Pokaż pełną wersje : Crow helmet vs.Hat of the mad
Lazerkymcosuper9
26-02-2008, 14:59
Czesc moi drodzy przyjeciale kochani uzytkownicy tego wspanialego forum jakim jest tibia.pl
stoje przed wyborem kupienia dla sorcerea chelmu tylko nie wiem jakiego czy crown helmet czy hat of the mad prosze o odpowiedzi
to na tyl dziekuje i czesc wam koledzy
Jak idziesz na jakieś słabsze stworki to ja bym kupił hat of the mad. A jak trochę poważniejsze expienie do raczej crown.
I zależy też czy walczysz w bezpośrednim starciu z potworkiem, czy może biegasz z nim jak paladin. Przy pierwszej opcji polecam crown helmet, przy drugiej hotm.
Btw. Co się skłoniło do stworzenia trzech tematów oddzielnie, w których zadajesz trzy różne pytania? Nie łatwiej było zrobić jeden i zamieścić w nim wszystko? :| Eh...
Lazerkymcosuper9
26-02-2008, 19:23
chyba se kupie crown helmet hee
Bezapelacyjnie najlepszym wyborem spośród tych dwóch jest Hat of the Mad.
Pozdrawiam,
Wolf-j3
Tak jak powiedział ktoś wyżej, to zależy jak walczysz. Jeżeli walisz w Potworki z Dystansu, to lepsza będzie HotM.
Jeżeli natomiast walczysz podobnie do Knighta, czyli podchodzisz do potwora i walisz z różdżki z bliska, to lepszy będzie Crown Helmet.
Oczywiście polecam HotM. Ja używam Crown Helmet, bo nikt nie chce sprzedać HotM, a pozatym się przyzwyczaiłem.
Wniosek - Wybierz Hat of the Mad.
TheaTron
26-02-2008, 21:50
Czesc moi drodzy przyjeciale kochani uzytkownicy tego wspanialego forum jakim jest tibia.pl
pucuj,pucuj ;)
crown helmet
boniu132
26-02-2008, 22:02
a co daje hat of the mad że tak chętnie go wybieracie skoro ma tylko 3 arma??:baby:
a co daje hat of the mad że tak chętnie go wybieracie skoro ma tylko 3 arma??:baby:
-mało waży
-ładne
-po co Ci arm?
Lazerkymcosuper9
26-02-2008, 22:08
pucuj,pucuj ;)
crown helmet
dla jaj tak pisze
a tak btw to ty w tym avatarze? :confusesam juz nie wiem jedni za crown helmetem drudzy za hotm
Napisz co huncisz badz lubisz huncic to ci odpowiemy ;)
Lazerkymcosuper9
27-02-2008, 12:46
czapke chce kupic do konca kariery grania sorcem wiec bedzie to albo hotm albo crown helmet gdzy jakis crus albo inny nie jest potrzebny dlla sorca a wyskokiego poziomu to ja nie wbije , chyba jednak hotm kupuje
TheaTron
27-02-2008, 14:41
dla jaj tak pisze
a tak btw to ty w tym avatarze? :confusesam juz nie wiem jedni za crown helmetem drudzy za hotm
tak,to ja.co nie zmiania fatku ze jestem osobnikiem plci meskiej,ale to ja ;)
Milten Magician
27-02-2008, 17:00
Moim skromnym zdaniem lepiej jest kupić Hat of the Mad dlatego, że zawsze te parę pkt. cap się może na jakieś runy czy inne pierdoły przydać.
Hat of the mad - Będziesz miał więcej capa na mana potiony
(a i tak jak coś już cię dopadnie to nawet te +3 arma nic ci nie da ;P )
Lazerkymcosuper9
27-02-2008, 22:38
temat mozna zamnac gdz juz kukpilem hotm ;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.