Pokaż pełną wersje : Podania do grupy "tibia.pl support"
* Twój nick. = Aragorn Krol Gondoru
* Twój wiek. = 13
* Na jakim poziomie znasz j. angielski? Jestem w Angli ponad rok i chodze do szkoly wic dogadac sie umiem ;]
* Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu? znam troszke Francuski
* Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu? jeszcze nie ale jak tego wymagacie to moge sie nauczyć
* Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę? w tibie gram okolo 2 lat a dziennie okolo 2 godzinki
* Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW) Aragorn Krol Gondoru1 10 lvl ( zaczynam od nowa grac bo inne postacie mialy hacka )
* Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie? narazie najwiecej co mam na koncie to zrobienie bloga ;]
* Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ? oh z 1,5 roku ;]
* W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.) móglbym byc w Broniach, uzbrojeniach ;] to kocham najbardziej
* Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie? według mnie powinniscie/powinienes mnie przyjoc bo jestem z tibią n B)a bierząco ;] ale to od was/Ciebie zalezy ;]
swirusek92
01-03-2008, 11:58
nick swirusek92
wiek 16 lat
Na jakim poziomie znasz j. angielski? Znam średnio zaawansowany
Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu? Znam angielski, niemieckiego
Czy znasz jakieś języki programowania Znam html, poczesci php
Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu? W dośc dobrym
Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo Gram od 6 lat pswiecem od 2 do 4 godzin grania
Jaki level ma Twoja najlepsza postać? Sprzedalem ja ( 56 level mag ) ale obecnie 12 druid Murder Ghost
Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie? Tworzylem strone szkoly mojej
Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ? Jestem od 3 lat ale nie uczestniczylem w zyciu na forach
W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.) Pasowalo by mi pomagac przy mapach
Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie?
Poniewaz, kieruje sie na informatyka i chcetnie by sie przydalo nabrac doswiadczenia do nowej szkoly. Chce tez poszerzac choryzonty internetu i rzeczmi z nimi zlaczonymi. Byłbym zapewne dobrym pomagierem jak by to mozna ujac.
Prosze o pozytywne rozpatrzenie wnisku
Dziekuje
MydlanaBanka
01-03-2008, 12:12
1. Valdas de'vito
2. 15
3. ponad średni
4. Tak
Niemiecki - bardzo słabo
Francuski - niżej niż średnio
5. Nie
6. Od ponad 3 lat. Dziennie 0,5h - 3h,czasami,w wolnych chwilach więcej
7. 114
8. Ponad rok,może więcej(nie pamięta)
9. Tak - Front Page
10. Update informacji o mapach,potworac,broniach
11. Myśle,że bylibyście ze mnie zadowoleni,pracowałbym sumiennie i napewno bym nie zawiódł. Lubię Tibię,nie tylko jako grę,ale także jako coś w czym można poznać wielu ludzi i nauczyć się od nich wiele,więc chciałbym nie zaprzestać na Tibii jako tlyko grze,ale także pomagając właśnie Wam w tworzeniu strony.
FilthyVampire
01-03-2008, 12:14
* Green Michael ok Celesta
* 17
* zaawansowany
* niemiecki- nędzny
* coś tam z html'a kojarzę
* 4 lata~, zalezy od dnia średnio dziennie siedzę na kompie po 6-7h, na tibie poświęcam może 3h, ale można zawsze zwiększyć ten czas
* 90, Green Michael ok Celesta
* Żądnych ważniejszych projektów nie robiłem.
* może 3 lata? Może więcej.
* mapy (bo większość czasu, 90% jaki przeznaczam na tibie to zwiedzanie) może być i potwory z taktykami ;p
* A czemu nie? Chciał bym się sprawdzić w takiej roli.
**StEnCiU**
01-03-2008, 12:25
1.**StEnCiU**
2. 16 lat
3. śr.zaawansowany
4. j. niemiecki -podstawowy
5. obecnie nie znam żadnego lecz jestem w stanie by móc się tego nauczyć
6. w Tibie gram od 2 lat, obecnie mało poświęcam na grę lecz gdy mam chęć do grania to i nawet 5h/dzień
7. Aktualna moja najlepsza postać to 62 knight - Jizin Tefus
8.tworzyłem stronę internetową dla mojej szkoły oraz stronki poświęcone muzyce oraz sportom
9.Użytkownikiem tibia.pl jestem od listopada 2006 roku
10.Chciałbym pomagać w dziedzinach potworów,broni,uzbrojenia,przedmiotów
11. Myślę że jestem odpowiednią osobą,towarzyską,miłą, a przede wszystkim odpowiedzialną.
Lord_Morth
01-03-2008, 12:32
* Twój nick. Lord Morth
* Twój wiek. 18 lat
* Na jakim poziomie znasz j. angielski? Umiem się poprostu dogadać z innymi ludzmi
* Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu? Język niemiecki dobrze
* Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu? Nie za dobrze
* Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę? W tibie gram prawie 3 lata... Zależy to od dnia nieraz gram 1h a nieraz o wiele dłużej
* Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW) 137lvl Lord Morth
* Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie? Nie tworzyłem żadnych stron ale koledzy zawsze mogą pomóc
* Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ? Od około pół roku
* W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.) Najbardziej potwory oraz eq i taktyki postaci
* Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie? Uważam iż jestem doświadczonym i dobrym graczem tibi
Abuk-repiH
01-03-2008, 12:46
-Unu'hexium
-16
-poziom średni
-j. niemiecki, poziom średni
-przeszedłem podstawowy kurs html, innych języków jestem w stanie się nauczyć
-ponad 4 lata, dziennie poświęcam minimum 1h,tygodniowo ponad 24h
http://img114.imageshack.us/img114/378/beztytuugx1.jpg (http://imageshack.us)
-100ek(Crosback)
-tak,obecnie zajmuje sie tworzeniem modów (lf2 vdbz oraz naruto story)(głównie tylko data)
-od 2004 roku
-mógłbym pomagać w aktualizowaniu broni,uzbrojenia,przedmiotów,map,questów,itd
-dlatego że jestem osobą ambitną, chętna do współpracy,cierpliwa,pracowita,odpowiedzialna,posi adam rozległa wiedzę na temat tibii
*Twój nick.
Vorden
*Twój wiek.
Za 2 miesiace 18 ;]
*Na jakim poziomie znasz j. angielski?
Srednio-zaawansowany
*Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu?
Niemiecki, ponad podstawowy
*Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu?
Ehh nie :(
*Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę?
Konto na tibii mam od 2004 roku, dziennie gram jakos po 5h
*Jaki level ma Twoja najlepsza postać?
Vorden 102 ED
*Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie?
Hmm.. tyle co z informatyki w szkole :P
*Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ?
26.09.2005, dokladnie tyle :P
*W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać?
Itemy, looty, respy potworow
*Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie?
Calkiem sporo wiem o tibii. Mysle ze jest to calkiem ciekawe i przyjemne zajecie, a robic cos dla kogos.. mmmm wspaniala rzecz :D
Pozdrawiam ;)
*poodek
*18 lat
*dobry, komunikatywny
*niemiecki, słabo
*nie znam
*w tibie gram z przerwami od konca 2004 roku/dziennie gram okolo 2-3 godz oraz podczas gry (kiedy afcze), często siedze długo na waszym forum
*100+ (jeżeli nick będzie potrzebny podam go na priv)
*posiadam minimalne doświadczenie w tworzeniu stron internetowych, nie pomagałem w tworzeniu większych projektów, wyłącznie na potrzeby własne
*29 07 2005 dołączyłem, ale siedziałem już na nim o wiele wcześniej
*mógłbym pomagać w taktykach, potworach oraz dawać rady jak grać palladynem, ponieważ w mojej długiej tibijskiej karierze palladynem grałem najdłużej i myślę, że wiem o nim (prawie) wszystko :)
*powinniście mnie przyjąć ze względu na to, że chętnie pomagam, jestem chodzącą wikipedią jeżeli chodzi o przedmioty, miasta etc, oraz posiadam dużą wiedzę na temat profesji. Moja ortografia nie razi, a moje posty nie muszą być usuwane przez moderatora. Jeżeli wybierzecie mnie, obiecuję że dołożę wszelkich starań aby uczynić stronę oraz forum lepszym miejscem dla naszych wszystkich forumowiczów!
Twój nick.
Mati
Twój wiek.
21. (22 rocznikowo)
Na jakim poziomie znasz j. angielski?
I know English language very well. I think.
Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu?
Niemiecki (Podstawowy)
Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu?
C++ podstawowy, nadal się uczę. (Student informatyki), HTML zaawansowany
Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę?
W tibie gram od 2 lat spędzam średnio 3-4h. Gram bo lubię a nie bo muszę. Nie dążę do tego aby być najlepszym, czysta przyjemność.
Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW)
44 RP (Obronczyni Bogow)
Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie?
Od 6 lat Tworzyłem strony klanowe dla Graczy Quake 3 Arena. Teraz juz tym sie nie zajmuje bo nie gram. Ale wiedza pozostała.
Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ?
Jakieś pół roku na oko.
W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.)
Nie zastanawiałem się nad tym.
Dlaczego powinniśmy przyjąć właśnie Ciebie?
Ponieważ myślę ze wśród tych 16 latków mam większy zasób wiedzy. (Skromny)
fifka321
01-03-2008, 14:38
-Lovon Adaos
-17
-Oceniam na średni..no moze troche lepeij niż średni.
-Język Francuski stopień średni, Niemeicki podtstawowy..
- znam niektóre... ogólnie to stopień podstawowy
- Hmmm gram w tibie może od 4 lat... Ale nie regularnie.
-Najlepsza postać ma..Smoczy Jezdziec Eragon [51] lvl
- Tworzyłem strony internetowe związane ogłoszeń, moich zainteresowań....Jedńą stronke zrobiłem z kolegą z grami niektóre gry sami twozyliśmy. :P
-Użytkownikiem tibia.pl jestem z 2-3 lat
-Najbardziej to mapy i potwory chyba... ale wezme co dadzą i będe sie cieszył
-Powinniście przyjąc właśnie mnie gdyż jestem osobą odpowiedzialną... Mam doświadczenie.. wiele przeszedłem.. I przedewszystkim jestem zainteresowany a jak sie czegoś podejme to wkładam dużo sił i zawsze dosięgam celu.
Pozdrawiam i Bardzo Prosze o rozstrzygnięcie.
maszter321
01-03-2008, 15:10
* Maszter321(w tibii Fusionist)
* 15
* Dobry(badzo?)
* j. niemiecki srednio
* html
* 4 lata, codziennie na gre poswiecam ok.5-6h
* 53 (Palladynek Marcin)
* Ze znajomymi bawilismy sie w tworzenie stron
* ok.3 lata
* Zakladki z itemami/potworami/questami ew. poradniki
* Chce sie sprawdzic, pomoc innym uzytkownikom w rozpoczeciu przygody z tibia, posiadalem Senior Tutora jednak zostalem zdegradowany z powodu dlugiej przerwy
* Longaar,
* 20 lat,
* Język angielski na dobrym poziomie, matura zdana na ponad 70%, obecnie kontynuuje naukę języka na studiach,
* "Uczyłem" się niemieckiego ale "uczyłem" pozostawmy w cudzysłowiu :P
* Jestem studentem informatyki więc z tygodnia na tydzień zdobywam wiedzę m.in. na temat programowania i algorytmiki. Znam podstawy C, C++, php również na poziomie strukturalnym,
* W Tibie gram prawie 2 lata, w zależności od wolnego czasu czasem jest to godzina a czasem 5 godzin i więcej dziennie,
* Longaar - 102 Master Sorcerer, Silent Thug 55 Royal Paladin,
* HTML znam bardzo dobrze i mam spore doświadczenie, w połączeniu z podstawami php pozwala to na tworzenie ciekawych projektów. Obecnie w sieci nie mam żadnej strony, w razie potrzeby jednak mam do dyspozycji własne projekty na dysku - gotowe szablony,
* Dobrze nie pamiętam, ze stron tibia.pl korzystam od początku grania w Tibię, z samego forum też jednak to konto istnieje bodajże niecały rok,
* Mogę się przydać w każdej dziedzinie, dlaczego - patrz punkt niżej,
* Moja najlepsza postać nie ma wysokiego poziomu biorąc pod uwagę że gram nią ponad rok, ale bardziej interesowały mnie questy i zagadki niż monotonne expienie. Mam wszystkie możliwe do zdobycia outfity (bez addonów - same outfity, addony również ale nie wszystkie :P ) Nie licząc Annihilator Questa praktycznie wszystkie większe i mniejsze znane questy wykonałem. Po update'ch byłem jednym z pierwszych na serwerze wykonującym nowe questy.
Język angielski znam na dobrym poziomie pozwalającym na bezproblemowe porozumiewanie się. Ale co chyba ważniejsze umiem dobrze posługiwać się językiem polskim z którym coraz więcej społeczności tibijskiej ma problemy.
Dzięki i liczę na pozytywne rozpatrzenie podania.
Daniel S.
01-03-2008, 16:40
-James Anger
-18 lat
-angielski znam na poziomie ponad podstawowym i doskonale dogaduje się po angielsku (po zdaniu matury ide na angielski studiować)
-troche znam język francuski i rosyjski w poziomie podstawowym (uczylem sie ich w szkole)
-nie zabardzo kiedyś miałem chęć się tego nauczyć ale jakoś zrezygnowałem z tego
-w tibie gram od 2001 roku lecz miałem też 2 lata przerwy z powodów prywatnych, aktualnie gram po 4-8 godzin dziennie
-Moja najlepsza postac ma 61 level nick to James Anger
-Jestem założycielem forum graficznego www.graffikart.pl lecz obecnie zrezygnowałem z jego prowadzenia tymczasowo z powodu dużej liczby zajęć i nauki
-użytkownikiem tibia.pl jestem hmmm.. juz będzie z jakieś 3 lata
-mógłbym pomagać w dziedzinie potworów i taktyk
- dlaczego ja? No może dlatego że już mam nawet spore doświadczenie związane z tibią, i lubie w nią grać :)
* Nick - Azared'Blade
* Wiek - 18lat
* J. Angielski - dogaduję się, potrafię tłumaczyć teksty z angielskiego na polski i z polskiego na angielski.
* Znam trochę niemiecki i włoski oraz rosyjski.
* Bardzo dobrze znam język HTML
* W Tibię gram od 6 lat. Gram codziennie kilka godzin.
* Postać - 128 Elite Knight (Azared'Blade) - Furora, wielokrotnie byłem Tutorem, raz Senior Tutorem, ale niestety zdarzyło się, że napłynęły Criminal Recordy ;P
* Mam doświadczenie w tworzeniu stron. Z kolegą zajęliśmy się projektem na stronę mojego miasta.
* Użytkownikiem tibia.pl jestem od dość dawna, często odwiedzam tą stronę, lecz zapomniałem loginu do poprzedniego konta ;) Ale to oczywiście da się nadrobić
* Dziedziny - Bez różnicy czym się zajmę.
* Dlaczego mnie ? - Wydaje mi się, że jestem dobrym kandydatem, gdyż lubię współpracę z ludźmi, którzy mają podobne zainteresowania jak ja, mam dużo wolnego czasu, interesuję się zagadkami w Tibii, jestem pomocny, znam języki obce oraz j. polski (Nie kaleczę języka pisząc np. "Rzułf"). Interesuję się tworzeniem stron oraz pomaganiem w ich tworzeniu. Poza tym nie zależy mi na tym, żeby dostać się dla supportu tylko dla "szpanu", lecz dlatego, iż uważam, że mógłbym być pomocny w ekipie i mógłbym się przyczynić do dobrego prowadzenia strony i pomocy nowym graczom.
Dziękuję za przeczytanie posta.
Aurelcia
01-03-2008, 17:55
Aurelcia
18 Lat
Język angielski znam na poziomie podstawowym, bez problemów komunikuję sie z graczami i mam wielu znajomych anglojęzycznych. Nie stwarza mi to problemu.
Nie, niestety nie znam. Jednak powoli ucze sie niemieckiego.
Znam podstawy HTML'u.
W tibie gram od przeszło 2 lat. Dziennie na Tibie poświęcam około 2h +-
Aurelcia 82 Lvl.
Nie, nie mam zbyt wielkiego doswiadczenia, lecz potrafie zaprojektować mały szablon na allegro ( jeśli jest to jakaś specjalna umiejętność:P)
Huum, nie długo. Kilka miesiecy.
Potwory i przedmioty.
Wydaje mi się, ze powinnam sobie poradzic z tym zadaniem :) jestem odpowiedzialna i obowiązkowa. Nienawidze się spoźniac. Nie rzucam słow na wiatr. Jestem pomocna i kulturalna.
Pozdrawiam serdecznie i czekam na odzew :) jeśli macie jakieś pytanie - serdecznie zapraszam :)
* Moim nickiem jest Grocix, od imienia mojej pierwszej postaci.
* Obecnie mam już(?) 17 lat.
* Angielski znam na poziomie zaawansowanym, za rok wybieram się na filologię angielską.
* Oprócz tego znam podstawy języka niemieckiego.
* Z programowania znam podstawy HTMLa oraz PHP.
* W Tibię gram już od 4 lat, z kilkoma przerwami. Obecnie na grę poświęcam od dwóch do około dziesięciu godzin dziennie.
* Jedną z wielu moich postaci była Yooze, 109 królewski paladyn z Nerany. Byłem także tutorem, co myślę, że udowodniło moją wiedzę na temat gry. Obecnie gram sługą natury, druidem, na moim "rodzimym" serwerze, Antice. Jego poziom zmienia się z dnia na dzień, a jego imię to Omnimorium (od łacińskiej sentencji "Non omnis moriar").
* Póki co moderacja szkolnego forum. Być może w najbliższej przyszłości także całkowicie inny projekt na skalę światową.
* Użytkownikiem tej zacnej strony jestem od 4 lat. ;)
* Pomagać mógłbym w praktycznie każdej dziedzinie, pisaniu poradników, aktualizacji list przedmiotów, potworów, map czy czarów, opisów questów. Chętnie także podjąłbym się tłumaczeń.
* Czemu ja?
Cóż, w Tibii staram się, w przeciwieństwie do wielu innych, znaleźć coś innego... RPG. Poza tym jestem mało konfliktowy i kreatywny i myślę, że miłoby się nam wspólnie pracowało.
Wasz,
Grocix
Trust_Apollo
01-03-2008, 20:14
* Twój nick.
Ad. 1 Trust_Apollo
* Twój wiek.
Ad. 2 16
* Na jakim poziomie znasz j. angielski?
Ad. 3 Bardzo dobrze.
* Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu?
Ad. 4 Hiszpański - dobrze, daje mi to dużą łatwość z porozumieniem się z osobami portugalskojęzycznymi oraz polski - gramatyka i ortografia etc.
* Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu?
Ad. 5 HTML - średnio, PHP - średnio, znam BBCode dość dobrze.
* Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę?
Ad. 6 Gram od roku 2004, z przerwami oczywiście. Gram od 2-6h, jeśli posiadam więcej czasu, to gram dwa razy więcej.
* Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW)
Ad. 7 Abu al-Qasim lvl 48 na dzień dzisiejszy (03.01.08).
* Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie?
Ad. 8 Tworzyłem kilka for internetowych (nie chodzi tu o fora.pl etc.)
Robiłem kilka OTSs, dobrze znam się na mappingu - posiadam własną wielką mapę.
* Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ?
Ad. 9 Nie jestem w stanie dokładnie na to odpowiedzieć, ale odkąd gram w Tibię codziennie odwiedzam tą stronę.
* W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, tłumaczenia, tłumaczenia newsów lub notice' ów, etc.)
Ad. 10 Czułbym się dobrze w pomaganiu przy mapach, potworach oraz taktykach. Pomoc manualna (Tibia) również.
* Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie?
Ad. 11 Mam duże doświadczenie, jestem osobą kompetentną, zrozumiałą, koleżeńską. Nie mam natury egoisty, chętnie pomagam. Odpowiedzialny, oddany swojej pracy. Zachowuje się dojrzale, nie jestem humorzasty.
- Aradix
- 18
- średnio zaawansowany
- pdst. niemieckiego/francuskiego/rosyjskiego
- pdst. html i aktualnie ucze sie C++
- ok.3 h dziennie
- Lio Knight Unitera 75 lvl ek
- aktualnie probuje stworzyc cos z kolegami
- uzytkownika posiadam ok.7 miesiecy, jednak przedtem duzo przesiadywalem na stronie i forum jako gość <ok 3 lata wstecz>
- ze wzgledu na to ze posiadam duża wiedze o tibi moge pracować przy kazdym dziale i bede z tego czerpal satysfakcje.
- gdyz tibia to juz nie tylko zjadacz czasu ale pewne zainteresowanie,
a wiedza o grze napewno sie przyda, potrafie sie dostosować, i zorganizowac czas i poświecic przyczym licze na wynagrodzenie :D
Alldinach
01-03-2008, 20:22
Lord Facro
17 lat
Nauka na poziomie zaawansowanym w 1 klasie liceum
Język niemiecki na średnim poziomie
C++ znam dobrze i dodatkowo nauka php i html
W tibie gram ok 5 lat w tygodniu od 15 do 50 h zależy od wolnego czasu
Grałem wieloma postaciami najwyższy lvl to chyba 76 Rycerz Piotrek
Tworzyłem pare stronek internetowych własnych ale także z kolegami pracowałem nad stroną internetową szkoły
Tibia.pl uzywam od zawsze lecz na forum gdzies 2 lata
Mógł bym się zajmowac tłumaczeniem tekstów, taktykami, potworami lub tym co by mi kazano
Ponieważ granie i pomaganie innym ludziom w Tibi sprawiam mi przyjemnośc, mam dużo czasu, w szkole chodzę na profil inf-mat, chętnie bym pomógł, jestem nie zawodny i chciał bym zrobic cos konkretnego dla Tibia.pl odwdzięczjac sie za wieloletnią pomoc. Z góry dzięki :P czekam na msg;)
*Anilven
*18
*Zdane FCE
*Biegle hiszpański
*Nie znam żadnego języka programowania
*od 2004 roku, 4/5h
*47 Anilven
*Nie pomagałem tworzyć żadnych stron, ani projektów
*Użytkownik od 3 lat
*Pomoc początkującym
*Jestem miły, kulturalny, chętny do pomocy, szczery, zabawny, fikuśny, uwielbiany przez każdego, z poczuciem humoru, rozumiem innych użytkowników, zawsze im pomagam w potrzebie.
Witam;)
1. Vauth Akalena
2. 18 lat skończe w maju
3. Języka angielskiego uczę sie od 4 klasy podstawowej więc żeby nie przeceniać samego siebie to znam na 4+ jakieś;D
4. Nie znam innych języków obcych
5. Kiedyś bawiłem sie w html ale zapomniałem juz troszkę;D
6. W "Tibie" gram od daaawna (ok. 4 latek). Ale Vauth Akalena to nie moja pierwsza postać. Gram jakies 3-4h dziennie bo mam szkołe i prace;(
7. Obecnie Gram postacią Vauth Akalena i jest to moja najlepsza postać, jest to 80+ knight (pacc sie nie dawno skończył)
8. Jak wcześniej napisałem to bawilem sie kiedyś w HTML. Stworzylem parę stronek. Adres jednej moge podać lecz, tylko na PW;)
9. Użytkownikiem Tibia.pl Jestem od dawna, lecz konto na forum stworzylem dość nie dawno z chęci pokazywania swoich osiągnieć w temacie "Only Harmonia"
10. Chcialbym pomagać w dziedzinie "Taktyki na potwory" "Poradniki"
11. Dlaczego mielibyście mnie przyjąć? Nie wiem może z takiego powodu, że jestem dość doświadczony w tej grze i wiem duużo na jej temat. Mógłbym sie podzielić moja wiedzą w dziedzinach które wcześniej wymienilem i pomagać innym dążyć do swoich celów i skromnych marzeń w tej grze.
Na koniec taki malutki screen mojej postaci z eq.
http://img508.imageshack.us/img508/7879/dlaplmu7.jpg
Gorąco Podrawiam;)
Ghard Lage
01-03-2008, 23:08
* Ghard Lage
* W październiku 17
* intermediate
* Od 4 lat uczę się niemieckiego (ale w gimnazjum nie za wiele mnie nauczyli)., przez miesiąc uczyłem się hiszpańskiego znam podstawowe zwroty i trochę gramatyki.
* Znam język html na poziomie dobrym, miałem również styczność z php.
* Około 5 lat.
* 54lvl rp aktualnie ma 48lvl przez ataki ddos, lagi i kicki nick to Ghard Lage. Aktualnie robię knighta, gdyż chcę zobaczyć jak się gra po update.
* Zrobiłem tacie prostą stronkę firmy. Ponadto robiłem wiele stron na informatykę o różnej tematyce większość nagrodzona oceną celującą.
* To konto: Data dołączenia: 07-08-2006 Inne: Data dołączenia: 14 05 2004 (van_waterflew)
* Chciałbym pomagać w tworzeniu taktyk i porad dla wszystkich profesji.
* Myślę, że dobrze byście zrobili jakbyście przyjęli do swego grona osobę wyrozumiałą, uczciwą i z ogromnym doświadczeniem o grze. Grałem wszystkimi profesjami wszystkimi dorobiłem się nawet sporych lvli (54rp, 48 ek, 34 druid, 29 sorc), ponadto byłem przez pewien czas tutorem, ale zrezygnowałem z powodu bycia retired (w każdej chwili mogę zdać egzamin na tutora).
Kurizu
20
Bardzo dobry
niemiecki - słabo , japoński - słabo
C++ - podstawy
Delphi - podstawa/średniozaawansowany
html - zaawansowany
php - podstawowy/średniozaawansowany
assembler - totalna podstawa
Javascript - średniozaawansowany
Gram w Tibię od 4 lat, aktualnie od 3-4 miesięcy na urlopie, gdy grałem spędzałem od 1 do 10 h dziennie w zależności od warunków zewnętrznych
Kurizu
Doświadczenie w tworzeniu stron ogranicza się tylko do pisania skryptów , pare edycji i pomoc w znajdowaniu błędów w CMS.
ze strony oficjalnej zacząłem korzystać od początku mojego grania, z forum krócej
Taktyki/ Itemy / Strona / (w zasadzie wszystko co nie wymaga współpracy z mapami)
Ponieważ uważam, że osoba taka jak ja jest na tyle doświadczona by wiedzieć czym jest odpowiedzialność ale umieć ją połączyć z zabawą... i najważniejsze sądze, że mój wkład nawet jeśli byłby malutki zawsze byłby dopracowany.
Twój nick.
Nari.
Twój wiek.
17 lat.
Zaawansowany
Niemiecki- średniozaawansowany.
Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu?
Html, php- podstawy
Mniej wiecej od 3-4 lat. Nie wiem ile czasu poświęcam na gre, nie zależy to ode mnie. Jeśli potrzebuje to jestem, a jeśli nie to mnie nie ma.
Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW)
72 poziom RP- jeśli zostane zauważony przez sprawdzających podam nick.
Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie?
Pomogałem tworzyć pare stron na temat gier itp. Najpopularniejsza miała blisko 1000 użytkowników.
Datuję siebie na 2004-05 rok. Użytkownik Nari został stworzony w bodajże 2006r.
Taktyki, pomoce, rady, poradniki
Byłem kiedyś Tutorem (zrezygnowałem z powodu przerwy w grze), znam się na sprawie. Więcej cech nie podam z tego powodu, iż jeśli mnie przyjmiecie wszystko i tak się okaże. Mam doświadczenie we wszystkich profesjach, choć nie wszystkie są do końca aktualne z wersją klienta. Miałem jeszcze inne postacie (mogę podać nazwy razem z najlepszą postacią jeśli będzie taka prośba) od 30 do 50 poziomu.
1. Lux.
2. 6 marca 16... ^^
3. Poziom FCE. Ale egzaminu nie mam zamiaru zdawać, za rok - dwa lata CAE zdam i styka : )
4. Niemiecki bardzo podstawowy. Hiszpański/flamandzki(holenderski)/portugalski/włoski/francuski pojedyncze słowa/zwroty. Do tego Alfabet Morse'a : )
5. Język Wikipedii (tzn wszystkie tagi) i w stopniu podstawowym HTML.
6. Jakieś 6 lat, dziennie nie gram chwilowo wcale, tygodniowo również, ale na potrzeby 'zajęcia' mógłbym się zmusić do niejakiego powrotu do gry - mam nadzieję, że na Ruberze ktoś jeszcze o mnie pamięta.
7. 50 level, Elder Druid, ale bez PACC'a. Cellin Tagna.
8. Tylko tyle, co na informatyce. Ale ogólnie pomagam w tworzeniu www.world-war.pl
9. Zarejestrowałem się prawie rok temu, a używam... 3 lata...
10. Nie ma większej różnicy, mogą być taktyki.
11. Bo znam bardzo dobrze jakże obcy język, którym jest język polski, nie popełniam błędów i umiem się wyrażać dość poprawnie. Potrafię krytykować i krytykę znosić. Poza tym chwilami nudzi mi się, więc mogę się do czegoś przydać... (: No, i działam na dwóch stronach poświęconych Tibii (Tpl i Torg ;)), więc ciągle wiem co i jak : )
Nick: Speedo
Angielski: dobrze w piśmie i w mowie, jak narazie mam w szkole same 6, poniewaz wzbogacam go grajac w rozne gry MMORPG ;p
Inne języki: niemiecki, ale słabo, tylko podstawy
Języki programowania: C++, html, pascal, asembler (tylko podstawy)
Od jak dawna gram: gram od 5 lat, czyli od 11 roku zycia, dziennie poswiecam: w tygodniu 2-6 h (dziennie) , a w sobote i niedziele po 6-12 h,
Największy lvl: 110, nick wysle na PW,
Doświadczenie: robiłem tylko małe projekty typu strona internetowa na informatyke jako zadanie, tworzona w notatniku jezykiem html,
Tibia.pl: jestem użytkownikiem od czasu jak zaczołem grać, czyli od 5 lat, ale mialem inne konta, lecz pozapominalem hasla,
Dziedziny pomagania: chciałbym się zająć działem z rzeczami i potworami, czyli z czego co leci ile ma hp itd. itp., ponieważ często sam znajduje rzeczy które mam, a które nie są dokładnie opisane na tibia.pl, przykład Terra Mantle, którego nie jest podana waga,
Dlaczego: ponieważ uważam, ze wiem o Tibii więcej niz przeciętny gracz, znam wiekszosc questow na pamiec typu, postman etc., przezylem wiele przygód w swiecie tibii i chciałbym pomóc osobom, które dopiero zaczynają grać lub nie zabardzo znają się na grze.
1. Kolczu$,
2. W maju 16,
3. Gramatyka - podstawowa, słówka - bardzo dobrze,
4. Nie na tyle, żeby się nimi chwalić,
5. Html, przynajmniej w stopniu podstawowym, myślę o zabraniu sie za php albo C++,
6. Gram około 2,5 roku, po średnio 3h w tygodniu i ~7h w weekendy,
7. Najwyższy level - 102 elite, nick: Sharrky, obecnie gram postacią Prince Seth,
8. Kiedyś robiłem swoją prywatną, tak dla nauki, nad żadnym większym projektem nie pracowałem,
9. Od kąd tylko zacząłem swoją przygodę z Tibią (około 2,5 roku, jak w pytaniu 6.),
10. Potwory, questy, taktyki, ogólnie w bardzo wielu rzeczach mógłbym pomóc,
11. Ponieważ piszę poprawnie w języku polskim, znam na poziomie podstawowym angielski. Wiele w swoim tibijskim życiu widziałem, bardzo chętnie wspomógłbym najwiekszą, polską stronę fanowską o Tibii. Nigdy nie zostałem hacknięty. A także wiele, wiele innych.
Cane_Gof
02-03-2008, 11:45
• Wiele różnych postaci takich jak : Cane Bowman, Bowman Bakera czy Sensei of Calgar.
• Mam 16 lat (niedługo 17) 1 Klasa LO
• Wystarczający w stopniu komunikatywnym, w miarę dobrze opanowana gramatyka. (uczę się ok. 6 lat)
• J. niemiecki poziom podstawowy
• Html , php, oraz nieco pracy w MSQL (Microsoftu) w stopniu wystarczającym do tworzenia/ edytowania stron oraz tworzenia bazy danych.
• Dokładnie sam już nie pamiętam, bodajże będzie to ok. 5-7 lat. Dziennie zależnie od dnia spędzam ok. 1-6h (tibia nie jest dla mnie priorytetem za wszelką cenę duży nacisk kładę na swoją edukacje)
• Było ich wiele ostania postać Cane Bowman. Generalnie robiłem postacie ok. 40-70 lvl.
• Tak sporo projektów dot. Gier RPG najczęściej online. Większe projekty raczej nic.
• Ok.3-4 lat (wiele kont)
• Potwory, taktyki ogólnie wszystkie działy mi pasują.
• Mogę poświęcić swój wolny czas na pomoc w rozwój strony.
1) Valard
2) 17 (18)
3) Zaawansowany
4) niemiecki (słabo mimo już 6 lat nauki), białoruski
5) html podstawy, wina lenistwa ;p
6) Gram od 4-5 lat, kiedyś grałem codziennie, teraz loguje się co 2-3 dni na jakieś 2h.
7) W tej chwili 66 Elite Benothor
8) Moderator na 2 forach, pomagałem w ich tworzeniu, ale wielkim projektem tego nazwać się nie da ;p
9) Biorąc pod uwagę wszystkie konta to 3 lata
10) Potwory, przedmioty, taktyki
11) Jestem odpowiedzialnym, młodym człowiekiem, który z chęcią pomaga niedoświadczonym graczom, robiąc to w błyskotliwy i przystępny sposób ;d
Nitro Evil$
02-03-2008, 12:46
* Nitro Evil$
* 17
* Coś na poziomie 1 liceum może lepiej bo w klasie najlepszy jestem xD
* Parę słówek z portugalskiego :>
* Nie znam
* W tibie gram w sumie od początku servera Astera czyli od stycznia
2005
Jednak tak poważniej to od kwietnia. Ile gram? Zalezy to od kicków i
lagów. średnio 10h~
* Najlepsza postać ma lvl 169 - Nitro Evils
* Doświadczenia w tworzeniu stron nie mam, pisałem tylko jakieś newsy
na stronie naszego teamu z kumplami ;p ale to było dawno
* Data dołączenia: 28-01-2006
* Najbardziej by mnie interesowały opisy potworów jakieś screeny z
walki na co stać potwora, expowisk, taktyki, loot, przedmioty itp
* A dlaczego nie? :> Chce coś pomóc w uaktualnieniach gdy widzę
stare opisy i screeny to nie wygląda to ciekawie.
SpeedyZkS
02-03-2008, 12:47
*SpeedyZKS
*02.08 skończę 15
*Zaawansowany
*Nie
*Niestety nie, lecz mam dużo wolnego czasu i żadnym problemem dla mnie nie jest się tego nauczyć
*W Tibię gram od około 4-5 lat, tygodniowo poświęcam około 30-40 godzin na grę
* 83 ek Vexil, obecnie 68 rp Valtrasur
*W większych projektach nie uczestniczyłem, tylko jakieś małe fora oraz zabawa z blogami.
*Tym użytkownikiem, korzystam z forum już ponad pół roku, ale to nie znaczy, że wtedy zaczęłem z niego korzystać, ponieważ korzystam z niego od samego początku mojej przygody z ową grą.
*Trochę czasu na tej grze już spędziłem, więc mogę pomagać raczej we wszystkim, taktyki i potwory to nie jest żaden problem, również miałem kilka projektów poradników do poszczególnych profesji, jednak ostatecznie uznawałem, że nie są wystarczająco dobre i ostatecznie nie ujrzały światła dziennego.
*Mam dużo wolnego czasu, dużo chęci oraz sporo wiedzy o grze. Mógłbym spędzać tu naprawdę dużo czasu i robić wszystko łącznie z innymi członkami supportu aby ta strona stała się jeszcze wspanialsza niż jest.
Saint Apocalypse
02-03-2008, 13:01
Nick: Saint
J.Angielski: Intermediate. Potrafię korzystać ze słownika ; ]
Inne Języki: Uczę się niemieckiego od 1.5 roku.
Programowanie: C++(+podstawy WinApi, zaczynam naukę OpenGl), html.
Tibia: Gram w Tibie od 3 lat. Obecnie na emeryturze. Saint Apocalypse 61 pall(miałem pacca).
Użytkownik Tibia.pl: Kontakt ze stroną tibia.pl posiadam od początku mojej gry w Tibie. Bez aktywniejszego udziału w forum, ale śledziłem niektóre tematy.
Projekty: Niestety nie posiadałem kontaktu z żadnymi większymi projektami ale od czegoś trzeba zacząć : ].
Dziedziny: Mógłbym zająć się taktykami dotyczącymi potworów(rady jak zabić, gdzie, kim). Mógłbym postarać się przygotować krótkie filmy przestawiające śmierć danego potwora(takie taktyki w postaci filmu). Zaletą tego jest, że newbie nie będą musieli ściągać TibiCam i filmów co zredukuje ilość spamu na forum w tematach dotyczących potworów itp.
Dlaczego ja: Chciałbym aby Tibia.pl byłą wsparciem dla ludzi zaczynających grę w Tibie oraz skarbnicą wiedzy dla osób już grających(szczególnie dla osób które wbijają 100 lvl w 3 miesiące a niewiedzą nic o grze!).
Son of Justice
02-03-2008, 13:38
Name: Son of Justice
J. Angielski: Advanced - CAE (student filologii angielskiej)
Inne języki: Francuski (3 lata w liceum), niemiecki (obecnie, od 1,5 roku), rosyjski (komunikatywnie)
Programowanie: cóż, asem nie jestem ;p Podstawy C++
Tibia: ponad 2 lata gry, Son of Justice - 74 paladyn, dziennie spędzam około 2-3 godzin na Tibii, zdarza się więcej
Tworzenie stron: pomagałem przy tworzeniu oficjalnej strony mojego klubu piłkarskiego, stworzyłem kilka stron (na ocenę)
Użytkownikiem Tibia.pl jestem od ok. 1,5 roku
Dziedziny: potwory, taktyki, porady dla początkujących
Dlaczego ja: Jestem graczem szanowanym na serwerze, lubię pomagać innym i zbierać informacje na różne tematy.
[1] Zorrith
[2] 18 lat
[3] J. Angielski na poziomie dobrym
[4] Niemiecki slabo
[5] Nie ale szybko sie ucze :d
[6] Od 3 lat, dziennie posiwecam okolo 2-3 godziny
[7] Zorrith 55 lvl, mialem wiele postaci ale wiekszosc po hacku zostala usunieta ;/
[8] Nie
[9] Na tym koncie okolo pól roku a wczesniej tez udzielalem sie na Tibia.pl ale na innych kontach
[10] Mapy i potwory
[11] Jestem odpowiedzalny, lubie wyzwania i pomoc innym, mialem Senior Tutora ale stracilem go w glupi sposob:P. Lubie analizowac mapy i odkrywac nowe tereny
Witam.
1.Twój nick.
ODP:Knight expert
2.Twój wiek.
ODP:18
3.Na jakim poziomie znasz j. angielski?
ODP:English language - fluently.
4.Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu?
ODP:Ja, I kenne nur ein bisschen Deutsch.
5.Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu?
ODP:Podstawy html i php.
6.Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę?
ODP:O ile mnie pamięć nie myli: w przybliżeniu ok. 3-4 lata. Co do pytania o czas jaki poświęcam na grę dziennie hmm... śmiało mogę stwierdzić, iż oscyluje on w granicach 4 godzin dziennie (od Pn- Pt ) i przedłuża sie w weekendy .
7.Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW)
ODP:Nie mam żadnych obiekcji co do podania nicku postaci, ale pozwolę sobie odpowiedzieć na nie w ten sposób : Obecnie gram 107 ek-iem. .
8.Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie?
ODP:Hmm co do projektowania , moim konikiem jest Blender, natomiast samodzielnie tworzenie stron , tudzież pomoc w ich tworzeniu nie do końca daje mi satysfakcje. Ogólnodostępne gamy gotowych " kawałków stron" skutecznie mnie zniechęcają.
9.Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ?
ODP:Zwiezle i na temat - 2 lata.
10.W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.)
ODP:We wszystkim, w czym przydalaby sie Wam moja pomoc.
11.Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie?
ODP:Może, to wyda sie nazbyt śmiałe , ale pozwolę sobie odpowiedzieć na to pytanie. Ponieważ mam chęci i zapal do pracy
Pozdrawiam.
Fefin
21 lat
Zaawansowanym
NIemiecki , Francuski
Html , PHP, Java , Java script , Interpretator Bash , C++ , Delphi , C ( 2 rok informatyki);
W tibie gram od 2002 roku z dlugimi czaami przerwami.
Nowy char 70 lvl Knajt;
Na tibi.pl od tamtego roku , na poczatku pomagalem w tibia.gery.pl.
Potowry oraz ciekawostki o Questach;)
Znam sie na tym i owym i wiem co i jak funkcjonuje od stony technicznej;)
* Caex
* 18
* Zaawansowany+
*potrafię tworzyć strony w języku HTML, znam skrypty Java, uczę się Ajaxa
*od 2 lat. w ciągu tygodnia maksymalnie 2 godziny, w sobotę i niedzielę gram dłużej(do 4 odzin)
*lvl 105+ (nick wyślę na PW)
*Nie brałem udziału w tworzeniu żadnych większych projektów, tworzyłem wyłącznie strony monotematyczne i niezbyt rozbudowane.
*Za około miesiąc minie 1.5 roku od kiedy dołączyłem do serwisu.
*Ostatnimi czasy tzn. od kiedy zaprzestałem maniakalnego wbijania lvli zacząłem zwiedzać tibijski światek, chętnie pomagałbym przy mapach, a także przy taktykach jakich trzeba użyć by pokonać danego potwora.
*Jestem niekonfliktowym, uprzejmym i zawsze skłonnym do pomocy człowiekiem. Ponadto mam sporo wolnego czasu i chęci, chęci by pomagać przy tworzeniu serwisu.
1.Royal Roo
2.16
3.angielski znam na poziomie średnim ,dogadać się potrafie :D
4.troche br :D (podstawowe zwroty etc )
5.szybko się ucze xD
6.grałem Royal Roo jak grałem to po 3-6h na dzien ale w 5 miechów wbiłem 130 lvl :D
7. miałem 132 ale deleted :)
8. nietworzyłem
9.rok czasu~~
10. potwory ich hp etc, mapki ,przedmioty
11. dlaczego mnie ? a dlaczego nie xD troche wiem o tej grze gdzie co sie znajduje itd
Duke Dran
02-03-2008, 20:21
Twój nick
Damianuss
Twój wiek
na obecną chwilę 18 (ur. 20.06.1989)
Pracowałem w wakacje w Anglii. Potrafiłem dogadać się z tamtejszą ludnością w średnim stopniu. Z pisaniem to różnie. Języka uczyłem się od podstawówki do liceum.
Niemiecki - średnio może nawet przeciętnie, Francuski na poziomie newbie.
Nie znam żadnego, kiedyś tam chciałem się bawić ale to nie dla mnie.
Grać już nie gram ale możliwe, że w najbliższym czasie zacznę. Ogólnie z Tibią miałem styczność od 2002 roku, a dziennie na grę poświęcałem naprawdę niewiele czasu.
45 lvl ale głównie wynika to z mojego lenistwa. Amaganix (postać nie należy już do mnie)
Nigdy nie pomagałem, jeśli już coś robiłem było to związane z grafiką ogólnie.
Od jakiś 4 lat.
Nie mam pojęcia z wyżej wymienionych to nic mi nie odpowiada.
Jestem uczciwym człowiekiem : )
1)Twój nick.
Na forum "guzik93"
na Tibii "jabong de'hasz" ale zmieniam postacie jak skarpetki.
2)Twój wiek.
W maju skończe 15 lat.
3)Na jakim poziomie znasz j. angielski?
Mój j. angielski jest na stopniu średnio zaawansowany.
4)Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu?
Ucze się jezyka niemieckiego- w szkole i na prywatnych lekcjach z nauczycielem 1/1.
5)Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu?
Nie, niesety nie. Fakt faktem, że robiłem fundamenty do dark tower'a, ale to był głównie wystruj graficzny, itemki. itp.
6)Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę?
W tibię gram przed update'm 7.4. W dni robocze na tibie poświęcam nie wiele czasu iż nauka jest najważniejsza. W weekend gram za cały tydzień.
7)Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW)
Jabong de'hasz, 41 palek. Miał hacka.
8)Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie?
Wiekszych projektów nie robiłem, tylko tak prywatnie. Miałem jakieś fora, blogi, nawet zabrałem sie za robienie gier na TGF i rpg creater. Potrafie to co ambity gimnazjalista.
9)Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ?
Od kiedy wróciłem ze zbiórki zhp i zainstalowałem tibie to odrazu pytałem sie kolegów czy jest jakaś strona po polsku opisująca świat tibii. Polecili mi własnie ją. Od tego czasu zawsze wszystko sprawdzam na tibia.pl
10)W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.)
W aktualizowaniu danych na tematy wiedzy o potworach, mapach, questach.
11)Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie?
Bo jestem spontaniczny. Mam dośwaidczenie w grach typu mmorpg/rpg iż jestem tego fanem. Pracuję graficznie. Mogę się przydać- nie koniecznie do podawania herbaty na srebrnej tacy. Pracowałem na tibijskich silnikach, tworzyłem skrypty. Nie boję sie ryzyka. Moja tibijska znajomośc jest wręcz zajskakująca.(;p). Tibie uważam ze gre a nie za życie.
Witam Serdecznie!
* Twój nick.
-IceniX
* Twój wiek.
-17 lat skończone
- B. Dobry+
-J. Niemiecki podstawowy
* Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu?
-Obecne w szkole zaczęliśmy przerabiać język C++, lecz wiadomo w szkole mało można się nauczyć więc w domu poświęcam czas aby się w tym kierunku rozwijać. Obecnie mogę powiedzieć, że stopień słabo zaawansowany.
- Html podobnie jak wyżej tylko że poziom zaawansowany :)
-Miałem wiele postaci. Z przerwami grałem z 4~lata. Ile czasu poświecę na grę zależy od szkoły. Nie wiem jak inni, ale ja przede wszystkim stawiam na wykształcenie, a tibię na rozrywce, a nie obowiązku. Więc dziennie waha się od 1h~4h. W weekendy trochę więcej gram bo trzeba sie wyluzować po całym tygodniu ciężkiej pracy :D
* Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW)
- Najlepszy do tej pory jest Iceinz 55 elder druid :mag:
* Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron
internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie?
-Trochę stron internetowych zrobiłem: do szkoły na zadanie(dla niektórych kolegów również B) ) i sam ze swojej nie przymuszonej woli korzystając z książek i internetu coś samemu stworzyć.
* Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl
-Do forum dołączyłem 14-11-2006 i chętnie udzielam pomocy :)
* W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.)
- Chciałbym pomagać w sprawach ogólnych każdemu użytkownikowi. "Np: Ktoś jest zupełnie nowy na forum i pyta sie jak dojść np. do "Thais", bo ma 8 lvl i jest w "Carlin", większość odpowiedziałaby tak:" nooooob, użyj opcji szukaj!", "Idź sie pobaw w piaskownicy!!!", ja natomiast chętnie wytłumaczę co i jak, podam linki do stron z poradnikami, a na końcu wspomnę żeby na drugi raz użył opcji szukaj.
(podam przykład mojej pomocy :cup:: http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=166818)
* Dlaczego powinniśmy przyjąć właśnie Ciebie?
-Chciałbym wstąpić ponieważ lubie pomagać innym,którzy są u początku swojej kariery w Tibii i odpowiadać spokojnie i rzeczowo na dręczące ich pytania... :cup:
Pozdrawiam serdecznie całą grupę tibia.pl support" :D
~IceniX
@edit: Dodam jeszcze,że znam sie również na algorytmach ;p
1.Bandol
2.16 - ze 3 miesiące 17
3.lekko zaawansowany
4.W szkole uczę się j. niemieckiego od 4 klasy sp , lecz angielski znam lepiej niż niemiecki
5.Znam lecz niezbyt dobrze php
6.Od 2004 roku , dziennie max 2 godziny
7. Loszo 69 rp
8.Jeżeli forum się liczy to robiłem forum do mojego otsa , adres na pw moge wysłać
9.Od 3 lat , zarejestrowany od roku +
10. Mapy , potworki , questy
11.Nigdy nie zostałem zbanowany na tym forum , wypowiadam się gdy czuje potrzebę i wiem że mój post będzie potrzebny , jestem sumienną, pracowitą i odpowiedzialną osobą , pomogłem wielu ludziom (akurat nie na tym forum ) , w działach mapy , potworki , questy brakuje kilku niezbędnych informacji , szczególnie w questach
* Twój nick.
Koszyk
* Twój wiek.
16.
Całkiem dobrym (miałem tutora.)
* Angielski
* Niemiecki
* html ( troche...)
Od okolo 3 lat.
Wyślę kopie tego zgloszenia na priv razem z nickiem.
* Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie?
Hmm, na informatyce jako zadanie domowe 'strone internetową o sobię i swoich zainteresowaniach'
Od maja 2005
Aktualizacja potworow, chetnie mapy oraz kazdą zleconą mi prace ;)
Hmm, mam kilka pomyslow na usprawnienie serwisu, forum...
(1)Aelius Oswights.
(2)15.
(3)j.Angielski znam na poziomie dobrym.
(4)j.Niemiecki podstawy.
(4)Początkujący c++.
(6)Gram od około 5 lat.Dziennie poświęcam Tibi od 3-8 godzin.
(7)Moja najlepsza postac ma 97 lvl.Sir Bihaz.
(8)Kiedyś pomagałem tworzyc stronki internetowe.Niestety nie było żadnego wielkiego projektu.
(9)Od 20 grudnia 2007 roku.
(10)Najbardziej to mapy,potwory,uzbrojenie,questy.
(11)Jestem obowiązkowy,odpowiedzialny,oferuje pomoc dla graczy, codziennie odwiedzam tibia.pl,tibia.com.A tak po tym jestem boski :):p
mikel1994
02-03-2008, 22:30
Twój nick.tutaj? mikel1994
Twój wiek. 14 ;)
Na jakim poziomie znasz j. angielski? Na takim ze moge sie porozumiec, przetlumaczyc krotsze teksty, rozmowa ze mna takze moze byc przeprowadzona. Dodam ze znam czasy, present simple, present continous, past simple, past continous, future simple i future continous (moglem continous zle pisac xp nie pamietam jak to sie pisze.) Jezeli zajdzie taka potrzeba to moge sie podszkolic w jakims czasie.
Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu? Niemiecki, bardzo podstawowy, dogadam sie mniej wiecej ale niezbyt bedzie to zaawansowany dialog.
Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu? Na programowaniu sie niestety nie znam.
Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę? W tibie pierwszy raz zagralem chyba z 5 lat temu, tak to byla 2 albo 3 klasa podstawowki, na tibie? Mniej wiecej 7-10 godzin tygodniowo.
Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW) Obecnie dostalem bana, postac Anzylika to moja nowa postac, 17 knight.
Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie? Moderator na nie istejacych juz kilku forach, na forach tematycznych czesto daje poradniki, zazywaczaj sa ocenianie 8-9+/10
Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl? Od poczatku mojego grania, piewrsze konto nawet nie pamietam jak sie nazywalo.
W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.) Taktyki slabszych potworow, mapy facc, dokladne opisy slabszych potworow. Bardzo chetnie bym sprawdzal nowe poradniki, wiecie, bledy ortograficzne, stylistyczne, poprawic ogonki itp.
Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie? Bo tak, nie musze, ale chetnie troche czasu dziennie poswiece. Nie jestem osoba ktorej sie powie "zrob cos", mi trzeba powiedziec "zrob to to i to" potrzebuje jednak kogos kto mna bedzie sterowac. Jezeli pisze szybko (np. teraz jakies 200 znakow na minute) to nie pisze polskich liter, ale moja ortografia jest nienaganna, potrafie pisac z ogonkami, co prawda troche dluzej mi to czasu zajmie ale daje rade :)
Kasiek123321123
02-03-2008, 22:36
Twój nick.
Enra luili
Twój wiek.
15-16
średnio
niemiecki (raczkuje) :D
Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)?
delphi (poczatkujacy) html (podstawy) c++ ( poczatkujacy)
Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu?
^^ wyzej :D
5-10h dziennie :D
enra luili 63 lvl...(niestety hacked i 60)
Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych?
kiedyś bawiłam sie w tworzenie własnej str. jezykiem html
Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie?
niestety niebylo mi dane :D
1 rok...niestety zapomnialam nik 2 konta :D
potwory...przedmioty...czary...
Jestem osobą sumienną...stawiam sobie cele i do nich dąże...jeśli zostane wybrana niepożałujecie :D:p
* Twój nick.
Kashek666 (wolę Kaszek ;))
* Twój wiek.
14,5 lat
Dobrym, umiem się porozumieć.
Bardzo słabo, Niemiecki.
Nic.. Ciut HTMLu. No i LUA i XML
Gram w Tibię od około czterech lat.. Nigdy nie wytrwałem powyżej 20 lvla (nauka mnie przygniata), ale znam grę jak własną kieszeń ;) Mam na myśli, że jestem dosyć doświadczonym graczem. Byłem tutorem, ale mi zabrali z powodu braku obecności w grze ; D Jeśli już gram, to po 2-4 godziny dziennie.
Moja najlepsza postać? Nie pamiętam, niestety, ale był to 43 lvl knight ze skillami 73/74. Aktualnie robię maga, nick Kaszek de'Fury. Pierwszy lvl :D
Owszem, pomagałem. Lecz jestem głównie pomysłodawcą, będę szczery - tworzenie stron nie jest moją dobrą stroną. Jedyne co mogę zrobić to sobie rozplanować genialną stronę i zrobić do niej skina, więcej po prostu nie potrafię - jestem jednak tylko człowiekiem.
Miałem konto założone bodajże w 2006stym roku, te jest od 2007. Na forum uczęszczałem od jego początku - tyle że bez konta, nie było mi takowe potrzebne ;)
Potwory, Taktyki, Bronie, różne takie pierdółki. Oraz pilnowanie porządku na forum, oczywiście ;).
Mam poczucie humoru, jestem sprawiedliwy - nienawidzę trollowania (karmienia trolli również!) spamu oraz innych przejawów głupoty. Jestem małym strażnikiem ortografii i interpunkcji. Nigdy nie ponoszą mnie nerwy, nie wdaję się w bójki, nie klnę - chyba że w żartach, ale to również bez przesady. Zrobię co w mojej mocy by wypędzić idiotów z forum - oraz żeby je (stronę główną również) ulepszyć jak tylko to możliwe. Jestem również dobrym grafikiem (specjalizuję się w stylach wektorowych, fraktalowych, grunge'owych oraz ciut abstrakcyjnych ;)). Poza tym wytrwale dążę do celu - jestem bardzo ambitny. Proszę po pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Do tego chciałbym pomóc wszystkim Newbie, by kiedyś byli high lvlami i wytrwale dążyli ku Tibijskiej chwale!
Pozdrawiam,
Kashek666 aka Kasz.
@edit
Kontakt:
GG: 2782796
E-mail:
[email protected]
Komunikator Tlen: kashek666
Wiechoss
03-03-2008, 00:54
Madeo 92 Knight Candia.Obecna i najlepsza moja postać
17 Lat.
Język angielski i niemiecki - poziom komunikatywny.
Znam język html na poziomie podstawowym , jeżeli będzie potrzeba mam wystarczająco dużo czas i chęci żeby sie nauczyć innych.
W tibie gram 3.5 roku, dziennie poświęcam tibii 3~ godziny.
Kiedyś tworzyłem z kolegą portal na temat gry counter-strike oraz stronę klanową.
Stronę tibia.pl odwiedzam od samego początku mojej przygody z Tibią lecz użytkownikiem forum jestem dopiero od 05 02 2007.
Znam bardzo dobrze mapę tibii i zachowania poszczególnych potworów.Pomagać mogę w każdej dziedzinie tej gry.
Uważam że jestem zawsze dokładny w tym co robie , "nie rzucam słów na wiatr".Myślę ze tibia.pl stanie się lepsza z moją pomocą ponieważ widzę sporo błędów które zauważyłem jako użytkownik forum oraz portalu.
LempeZmC
03-03-2008, 02:57
* mój nick jest to: LempeZmc oczywiście na forum
* mam lat: 16, co o niczym nie świadczy :)
* j. angielski znam na poziomie zaawansowanym..
* znam język francuski oraz niemiecki w podstawowym stopniu.
* w średnim stopniu C++ html w stopniu słabszym.
* w tibie gram od 2,5 roku przez ten czas mogę powiedziec, że o tibi wiem juz prawie wszystko i bardzo interesuja mnie wydazenia związane wlasnie z ta gra. Na tibie poswiecam srednio 5h~dziennie poniewaz posiadam do tego jeszcze szkołę i swoje sprawy.
* moja najlepsza postacia jest Patsataja 103 knight na serverze guardia tymczasowy retired. Posiadam jeszcze 100 knighta o nicku: Gell Arth na serverze trimera, ktory niestety złapał hunta po hacku .:(
* nie, raczej nic wielkiego nie bylo ale co moge wymienic. Blog, acc maker na ots, forum~.
* uzytkownikiem tibia.pl jestem mniej wiecej 1,5 roku bardzo spodobala mi sie ta stronka i postanowilem przy niej zostac, jest latwa w obsłudze, ładnie zrobiona, szybko mozna znalesc najrozniejsze info.
* osobiscie najbardziej podobala by mi sie praca nad szukaniem roznych nowin z serverow jak ataki. ghaz~,orsh,morgh~,wojny na serverach, wielkie loterie itd. rownie chetnie chcial bym pracowac w dziale potwory,taktyki
* mysle ze jestem osoba ambitna, ktora napewno by sobie poradzila wlasnie z tego rodzaju pracą. Napewno można mi zaufac, jest tutaj niejedna luka w informacjach, ktore postaral bym sie zapełniac. Mam nadzieje ze dostane ta szanse i pokaze co potrafie :cup:B)
motorolka164
03-03-2008, 03:13
1. motorolka164
2. 20 prawie
3. ang sredni (gramatyka dobra slownictwo czesto zapominam ale od czego jest translate)
4. niemiecki poczatkujacy (poprostu nie przepadam)
5. html podstawowe zasady
6. 2 lata gram dosc duzo bo z 7+h dziennie ;) szukam pracy
7. 108 RP Vievior
8. brak
9. od kiedy gram
10. potwory, taktyki, questy
11. Jestem osoba szybko sie uczaca. Jak cos robie to dokladnie. W tibi duzo experymentuje. Duzo klade na odkrywanie roznych rzeczy ;) Trudno mnie zdenerowac i umiem perfekcyjnie korzystac z googli :evul:
-tyra kigs w grze.
-mam 13 lat
-mieszkam w ameryce 2 lata wiec znam bardzo dobrze
-ucze sie hiszpanskiego ale znam od 1/10 to 2
-znam troche html moge sie poduczyc
-pol roku z 2 miesieczna przerwa jak dlugo moge
-28 sorrcer
-jeden robilem z kolego nic powaznego strone internetowo mam w tym doswiadczenie
-od kiedy gram
-potwory,mapy,questy i jak by sie dalo to ekwipunek
-czemu chce sie wiecej nauczyc oraz pomagac rozwinac sie tibi
oraz dlatego ze mam talent do rysowania;)
18 lat
Sheylia
zaawansowany
4 letnia nauka języka niemieckiego
C++, html, php, pascal - zaawansowany
Gram od 3 lat, dziennie około 3-4 godzin
85lvl - Sheylia
Robie strony dla firm, W wiekszych projektach głównie grafik
Data dołączenia: 18 09 2007
Poradniki, potwory, grafika :)
Uparcie dąże do celu, nigdy sie nie poddaje, bardzo angazuje sie w powierzone zadanie ;)
Pozdrawiam,
Sheylia!
Bezwolakinho
03-03-2008, 12:23
Bezwolakinho.
18 lat skończę w lipcu.
Niby mam czwórkę z angielskiego w liceum na poziomie zaawansowanym... :P
Rosyjski znajomość podstawowa.
Kiedyś html, ale to było dawno i już nic nie pamiętam (jeżeli będzie trzeba, to odświeżę pamięć).
W tibię gram od prawie półtora roku. Ile czasu dziennie...? W wakacje nawet sporo (jak się rozkręciłem to miałem nawet 14 godzin w jeden dzień na pskonejocie), w roku szkolnym symbolicznie.
Aktualnie mój best lvl to 74 (name: Bezwolakinho).
Stworzyłem kilka noobowych stronek; żadna nie odniosła większego sukcesu.
Użytkownikiem tibia.pl jestem od ponad roku.
Chciałbym pracować nad potworami i przedmiotami, ale nie boję się nowych wyzwań.
Hmm... Dlaczego ja? Chciałbym pomóc w tworzeniu serwisu, który wbrew pozorom wciąż wymaga sporych poprawek i aktualizacji (np. kompletnie zaniedbany download).
YyyeeyIsBack
03-03-2008, 13:28
1. Nick: Lillu Wander (Honera), Nemekh (Galana), Chag (valoria). Tak gram każdą z tych postaci.
2. 16
3. upper intermediate/first~
4. Troche htmla, tp (:P), i ubslugi linuxa, chociaz rozumuję programowanie.
5. Zacząłem grac dokładnie 12 dni po update 7.3 > 7.4, dziennie ok 2 godziny spedzam na grze
6. patrz pkt 1
7. Nie
8. Od ok 3 lat, poprzednie konto dostało banan za nick, chcąc zachować jego oryginalność, również to nosi czesc poprzedniego.
9. Mapy, taktyki ;p
10. Jestem senior tutorem, na codzien staram sie pomagac wszystkim graczom ktorzy tej pomocy potrzebuja (prawdziwej pomocy, nie jako glupi argument ;p), lvl moze nie jest zbyt wysoki, jednak wiele wiem o historii tibi (przynajmneij za czasow ktorej gralem), i o roznych ciekawostkach.
1. Igorwer
2. 17 lat
3. język angielski znam bardzo dobrze. Bez trudności się posługuję tym językiem.
4. Znam również język niemiecki, lecz jak narazie podstawy.
5. Znam podswaty HTMl'u
6. W Tibię gram od około 3 lat. Codziennie gram ok. 3 - 4 godzinki. Tygodniowo na grę poświęcam sporo czasu.
7. Moja najlepsza postać to "Igorwer" 101 EK na świecie Guardia
8. Tworzyłem strony internetowe w html'u.
9. Użytkownikiem tibia.pl jestem od czasu kiedy zacząłem grać w tibię.
10. Mógłbym pomagać w następujacych dziedzinach - potwory oraz taktyki. Jeśli zajdzie potrzeba to mogę się dostosować do innych.
11. Trudno napisać czemu akurat mnie, może dlatego, że na jednej stronie (nie związanej z Tibią) pisałem różne artykuły. Byłem tam news manem.
nick
etana adio
angielski w dobrym stopniu
znam troche rosyjski ale slabo ;/
html php srednio
gram od ok 3lat dziennie ok 5 godzin (w wakacje to ok 8+):P
hubi of lord 30ed mialem 55 ek ale hacked i sprzedalem
umiem zakladac strony internetowe nic waznego nie zalozylem
uzytkownik tibia.pl od kad zaczolem grac w tibie
moge pomagac we wszystkich dziedzinach njlepiej w potworach ;p
hmm dlaczego wlasnie mnie gramjuz dlugo w tibie orientuje sie dobrze w mapkach potworkach miejscach gdzie wystepują wiem mniej wiecej ile majo hp itakie tam zwiedzam calo mapke tibijsko i poznaje kazde jej zakatki :P :):D
*Twój nick.
-Mdog Kamileo
*Twój wiek.
-16
-Podstawowym. Umiem sie dogadać.
-Znam J. Niemiecki, ucze sie go 4 lata.
*Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu?
-C++ znam z widzenia :),
-html i php myśle, że dobrze, nawet bardzo. Stworzyłem około 5 stron w tym strone głowną mojej szkoły,
-vb, etc prawie wcale
-W tibie gram około 3 lata. Dziennie gram około 3-4 godzin, zależy od dnia.
*Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW)
-Moja najlepsza postać miała lvl 100, a aktualnie lvl 73 - Mdog Kamileo, ale mysłe, że wiem dużo o grze..
*Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie?
-Mam doświadzcznie. Jak wyżej wspomniałem stworzyłem strone głowną własnej szkoły oraz pare innych mniejszych stron dla własnych potrzeb.
-Użytkownikiem tibia.pl jestem tyle ile gram w tibie - okolo 3 lata, ale te konto jest młodsze.
*W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.)
-Mógłbym odkrywać potwory, mapy, pomóc w tworzeniu tibia earth, ale równierz znam wiele taktyk na potwory o których nie jest wspomniane.
*Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie?
-Myśle, że przyniosło by to korzyści dla nas wszystkich. Znam się na grze, jestem uczciwy i rzetelny. Wywiązuje sie z powierzonych mi zadań. Chciałbym pomóc w rozwijaniu się tibia.pl
Dziekuje.
jacek2121
03-03-2008, 17:21
Twój nick: jacek2121
Twój wiek: 19 lat
Na jakim poziomie znasz j. angielski: Średnio zaawansowany
Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu: Niemiecki ucze sie tego jezyka juz ok 3 lata
Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu? Pascal:PP srednio zaawansowany, C++ zaawansowany
Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę? W tibie gram od ok 2 lat dziennnie poswiecam jej ok 2-5h
Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW) 84 ek nick to Assassin de'knight
Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie? Tak uczylem sie html gdyz uczeszczam do technikum informatycznego.
Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ? Hmm chyba od poczatku mojej przygody z tibia lecz nie jestem pewny do konca:D
W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.) Karzda dziedzina mi odpowiada lecz mysle ze najlepiej bym sie spisywal w taktykach
Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie? Mysle ze jestem doswiadczonym graczem oraz moja wiedza zwiazana z informatyka mogla by duzo pomoc w rozwijaniu tibia.pl
Slomczak
03-03-2008, 17:43
- Aivan Nimsa;
- 21 lat;
- j. angielski zaawansowany;
- Jestem w trakcie nauki j. niemieckiego choc nie bardzo mi to wychodzi;
- Html, przy korzystaniu z lekkiej pomocy poradnikow c++ oraz php;
- Zaczalem okolo 2 lata wstecz, a gram zaleznie od wolnego czasu - srednio jest to 4-5~ godzin dziennie;
- Aivan Nimsa 112 lvl;
- W kwestii tworzenia stron internetowych doswiadczenie mam dosc duze, pracowalem nad strona internetowa firmy "Solmar", reszta to bardziej cos na rzecz szkoly. Przewaznie wszystko robie na wlasny interes;
- W sumie to od poczatku mojej gry w Tibie (jakies 2 lata) choc nie zawsze na tym samym koncie - zdazalo mi sie zapomniec loginu;
- W czym bedzie potrzebna pomoc w granicach moich mozliwosci zawsze staralbym sie pomoc;
- Godny zaufania, odpowiedzialny za swoja prace, umiejetnosc pracowania w grupie, wymienione wyzej.
Astilinek
03-03-2008, 17:54
-Astilinek
-15
-zdaje na FCE
-od ponad roku ucze się rosyjskiego
-znam troche html pomagałem kiedyś koledze
-od 3 lat dziennie- 3h tygodniowo 24h
-41 knight Astilin Hunter
-pomagałem w tworzeniu gry przez przeglądarke (MMORPG)
-okolo roku
-głownie w dziale o potworkach bo jest według mnie zbyt mało opisów ich zachowań, lootu etc.
-jestem doświadczonym tibijskim graczem mam duże doświadczenie w w expieniu na nich przez co łatwiej było by mi sporządzać dane na ich temat.
1. Mój nick to Baruteq.
2. Mam 15 lat, w październiku skończę 16.
3. Angielskiego uczę się od 5~ lat, więc znam na poziomie zaawansowanym.
4. Oprócz angielskiego, trochę znam francuski z lekcji w gimnazjum.
5. Znam się dobrze na php i troche na C++.
6. W tibię gram od około 3 lat. Dziennie gram 2-4h dziennie, czasami więcej.
7. Obecnie gram postacią o nicku "Zalowy Chlopiec" 70 ek, Nerana. Mialem tez 67 ek (Barutek - na allegro sprzedałem), Keturab of Candia 59 knight (Hacked).
8. Tworzyłem strony internetowe w php. Wygrałem konkurs w moim mieście na najlepszą stronę interntową o zdrowym odżywianiu. ;]
9. Użytkownikiem Tibia.pl jestem od około 3 lat. Codziennie sprawdzam forum.
10. Myślę, ze mógłbym pomagać w dziale potwory i taktyki.
11. Jestem odpowiedzialną osobą, która wkłada wiele wysiłku w to co robi.
Pozdrawiam,
Baruteq
Warrior_Baso(e)n
03-03-2008, 18:40
* Warrior_Baso(e)n
* rocznikowo 16, oficjalnie 15
* biegle, jestem w trakcie nauczania na stopniu FCE
* nie znam
* html, tyle ile z poradnika
* gram dosyc długo, ostatnio poświęcam coraz mniej gdyż, jestem 3 klasa gimnazjum i nie mogę zbyt długo siedziec przy grze
* 44 Seth Tyllis ale ja nie gram w tą grę aby byc PG tylko aby czerpac z tego przyjemnośc
* robiłem strone dla samorządu szkolnego na konkurs
* nie jest to moje pierwsze konto więc myślę, że około 2 lat
* jako iż gram w tą grę dosyc długo więc bym był wszechstronną osobą, gdyż wszystkiego po trochu znam
* Dlaczego mnie? Dokładnie to nie wiem, w zgłoszeniach pewnie będzie wielu lepszych kandydatów, ale jak już pisałem jestem wszechstronny i może mógłbym się do czegoś przydac
Twój nick.
Rohas
Twój wiek.
16 (dokladnie bede mial 21 marca ;-))
Srednim, ale potrafie sie dogadac.
Niemiecki podstawowy (2 lata dopiero)
Raczej nie ;-)
Od tibii 7.5, codziennie logne sie chociazby na te 15 minut, a w weekendy 5h~
Maly lvl - 33 (Rehav ed, hacked); 28 (Benieq ek, hacked)
Przez jakis czas pomagalem w tworzeniu - http://crewpsp.ovh.org/news.php
Od zarejestrowania tego konta ;-)
Moge pomoc przy kazdej, wedle waszego uznania ;-)
Dosc duzo czasu spedzilem przy tej grze. Teraz, pomimo, ze loguje sie raz na jakis czas, to i tak jestem dosc dobrze w niej obeznany ;-)
Pzdr~ :baby:
1. Lemiko
2. 18
3. Uczę się j. angielskiego 6sty rok, myślę, że na poziomie conajmniej dobrym.
4. Niemiecki w stopniu dobrym.
5. Aktualnie jestem w trakcie nauki html'a
6. Gram w Tibię od wakacji 2005. W tym roku grywam w Tibię tylko gdy mam więcej wolnego czasu, częściej zaglądam na forum, ponieważ jestem w trakcie przygotowań do matury.
7. Aktualnie 41 sorcerer, wcześniej 61elder druid.
8. Byłem jedynie moderatorem na miejskim forum (projekt założony przez znajomych).
9. Jesień 2005, niestety pierwsze konto zbanowane.
10. Myślę, że sprawdziłbym się w następujących działach: potwory, questy, bronie/przedmioty, zagadnienia dotyczące poszczególnych miejsc na mapie.
11. Uważam, że mógłbym pomóc w realizowaniu zadań tej strony, moja wiedza na temat Tibii mogłaby byc pomocna w wielu zagadnieniach z nią związanych. Przede wszystkim jestem osobą chętną do pracy i kreatywną.
*Lisa
*20
*hmm srednim aczkolwiek staram sie opanowac do perfekcji ;)
*troszke niemiecki :)
*troszenke html
*10 miesiecy a ile gram... nie wiem, jednak jestem codziennie online :)
*Little Lisa - lvlu nie podam gdyz sie zmienia ;)
*tworzylam strony internetowe dotyczace muzyki jednak byly robione w Front Page wiec to byla drobnostka. Aktualnie nie ma w sieci
*Jak tylko zaczelam grac
*W taktykach i poradnikach dla magow. Dlaczego? Bo gram druidem i wiem co w trawie piszczy
*Uwazam ze za malo jest "pomocy" dla druidow sama czasami mam problem z czyms i niestety nikt mi nie moze pomoc a chyba wiekszosc graczy wie, ze druid musi za kazdym razem zmieniac czary/rody dostosowac sie do okreslonych huntow.
Twój nick.
Leo na forum
Ojciec Artur/Lord Grindan w Tibii.
* Twój wiek.
17
CAE - Advanced english, laureat konkursu gimnazjalnego, półroczny pobyt w Anglii, potrafię bardzo swobodnie komunikować się po angielsku na każdy temat.
Język niemiecki - w stopniu umożliwiającym komunikację, francuski - intensywna nauka (7 godzin w tygodniu,mam podstawy)
Htmla znam nieźle, Java, VisualBasic i Pascal podstawy.
Od około 2003 roku (7.2?). Dzienni? 2+ godziny, ile szkoła pozwoli, w weekend 4+.
74 Knight na jednym koncie, 59 Elder na drugim - Lord Grindan i Ojciec Artur.
Tworzyłem aktywnie i moderowałem forum Leothyria OTS, zostało niestety skasowane, potem moderacja forum gildii Elite Quad na Titani - również skasowane, wraz z rozpadnięciem się gildii.
Gdy jeszcze był licznik postów,strona miała niebieski layout a im więcej postów tym lepsze runki w podpisie, ech stare czasy ;)
Potwory + taktyki - rzadko kiedy gram dla expa, wolę raczej eksplorację i zdobywanie wiedzy na temat gry, odkrywanie nowych miejsc.
Ponieważ myślę, że byłbym odpowiednim kandydatem na to stanowisko - gram od bardzo dawna, widzę jak zmienia się Tibia i Tibia.pl i chciałbym mieć jakiś wkład - bardzo chętnie napisałbym kilka taktyk chociażby na próbę - zarówno moja wiedza jak i moje doświadczenie w zakresie tej gry są wysokie. Jestem sumienny i dokładny, można powiedzieć perfekcjonista, rzadko kiedy popełniam błędy, a nawet jeśli, szybko je poprawiam. Jestem także tutorem, co jest bardzo wymiernym wskaźnikiem wiedzy na temat gry.
† Cinkol
† 16 lat
† Na poziomie 1 liceum (Chodzę na prywatny język Angielski)
† Znam na niskim poziomie język Niemiecki
† Znam minimalnie język html, ale w naprawdę niskim stopniu (podstawy)
† W tibię gram od dwóch i pół roku, sporadycznie z przerwami, jeżeli jest ktoś online ze znajomych oprócz mnie to mogę siedzieć i ponad 6 godzin w ciągu dnia, w tygodniu średnio 30-40 godzin.
† Obecnie 44, nigdy nie byłam mocno zapalonym graczem, a także na serwerze Unitera na którym gram, od prawie pół roku są lagi i mass kicki, więc nie bardzo można grać. (Cinkol Do'Urden)-Dodam, że posiadałem pacc na rok, zakupiony przez tibia.pl
† W tworzeniu stron internetowych mam niewielkie doświadczenie, pomagałem przy tworzeniu strony mojego gimnazjum.
† Użytkownikiem tibia.pl jestem od 28 05 2006r.
† Chciałbym pomagać w działach: Potwory, Przedmioty. Informować na bieżąco wykryte zmiany w opisach przedmiotów, lootów z potworków itp.
† Uważam, że powinniście przyjąć właśnie mnie, ponieważ :
•Jestem od dawna użytkownikiem tibia.pl
•Nigdy nie spamuję w tematach na forum, zawsze staram się wypowiadać gdy jest to potrzebne
•Nie wyśmiewam innych graczy
•Jestem solidny i porządny
•Potrafię pomagać
•Nigdy nie oszukuję, nie próbuję zabłysnąć jakąś wymyśloną historyjką.
•Nie używam wulgarnych słów, o czym świadczy między innymi brak ostrzeżeń przez 2 lata na tym forum
•Jestem konsekwentny
•Do tego wszystkiego jestem miły, zabawny :)
Mam nadzieję, że dokonacie właściwego wyboru, i przekonacie się co do mnie.
Kin_Yuki
03-03-2008, 20:20
Twój nick.
Kin_Yuki
Twój wiek.
16 (11 marca będzie 17 :P)
5/10 :p
Uczę się niemieckiego... zaczynam. Ale umiem współpracować ze słownikiem.
Nie bardzo, ale nauka nie boli, ani nie gryzie :D
Gram od pierwszej klasy gimnazjum. Teraz jestem w 1 technikum... to tak 3 - 4 lata
Zależy od tego ile mam wolnego czasu, od 1h, jakoś nigdy tego nie liczę, ale na pewno, z 6 lub 7 było :D
Nick: Kin Yuki
Poziom: 46
Może nie są to super osiągi, ale ja wiem o tibi sporo.
Jakieś 2 lata temu byłem moderatorem na forum o akwariach. Nie było to małe forum bo miało z 15k użytkowników, z czego z 10k było aktywnych.
Potem pomagałem w tworzeniu nieudanego projektu gry o DB, coś jak tibia, tylko chętnych w końcu brakło.
No i pomagałem, na jednej stronie o DB zbierać informacje, screeny itp.
3 - 4 lata, to konto na forum jest młode, ponieważ przedtem głownie sie uczyłem :P
Zmiany po update, potworki, nowe przedmioty itp. jak i również w tym, w czym się przydam.
Samego siebie chwalić jest trudno, ale dlaczego mnie? Ponieważ mam sporo wiedzy, doświadczenia i mam chęci do robienia tego co innym się przyda, chodzi o to że czasami niektóre informacje są już nieaktualne, a nie ma chętnych do wprowadzenia korekty. Oczywiście decyzja należy do Was :D
Miłego Dnia :D
pilkarzyk10
03-03-2008, 21:01
Oto moje odpowiedzi na pytania zadane przez serwis Tibia.pl w związku z naborem do supportu.
1. Pilkarzyk10
2. 20 lat
3. Zaawansowana znajomość języka angielskiego
4. Znam język HTML w stopniu zaawansowania -dobrym
5. W Tibię gram od 3 lat.Dziennie poświęcam na tę grę około 5-6 godzin natomiast tygodniowo około 50 godzin.
6. Moja postać nazywa się Meemento i posiada 139 level.
7. Mam doświadczenie w tworzeniu stron internetowych.Tworzyłem własne strony internetowe jednak nie były to jakieś większe projekty.
8. Użytkownikiem serwisu tibia.pl jestem od około 1 roku.
9. Uważam , że mógłbym zajmować się aktualizowaniem działu "potwory".Będąc jednak supporterem tibia.pl mógłbym zajmować się również innymi dziedzinami jeżeli tego wymagali by ode mnie administratorzy strony.
10. Uważam ,że byłbym odpowiednią osobą na stanowisko supportera serwisu tibia.pl ponieważ spędzam dużo czasu przy grze tibia a co za tym idzie mógłbym na bierząco aktualizować wiadomości dotyczące potworów ,taktyk oraz innych działów.Dodatkowym atutem jest posiadanie przeze mnie stanowiska Tutora co świadczy o tym iż dobrze znam regulamin gry.Ponadto uważam , iż jestem na tyle zaawansowanym graczem ,że poradziłbym sobie ze stanowiskiem Supportera. Wybór Jednak nie należy do mnie.Mam nadzieję , że moja kandydatura zostanie rozpatrzona pozytywnie.
Z Pozdrowieniami dla całej załogi tibia.pl
Pilkarzyk10
* Greaster.
* 15.
* Dobry.
* Tylko angielski na poziomie dobrym.
* Html (słabo).
* Około 4-5 lat, ponad 5h dziennie.
* Greaster - 111 ed.
* Nie mam większego doświadczenia
* Forum około roku, tibia.pl przegladam dość często od zawsze. :)
* Najchętniej taktyki, dojście w różne miejsca, questy.
* Mam dużo czasu na grę, chętnie pomogę :D
Yours,
Greaster.
Maxxonek
03-03-2008, 21:55
* Twój nick.
Maxxonek
* Twój wiek.
19
Niezmiennie poziom zaawansowany.
Niemiecki - bardzo podstawowo ;-)
Bawiłem się kiedyś w htmlu z całkiem przyzwoitym skutkiem.
Gram z przerwami od kwietnia 2004 roku. A ile czasu poświęcam na grę? Hm...to zależy od formy ;-)
Maxxonek - 122.
Stworzyłem kilka stron internetowych, ale to raczej nie były wielkie projekty. Głównie dla potrzeb własnych.
Około 2. lat.
Myślę, że odnalazłbym się we wszystkim, choć różnie to bywa. Zależy na co będzie popyt ;-)
Jak już mówiłem, gram w Tibię od 4. lat. Jak to mówią - nie z jednego pieca chleb jadłem ;-) Trochę pozwiedzałem, powalczyłem z różnymi potworami, zrobiłem większość znanych questów. Co więcej, posiadam status Tutora, co niejako potwierdza moje zdobyte doświadczenie. Choć mam świadomość, że namnożyło się ostatnio osób z wyżej wymienioną pozycją.
bartek10
03-03-2008, 23:53
Mój nick?
Bartek cari
Twój wiek?
16 lat.
Na jakim poziomie znasz język angielski?
Średni.
Rosyjski stopień słaby uczę sie dopiero pół roku.
Nie ale szybko się uczę.
Różnie.
bartek cari
Nie mam.
Od roku.
W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.)?
Itemy mam wiele pomysłów,mapy i potwory.
Ponieważ mam wiele pomysłów co do gry i mogę sie przydać.
* Grimp
* Mam 19 lat
Upper inter
Niemiecki w stopniu komunikatywnym
C++, html, php - w stopniu umożliwiającym kreatywne tworzenie stron internetowych, tzn poziom wyższy.
Nie znam dokładnej daty, ale jak zacząłem grać to nie było rooka. Jednak wtedy grałem sporadycznie, tak naprawdę z pełnym zaangażowaniem to około 5-6 lat, a dziennie gram około 4h
* Jaki level ma Twoja najlepsza postać?
Maranoe- 151 EK na Furorze
Szereg layoutów do zastosowań prywatnych, lecz także były projekty komercyjne. Jestem współtwórcą powstającego właśnie komiksu internetowego "Hoo-Marr" (na dniach mają zostać uploadowane odcinki testowe), współpraca z pewną krakowską firmą reklamową w zakresie projektowania banerów reklamowych.
Praktycznie od początku mojej przygody z Tibią, ale tak regularnie od 5 lat.
Ze względu na moje doświadczenie myślę iż mógłbym pomóc w praktycznie każdej kategorii, lecz nie ukrywam ich chciałbym zajmować się głównie ciekawostkami związanymi z grą, newsami, artykułami, wywiadami, a nie suchymi faktami które od pewnego czasu rzadko się zmieniają, moim ulubionym zajęciem jest rozmowa z kolegami i wyszukiwanie jakiś nowości, co również łączy się praktycznie z każdym aspektem gry.
Bo chce dorównać Gangrelowi i Shinjix z którymi grałem razem na Selenie :p, a tak naprawdę od pierwszego kontaktu z forum osoby moderatorów jawiły się dla mnie jako źródła wiedzy o grze i przez długi okres czasu uznawałem ich za wzorzec gracza, chciałbym z Nimi współpracować i sprawdzić się podczas rzetelnej pracy w serwisie odwiedzanym dziennie przez tysiące użytkowników, a moim celem bylo by usłyszenie kiedyś na forum miłych słów na temat mojej pracy.
Grimp.
karzel333
04-03-2008, 09:25
Ned~~
17 lat
zaawansowanym
nie znam innych jezykow niz angielski
znam programowanie w stopniu podstawowym
w tibie gram 3 lata i tyg
40h45m
moj najlepszy char to 100 lvl
Mam podstawową wiedze w tworzeniu ston internetowych
Użytkownikiem tibia.pl jestem z 2 lata
Z checia pomagalbym w opisach potworkach i taktykach walki z nimi
Pieczarmistrz
04-03-2008, 13:08
Twój nick.
Pieczarmistrz
Twój wiek.
21
Zaawansowany
Nieznam
Raczej niezbyt rewelacyjnie, mimo ze pracuje poniekad w branzy informatycznej, jendak przyswajanie mi tego typu informacji idzie mi łatwo
4 lata. Obecnie mniej czasu na gre - tygodniowo kolo 10h - czasami po pracy niechce sie grac, raczej posurfowac na necie.
Shyn Thon 86 RP
Nie.
Data dołączenia: 12 08 2004
Myślę że taktyka i info o potworach a także o przedmiotach, wiąże sie to z moim stylem gry.
Bo jestem osoba kompetentna, ktora duzo moze wniesc dobrego, a takze mam zapal i checi do wsparcia tworzenia strony, ktorych to brakuje czesci ludzi ktore zostaja supporterami (wiadomo z poprzednich konkursow)...
Patanouv
04-03-2008, 13:31
*Twój nick.
-Paannou
*Twój wiek.
-16
-Zaawansowany
-Niemiecki-słabo
-html ale słabo
-5~ h dziennie a ogólnie ponad 3,5 roku
*Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW)
-Patannou 68 RP (kiedyś był 60 ms lecz sprzedany i zrookowany)
-Nie
-od kiedy gram w tbi
*W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.)
-co sie da
*Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie?-moge poświęcać na zbieranie info naprawdę dużo czasu
Atta Sorcerer
04-03-2008, 14:28
*Łukasz Krzyżański
*15 Lat
*Jezyk Angielski Znam srednio
*ucze sie 5 lat Niemieckiego
*Znam Html
*W tibie gram 6 Lat
*Czasu dziennie przy tibi Spedzam 1-2h tygodniowo 14-16h
*103 Elite Knight (Lord Of Skeleton) Sprzedany Obecnie (Wojcio-Knight) 50 knight i (Daf Knight) 49 Royal Paladin
*Mam Moje dokonania to miedzy innymi: www.crazyparkour.republika.pl
* uzytkownikiem Tibia.pl Jestem Okolo 2 lat
*Pomagac moglbym przy Questach, taktykach i potworach
* Uwazam ze powinniscie mnie przyjac poniewaz jestem jaki jestem lubie to co robie i uwazam ze robie to najlepiej jak potrafie :P
Konki
17 (i pół :P)
J.angielski mam w szkole, kiedyś chodziłem na kurs.
Niemieckiego ucze się 7lat rosyjskiego uczyłem się 5lat
Html mam dobrze opanowany robiłem kiedyś strony internetowe. Php słabiej ale mniej wiecej rozumiem.
W tibie gram od około 5 lat z duzymi przerwami. Dziennie gram w miare mozliwosci ponad 3h w weekendy gdy mam czas po 10 czasami.
Moją najlepszą postacią był Konki ryc (89EK Refugia) niestety aktualnie jest zrokowana przez hackera ale jej level moge potwierdzić.
Stronami internetowymi bardzo duzo się interesuje miałem swoją na temat seri gier Tony Hawk. Pomagałem w robieniu stron na temat gry GTA (moje artykuły można znaleźć na Oficjalnej stronie o GTA (www.zaibatsu.pl))
Użytkownikiem Tibia.pl jestem od kilku lat.. sądze że ponad 3 ale nie pamietam dokładnie.
Mógłbym pomóc na temat potworów i taktyk.
Sądze ze powinniście mnie przyjąć ponieważ mam doświadczenie związane z Tibią i z tworzeniem stron internetowych i lubie pomagac w tworzeniu stron internetowych :)
nie jestem jakimś wielkim maniakiem z tibi ale duzo o niej wiem i lubie wiecej sie dowiadywać, wyszukiwać informacje sądze ze moje doświadczenie jest naprawde spore.
Pozdrawiam, Konki
Twój nick.
-Zdybek
Twój wiek.
-16 lat
-Zawansowany, 10/10 (9 rok nauki) ;]
-Niemiecki - podstawtwy
-Szybko się ucze ^^
-Gram od 1.5 roku, około 5h dziennie, w weekendy okolo 7.
-Nick: Zdybek ,100lvl
Strona klasy.
-Od początku mojej kariery z Tibią, za co wam dziękuję.
-Najlepiej sprawdziłbym się w dziedzinach: Potwory (również ich loot), Taktyki, Poradniki, Przedmioty, lecz w każdej dziedzinie bym się sprawdził.
- Jestem poważnym i doświadczonym graczem, do wszystkiego doszedłem sam. Lubię pomagać (obecnie jestem w trakcie pisania profesjonalnego poradnika dla Rycerza, od Rookgardu, aż po wysokie lvle [uwzględniający wszystkie aspekty gry] ). Chciałbym podzielić się wiedzą zdobytą na przestrzeni lat z innymi graczami. Doskonale znam zasady Tibi, oraz stosuję sie do nich. Pomagam wszystkim graczom, nie zważając na jego poziom. Myślę, ze sprawdziłbym się w tej funkcji. Pozdrawiam. :)
Oloslaw
16
Słado
nie
Php : dobry Html bardzo dobry c++ dobry a pozatym ide teraz do technikum na wydzial informatyki z kierunkiem webmaster zarzadzanie stronami
jakiś rok tylko ze skakalem po postaciech xD
27 lvl Lord Emperor
Mam duze doswiadczenie w pisaniu stron napisalme taki strony jak www.udf.com.pl albo www.polecznajomemu.pl (pytania pisac na PW)
Jakis rok czasu
Nie wiem jak sie da moge robic np: Grafike na stronie albo byc webmasterem
Powinniscie mnie wybrac bo po pierwsze dobrze znam jezyk html i php moge robic formularze i inne przydatne zeczy na stronie. A po drugie macie moje próbki mozliwosci (www.udf.com.pl albo www.polecznajomemu.pl)
dark_romano
04-03-2008, 15:53
- dark_romano
- rocznikowo 17
- z angielskiego jestem na poziomie FC/CAE jestem w klasie z maturą międzynarodową
- dodatkowo niemiecki i francuski(podstawy- pisanie i czytanie)
- html- na tyle ze strone zrobie. podobnie z php
- nie gram strasznie duzo, ponieewaz mam szkole ale tak z 1-2h dziennie w tygodniu, a w weekend- to zalezy:P
- Rzeznik Master of Dragons 29lvl (teraz nie gram na tej postaci..tak dla wyjasnienia..)
- strona szkoly, klasy
- uzytkownikiem na forum nie jestem za aktywnym, ale obserwowalem co sie dzieje tutaj i widze, ze wszytsko ladnie pracuje.
- mysle,ze najlepiej w mapach, ewentualnie w loot z potworow
- uwazam, ze jestem odpowiedzialny, mam dobre kwalifikacje, nie jestem osoba ktora bez tibi nie moze zyc. to na tyle:D
pozdrawiam
^^
jacor_16
04-03-2008, 16:57
* Twój nick.
jacor_16 ( na tym forum), aMcIu
* Twój wiek.
16 (rocznikowo)
Slaby (jak bylem w szwecji to sie dogadywalem z ludzmi)
Ucze sie niemieckiego ale jedynie znam z 20 slowek i 0 graatyki
C++(ucze sie podstaw), html (srednio)
W tibie gram od 3-4 lat, 0-12 (ale przewaznie po 4-5h, teraz w ogole nic biore sie za nauke)
Amciu the Knight - 88 ek
Jak potzrebujecie layouta to jestem do dyspozycji (moge go odrazu pociac i przerobic kod html zeby byly tla(jak ktos robil w photoshopie layouty to wie o co kaman))
z 3 lata
w kazdej moge pomagac
Jestem odpowiedzialny, umiem sie przyznawac do bledu (nie zwalam winny na innych)umiem pracowac w zespole.
1. BaxCrow
2. 16, w maju 17
3. Dobry, nawet bardzo dobry
4. Angielski - bardzo dobry, Niemiecki - denny :D, Francuski - słabo
5. Html, PhP dosyć dobrze.
6. W Tibie gram od kwietnia 2004 roku, czyli 4 lata. Na Tibie w tym okresie poświęcam mało czasu z braku czasu oraz laggów. Na forum siedzę często i dosyć długo.
7. Moja postać ma 71 poziom, jej nick to Weldius. Miałem także parę słabszych w tym 61. W Tibii jestem Tutorem.
8. Często bawię się w robienie stron internetowych, nigdy co prawda nie brałem udziały w jakimś dużym projekcie, ale bardzo chciałbym w końcu zacząć.
9. Na Tibia.pl jestem od roku 2005, ale konto założyłem w 2006.
10. Lubię bawić się w szukanie nowych taktyk na moby, aby były jak najbardziej optymalne, więc w tej kategorii na pewno. Często także jeśli pozwala mi na to mój poziom zwiedzam różne zakamarki świata.
11. Nie będę tutaj pisał jaki to ja nie jestem, to wy wybieracie, ale mam pewien pomysł na "rozluźnienie" forum przez tematy typu "Czy dam radę zabić takiego monstera na XXX lvlu", jeśli uda mi się przedostać do grona Supporterów Tibia.pl na pewno postaram się wykonywać moje obowiązki dobrze i dokładnie.
Buhaj997
04-03-2008, 21:54
1.Twój nick:
Rivon Elvenry
2.Twój wiek:
17 lat
3.Na jakim poziomie znasz j. angielski:
dobrym
4.Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę:
w tibie gram już 1,5 roku. Dziennie poświęcam od 0,5h do 5h.
5.Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW):
46 Rivon Elvenry lecz zmieniłem serwer jednakże jestem jego posiadaczem. Obecnie gram na 20 lvl Grux aus Lubin.
6.Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ?
Uczyłem się grać na serwisie tibia.pl ;]
7.W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.)
Chciałbym pomagać w Mapach i Taktykach(głównie mógłbym doradzać jak uciekać przed hlvl charami które nas atakują)
8.Dlaczego powinniśmy przyjąć właśnie Ciebie:
Bo mam już niezły staż i trochę znam tereny tibijskie zaczynając od troli w ab dla 8 lvlowych graczy kończąc na Tombach w ank lub piratach na nargor. Osobiście z 55 ek i 27 ed nawet obaliłem demca.
1. Moskit
2. 21 Lat
3. j.ang na poziomie zaawansowanym
4. j.niemiecki w stopniu podstawowym, zaczynam hiszpanski
5. podstawy .php i .html'a. ale z innymi programami nie powinno byc większego problemu
6. w tibie gram już ok 8 lat i poświęcam jej cały swój wolny czas ( a rożnie z nim bywa)
7. 117 lvl -> Sir Haxel
8. Tworzyłem strone szkolną z liceum, różne fora (np. Forum Fify 2007, GTA Multi Player czy forum Gildiowe)
9. może na forum sie nie udzielam, lecz jestem na bieżąco, czytam forum.
10. Myśle że nadam się do wszystkiego po troszeczku.
11. Jestem doświadczonym i poważnym graczem, wiem co to "tibijskie życie", chciałbym pomóc w rozwoju tibia.pl a co za tym idzie całej tibi, mam wiele pomyslów które uważam szłoby wdrążyc w życie.
1. Azel Shoon/Farla the first.
2. 17 lat.
3. Zaawansowany.
4. J. niemiecki podstawowy.
5. Nie znam języków programowania.
6. Gram od 2 lat i gram średnio 2h dziennie.
7. Obecnie 52- Azel Shoon.
8. Tworzyłem strony internetowe w gimnazjum i różne fora.
9. Jestem użytkownikiem tibia.pl od ponad 2 lat
10. Wszystkie w dużym stopniu.
11. Myślę że mógłbym pomóc w wielu rzeczach np. zwiedzanie nowych terenów itp. Staram się nie wywyższać. Jestem skłonny do pomocy o ile będę znał na nią odpowiedź. Myślę także ze mogę pomóc w rozrastaniu się Tibia.pl
Witam.
-Armeks.
-19 lat (skoncze w maju).
-dobrym.
-ucze sie Niemieckiego ale niestety slabo go rozumiem
-Tak, HTML w stopniu dobrym i bede znal wiecej jak dostane sie na studja informatyczne.
-Od 5 lat, jestem online codzienie na pare godzin.
-Aktualna postac ma prawie 112 lvl (Palladin De'Morte).
-Tworzylem strone swojej sieci z pomoca kolegi, nie robilem wiekszych projektow.
-Od "Data dołączenia: 02-04-2005"
-Chcialbym pomagac w:
-potwory
-questy
-Chcialbym pomoc jak najwiekszej grupie ludzi nauczyc sie czegos nowego oraz poznac swoje mozliwosci. Jestem w stanie poswiecic duza ilosc czasu dla mojej pracy.
Pozdrawiam:
Armeks.
Mattrixo123
08-03-2008, 01:59
* Twój nick.
- Mattrixo123.
* Twój wiek.
- 17.
- Bardzo dobrym.
- Język Niemiecki,poziom podstawowy.
- Bardzo dobrze html.
- W Tibie gram od 5 lat.Dziennie poświęcam około 3-6 godzin.W weekendy troszke wiecęj,zależy od nauki.
- Mattrixo 124,ale spadł na 121 ;p (wojna^^)
- Większych niestety nie.Twożyłem strony dla własnych potrzeb.
- Od 3 lat.
- Mapy,taktyki.Znalazło by się pare dziedzin których nie ma jeszcze na tibia.pl,a chętnie bym je stworzył i poprowadził.
- Dość typowe pytanie.Powinniście przyjąć właśnie mnie,ponieważ mam bardzo dużą wiedzę na temat Tibi i sprawach obracających się wokół niej,a to chyba jest najważniejsze.Jednocześnie mógł bym nabyć nowe doświadczenia i rozwijać dalej swoją pasję
Pozdrawiam //Mattrixo
ragafewee
08-03-2008, 08:26
1. ragafewee
2. 18
3. Dobrym
4. Niemiecki w stopniu podstawowym
5. Html dobrze.
6. Gram od 4 lat, Dziennie przynajmniej 1-4 godziny
7. Ungradia - 100rp
8. Nie wiem czy ktoś pamięta stronę rmvbcenter.pl z filmami w formacie rmvb , forum phpbb by przemo z wieloma modyfikacjami, wiele razy przenoszone na inne hostingi. Byłem tam administratorem hostu, bazy danych oraz forum,
9. Nie jestem w stanie powiedzieć ale raczej ponad 2 lata.
10. Wszystko oprócz taktyk.
11. Ponieważ jestem już starym graczem, posiadam wiele wiedzy na temat Tibii.
* Twój nick.
1. Felipe Mac'Wander
* Twój wiek.
2. 20
3. Zaawansowany
4. Angielski w stopniu zaawansowany, Niemiecki podstawowy
5. Html dobrze. C++ podstawowy
6. Gram od 4-5 lat, Dziennie przynajmniej 3-6 godziny
7. Felipe Mac'Wander, Celesta - 160 ED
8. Uważam ze jestem odpowiedzialny, służyłem już na wielu stronach dotyczących gier i nie tylko. Nigdy nie było ze mną problemów, zawsze jestem gotowy do pracy jeżeli nic poważnego sie nie zdarzy na rl. Sadzę ze przyjmując mnie nie pożałujecie,oczywiście ze nie macie powodów by wierzyć w te ładnie brzmiące słowa ale przyjmując mnie, mogę wam to udowodnić ;) W grze tibia mało jeszcze osiągnełem ale moja wiedza jest według mnie duża, posiadam stanowisko tutora.
9. Konto w tym portalu założyłem jakiś czas temu (3lata~) , ale jestem z wami o wiele wiele wcześniej.
10. Mapy i Taktyki, to chyba dział dla mnie, nie którzy gracze z Celesty chyba wiedzą czym jest Recon, a przed tym jednak trochę ciężko uciec, aby sie nie wkopać w drugą pułapkę. Poradniki tego typu na każdej krainie non-pvp jaki i również pvp przydadzą sie na pewno!
* Dlaczego powinniśmy przyjąć właśnie Ciebie?
11.Jak już wyżej wspomniałem... odpowiedzialność, precyzja, chęć do współpracy - tego ode mnie możecie mieć pewność, że doświadczycie !
barteq767
08-03-2008, 10:39
* Twój nick.
Alryk Blood / barteq767
* Twój wiek.
Mam 17 lat. Za miesiąc 18 ;>
Więcej niż średni.
J. Niemiecki - Podstawowy.
J. Hiszpański - Amatorski.
Delphi - Zaawansowany.
C++ - Średni (C#)
HTML - Zaawanasowany, tego nie da się nie znać
PHP - Podstawy
vb - Średni
Dokładnie nie pamiętam. Coś około 3 lata, z różnymi przerwami. Gram dużo, lecz staram się nie uzależniać, co mi się kiedyś przytrafiło. Dziennie około 3 h (czasami 3-8).
Alryk Bloodrain, Alryk Blood, schakowanych zostało mi kilka postaci, nie zostało wiele... Jestem "fanem knighta". Miałem też Sorcerer'a, niestety miałem hack'a. Na imie miał Boqas
Nie mam takich dobrych projektów którymi mógłbym się pochwalić, robiłem raczej strony "na zlecenia". Instalacja oraz obsługa różnego rodzaju CMS'ów nie jest dla mnie problemem. Strony robiłem raczej w formie amatorskiej.
Nie długo lecz zdążyłem poznać ten serwis "od podszewki"). Z forum korzystam od niedawna lecz z samego serwisu korzystałem dość długo...
Mapy - W pewnym stopniu moge się przyczynić do ulepszania i doskonalenia ich.
Potwory - Temu jestem gotów oddać się w 100%.
Taktyki - Temu także.
Jak już napisałem znam różne środowiska programistyczne. Nie jestem jakimś tam "dzieciakiem". Jak większość użytkowników jestem fanem tibii.
Zasady ortografii także nie są mi obce.
Dając mi szanse macie pewność, że zyskujecie osobę wyrozumiałą, uczciwą, obowiązkową oraz dokładną. Wykazuję się chęcią do pracy oraz współpracą w grupie. Sądzę, że z moim dotychczasowym doświadczeniem mógłbym zaspokoić Pańskie pragnienie dobrych moderatorów.
Monek666
09-03-2008, 12:48
1. Acriati
2. 15 lat
3. J.Angielski znam dobrze
4. Kiedyś przez 3 lata uczyłem sie J.niemieckiego ale znam go w stopniu średnim
5. Znam html w stopniu podstawowym, kiedyś robiłem swoja stronę nic wielkiego :]
6. W tibie gram od ponad 1.5 roku na grę w tibie poświęcam jakieś 4 godziny dziennie
7. Moja najlepsza postać jest to Acriati 53 elite kinght
8 . Jak już wcześniej pisałem kiedyś projektowałem własna strone internetową (HTML) lecz poproszono mnie w szkole abym pomagał aktualizować strone szkolna przezto zaniedbałem swój projekt ponieważ zbyt bardzo zaangażowałem się w dobro szkoły (osobiście nie nawidze szkoły ale płacono mi za to niewielka sumke :p)
9. Od kiedy gram w tibie zawsze korzystam z porad Tibia.pl czyli już 1.5 roku
10. Chciałbym pomagać w każdej kategorii ale chyba najbardziej w (mapy, potwory,) chociaż mam dużo pomysłów to i może w taktykach bym sie przydał
11. Chciałbym być w granie "tibia.pl support" ponieważ jestem pracowity, mam już niewielkie doświadczenie i chcem jak najbardziej wam pomóc
Pozdrawiam
KostKnight
09-03-2008, 13:42
Wszyscy to i ja :D
1. Kost Knight
2.16 lat w maju :)
3. 9/10
4.podstawy portugalskiego, holenderskiego i 3 lata nauki niemieckiego
5.html, podstawy C++ - szybko się uczę
6.gram od 21 stycznia 2005 roku :) 4-15h
7.80+
8.uczyłem się robić strony oraz programy jakis szczególnych osiagniec w tych dziedzinach nie mam ;)
8.od początku mojej gry w tibie :)
9.taktyki
10. siedze duzo na kompie :D bardzo lubie te gre, duzo o niej wiem i chcialbym sie przyczynic do wprowadzania nowych niedoświadczonych graczy, to chyba tyle :D
Twój nick:
-Nick wysłany na PW.
Twój wiek:
-17 lat (2 klasa liceum)
-j. angielski znam na poziomie dobrym
-j.niemiecki na poziomie bardzo dobrym
-C++ na poziomie średnim (kiedyś próbowałem się nim trochę bawić :D), html tez średnio (tez bawiłem się w robienie stronek), pascal ( akurat się ucze go na Informatyce)
-Gram w tibie od 3 lat. Róznie gram. Czasami jest taki dzień, że się tylko zaloguje a sa takie ze gram parenascie h ( dzieje się tak przez szkołe, dużo nauki :P)
Jaki level ma Twoja najlepsza postać?
- 70 Knight (Nick wyslany na PW), mialem takze 86 palla i 56 sorca, ale je "oddalem" :P
-Odkąd gram w tibia używam Tibia.pl. Moje pierwsze kroki w strone tibi wlasnie stawialem tutaj i tutaj sie wszystkiego nauczylem.
W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać?
- Napewno pomógł bym w odkrywaniu nowych terenów (przy update), mapy, taktyki oraz potwory. Inne dziedziny także nie byly by dla mnie problemem. Własnie chcialem zacząć swoja aktywna działalność na Tibia.pl i tworzyc poradniki.
- Powinniście przyjąc mnie, ponieważ bym nieustannie przesyłał nowe dane o tibi, które z pewnością pomogły by w tworzeniu Tibia.pl. Jak już wyżej napisałem chciałem zacząć swoją aktywną działalnośc na Tibia.pl i tworzyć nowe poradniki. Gdybym został wybrany napewno starał bym się z całych sił, aby zdobyć jak najwięcej nowych informacji. :evul:
Sir Deziom
10-03-2008, 09:28
Twój wiek.
Mam 16 lat, rocznik 1992
Dobry/Bardzo dobry
Nie bede udawal ze znam jakis inny jezyk w stopniu podstawowym bo co to znajomosc, kiedy zna sie kilka slow. Nie
Jezyk HTLM w stopniu podstawowym.
Moje pierwsze konto zalozylem 11 grudnia 2004, roku wiec gram juz w ta gre przeszlo 3 lata. Mialem wiele roznych postaci o roznych poziomach doswiadczenia. Poznalem wiele roznych stron tej gry i mysle ze wiem o niej prawie wszystko. Gram co kilka dni po kilka godzin na dzien, nie jesten maniakiem i mam duzo na glowie w realnym zyciu.
Moja aktualna postac, ktora gram to Ryu Cone, 62 levelowy elder druid. Gram nim od dwoch i pol miesiaca. Wiem, ze nie jest to pro gaming, ale poprostu spokojnie sobie expie ;P, a level jakos rosnie. Na koncie posiadam status Tutora, niedlugo mam nadzieje, awansowac na Senior Tutora.
Nie
Moja data dolaczenia to 28 11 2005, ale juz wczesniej uzywalem to forum, zanim sie zarejestrowalem. To tutaj szukalem pomocy, gdy zaczynalem grac w ta gre. A co do moich banow i ostrzezen, to chociaz je posiadam, tak naprawde potrafie sie zachowywac, przestrzegac netykiety i wiem do czego sluzy forum.
Szczerze mowiac, moge w kazdej cos pomoc. Mysle, ze mam do tego dostateczna wiedze.
Poniewaz po pierwsze, chce pomoc w rozwojowi strony, aby nowy gracze nie mieli duzych problemow z poznaniem swiata gry. Po drugie mysle, ze nadaje sie do tego, potrafie pisac poprawnie stylistycznie, mam wiedze o tej grze i zapal do pracy :P
Witam
Nick: Jeffray
Poziom znajomości języka angielskiego: Średni
Inne języki obce: Niemiecki, trochę włoski
Czy znasz jakieś języki programowania?
Tak wszystkie z wymienionych w stopniu dobrym ( jestem studentem informatyki )
Zależy od czasu, obowiązków, średnio 5-6 h dziennie. Grze poświeciłem już 4 lata.
Na chwilę obecną jest to Jeffray <114 ek>
Pomagam i nadal tworze strony www przeważnie są to strony do użytku własnego nic wielkiego.
Około roku
Obojętne myślę że w każdej z tych spraw byłbym pomocny.
Już jakiś czas obserwuje postępy w rozwijaniu się waszej strony. Myślę że stałbym się szybko osobą pomocną z własnymi pomysłami :)
Pozdrawiam Jeffray
Serious Sam
10-03-2008, 15:29
Twój nick.
Serious Sam.
Twój wiek.
16 lat.
Dobrym (z innymi dogaduję się bez najmniejszego problemu)
Nie znam.
Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)?
C++,Html.
Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu?
W C++ niedawno zacząłem programować, tworze tzw. "mniejsze programy", jeżeli chodzi o html to średnio.
W tibię zacząłem grać prawdopodobnie od 2004 roku(miałem dużo przerw, nie grałem regularnie), obecnie nie gram , ale czasami wchodzę na swojego rookstayera aby trochę poexpić.
Największa postać ma 38 lvl, sorcerer.
Nick:Optimus Pryme (obecnie shakowany, ma 30lvl)
Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych?
Tak, tworzyłem strony na serwisach takich jak bnv, yoyo itp.
Jeżeli chodzi o strony "własnej roboty"(w notatniku), to robiłem je za czasów jak nie miałem internetu i powiem, że nawet nieźle mi wychodziły, ale nigdy nie umieściłem ich w internecie.
Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie?
Nie.
Początek 2006 r.
We wszystkim w czym dałbym radę.
Chciałbym pomagać słabszym graczom, jestem aktywny na forum i chciałbym przywrócić tej grze klimat rpg.
Twój nick:
Krajzel
Twój wiek:
19
Średnio zaawansowany
Niemiecki - podstawy
Html - podstawy
Od 2 lat , dziennie ok. 2h / tygodniowo ~15h
119 lvl Krajzel
Nie
Ok. 1,5 roku
We wszystkich, w których pozwala mi moja postać.
Ponieważ jestem człowiekiem sumiennym, pracowitym i posiadam sporo czasu na pomoc w rozwoju tibia.pl
babcia666
10-03-2008, 22:06
*Quentin Moragnar / Blaise Galenadel
*17 w listopadzie
*Średni
*Francuski - bardzo pods./ niemiecki - pods.
*Html
*3 lata , teraz max 10h tygodniowo (głupie pytanie, kiedyś 30h)
*Quentin Moragnar 57 pallek (też durne pytanie)
*tak, rybnicki.info (obawiam się że już nie istnieje), strona o Rybniku
*Data dołączenia: 31-05-2006
*Questy (mnóstwo baboli tam jest...), taktyki
*Nie wiem... sami zdecydujcie. Może się przydam, może nie.
mkskiler
11-03-2008, 11:41
* Twój nick.
- mkskiler...
* Twój wiek.
- Mam 21 Lat...
- Średnio zaawansowany...
- Nie znam
* Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)?
- Html, php, T. Pascal, C++,
* Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu?
- Html - zaawansowany, php - podstawy, T. Pascal - zaawansowany, C++ - podstawy ( w trakcie nauki jestem ).
- W Tibie gram po to by odkrywać sekrety jej... Gram można tak powiedzieć że z 4 lata...
- Miałem 51 lvl Sorca, Teraz gra nim mój brat więc ma 57 lvl... Nick to Kalan Sata...
- Tworzyłem i nadal tworze strony www we FLashu i htmlu, czasem używam php... Jak narazie to istnieje strona www.investpromotion.glt.pl , ale jestem w trakcie robienia servisu o Humorze... Inne strony upadły z braku danych lecz na żądanie wasze mogę wrzucić je na server abyście je zobaczyli...
- To już wy sami wiecie :D:D... Ale długo jestem z wami śledzę waszą stronę...
- To od was zależy gdzie moją osobę chcielibyście umieścić by kontrolować i wzbogacać bazę danych na temat Tibi i jej świata...
- Jestem osobą która wie czego chce i dąży do tego... Mam wiele pomysłów a wspólnymi siłami możemy zdziałać wiele...
Twój nick.
dogmeat
Twój wiek.
17
zaawansowany
niemiecki w stopniu podstawowym (zrozumiem tekst pisany)
HTML, PHP, w umiarkowanym stopniu Java
2 lata z przerwami. Nigdy nie grałem regularnie ani dłużej niż 4h dziennie. Obecnie nie gram od trzech miesięcy.
Za czasów tibii 7.6 - Korredo, pall 35lvl, obecnie nie istnieje.
Kiedyś współtworzyłem stronę o tematyce postapo. Projekt nie wypalił. Obecnie jestem w dwuosobowej "ekipie" tworzącej VV - malutką firmę tworzącą strony, która nigdy de facto nie zaczęła działać ;] vaguevision.com (http://vaguevision.com)
Znam się na grafice. Szlifuję teraz swoje umiejętności tworząc pierdoły takie jak loga dla drużyn w hattricku.
06-03-2007
Nie mam doświadczenia jeśli chodzi o samą grę. Chętnie zajmę się grafiką, w której się ostatnio dobrze odnajduję, o ile jest takie zapotrzebowanie. Oprócz tego lubię analizować wszelkie dane. Mogę się też zająć wszystkim co wymaga odkrywania czegokolwiek :)
Jestem mistrzem rozpoczynania setek projektów i ich nie kończenia. Chociaż sam nie wiem czy to dobrze ;) Mam kreatywny oraz analityczny umysł (od kilku miesięcy jestem członkiem Mensy, jeśli wolno mi się pochwalić ;)), a do tego bardzo lubię być potrzebny. Nie jestem pracoholikiem, ale mam potrzebę bycia w coś zaangażowanym.
Moja osobowość - ENTp, 2 sp :P
1. Nietypowo skrót od mojej pierwszej postaci - nick Furerus, a więc - Fure.
2. Mam za sobą 16 wiosenek.
3. Język angielski opanowałem na poziomie dobrym. Umiem sie dogadać, dużo przetłumaczyć. Mam jednak lekkie kłopoty z gramatyką, lecz staram się to naprawić.
4. Język rosyjski oraz trochę szwecki ( mój ojciec pracuję w Szwecji ).
5. Języki programowania jakie znam to:
- xhtml - jezyka używałem wyłącznie do stworzenia stron na zaliczenie. Potrafię tworzyć strony przy użyciu AJAXA.
- php - podczas moich wczesnych zabaw z html postanowiłem pobawić się w tworzenie dynamicznych stron internetowych przy użyciu LAMPa. Moja wiedza na temat php sięga tylko PHP4. Z PHP5 nie miałem za dużo do czynienia.
- MySQL - potrafię zbudować bazę danych i wykorzystać jej zasoby z poziomu innego języka programowania.
-C/C++ - poziom zaawansowany - główny język w którym obecnie realizuje sie jako programista.
- Assembler - podstawowa wiedza - dawno temu starałem się co nieco nauczyć w tym języku, lecz dałem sobie spokój bo dłuższych próbach.
- pascal - posiadam więdze o większości struktur tego języka i sztuczek z nim związanych. Jest to język którego praktycznie nie używam, ale jestem w stanie naskrobać coś w nim w razie potrzeby.
6. W tibię gram około 2lat z lekkim haczykiem. Zacząłem w październiku 2005 roku. Za dobrych czasów grałem po 6-8h dziennie, jeśli miałem czas ( wakacje ). Obecnie na grę poświęcam bardzo mało czasu. Maksymalnie 1-2 godzinki dziennie.
7. Obecnie moją najlepszą postacią jest Krekor Bogdan - 141 Elder Druid.
8. Ze stronami internetowymi nie miałem wiele do czynienia. Wszystko z czym były związane moje starania, nie jest warte opisywania.
9. Użytkownikiem forum jestem około 2 lata. Konto "Fure" zostało utworzone w sierpniu 2006 roku.
10. Bardzo dobrze znam mapę Tibii, znam wiele taktyk na expienie każdą profesją, ponieważ grałem każdą profesją na 100+ level'u. Wiem wiele na temat potworów, więc mogę sprawdzić się w większości z tych tematów.
11. Lubię pomagać innym, mniej doświadczonym graczom, ponieważ czerpie z tego pewną "satysfakcję". Od najmłodszych lat zajmuję sie oprogramowaniem komputerowym oraz sprzętem. Często zaglądam na to forum, szczególnie na wątek ze zdięciami. Bardzo dobrze opanowałem język polski - mogę powiedzieć, że wzorowo. Posiadam wiele pomysłów, które mogą pomóc w prowadzeniu tego forum.
Pozdrawiam
Fure
Ad.1
Twój nick.
Krum
Ad.2
Twój wiek.
Rocznikowo 16 lat (3 gim)
Ad.3
dobry/bardzo dobry
Ad.4
Nie
Ad.5
C++ dopiero się uczę, html dobry/bardzo dobry
Ad.6
Gram od tibi 7.1 (nie pamiętam dokładnie ile), dziennie średnio poświęcam na tibie ok. 4h-4,5h, tygodniowo ok. 32h (to czas poświęcony tylko na tibie i rzeczami z nią związanymi)
Ad.7
Akutalnie najlepszą moją postacią jest 45lvl - Cho'sen
Ad.8
Nie przypominam sobię, dopiero będę zaczynał tworzyć stronę o szkole.
Ad.9
Oficjalnie od 24.04.2006 roku, a tak to jakieś 4 lata +
Ad.10
Chciałbym zając się akutalizacją, np. itemów z potworów czy ich występowanie. Mógłbym także zając się taktykami.
Ad.11
Zawsze staram się wykonywać powierzoną mi pracę najlepiej jak potrafie. Jestem sumienny. Zawsze kończę to co zacząłem, a poza tym lubię pomagać innym.
Nie pożałujecie swojego wyboru wybierając mnie.
Dziękuje i pozdrawiam
Nick.
Grenni
Wiek.
19
Stopień znajomości j.angielskiego.
Zaawansowany.
Tak.Niemiecki-średnio zaawansowany
Rosyjski-średnio zaawansowany
Włoski i hiszpański-podstawowy
HTML w średnim stopniu,podstawy php.W C++ dawno już nie pisałem,ale co nie co zostało ;)
Od 2004 sierpień..stara dobra Tibia 7.3 ..ehh. Teraz 2-3 h dziennie,zależnie od ilości wolnego czasu.
aki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW)
Podany obok w statsach 97 master, obecnie gram na Infernie dla odstresowania:) Najlepsza swego czasu +130.
Projektowałem strony szkoł.Pomagalem w pisaniu skryptow do strony obecnej uczelni.
3 lata od daty zarejestrowania.
Co się nawinie..Moge co nie co popisac o taktykach ;)
Ciekawe pytanie.Bo nie macie lepszych kandydatow ;),a ja moge sie wam przydac w co najmniej lekkim stopniu dzieki szerokiemu doświadczeniu i zdolnościach..Sluzyc posiadana wiedza,i sie nia podzielic z szeroka spolecznosci uzytkownikow forum Tibia.pl
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.