zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Dzień niepodległości - Aldora

Ozon18
11-11-2004, 18:42
No coż, nie ma co pisać
Miłego oglądania
http://members.lycos.co.uk/ozon18/ss01.jpg
http://members.lycos.co.uk/ozon18/ss02.jpg
http://members.lycos.co.uk/ozon18/ss03.jpg
http://members.lycos.co.uk/ozon18/ss04.jpg
http://members.lycos.co.uk/ozon18/ss05.jpg
http://members.lycos.co.uk/ozon18/ss06.jpg
http://members.lycos.co.uk/ozon18/ss07.jpg
http://members.lycos.co.uk/ozon18/ss08.jpg
http://members.lycos.co.uk/ozon18/ss09.jpg
http://members.lycos.co.uk/ozon18/ss10.jpg
http://members.lycos.co.uk/ozon18/ss11.jpg
http://members.lycos.co.uk/ozon18/ss12.jpg
http://members.lycos.co.uk/ozon18/ss13.jpg

Karrith
11-11-2004, 18:50
no comment po prostu takie cos pogarsza opinie o nas (polakach)
chodzi mi o to ze wychodzi jeden taki ziomek "Brudny Gnooj" mowi o Polsce i uwaza sie za wielkiego patriote bo sie przebral na bialo-czerwono i spiewa hymn chociaz pewnie nic z niego nnie rozumie. to jest dobijajace

Biedny
11-11-2004, 19:12
Heh, ten "ziomek" jak ty to powiedziales to ja.
Po 1. Nie spiewalem :P
Po 2. Chyba wszyscy chcielismy sie fajnie bawic [ w koncu taki dzien... ]
Po 3. Bardzo dobrze rozumiem hymn, mozliwe lepiej od Ciebie.

Tak na marginesie... Na jakims swiecie grasz?

Karrith
11-11-2004, 19:26
jakby ci sie chcialo poszukac to bys znalazl a ja ci tego ulatwiac nie
aa i dziwisz sie ze tak napisalem?? jak wylazisz z takim nickiem i probujesz wyslawiac Polske . przez to jeszcze gorzej robisz dla Niej
a hymn moze znasz lepiej ode mnie ale nie sadze

Dziki Joe
11-11-2004, 19:58
Na tym zdjęciu widać, jakimi my Polacy, jesetśmy n00bami.

Ashlon
11-11-2004, 20:28
@UP : dokladnie.Nawet hymnu napisac nie umiemy bezblednie -.-.

Asse~~
11-11-2004, 20:31
Dobrze, że nie gram na tym serverze, a ja uważałem, że największe nooby są to brazuki, którzy nie umieją pisać. A tu co :( wstyd

Jakubxxx
11-11-2004, 20:43
Najbardziej godne podziwu bylo obchodzenie Dnia NIepodleglosci w Thais. Polacy (15-25lvl) rzucali sie na szwedow 13lvlowych i to w osmiu. Poprostu zalosne. A jak jest wojna to siedza w depo....

Zapomnialem dodac najwiekszego kretynstwa jakie uslyszalem

Cytat:

Zrobimy z wami to co Hitler zrobil z Zydami (Niemcy)

To juz jest skrajny rasizm i wieelka przesada.

12 listopada- konsekwencje:

Mistrzu from szczecin: UWAGA POLACY!!!!! AB DADRIEL WYWOLALO NAM WOJNE ZA WCZRAJSZT DZIEN.KTO CHCE RATOWAC POLAKOW NIECHPRZYJDZIE DO THAIS POD FONTANNE.PRZESLIJCIE DLA POLAKOW.WYRUSZENIE DO AB DADREIL ODBEDZIE SIE O 15 00

Xelede
11-11-2004, 20:59
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Brak mi slow . . NÓÓB NÓÓB NÓÓB i nic milszego mi do glowy neiprzychodzi to ejst dzien niepodleglosci a nie hucznej zabawy i rasizmu tak na marginesie jakbyscie zrobili cos podobnego na RLU byscie zostali wtraceni do wiezienia lub w sredniowieczu slcieli bym wam glowe .. w najlepshym wypadku tylko byscie na syberji wyladowali . . NO COMMENT!!
Strach pomyslec ze tam moi koleddzy graja i was znaja . .

Glamri
11-11-2004, 21:12
Ja może wielkim patryjotą nie jestem i przyznam się do tego bez bicia jednak w taki dzień nie powinno być raczej chcznych zabaw tylko jest to raczej dzień do przemyśleń... I tu całkowicie na jaw wychodzi głupota polaka...

Crazy Iwan
11-11-2004, 21:21
Tak wielkie Gratz, święto niepodległości to żeczywiście powód na spełnienie waszych wielkich ambicji żądzenia wszystkimi i wszystkim. Ja dziś chodziłem sobie na biało czerwono jak grałem ale sorry nie stałem pod depo i nie waliłem głupimi tekstami: zabić szwedów, polacy są najlepsi, żądzą w tibi, itp. Wiecie na czym opierał się faszyzm? Na filozofii Nitzchego i jego teori nadludzi (nie wiem czemu ale widze pewne podobieństwa w waszym zachowaniu i wcale mnie to nie cieszy). Przykro mi ale nadludzmi to wy nie jesteście, ale naprawde przykro na to patrzeć. Nie bronie się nikomu dobrze bawić na sposób jaki lubi, ale pomyślcie czasem jaką opinie budujecie sobie.
Ps:zabrakło mi na tych screenach: PLX free items, hackneli mnie plx dajcie coś, daj fooda plx.

slonik
11-11-2004, 21:24
OMG nie no bes komentarza no comets nie no kur**a musze to skomentowac

co to JEST do kur** nend** ?? no co no co powiec mi co TO JEST ŚWIENTO NIE PODLEGŁOŚCI! do jasnej ciasnej niekturzy tu spominają śmierć swych przyjaciuł kompanów w czasie II wojny światowej i wogule flage byście wywiesili !! ja tesz nie wywiesiłem ale poprostu brak czasu a wz tu se mass PK uyondyacie brak slow naprawde ja jeszcze mass pk rozumiem alee wybijac kazdego co niejest na bialo czerwono besssens szwedki tesz se moga zrobic bialo czerwony offit i sie podawac pod polaka nie pomysleliscie ludzie ?? to bylo bes sensu jeszcze wybijac sie na wzajem to ja rozumiem ale to to poprostu glupota glupota i jeszcze ras glupota wszscy co tam stoja powinien podejsc jakis 70lvl sorcer i puscic UE zeby all padlo i sie dziwia ze polacy maja taka opinie a teksty dawac h*ji albo polacy zondza w tibie sa nie potrzebne polacy nie zondza w tibie najlepsi na 2 naj lepszh moim zdaniem swiatah na isarce naj lepsy jest szwed a na antice Buble z japoni i wogule jest najlepsza w calej tibi a teksty polacy zondza sa nie potrzebne bo nie rzandza polacy porazaja glupota tak powino byc a do tzch panuw co w DP stali i krzyczeli dawac ich itp czemu sie nie wlonczli to walki ??
dobra Dobo niebij tzlko za blendy PLZ PLZ klawiaturka mi isadla :P niebij plz plz a i srry za dlugosc ale moze to wejdzie w rozum tym dziecia co se w DP stoja jak PK idzie droga

pahrahk
11-11-2004, 21:51
Szkoda że mnie dzisiaj nie było... :( :( :( :(
Bo miałem dziwną chęć popekować kilku br :P
Hehe,widze że Mevar też tam jest :P

PS: Mean~ pamiętasz mnie może jeszcze?? ;) Szkoda że wszystko sie tak poje*bało,mogłem nadal grać na Aldorze :( Ale kiedyś wróce...wróce napewno.

KSUH
11-11-2004, 22:00
jestescie zalosni... juz ktos powiedzial to za mnie ale ja tez to powiem... NIE DZIWSIE SIE ZE POTEM POLACY MAJA TAKA OPINIE SKORO OD*******ACIE TAKIE AKCJE... DAJECIE TYLKO DOWOD NA TO ZE JESTESCIE GLUPIMI SZCZYLAMI I KRETYNAMI

PUPISEM
11-11-2004, 22:09
Inni mają racje i to wielką. Powinniscie Stac w depo i byc cicho bo to nasze swieto narodowe jest. A nie to co wy zrobiliscie. potem posty lea na forum. Ze wojna tu i tam. Sami jestescie winni za te wojny. Zamiast wspominac tych ludzi co oddali zycie za kraj. I gdyby nie oni to byscie nie mogli se dzis w tibie i robic takiego bałaganu(nie chce przeklinac).Chodz w jeden dzien mogliscie sie zachowac kulturalnie.Kogo to obchodzi. To jest nasze swieto.A nie jakis tam swe. Oni nawet nie wiedza o co chodzi.

Ozon18
11-11-2004, 22:29
Widzę że wiele kontrowersji wzbudził ten temat.
Jak widać ja tylko na niektórych screenach jestem biało czerwony i nie śpiewam hymnu. Też uważam że było to strasznie noobowskie. Ale jest się z czego pośmiac :D

#pahrahk
Pewnie że cię pamiętam, czemu nie grasz? Pinakoliada się o ciebie pytała kilka razy

Adlytam
11-11-2004, 22:43
OMG nie no bes komentarza no comets nie no kur**a musze to skomentowac

co to JEST do kur** nend** ?? no co no co powiec mi co TO JEST ŚWIENTO NIE PODLEGŁOŚCI! do jasnej ciasnej niekturzy tu spominają śmierć swych przyjaciuł kompanów w czasie II wojny światowej i wogule flage byście wywiesili !! ja tesz nie wywiesiłem ale poprostu brak czasu a wz tu se mass PK uyondyacie brak slow naprawde ja jeszcze mass pk rozumiem alee wybijac kazdego co niejest na bialo czerwono besssens szwedki tesz se moga zrobic bialo czerwony offit i sie podawac pod polaka nie pomysleliscie ludzie ?? to bylo bes sensu jeszcze wybijac sie na wzajem to ja rozumiem ale to to poprostu glupota glupota i jeszcze ras glupota wszscy co tam stoja powinien podejsc jakis 70lvl sorcer i puscic UE zeby all padlo i sie dziwia ze polacy maja taka opinie a teksty dawac h*ji albo polacy zondza w tibie sa nie potrzebne polacy nie zondza w tibie najlepsi na 2 naj lepszh moim zdaniem swiatah na isarce naj lepsy jest szwed a na antice Buble z japoni i wogule jest najlepsza w calej tibi a teksty polacy zondza sa nie potrzebne bo nie rzandza polacy porazaja glupota tak powino byc a do tzch panuw co w DP stali i krzyczeli dawac ich itp czemu sie nie wlonczli to walki ??
dobra Dobo niebij tzlko za blendy PLZ PLZ klawiaturka mi isadla :P niebij plz plz a i srry za dlugosc ale moze to wejdzie w rozum tym dziecia co se w DP stoja jak PK idzie droga

Wiesz co koles, mysle ze zawsze mam wiekszy szacunek do osob ktore chociaz maja dyslekcje, to staraja sie nie robic bledow, niz do takich co mowia:"Ha cHA robie bledy ale mozecie mnie pocalowaz w dópe bo mam dys lekcje" i nie nie chodzi mi o ciebie dokladnie. Poza tym nie ma w twoim poscie znakow przystankowych, przez co trzeba to czytac z 5 razy zeby zakapowac.
To bylo :topic: owe.

Do tematu: No rozumiem przebrac sie w bialo czerwony outfit, ale nie robic pozoge wsrod osob innych narodowosci i rzucac teksty typu "Rzwedzi do domuw". Poza tym duzo lepiej pojsc na cmentarz albo nawet w domu powspominac osoby ktore zgnely w tym czasie niz spiewac Hymn Polski w jakies glupkowatej grze (dla innych).

tomo
11-11-2004, 23:32
n/c...

Limit 10 znakow wiec napisze cos wiecej, choc pewnie nic nowego~

Ja osobiscie jestem dumny ze swego narodu, ale nie z TAKIEGO narodu.. Niestety, Polska to kraj zawistny, widac to nawet w takiej pierdółce jak jakas glupiutka gierka online.. Ile razy sie slyszY "no plx plx rodakowi nie darz???///", a jak odmowisz to "nob!!!!11" ... Po prostu skrajny debilizm, a rzucanie idiotycznych tekstow typu "polaki rzondzom!" to po prostu... Zacytuje tu wypowiedz doba z innego tematu o podobnej tresci "Co nam opca"... Nie potrafia ludzie nawet hymnu uszanowac~ Jezeli tak zachowaloby sie spoleczenstwo polskie w rlu, to chyba wszyscy powstancy krecili by sie w grobach tak bardzo, ze dostaliby nudnosci~

Po prostu skrajny kretynizm do (choc bardziej pasuje ci slowo "duzo poza") granic mozliwosci...

Powstancy walczyli o to, by nie wstydzic sie narodu polskiego.. Ale TAKIEGO narodu, to nawet oni by sie wstydzili~

globi
12-11-2004, 00:30
Ja dzisiaj akurat sie lognelem na mojego pala na Aldorce, ale nie udalo mi sie zobaczyc tego zjawiska, bo nie wiem jak to mozna inaczej nazwac:P. Jak ja sie lognelem to juz lecialy ostrzezenia od Sir Trackera i kilki innych nie malych lvl zeby zmienic outfity i nie robic dymow<pozdro>. Rozumiem jakbyscie sie przebrali w naradowe barwy, niech bedzie. Ale jak powiedzili poprzednicy na cholere byly glupie teksty polacy rzadza itp. Pokazaliscie jak rzadza, sa na pierwszym miejscu wsrod n00bow, a te mass PK to juz w ogole nie wiem po co byly. Pozdro for all.
Ps. Ten dzien powinno sie traktowac z szacunkiem, a nie tak jak coniektorzy. A po drugie Tibia jest gra w ktorej narodowosc nie powinna miec zadnego znaczenia.

Zene
12-11-2004, 14:24
skrajny debilizm po prostu... ja nienawidzę się przyznawać do narodowości.. a zwłaszcza teraz na mainie :( Wiecie z czego bym się cieszył w trakcie tej "demonstracji głupoty i rasizmu"?
Żeby nagle przyszedł GM i zrobiłby masskicka tym tibijskim pseudokibolom(mam już nawet na nich określenie- Pseudotibiol :tongue: ). Nasza sytuacja wcale nie jest taka wspaniała(zwłaszcza po masaksze na Dan00bii), a ta i przyszłe "wspaniałe zabawy" pewnie nas jeszcze bardziej pogrążą :(

B0|_tO|-|O|_iK
12-11-2004, 15:23
widac, ze sami patrioci sie tu wypowiadają...
Sprostujmy wiec troche te sytuacje. najwazaniejsze to nie mieszac tibi z rl bo to najwieksza glupota, tibia to tylko gra, kazdy ma prawo wyrazac swoje uczucia (nawet te idiotyczne) poza tym jak ktos gra na aldorze zauwazyl tam kilka 50+, a oni nie krzyczeli hymnu ani nie robili z siebie błaznów, tak tylko krzyczaly 8lvle stojące w dp zeby sie podlizac wyzszym lvlom, wiec nie mowcie tu o jakis rasistowskich pogladach bo to i tak bez sensu, owszem, to nasze swieto narodowe, ale ci co tak krzycza to albo 8-letnie dzieciaczki, albo ludzie, ktorzy nie zdaja sobie sprawy z powagi tego swięta

Zene
12-11-2004, 18:50
8-15lvle wrzeszczący "BIC SZFEDA" "SZWEDI TO H**E" "POLSKA RLZZ" itp itp itp itd itd itd itd etc etc etc to albo 7-13 latki mysłące, że są najlepsze, bluzgają na wszystkich do okoła, atakują w "stadzie" wszystkich co nie mówią po polsku albo nie mają nicków z których można wyczytać, że jest polakiem, karzą wszystkim polakom (również tym co nie chcą mieć z nimi nic wspólnego), żeby się zdemaskowali(pokazali że sa "PL") pod groźbą: 1.huntu, 2. schakowania, 3.zaatakowania ich wszyscy razem itp itd etc... LUDZIE!!! MOŻNA TAK W NIESKOŃCZONOŚĆ. Mówią że są patrioci a tylko PSUJĄ naszą reputację w tibii, takim swojim patriotyzmem(czyli przebieraniem się w polskie "mundurki", darcie na cały głos wymienione wyżej hasła, atakowaniem wszystkich lowlvli nie-polaków, rozpaczliwe uciekanie przed niepolskimi high lvlami itp itd.......)
HASŁO DNIA: widzisz "mundurkowych" w dużych ilościach przed depo, puszczających teksty "SKOPAĆ IM DUPY!!""H.W.D. SZWEDOM"? UCIEKAJ!!!!

Zaknafenian Do'Urden
12-11-2004, 22:00
NOZ DO ****Y NEDZY JESZCZE JEDNI DEBILE ****A! DZIEN NIEPODLEGLOSCI ****A WYKORZYSTYWAC W GRZE JAKO POWOD DO ZA***ANIA KILKU(NASTU)INNONARODOWOSCIOWCOW! JAK PATRZE NA TAKICH TO JESTEM ****A ZA ABORCJA! ZA***ISTA PODNIETA ****A S*******IC KOMUS PRZYJEMNOSC Z GRANIA ZABIJAJAC GO!....
...
Ulzylo... No wiec 11 specjalnie "zalozylem" stroj brazylijski(na godzine) aby sprawdzic jak tam z polskimi n00bami. Lazilem z tannalosem(22lvl) i odysseusem lecterem(62lvl) i zabilismy na szczescie tylko 2 "patriotow" 15 i 23 lvl. I ciesze sie z tego. Apel do wszystkich "Polakow-patriotow" ktorzy jak to ww. "obchodza" takie swieta skoczcie z dachu 10-pietrowca, wyreczycie ludzkosc i zrobicie dobry uczynek.
P.S. potem lazilem w bialo-czerwonym stroju zadnych konflikow, wniosek: SAMERA RULEZ

Keisuk Cichy
13-11-2004, 13:27
Heh dzien niepodleglosci....

Sry ale jakby wpadl Tyrrain i spolka to poza pz by zostal mevar modoor....i paru innych....moze jedna 3 tych wszystkich lolkow co tam byli....
Chwala jednak temu ze na Aldorze jest teraz bez rzadnych narodowych wojen.

WizzArD
13-11-2004, 16:42
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Brak mi slow . . NÓÓB NÓÓB NÓÓB i nic milszego mi do glowy neiprzychodzi to ejst dzien niepodleglosci a nie hucznej zabawy i rasizmu tak na marginesie jakbyscie zrobili cos podobnego na RLU byscie zostali wtraceni do wiezienia lub w sredniowieczu slcieli bym wam glowe .. w najlepshym wypadku tylko byscie na syberji wyladowali . . NO COMMENT!!
Strach pomyslec ze tam moi koleddzy graja i was znaja . .

stul pape dziwko ile ty ****a masz lat?? 10? a tak wogole to sie pisze Syberii ***ana penero. Uwazaj zeby ci starego do wiezienia nie wzieli