, do nich nie dociera, że 1+1=2...

@up
Nawet jeśli już tak chcesz porównywać Tibie do RL, co jest dla mnie... hmmm... dziwne, to jak sie nie zamyka drzwi do domu to GZ XD
Ale powtarzam, że RL, a Tibia to 2 różne sprawy.

KorkioOo
08-07-2008, 21:02
Cześć szkapek polaczku.

SZKAPA = THIEF

Zrywna_Szkapa
08-07-2008, 21:26
Teraz bronisz sie na wszystkie sposoby, cos nie wychodzi?

3. Podnoszenie wartosci, poprzez nominowanie siebie samego, do most respected person - kolejny fail.

Ja się bronie?xd Stwierdzam fakty. Nie każdemu zależy na tzw. reputacji w grze :P Mnie wisi czy ktoś o mnie mówi złodziej, noob, etc, etc...

Co do tego 'Most respected~"
Znasz pojęcie "żart"? Proponuje zajrzeć do słownika i zobaczyć co to znaczy.

Xaszkil1991
08-07-2008, 21:41
hmm.. skoro przelewacie tibie na rl to troche dziwne ale spoko

patrz w tibi masz piksele

w rl masz prawdziwe cos wartosciowe rzeczy

wiem wiem w tibi tez rzeczy maja wartosc jak sprzedasz

mm ciekawe co byscie pisali jakbyscie wy ukradli (penwie napiszecie ze byscie nie ukradli_) nie znasz ziomka z tibi nie kradniesz jasne.. widze ze kazdy z was ma zlote serce :)

pewnie bys mu dal kase jeszcze za to ze mu nie ukradles :o

Szkapa nie wie tylko co to lojalnosc ^.-
nie raz mu pomoglem od niego samego pomocy nigdy nie dostalem ^^ //..

prawdopodobnie za tydzien robimt Quest na Insckrypjce czy jak to tam ;D

Misterio
08-07-2008, 22:12
Chłopaki w rl jak was ktoś zabije to idziecie do piachu (wg. waszego myślenia do lvlu 1) w Tibii spadacie o jeden rok życia mniej (przeważnie). Więc nie porównujcie gry z rl. Zajebał to zajebał, to jest wliczone w grę. Ochłońcie!!

Xaszkil1991
08-07-2008, 22:54
@up

wkoncu cos normalnego napisal :)

a do mnie sie pluja ze nie expie -.-

NIE CHCE MI SIE GRAC ! :d

TheaTron
09-07-2008, 00:45
@Thea~
Nie wstydze się, tylko to już jest omdlewająco nudne :)

obchodzi mnie to tyle co ciebie nasze zdanie na tym forum.

SZKAPA = THIEF

mm ciekawe co byscie pisali jakbyscie wy ukradli (penwie napiszecie ze byscie nie ukradli_) nie znasz ziomka z tibi nie kradniesz jasne.. widze ze kazdy z was ma zlote serce

czlowieku,ile razy mamy powtarzac ze najbardziej w*****a mnie (nas?) ze ten pedal "kozaczy" bo zajebal cos komus kto nic nie moze z tym zrobic,to tak jakbys okradal w rl najebanego ziomka lezacego pod drzewem/lawka/czymkolwiek,a potem jeszcze nie tym "lansic"

Jinpachi
09-07-2008, 01:30
prawdopodobnie za tydzien robimt Quest na Insckrypjce czy jak to tam ;D

Proszę, nie chwal się jakiego questa będziecie robić, bo za każdym razem jak czytam jego nazwę to muszę się z ziemi podnosić po zleceniu z krzesła :baby:

Kramer
09-07-2008, 03:09
@TheaTron
Miszczu ochlon : (

@All
Jak juz ktos wczesniej powiedzial , kradziez to jakby "element" tej gry , jak ci sie nie podoba ,poprostu nie graj w tibie , oky?

SZKAPA NIE DAJ SIE FRAJEROM !!!!!1111111111111111111111oenoen!!11

Evel
09-07-2008, 09:41
@up

wkoncu cos normalnego napisal :)

a do mnie sie pluja ze nie expie -.-

NIE CHCE MI SIE GRAC ! :d

Max poexpi hahahaha XD

Lord_Morth
10-07-2008, 19:33
lvl:)

http://img55.imageshack.us/img55/5743/187ze6.jpg

loocik z frostów:)

http://img72.imageshack.us/img72/796/lootei2.jpg

Hubsik99
10-07-2008, 22:23
@Lord

Ładny loocik miałes z frostów to z dzisiaj? Z tego co wiem to zmiejszyli znowu loot ,a wczoraj taki ładny był :)

Xaszkil1991
10-07-2008, 23:30
Proszę, nie chwal się jakiego questa będziecie robić, bo za każdym razem jak czytam jego nazwę to muszę się z ziemi podnosić po zleceniu z krzesła :baby:

ty.. ale ja nie wiem jak ten quest sie pisze/nazywa xdd pisze jak chce smiac sie mozesz :D

TheaTron
10-07-2008, 23:36
@TheaTron
Miszczu ochlon : (

SZKAPA NIE DAJ SIE FRAJEROM !!!!!1111111111111111111111oenoen!!11

ochlonalem
jak dla mnie to nie "my" jestesmy frajerami tylko on :(

PeeSDeOeN
10-07-2008, 23:55
ehhh... te dzieci! :D
ukradl i dobrze zrobil i chuj kazdy z was tak samow by zrobil
jestescie jebnieci jezdzicie po typie bo cos wyjebal mial farta to wyjebal ty bys tak nie zrobil odpowiesz nie to jestes frajer i ciota jak chuj!!

DZiekuje za uwage

Lord_Morth
11-07-2008, 10:17
@Lord

Ładny loocik miałes z frostów to z dzisiaj? Z tego co wiem to zmiejszyli znowu loot ,a wczoraj taki ładny był :)

Nom screen z lvl to jeszcze inny huncik:P... Ale ten się też udał jak ten pod nim:P... 55bp mf poszło i loocik taki jaki widać:D

Maly89
11-07-2008, 11:11
@ topic

Gratz poziomów doświadczenia , lootów itp

@ Zrywna_Szkapa

Mam nadzieję że ignorujesz te banalne wypowiedzi niektórych ludzi/dzieci w tym temacie.Szkapa dobrze zrobił gra na świecie no-pvp więc tam nikt nie dba o swoją reputację a takie kradzieże to codzienność.Ja bym chciał ci pogratulować szczęścia i sprytu :).I taka kradzież to po 1 dobra zabawa a po 2 dobra pomoc w utrzymaniu postaci , sam znam to z autopsji bo bawię się trochę owntibią.Czekam na następne screeny.

@ Lord_Morth

No Gratuluje loota no i czekam na następne screeny :)

Lord_Morth
11-07-2008, 14:12
@up

Brawo!!... Nareszcie ktoś pomyślał... Zgadzam się w 100% z Tobą:):).. Sski będą jutro:D:P... A Szkapa pojechał do Egiptu i będzie za 2 tyg:P:P wiec teraz ja troche pospamuje;D

Lord_Morth
12-07-2008, 10:25
A więc jak obiecałem to pospamuje;D:D

Stare czasy:D
45lvl
http://img508.imageshack.us/img508/8647/45lvlso6.jpg
60lvl
http://img172.imageshack.us/img172/7865/5960vlqy1.jpg
70lvl
http://img152.imageshack.us/img152/9562/6970tk9.jpg
80lvl
http://img152.imageshack.us/img152/1080/7980ev4.jpg

Wczorajszy lvl i demon hunt
http://img166.imageshack.us/img166/5797/188dg7.jpg

http://img183.imageshack.us/img183/8372/demonuz0.jpg

SInGApOOre
12-07-2008, 11:30
Ale powtarzam, że RL, a Tibia to 2 różne sprawy.

jesli dobrze pamietam to kto na allegro kupowal addony i kase na wrl hunt? nic do ciebie nie mam ale naprawde masz cos z glowka.. zajebales ok to gra jego wina ale na H |_| J sie tym podniecasz

Lord_Morth
12-07-2008, 15:24
Możesz dać jemu spokój już?:>... Skończony temat i przymknij się wreszcie;)

Kramer
12-07-2008, 15:31
jesli dobrze pamietam to kto na allegro kupowal addony i kase na wrl hunt? nic do ciebie nie mam ale naprawde masz cos z glowka.. zajebales ok to gra jego wina ale na H |_| J sie tym podniecasz

Wlasnie tacy ludzie jak ty mnie najbardziej w*****aja , chuj ci do tego ze kupil se kase na allegro , jego sprawa , zajmij sie kurwa soba a nie trollujesz ,jednym slowem wy*******aj , i skonczcie temat o szkapie :|

cieka
12-07-2008, 15:43
Szkapa w Egipcie,ehm no to sie chłopak opali :p.
Bardzo fajne zdjęcia,proszę o więcej :D!
Pa.

SInGApOOre
12-07-2008, 23:39
Wlasnie tacy ludzie jak ty mnie najbardziej w*****aja , chuj ci do tego ze kupil se kase na allegro , jego sprawa , zajmij sie kurwa soba a nie trollujesz ,jednym slowem wy*******aj , i skonczcie temat o szkapie :|

przeczytaj moj post od poczatku do konca i tak z 10 razy... chodzi mi o to ze mowi /tibia is tibia rl is rl to na kiego czorta wtraca jedno do drugiego?

Snopp
14-07-2008, 01:52
ochlonalem
jak dla mnie to nie "my" jestesmy frajerami tylko on :(

no i powiedz ty mi co ci to da ze bedziesz go bluzgal?:o
zajebal i juz jego sprawa ,a nie ty mu sie wpierd alasz w jego zycie..
won i zajmij sie soba;)

Xarte
15-07-2008, 21:22
Witam. Przegladam temat od samego poczatku i bardzo mi sie spodobal jeden z najlepszych na forum. Gratulacje advansow i lootow. Temat byl by jeszcze lepszy gdyby 2 czy 3 osoby przestaly spamowac jaka to wielka rzecz zrobil szkapa. Chlopaki odpusccie se bo naprawde nudzi mi sie ogladanie tematu :( zdjecia sa git gorzej ze zamiast milych gratulacji dostajemy tutaj spam. Prosze zachowac zdrowy rozsadek i nie komentowac mojego posta! Dawac more photos !

Lord_Morth
17-07-2008, 10:26
No i po dłuższej przerwie wracam by powklejać sski:D... Nie ma to jak wypocząć troche:P. A więc:

Behe Q:)

http://img297.imageshack.us/img297/3113/beheqrp9.jpg

90lvl

http://img521.imageshack.us/img521/6226/8990hm1.jpg

95lvl

http://img523.imageshack.us/img523/1339/9495dv3.jpg

100lvl

http://img168.imageshack.us/img168/1084/99100ig8.jpg

No i dhq:D

http://img509.imageshack.us/img509/3371/dhqfd2.jpg

Lord_Morth
17-07-2008, 21:36
Dzisiejszy lvl:)

http://img395.imageshack.us/img395/5913/189in7.jpg

loot z fro na 160bp mf;)

http://img237.imageshack.us/img237/9987/beztytuuek7.jpg

Zrywna_Szkapa
26-07-2008, 22:37
Elo witam siema cze :D:D
Trochę mnie nie było to teraz to będę nadrabiał ;ddd

Zrywna_Szkapa
27-07-2008, 07:49
Dzisiaj odwaliłem Elemental Sphere dla sorca:
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/blazngi.jpg

Potem lvl:
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/110v2.jpg

I loot <zieeew>
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/gggnddflut.jpg

Next lvl:
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/111.jpg

I loot z dobijania kilkudziesięciu k do levela:
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/gigugagxlutwrym.jpg

xd

Zrywna_Szkapa
27-07-2008, 14:33
Triple :(

112lvl
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/112.jpg

No i pro evul loot (23bp sd...)
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/23bpsdrzalrzalrzal.jpg

Capality
30-07-2008, 15:09
gyzy, najs najs

Kanq
30-07-2008, 15:21
Na ile sd ten hunt ?

Hyhhy
30-07-2008, 16:16
No i pro evul loot (23bp sd...)

Hah Szkapus czasmi nie ma farta ;) Dzis mialem to samo 19 bp sd i 9 bp gmp i mialem 6 ss, b robe i 2 lajt sety \0/

Herezjusz
30-07-2008, 16:22
ty byś lepiej na nebuli grał grabardio czy jak tam żeś się zwał:(

Xarte
30-07-2008, 22:07
ehh szkapa i morth przyspieszcie z ss bo codziennie zagladam a dopiero od jakiegos czasu 2 posty sie pojawily gz anyway googog! B)

Zrywna_Szkapa
30-07-2008, 22:30
ty byś lepiej na nebuli grał grabardio czy jak tam żeś się zwał:(

Czasem chciałbym tam pograć, ale cóż, niestety, to przeszłość ;)

Po dzisiajszym pg:
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/1201.jpg

5 minut potem się zagapiłem Xddd
Jul 30 2008, 18:47:05 CEST Died at Level 120 by a warlock

I po ~2h
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/1202.jpg

Thunder_Inus
30-07-2008, 22:33
Fajne ss'ki !
I dawajcie więcej fotek, a nie się kłócicie...!

Davidin
31-07-2008, 12:24
@ Szkapa

Tak to jest, jak się wali konia na expie :D
Pozdro

Zrywna_Szkapa
31-07-2008, 14:12
xd

Miszcz Unitery wychodzi z rooka !!!!
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/miszczunitery8.jpg

Potem lvl w znanej scenerii:
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/121.jpg

I loot:
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/loyt.jpg

Heio
31-07-2008, 14:53
Go go Szkapa ! ;]

p0zdr0 od Ness ; *

Zrywna_Szkapa
31-07-2008, 16:49
Xd Pozdro dla Ciebie tysz

Chciałem być fajny:
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/deduffa.jpg

Ale mi nie wyszło Xd

Zrywna_Szkapa
31-07-2008, 22:53
Frag po zabiciu Yakchala xddd [135rp]
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/sucded.jpg

Bicie Ushuriela:
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/ush.jpg

Niespodzianka xDDD
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/ushurieldeduwa.jpg

Filmik:
http://tibiacam.tv/forums/showthread.php?t=3810

(Seal zaliczony, bo to był 2gi zabity xd)

Heio
31-07-2008, 22:57
oj szkapa szkapa ! ; DDDDDDDDD

Hyhhy
31-07-2008, 23:15
a juz sie cieszylem.. patrze szkapus 111 wbija mysle wkoncu go przegonilem patrze teraz 120-.- aj hejt ju!!!!!!!!!!!

anyway fajne sski tylko szkoda tych zdedówek:P

pozdro
Bov~

Zrywna_Szkapa
31-07-2008, 23:22
a juz sie cieszylem.. patrze szkapus 111 wbija mysle wkoncu go przegonilem patrze teraz 120-.- aj hejt ju!!!!!!!!!!!

Teraz możesz do woli przeganiać, bo jutro już nie będzie staminy xdd

@down
Boli Cię to? Moja sprawa.

Dragones5
31-07-2008, 23:32

Jest sie czym chwalic ^^.

Lord_Morth
01-08-2008, 00:20
Stary juz ss xd

http://img243.imageshack.us/img243/8144/193nd5.jpg

Nie martw się Szkapuś;D będzie good:D... Coś wymyślimy;*

Zrywna_Szkapa
01-08-2008, 03:27
=*

W ramach wymyślania:
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/1212.jpg

Ciąg dalszy tego pomysłu xd
[23bp sd, rzal loot]
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/xxxlutwuerel.jpg

I wreszcie się wyśpię XD
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/noulajf.jpg

Branoc :PP

KricHu
01-08-2008, 08:17
8o ale zapierdzielasz, zmień nick na Szkapa Expiciel Wielki :D i poproś modków o zmianę nazwy tematu B) bo Greaster pisał w swoim temacie, że już tu nic wklejać nie będzie :<. póstro szejset

Pii
01-08-2008, 10:38
@a ja lubie szkapcie Gratzz =D ! :)

Heio
01-08-2008, 12:49
Zmulona Zebra Nerana online

wyśpisz? ;>

Lumineros
01-08-2008, 13:55
@szkapa

no rl?

lol2

Neqromantha
01-08-2008, 17:37
W taką pogodę narzekać na brak staminy. Gratulacje!

Dragones5
01-08-2008, 17:44
@down
Boli Cię to? Moja sprawa.

Twoja sprawa moje zdanie.

neSSonka
01-08-2008, 21:15
yeyey majne konto !! : D

Szkapa but rememper ju dont be fajny bikose aj em beder ! ;f

GRATZ żeby nie było do...banie sie pro mo"t"a o spam ;)

Elo

Hyhhy
01-08-2008, 22:43

Ty masz czity ;<<

i gratz ;P

Zrywna_Szkapa
02-08-2008, 01:16
Jeje Czit mastah!1!!1!!!jedyneczka!!!!!

@Ness
Ia Iezdem Fainiejrzy :(

I moge jurz tszaskac uchy \o/
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/zmul24.jpg

McMoney
02-08-2008, 03:21
ó@szkapek, noł lajf? xdddd

ss dla modków, szczególnie jednego takiego... z postaci która już nie istnieje :*
http://img228.imageshack.us/img228/7172/67vm3.jpg

shadow1230
02-08-2008, 09:01
A gdzie masz foty na których zachowywałeś sie jak ciota razem z jeszce paroma lapsami z Kurwenbelger ?

Xaszkil1991
02-08-2008, 09:05
@Up
nie placz ;D

a o jakie szkriny konkretnie chodzi:)?

Zrywna_Szkapa
14-08-2008, 13:51
Cze.
Anni:
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/ProAnniTeam.jpg

lvl:
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/122.jpg

Quary:
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/klarylout.jpg

I demon hell:
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/demonhellutnr1.jpg

I ban do 11 września _/

Teraz pykam na otsie sobie xd

Lox
14-08-2008, 23:11
omg czemu temat upada? ogladalem go od poczatku bo byl fajny a teraz od miesiąca nie ma screenow ;/ wez szkapa wstaw cos ;p

Lumineros
14-08-2008, 23:17
elo szkapa

masz może film z anni?

Zrywna_Szkapa
15-08-2008, 02:02
@Lox
Miałem bana na forum, a teraz jeszcze miesiąc bana na tibii, więc ssów prędko nie zobaczysz xd
Chyba, że chcesz oglądać foty z pro elo elo ots exp razy miliard :D

@Lumineros
http://www.***********.com/850286652.html

S p E e D y S h A r E

Lord_Morth
15-08-2008, 11:49
Po 2tyg. przerwie :P

http://img373.imageshack.us/img373/1884/194xx5.jpg

Lumineros
15-08-2008, 12:54
@szkapa

a gdzie można pobrać Tibie 8.1?

Zrywna_Szkapa
15-08-2008, 13:40
Nie wiem xd
A to nie jest na 8.2?

Edit:
Gratki Bro ;d ;*

Lord_Morth
15-08-2008, 13:57
Szkapa cipko nawet gz nie napisałeś ani nic;(:(... Nie kocham Cię już:D:P... Odpoczniesz troche maniaczQ:D... I we wrześniu power XD

Vaderick92
16-08-2008, 18:45
Szkapcia Miczczó ;* niestety dopadli także ciebie ;/

Gratki Morth & Szkapa heh ;d

Moj sadny dzien nadejdzie 31 sierpnia - 18h przed rozpoczeciem roku szkolnego ehh..

Pii
16-08-2008, 19:15
@up

poprawka ?

Nikaia
17-08-2008, 04:01
@up

poprawka ?

uhasuahuahsuahua

koniec bana a nie poprawka

Emcess
18-08-2008, 21:05
gz cipki ; ] szkapa ten reason bana chyba najgorszy, co tam odjebales? xd

Zrywna_Szkapa
20-08-2008, 21:56
Comment noobchara na tibia.com, którego nie zmieniałem od notabene 2 lat Xd

neSSonka
20-08-2008, 22:01
taa dzięki ,że odświeżasz każdemu temat ale zaistne to jeżeli myślisz ze ktoś sie nabierze : /

p0zdr0 Szkapa : >

Zrywna_Szkapa
20-08-2008, 22:05
Padł bez aola? :O:O:O to już lece zbierać loota!11!!1!!!1!

Pozdroffionka dla Ness ;d

Lubie_Korniszony
25-08-2008, 12:37
17 dni bana left \o/

Coś starego:
Najwięcej expa za 1st orsha na Neranie xd (fotka jest z tibicamsa [nie mojego :P] jbc)

http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/UO1sceen0163.jpg

Zrywna_Szkapa
04-09-2008, 18:35
/tydzień left/

http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/butstrap4.jpg

duzy_zomb
04-09-2008, 19:45
Szkapek, za ile mi te questy wyczyscisz? ; >

/Adiqov

Zrywna_Szkapa
04-09-2008, 19:50
Szkapek, za ile mi te questy wyczyscisz? ; >

/Adiqov

Tyle ile mi pójdzie mf, wątpię żeby to było dużo hajsu xd

Zrywna_Szkapa
07-09-2008, 09:47
Double

Trochę nalurowane było xd
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/inqlured.jpg

Tak, bot!1!!1!1 Przynajmniej go nie ukrywam, bo to śmierdzi żalem jak ktoś zamazuje paski etc etc

Btw. Trinity - najlepsze serwisy Nerany

Marcel_Kogz
08-09-2008, 12:06
Szkapciu swiete slowa hah =d
Trinity=kogzy ;D

Zrywna_Szkapa
10-09-2008, 20:01
Jutro unban :DDD

Deduwa?
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/trabs.jpg

http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/wszeregu.jpg

Lord_Morth
10-09-2008, 23:35
1 left ?:>;)

http://img169.imageshack.us/img169/6122/199el9.jpg

Zrywna_Szkapa
10-09-2008, 23:37
Gratki NubasQ :*:* :DDD

Snopp
11-09-2008, 09:20
kim byles na inq ?;>

Herfoe
11-09-2008, 15:40
hehe szkapa juz bez bana ;D to sie rozkreci i beda ssy ;p

Zrywna_Szkapa
11-09-2008, 16:51
kim byles na inq ?;>

Czy to takie ważne? ;)

FighterKamil
11-09-2008, 17:29
Szkapa zmień staty na panelu. No chyba że zacznie się seria "deduwa" ?

Zrywna_Szkapa
11-09-2008, 17:51
Mi się te staty podobają i sentyment do starego Almost ;d

Na dobry początek:
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/123.jpg

FanWoSots
11-09-2008, 18:05
NOm fajnie screeny

Emcess
11-09-2008, 18:52
Morth jedziesz! ; DD
gz Morth i Szkapa ; x

Snopp
11-09-2008, 19:19
Czy to takie ważne? ;)
poprostu pytam z ciekawosci ;p
mam swoj 1 typ patrzac na tego ssa kim mogles pojsc

Zrywna_Szkapa
11-09-2008, 22:52
Miliard pinga mam to wrzuce 2 fotki:
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/betrwragh.jpg

http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/ueunded.jpg

enjoy

/edit:
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/hffjuge.jpg

http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/frigovishur.jpg

neSSonka
12-09-2008, 17:35
noo szkapa unbanned i szaleje \o/

< olaboga >

p0zdr0 ; ))

Lumineros
12-09-2008, 20:35
@szkapa

jak kupił TibiaCam TV? weź na PM napisz co i jak

Zrywna_Szkapa
13-09-2008, 11:53
Lefel z fczorej:
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/124.jpg

Zrywna_Szkapa
13-09-2008, 19:57
Double xd

Jo ziom
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/mandrake.jpg

Loot z Goromy:
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/goromalut.jpg

Lvl:
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/125.jpg

Komentujcie :d

neSSonka
13-09-2008, 20:10
RZAl noob !

gupi ma zafsze szczeście ; /

p0zdr ; *

Lord_Morth
13-09-2008, 22:12
Dłłługoooo oczekiwany lvl:D

http://img521.imageshack.us/img521/42/200xdaw2.jpg

Zrywna_Szkapa
13-09-2008, 22:14
Nareszcie :DDD =******

Ness nub xdddd

tenshi
13-09-2008, 22:18
@Lord_Morth

Gratz!:cup:

Lord_Morth
14-09-2008, 15:00
Dziękować wszystkim:D:D... Teraz czas na jakieś hunciki:D

Zrywna_Szkapa
15-09-2008, 02:20
Lvl i moje pro eq xD
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/126.jpg

I loot:
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/126lootwrl.jpg

Mało coś tych komentów :/

Zrywna_Szkapa
15-09-2008, 16:09
Wrażenia były, nie powiem xdddd
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/loel.jpg

/nie padłem :D

Szkapa145
15-09-2008, 20:42
fajne te wasze ss'y ;]
Zapraszam też na moje forum :)
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=187928

Rasta-Vandetta
15-09-2008, 20:53
[QUOTE=Zrywna_Szkapa;2266814]Double xd

Jo ziom
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/mandrake.jpg

Ale nooby siedzą na tym forum. Nikt nie zauważył że to fake?
Przecież mandrake leci z tiquanda revenge! A nie z jakiejś zasranej Carpili
Szkapa kolejny raz kupił sporo siana na allegro.pl nie ma co gratulować !

Ruces
15-09-2008, 21:01
@up
Tyś sam jak ten fake.
@topic
Gratz ;-)
@down
Tępaku jak otworzysz dead Tiquanda Revange to się pokaże tak jakbyś otworzył dead Carniphila, myśl?

Rasta-Vandetta
15-09-2008, 21:05
@up
Tyś sam jak ten fake.
@topic
Gratz ;-)

Noobie szczery japa!

Cugu-Peta
15-09-2008, 21:10
Mylisz sie ...

ss kumpla :
http://i300.photobucket.com/albums/nn19/Peta94/mandrakedm3.jpg

wiec raczej sam ja lootnal
btw. sorry szkapa ze Ci temat zasmiecam ale chcialem udowodnic twa niewinnosc (haha)

Goners
15-09-2008, 21:12
down
ok teraz wierze xd
gz

Zrywna_Szkapa
15-09-2008, 21:41
Żal mi was xDDDDD

Jak wam tak zależy (ale to ofc może być fake, co nie?)
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/x-1.jpg

Btw fake'i robie na otsie na ktorego priv chara kupilem na allegro ofc =)

Emcess
15-09-2008, 22:02
GZ MORTH : *

szkapa fart.

Zrywna_Szkapa
15-09-2008, 22:25
Next pixelek:
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/127.jpg

Taki loot to żal się robi...
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/lutlolrzalspece.jpg

I na wyjście:
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/cepuchyxd.jpg

Wasz,
Allegro-faker.

Zrywna_Szkapa
16-09-2008, 22:20
@Tompior
Chybas w MOIM temacie mogę robić double posty jak nikt nie komentuje...

22:10 Zrywna Szkapa [126]: gz your english
22:10 Zrywna Szkapa [126]: ;d
22:10 Hell Knight Dragonclaw [31]: no
22:10 Hell Knight Dragonclaw [31]: hi br

I dzisiejsze quary
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/kuarazy.jpg

I tak to jest bić demony na 600 ping xd
Sep 16 2008, 21:24:50 CEST Died at Level 127 by a demon

/edit:
Jeszcze 80% do odrobienia deada xd
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/1271.jpg

Snopp
17-09-2008, 18:54
Ale nooby siedzą na tym forum. Nikt nie zauważył że to fake?
Przecież mandrake leci z tiquanda revenge! A nie z jakiejś zasranej Carpili
Szkapa kolejny raz kupił sporo siana na allegro.pl nie ma co gratulować !

no sam jestes fejk wez sie wynos za ile tego chara kupiles co "niby" masz?
Kupil kase - jego zycie - jego szmal - robi co chce trudno a ty tego nie zmienisz wiec nie wiem po co sie tu leszczu wypowiadasz

gz szkapcia szkrinow :)

Proler
17-09-2008, 19:01
Graty Szkapek ;]

Goners
17-09-2008, 19:02
UP
cos ci nei wyszlo to cytowanie ;<

gz szkapa...
sam nie wiem czego XD

Lumineros
17-09-2008, 19:06
najs szkapa zagraj na Luminerze to ja pvp enfo xD

Rasta-Vandetta
18-09-2008, 22:42
no sam jestes fejk wez sie wynos za ile tego chara kupiles co "niby" masz?
Kupil kase - jego zycie - jego szmal - robi co chce trudno a ty tego nie zmienisz wiec nie wiem po co sie tu leszczu wypowiadasz

gz szkapcia szkrinow :)

Sam leszcz jesteś. Wbiłeś 140+ na non pvp i masz sie za pro evo!

Zrywna_Szkapa
18-09-2008, 23:43
A ty nie wiesz, że tiq revenge to boss carphanilii więc stul :D:D

Fotka:
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/graba10.jpg

Zrywna_Szkapa
19-09-2008, 23:27
Nowy addonik:
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/fuldrut.jpg

Btw. Jakby ktoś miał na Neranie soul stone to ja chętnie kupię ;)

/Edit:
Filmik z Diptraha:
http://tibiacam.tv/cams.php?id=4zoa31apkzspu0mh

FighterKamil
20-09-2008, 23:22
Nóóp szkriny plx
B)

Zrywna_Szkapa
21-09-2008, 01:17
Jak mogli zjebać taki trap?...
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/niemepraaawie.jpg

Trochę :p
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/13souli.jpg

Next cyferka przy lvlu:
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/128.jpg

Lox
21-09-2008, 18:30
kurwa szkapol przyexp coś :p nudze sie juz nei ma ss a jak dasz to 2 - 3 ;/ wchodze na inne thready i patrze po 50 ss na jednej stronie w jednym poscie a ty sie obijasz fasst pospiesz sie daj jakies super ss pzdr:evul:

Zrywna_Szkapa
21-09-2008, 19:32
Ja mam szkołę ziomuś ;s
A jak wrócę to mam pingi po 600, więc niezbyt mam możliwości do expa etc.

Żeby nie było, że bez foty to dam coś starego:
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/UO1sceen0389.jpg

FighterKamil
22-09-2008, 21:40
Szkapa jaka szkoła ?? I ile punktów było z gimnazjum xd ?

Nóóóp

Zrywna_Szkapa
22-09-2008, 23:24
LO, miałem 145. Wiem, że nie mega, ale zawsze coś :p

Edit:
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/129x.jpg

Zrywna_Szkapa
24-09-2008, 18:33
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/ghazpadaihuj.jpg

Akurat ze sql wróciłem xd

bialymiss
24-09-2008, 20:27
Swięt(n)e zdjęcia xD ghuzburak ubity a loot ?

Upek
24-09-2008, 21:20
GZ lvlków, lootów i GHAZKA xD Zapraszam do mojego tematu ;]

Zrywna_Szkapa
25-09-2008, 00:54
Swięt(n)e zdjęcia xD ghuzburak ubity a loot ?

Demobone i jakieś syfy.

Thx za commenty :P

@fotki:
15mlvl megszego pallka
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/dzieciak15milv.jpg

Loot z hff na inq
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/10bpgmphff.jpg

I loot z ancientów...na gmp mniejsze waste niż na mp..żal?
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/10bpmpasy.jpg

MikeRoyal
25-09-2008, 07:37
Ładnie :) nawet bardzo szczególnie z tym Ghazem i oczywiście zgranie z tym barankiem by Sexy Team.

Zrywna_Szkapa
26-09-2008, 01:03
Zaległa fotka z 130lv:
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/szkapa130.jpg

66mlvl
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/66mlv.jpg

131lv:
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/szkapa131.jpg

I loot:
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/hfflootin2.jpg

Pózdró

Heio
26-09-2008, 02:10
dajesz piczok dajesz :*

Wak$on
26-09-2008, 10:14
szkapa gz;] ale cos slaby ten twoj mlvl:P

Cugu-Peta
26-09-2008, 12:04
gz koks mlvl :D

Zrywna_Szkapa
26-09-2008, 15:43
Jak od ~90 do ~125 lvla biłem tylko wrl z sd to nie dziwne, że słaby xdd
A poza tym 12 razy 64mlv wbijałem xd więc trooooszki wyższy by był xD

Drinio
26-09-2008, 16:18
Dosyć słaby ten locik, można lepszy wyciągnąć.
Temacik całkiem całkiem, powodzenia.

Zrywna_Szkapa
28-09-2008, 14:47
Lvl megszym ruksztejerem
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/mordek25.jpg

I trejd :p
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/megasklejaruszczka.jpg

=)

lubje_skisle_ogury
03-10-2008, 18:54
Next double :(
Loot ze sfery
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/lootsfera1.jpg

Pachniuch
03-10-2008, 19:46
Ładnie ładnie. :)

Mój komentarz wiąże się z pytanie, w jakiej cenie kształtują się softy, oraz terra i magma set. :) Za odpowiedź z góry dzięki.:)

lubje_skisle_ogury
03-10-2008, 20:09
Softy - 400-500k
Terra set - 150k? idk raczej
Magma set - 80-100k

Hyhhy
03-10-2008, 20:11
Szkapa dobry graczor ; >

pozdro

lubje_skisle_ogury
03-10-2008, 20:29
Pózdró xdd

leferr
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/132.jpg

Misterio
03-10-2008, 23:54
Szkapa aż skomentuje abyś nie robił znów double postów ;). Ile kosztuje "ta" rzecz, której posiadasz 38 porcji <haha>? Bo nie wiem czy gratulować czy współczuć ;].

lubje_skisle_ogury
04-10-2008, 09:12
Nie wiem ile kosztuje xd ale to zbieram :p

http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/punisz.jpg

Nie doszliśmy przez nooby z dedli dragunsuf:p

Misterio
04-10-2008, 22:21
I bardzo dobrze ; ) Mam nadzieje, że jeszcze nie raz wam (Akurat nie o Tobie i Thorianie mowa) uprzykrzą życie w tych pikselach ; ]

lubje_skisle_ogury
04-10-2008, 22:23
Już 2ch z nich ma tygodniową przerwę :-)))

qbfrost
04-10-2008, 22:43
Super temat. Wiecej skrinasow!

Fristajlowiec
04-10-2008, 22:46
10x up

Co to jest co masz tego 38? ;]

lubje_skisle_ogury
04-10-2008, 23:12
Glimmering soile, potrzebne do Elemental sphere questa dla sorca xd

linksio
04-10-2008, 23:49
gz szkapo widze ze byles w guildii z Sylwia ;D (Sarian)

Marcel_Kogz
05-10-2008, 14:06
:D
http://img261.imageshack.us/img261/4463/marceldhzp8.jpg (http://imageshack.us)
http://img261.imageshack.us/img261/marceldhzp8.jpg/1/w1152.png (http://g.imageshack.us/img261/marceldhzp8.jpg/1/)

Pzdr Szkapus ;**

goratelonline
11-10-2008, 19:35
Dawno nic nie wrzucałem xd

No więc 67mlvl:
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/67ml.jpg

Lvl nr 134
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/134.jpg

Loot:
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/lutwrl.jpg

Next lvl, z dedykacją:
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/135.jpg

I stan obecny xd
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/facc.jpg

W tym tygodniu raczej :p

Gombrowicz
11-10-2008, 19:40
Gratki lvl i loocika :p
Kiedy next pacc? :]
pozdro

goratelonline
16-10-2008, 17:33
Coś z expa:
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/calaalut.jpg

goratelonline
17-10-2008, 01:28
Sry za double :p

Kilka fotek z otwierania poi, nowy rekord Nerany, 31 minut w 4 osoby (stary rekord też należał do Sexy Teamu xd)

No więc jedziemy z tym koksem:

http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/197.jpg

http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/202.jpg

http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/205.jpg

http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/206.jpg

http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/209.jpg

http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/211.jpg

http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/213.jpg

I mega traper:
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/216.jpg

Fan_Goratela
19-10-2008, 20:34
Dużo komentów ;s

http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/136.jpg

http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/hfflut.jpg

@down
Też cię kocham.

neSSonka
19-10-2008, 21:08
no Szkapciu gie zety :*:*:*

150 plax hyh

a ja gram na otsie i mam wyższy lvl :evul:

MarTheDar
19-10-2008, 21:29
Szkapa~~ temat fajny :p
ALe pytac chcialem sie czy ty expisz na HFF bez utamo czy raczej z bo z tegoo co wiem to combo ma zaa 1kk~ xdd :) ?

Fan_Goratela
19-10-2008, 21:33
Huh 1kk to przesada xdd
Ale biję z utamo :p

@Ness
I tag jezdem beder :/

Fan_Goratela
20-10-2008, 21:50
Doubleeee

Ushuriel we trzech:
http://i149.photobucket.com/albums/s62/Zrywna_Szkapa/uszurjelwe3.jpg

MikeRoyal