Pokaż pełną wersje : Nowy nabór do supportu!
Ogłaszamy nowy nabór do grupy współpracowników tibia.pl - "support tibia.pl"!
Na czym polega praca supporterów?
Głównie na zbieraniu i aktualizowaniu danych na temat potworów, questów, przedmiotów i innych ważnych danych do zamieszczenia na stronie... Poszukujemy pracowitych, aktywnych i chętnych do tworzenia serwisu graczy. Jeżeli uważasz, że jesteś odpowiednią osobą - zgłoś się!
Dla najbardziej pracowitych będą czekały nagrody w postaci PACCów.
Satysfakcja gwarantowana!
Jednak support, to nie tylko praca. To przede wszystkim satysfakcja. Będziesz pomagał w Tworzeniu Największej Polskiej Strony Fanowskiej! Codziennie ponad 100 000 ludzi analizuje informacje, nad którymi pracuje support. Czy to nie piękne mieć swój udział w tak wielkim przedsięwzięciu?
I jeszcze coś... Support, to najkrótsza droga do zostania moderatorem tibia.pl w przyszłości. :)
To nie jest konkurs, z którego zostanie wyłoniona ograniczona liczba zwycięzców. Wybierzemy tyle osób, ile uznamy za stosowne.
Zgłoszenia można składać tylko w >>tym<< (http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=167125) temacie.
UWAGA!
Nabór do supportu kończy się 11 marca - NIE WCZEŚNIEJ! Jeżeli Cię wybierzemy, dowiesz się o tym ode mnie po 11 Marca! Nie przez GG, nie w tibii - jedynie przez PW na forum. Dowiedzieliśmy się, że były już próby wyłudzenia haseł do gry. Osoby podawające się za członków Tibia.pl Teamu pisały przez GG lub w tibii, że wybory zostały wcześniej zakończone i są już nowi członkowie, tylko potrzebują haseł do gry w celu weryfikacji danych.
PAMIĘTAJ: Nikt z naszego teamu nigdy nie poprosi Cię o hasła do Twojego konta.
No cóż ... czas pokaże czy się spiszecie ...
Ale pamiętajcie iż jest to ważna funkcja i powinno się ją sprawować na poziomie. Obecnie Support się zmienia - wiadomo, że na korzyść ... Lecz to nie znaczy iż każdy kto zechce się tam dostanie bez problemu ... :)
Ati, Ryba ... Podziękował :)
Powodzenia wszystkim startującym, support to w sumie fajna sprawa.
No to ja już zaczynam witać nowych supporterów :)
HydesCart
26-02-2008, 23:53
Co to jest "supprot"?
neopostman
27-02-2008, 00:20
Support to inaczej współpraca w tworzeniu strony =).
Jeszcze z ciekawości, kiedy skończycie nabór ?
Podania przyjmujemy do 11 marca 2008, do godz. 22:00.
i masz odpowiedz:)
Support to z Angielskiego Wsparcie, najczęściej odnosi się do Tech Supportu - Wsparcia Technicznego danego produktu, ma też kilka innych bardzo podobnych znaczeń. Reasumując SUPPORT to najprościej pisząc WSPIERANIE czegoś, kogoś ...
A ja od siebie pragnę tylko zachęcić do składania podań ;)
Tak dla waszej wiadomości, jak już tam będziecie, róbcie tak, żeby was wszyscy znali - przydatne..
I odradzam próby dojścia ludziom takim, którzy nie mają czasu - wiem, każdy chce tam dojść nawet Ci którzy wiedzą, że nie będą nic robić (i wylecaą po pierwszych 2tygodniach)
Zastanówcie się czy chcecie narobić innym zawodów dodawania Was, wyrzucania i w ogóle, marnowanie czasu na rozpatrywanie wniosków osób nieodpowiedzialnych..
W supporcie jest naprawdę trudno - momentami.. - również i łatwo, były okresy, w których do roboty było tylko spamowanie i zaśmiecanie supporty ;p.
a z tymi moderatorami, to taki pic na wodę ;)
edit/
kuźwa, piszcie te podania wyraziściej i czyściej.. chociaż jakieś <enter> po każdym zakończonym pkt.
Bloodmoon
27-02-2008, 13:50
No to ja już zaczynam witać nowych supporterów :)
A starych nie chcesz już witać? :p
To niech starsi wrócą :) Raczej niewiele osób deklarowało ponowne złożenie podania.
Dark Deni
27-02-2008, 15:48
hmm no i stało sie .;(
Ojciec Dyrektor
27-02-2008, 15:49
To niech starsi wrócą :) Raczej niewiele osób deklarowało ponowne złożenie podania.
A ja np. złożyłem wniosek :P xD jedynie pozostaje czekać na podobną wiadomość jaką dostałem od Dwima 09-12-2006 13:20 xD
Down:
phiiiii.... po 1,5 roku roboty nic nie dostałem.
..::QRAS::..
27-02-2008, 17:41
no dla mnie jest smieszne dawanie podania ludzi ktorzy 2008 roku sobie acc zrobili i wogole nic ich nie widac nie slychac ...
Powodzenia all :P
27-02-2008, 18:01
no dla mnie jest smieszne dawanie podania ludzi ktorzy 2008 roku sobie acc zrobili i wogole nic ich nie widac nie slychac ...
No fakt, żeby być suporterem, trzeba być aktywnym a niektórzy wogóle tej aktywności nie wykazują =/. Tak samo wkurzające są odpowiedzi na pytanie "dlaczego właśnie ty?" typu "to sobie sami wykminicie". Tu nie chodzi o to żeby się domyślać jaki jesteś tylko żeby przedstawić siebie z jak najlepszej strony.
To startujcie ;-) Powodzenia życzę.
No fakt, żeby być suporterem, trzeba być aktywnym a niektórzy wogóle tej aktywności nie wykazują =/. Tak samo wkurzające są odpowiedzi na pytanie "dlaczego właśnie ty?" typu "to sobie sami wykminicie". Tu nie chodzi o to żeby się domyślać jaki jesteś tylko żeby przedstawić siebie z jak najlepszej strony.
W takim razie osoba powinna być jeszcze poprawna stylistycznie/ortograficznie/etc. :)
Bo sama aktywność to nie wszystko.
Ktoś niekiedy jest aktywny pisząc bezsensowne posty i tematy.
Osoby milczące nieraz mają bardziej pokaźną wiedzę od tych aktywnych na temat dyskusji o rzeczach, w których nie biorą udziału.
:)
xxxsliferxxx
27-02-2008, 20:09
Skąd mam wiedzieć czy mnie wybraliście, czy nie? Wyślecie e-maila czy to bedzie pokazane na Tibia.pl...Pozdrowionka :)
Nie potraficie czytać?
Btw. Wiem, że to nie moja sprawa.
Ale niech popatrzą na to Ci, którzy będą wybierać.
Temat jest drugi dzień. I jest już w nim 18 stron. Do 10. marca pozostało kupe czasu. Nie lepiej byłoby co jakiś czas temat zamykać i wybierać osoby nadające się do pracy? Bo po 10. marca jak wyjdzie z +50 stron to monotonne stanie sie czytanie tego w jednym ciągu. A tak, temat byłby zamykany co parę dni, a i wam byłoby łatwiej. Jak kiedyś, z dwa lata temu na konkursie :)
..::QRAS::..
27-02-2008, 21:07
Masz calkowita racje , komu by sie chcialo czytac 30-40 stron bardzo podobnych zgloszen i jest to nurzace i napewno na dluzsza mete meczace (80% dzieciaczkow po <14 lat niewnoszacych nic) [moze i mocno powiedziane ale takie sa moje odczucia gdy patrzysz a na kazdej stronie po 4 zgloszenia z "nowy na forum"]
lord of mag
27-02-2008, 21:13
Zlozylem podanie no zobaczymy moze cos tu zmienie....X(X(X(X(X(X(
Temat jest drugi dzień. I jest już w nim 18 stron. Do 10. marca pozostało kupe czasu. Nie lepiej byłoby co jakiś czas temat zamykać i wybierać osoby nadające się do pracy? Bo po 10. marca jak wyjdzie z +50 stron to monotonne stanie sie czytanie tego w jednym ciągu. A tak, temat byłby zamykany co parę dni, a i wam byłoby łatwiej. Jak kiedyś, z dwa lata temu na konkursie :)
Masz calkowita racje , komu by sie chcialo czytac 30-40 stron bardzo podobnych zgloszen i jest to nurzace i napewno na dluzsza mete meczace (80% dzieciaczkow po <14 lat niewnoszacych nic) [moze i mocno powiedziane ale takie sa moje odczucia gdy patrzysz a na kazdej stronie po 4 zgloszenia z "nowy na forum"]
Nie podejmujemy takich akcji z uwagi na to, że potem zgłoszenia mogły by się dublować i w rezultacie mogło by być jeszcze więcej roboty.
Nie musicie się martwić za nas, my to jakoś przeżyjemy :P
Nie podejmujemy takich akcji z uwagi na to, że potem zgłoszenia mogły by się dublować i w rezultacie mogło by być jeszcze więcej roboty.
Nie musicie się martwić za nas, my to jakoś przeżyjemy :P
Nie wątpię.
Ale szkoda waszych oczu i mózgów :(
#down
Jeśli idzie, zawsze trzeba znaleźć drogę na skróty.
neopostman
27-02-2008, 22:05
Nie wątpię.
Ale szkoda waszych oczu i mózgów :(
No i to jest typowy przykład, czemu praca jako moderator/supporter nie jest taka łatwa jaka mogłaby się wydawać =).
Ojciec Dyrektor
27-02-2008, 22:29
No i to jest typowy przykład, czemu praca jako moderator/supporter nie jest taka łatwa jaka mogłaby się wydawać =).
Eee tam gadasz xD Tak dużo znowu na głowie nie mają XD
Bloodmoon
28-02-2008, 01:18
Podejrzewam, że takie przeglądanie podań jest dość proste. Z tego co widziałem to 90% podań od razu wyrzuciłbym do kosza. Fakt, że to trochę zajmuje, ale dadzą radę. Z pozostałych 10% (o ile nie jestem za dużym optymistą co do jakości podań) wybierasz najlepszych i masz grupę. Ja mam "nowy na forum" i źle się z tym nie czuję. Tym bardziej, że konto ma ponad 2 lata :p
Już się nie bójcie:) wszystkie podania z pewnością zostaną przeczytane i z pewnością spośród setek podań wybierzemy tych najlepszych:)
Podejrzewam, że takie przeglądanie podań jest dość proste. Z tego co widziałem to 90% podań od razu wyrzuciłbym do kosza. Fakt, że to trochę zajmuje, ale dadzą radę. Z pozostałych 10% (o ile nie jestem za dużym optymistą co do jakości podań) wybierasz najlepszych i masz grupę. Ja mam "nowy na forum" i źle się z tym nie czuję. Tym bardziej, że konto ma ponad 2 lata :p
Sorki za off top.. Ale jakim cudem jestes "nowy na forum :P"?
@ANONYM
Murzynow!? Sam jestes murzyn :(.
@Ojciec Dyrektor
Nieprawda ;P.
@topic
Szczerze mowiac troche zdziwilam sie iloscia podan. Zwlaszcza na poczatku. Lecz osoby odpowiedzialne na pewno sie tego spodziewaly i licze na to, ze nie bedzie jakich opoznien przy sprawdzaniu podan.
Ps. Atimciu, mozna cos zrobic z skrzynka pm..?
@ANONYM
Murzynow!? Sam jestes murzyn :(.
Tekstem "Sam jesteś murzyn :(." załatwiłbyś ludzi na swoim poziomie, a mnie to nawet nie rusza x]
A jakbyś to inaczej nazwał, jeśli można wiedzieć? Wolontariusz? A jeżeli nawet tak to, kto tu jest na tyle biedny, aby potrzebował wolontariuszy?
Ponadto skasowanie mojego posta świadczy tylko o podejściu admina/mod'a do negatywnej krytyki. Chciałbym się jeszcze odnieść do szanownego kolegi, który postanowił usunąć mojego post'a :
Jest to temat zarezerwowany na KOMENTARZE, a mój komentarz był wyrażeniem indywidualnych odczuć na temat naboru nowej bezpłatnej siły roboczej - czy musi być pozytywny, aby ostać się na forum? Nie mam pojęcia, w jaki sposób naruszyłem jakikolwiek punkt regulaminu tego forum, więc czy mogę wiedzieć, dlaczego został skasowany?
Tekstem "Sam jesteś murzyn :(." załatwiłbyś ludzi na swoim poziomie, a mnie to nawet nie rusza x]
Slythia to dziewczyna, a pozatym czy nick Slythia pasowałby do chłopaka? : S
A jakbyś to inaczej nazwał, jeśli można wiedzieć? Wolontariusz? A jeżeli nawet tak to, kto tu jest na tyle biedny, aby potrzebował wolontariuszy?
Jestem dziewczyna. I masz racje, nie jestem na twoim poziomie... Gdyz nie mam ochoty sie do ciebie znizac. Przykro mi.
A jak to nazwe? Dobra zabawa, sposob na poznanie paru ludzi... A jezeli brak zaplaty ci przeszkadza, to odpowiedz sobie na jedno pytanie - tutorom placa? Przeciez cip nie jest na tyle biedny... Czyli wychodzi na to, iz tutorzy to tez murzyni, prawda?
Atimciu, coz.. Mam jakies 300 wiadomosci, max jest 100. Wogole zdziwilam sie, iz pm jeszcze dochodza. Niestety, nie moge wysylac ;/.
Nie wiem o co ci się rozchodzi. Czy ktoś tu kogoś do czegoś zmusza? Nie.
Jeżeli żyjesz w świecie, w którym najwyższą wartością jest pieniądz, a ludzie robią tylko "coś za coś", to współczuje ci twojego dzieciństwa. Nie wszyscy myślą/żyją w ten sposób.
Bloodmoon
28-02-2008, 19:40
Sorki za off top.. Ale jakim cudem jestes "nowy na forum :P"?
Mam względy u góry :D
A tak serio mówiąc to nigdy za dużo nie pisałem na forum ogólnym. Moja cała twórczość znajduje się na forum supportu. Podejrzewam, że te posty nie zaliczają się do puli 30 postów wymaganych, aby przestać być "nowym na forum". Dotąd miałem "member of tibia.pl support" czy jakoś tak, więc nigdy wcześniej nie zwróciłem na ten problem uwagi :p
@ANONYM
Nikt nikogo nie zmusza do pracy w supporcie. To jest całkowicie wolny wybór. Możliwe, że za krótko żyjesz i nie zauważyłeś jeszcze, że praca za darmo nie jest czymś nadzwyczajnym. Szczególnie gdy jakieś zajęcie sprawia przyjemność albo wiąże się z zainteresowaniami. Porozglądaj się dookoła w rl i sam się przekonasz.
Gazik_12
28-02-2008, 20:03
Chętnie bym się zgłosił ale chyba i tak nie mam szans, bo level w tibii mam dość mały (28 największy) i nie gram tyle czasu w tibię... już więcej czasu spędzam na forum :P
A tak wogole to nie chcialbym być jedną z osób czytających te zgłoszenia hihi.
Chętnie bym się zgłosił ale chyba i tak nie mam szans, bo level w tibii mam dość mały (28 największy) i nie gram tyle czasu w tibię... już więcej czasu spędzam na forum :P
To weź i szybko kup chara na allegro O_o.
Co z tego, że mały lvl?
Będziesz się zajmował questami dla low lvl'i.
Bo takiemu 150+ na pewno się chcieć nie będzie.
Zawsze znajdzie się jakaś rada, prawda? :)
Cloudres
28-02-2008, 20:42
Level chyba nie odgrywa największego znaczenia(tak mi się wydaje)
A co do rangi na forum to ja jestem nowy od maja:p. Ale to mi nie przeszkadza bez skrupułów złożyłem podanie i czekam...
Czytając niektóre podania irytowało mnie to że wielu z kandydatów nie miało nigdy prawdziwego doświadczenia w tworzeniu bardziej ambitnego projektu internetowego niż strona o swoim psie...:/ Ale kilka podań było bardzo dobrych więc będziemy mieli zdolną nową grupę (prawdopodobnie)
Czytając niektóre podania irytowało mnie to że wielu z kandydatów nie miało nigdy prawdziwego doświadczenia w tworzeniu bardziej ambitnego projektu internetowego niż strona o swoim psie...:/ Ale kilka podań było bardzo dobrych więc będziemy mieli zdolną nową grupę (prawdopodobnie)
Rozumiem o co Ci chodzi ;) 3/4 osób jeśli robiło już JAKIEŚ projekty, to do swojej szkoły... nic poważnego, podstawowy szablon, pewnie bez css + sam tekst. Dziękuję, po robocie, a zapomniałem jeszcze stopki w KTÓREJ są wpisani dzielni uczniowie ;P zawsze od czegoś się zaczyna i nie możemy mieć tego za złe.
Gazik_12
28-02-2008, 21:03
@Krukson
Nie będę wydawał na to kasy... wolę kupić sobie coś innego coś co mi się przyda... a nie wiadomo czy mnie przyjmą... ze mnie największy pożytek to angielski chyba :p no i chęć do pomocy xD
@Cloudres
Jeśli nie ma się doświadczenia w tych sprawach to właśnie to może być szansa dla niektórych... Jeśli wszyscy by rozumowali w ten sposób to nikogo by nie przyjęli do żadnych "większych projektów". To moje zdanie :P
Rozumiem o co Ci chodzi ;) 3/4 osób jeśli robiło już JAKIEŚ projekty, to do swojej szkoły... nic poważnego, podstawowy szablon, pewnie bez css + sam tekst. Dziękuję, po robocie, a zapomniałem jeszcze stopki w KTÓREJ są wpisani dzielni uczniowie ;P zawsze od czegoś się zaczyna i nie możemy mieć tego za złe.
Lepsze amatorskie, ale własne cięcie szablonu + css bez tutoriali, niż yoyo.pl ;)
Liczą sie chęci. Nie każdy ma dryg od początku.
Chęci i wytrwałość. :)
@UP
Z kupnem chara żartowałem. :)
Ultrazoo
28-02-2008, 21:10
Popieram to w 100 % i prosze o zastosowanie się Redakcji ( wybierających nowych redaktorów ) o zastosowanie się do tego co napisał kolega :] ( Dla mnie wszyscy są kolegami nawet wrogowie )
Ciesze się że ja już złożyłem papiery o podanie :] heh jak by co moje zgłoszenie jest http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=167125&page=11
Cloudres
28-02-2008, 21:12
@Cloudres
Jeśli nie ma się doświadczenia w tych sprawach to właśnie to może być szansa dla niektórych... Jeśli wszyscy by rozumowali w ten sposób to nikogo by nie przyjęli do żadnych "większych projektów". To moje zdanie :P
Jak nie ma się doświadczenia to trzeba najpierw próbować, próbować, próbować a później zrobić coś samemu ale nie stronę ze zdjęciami rodziny xDDD i bez bezsensownego posługiwania się szablonem. Trochę inwencji, pomysłu... A jak dobrze wyjdzie to można na tym nawet jakąś kasę zgarnąć.
Gazik_12
28-02-2008, 21:18
Jak nie ma się doświadczenia to trzeba najpierw próbować, próbować, próbować a później zrobić coś samemu ale nie stronę ze zdjęciami rodziny xDDD i bez bezsensownego posługiwania się szablonem. Trochę inwencji, pomysłu... A jak dobrze wyjdzie to można na tym nawet jakąś kasę zgarnąć.
Taaa ale najpierw trzeba mieć pomysł na stronę :P a z tym jest ciężko czasami... A jak ktoś ma pomysł to się później okazuje, że takich stron są setki. A tutaj otwierają się nowe możliwości więc jeśli ktoś z niewielkim doświadczeniem zostanie przyjęty, może to doświadczenie szybko zyskać.
Cloudres
28-02-2008, 21:27
jeśli ktoś z niewielkim doświadczeniem zostanie przyjęty, może to doświadczenie szybko zyskać.
Może zyskać to że przez tydzień będzie chodził szczęśliwy i dumny a następnego tygodnia będzie kasował swoje konto w tibii i usuwał swoje posty z tego forum, bo tak, ze wstydu że go wywalili xDDDD
Ale jak uczy się odpowiednio szybko może zyskać chwałę
I wszyscy będą krzeyczeli jemu na powitanie: Slava!
Neo_Matrix
28-02-2008, 21:34
1. Neo_Matrix
2. 20
3. Język anglielski zaawansowany <Matura 4+> <Studia w trakcie>
4. Podstawy Niemieckiego...
5. Języki programowania to kwestia czasu i chęci do nauki... jestem pewien że w razie kompromisu nauka nie zajęłaby mi dużo czasu
6. W tibie gram ponad 2 lata, Ile dziennie ile tygodniowo... trudno powiedzieć, zależy od dnia i chęci "weny" na granie, ale przeważnie dość sporo.
7. Mój aktualny Account używam nie cały rok z przerwami:
Neo'Skys oraz Nestrofera wiele acc także przekazałem w ręce nowych graczy o podobnych osiąnieciach.
8. Jak w przypadku programowania tak i w tworzeniu stron internetowych mógłbym poświęcić troche czasu na nauke.
9. Korzystam z tibia.pl od ponad 2 lat, aczkolwiek mój pierwszy rejestr tu zaginął wraz z pierwszym i ostatnim atakiem hakerskim na mnie. Do przeglądania urzywałęm konta znajomego, ten został założony przed sekundą.
10. Myśle że taktyki do poszczególnych sytuacji-potworów-huntów mam opanowane do perfekcji , [mapy w troszke późniejrzym czasie gdyż zakładam aktualnie nową postać więc zanim wejdzie na 100+ poziem doświadczenia minie pare miesięcy].
11. Ostatnie pytanie jest dość trudne, myśle że posiadam dosyć sporą wiedzę na temat tej gry i mógłbym wprowadzać stopniowo coraz nowe ciekawostki, gdzyż interesuje mnie odkrywanie zakamarków świata Tibii. Ogólnie mógłbym służyć jako dostawca wiedzy. Te pytanie nie powinno być skirowane do mnie lecz do ekipy Tibia.pl, pozdrawiam.
1. Neo_Matrix
2. 20
3. Język anglielski zaawansowany <Matura 4+> <Studia w trakcie>
4. Podstawy Niemieckiego...
5. Języki programowania to kwestia czasu i chęci do nauki... jestem pewien że w razie kompromisu nauka nie zajęłaby mi dużo czasu
6. W tibie gram ponad 2 lata, Ile dziennie ile tygodniowo... trudno powiedzieć, zależy od dnia i chęci "weny" na granie, ale przeważnie dość sporo.
7. Mój aktualny Account urzywam nie cały rok z przerwami:
Neo'Skys oraz Nestrofera wiele acc także przekazałem w ręce nowych graczy o podobnych osiąnieciach.
8. Jak w przypadku programowania tak i w tworzeniu stron internetowych mógłbym poświęcić troche czasu na nauke.
9. Korzystam z tibia.pl od ponad 2 lat, aczkolwiek mój pierwszy rejestr tu zaginął wraz z pierwszym i ostatnim atakiem hakerskim na mnie. Do przeglądania urzywałęm konta znajomego, ten został założony przed sekundą.
10. Myśle że taktyki do poszczególnych sytuacji-potworów-huntów mam opanowane do perfekcji , [mapy w troszke późniejrzym czasie gdyż zakładam aktualnie nową postać więc zanim wejdzie na 100+ poziem doświadczenia minie pare miesięcy].
11. Ostatnie pytanie jest dość trudne, myśle że posiadam dosyć sporą wiedzę na temat tej gry i mógłbym wprowadzać stopniowo coraz nowe ciekawostki, gdzyż interesuje mnie odkrywanie zakamarków świata Tibii. Ogólnie mógłbym służyć jako dostawca wiedzy. Te pytanie nie powinno być skirowane do mnie lecz do ekipy Tibia.pl, pozdrawiam.
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=167125
Kopiuj - wklej :)
btw. Tekst przez worda sobie puść. Zrobisz lepsze wrażenie. :) Bo te 'urzywam' może odstraszyć :)
Neo_Matrix
28-02-2008, 21:44
ważne że jest, możliwe ze moje info sie przyda troche w końcu mam dostęp do 10+ postaci na lv 100 +-
Jak mówili tak i zrobiłem ;]
Ultrazoo
28-02-2008, 22:29
Powinni brać pod uwagę talenty jakie ktoś ma np Grafika, HTML , umiejentości dodatkowa np montaż fimików
Powinni brać pod uwagę talenty jakie ktoś ma np Grafika, HTML , umiejentości dodatkowa np montaż fimików
Umiejętność poprawnej pisowni :)
Gdyby szukali grafików - braliby ludzi siedzących w grafice
Gdyby szukali programistów - braliby ludzi siedzących w programowaniu
I tak dalej ...
[Abazel][/CHAR] Otóż ja gram w tibię pod Nickiem Abazel i ja chcialabym byc w drużynie na www.tibia.pl Mogę ?? :) Z góry dziękuje
Ultrazoo
29-02-2008, 19:58
Jak trzeba dobrze pisać to moge :
1:Chcę zrobić to szybko.
2:Coś mam zpapranego w kompie bo nie wchodzoł mi często ś , ć , ą i ę
Jak trzeba dobrze pisać to moge :
1:Chcę zrobić to szybko.
2:Coś mam zpapranego w kompie bo nie wchodzoł mi często ś , ć , ą i ę
Jak chcesz pisac, to moze hunted.pl?
Pacjenteczka
01-03-2008, 09:16
[Abazel][/CHAR] Otóż ja gram w tibię pod Nickiem Abazel i ja chcialabym byc w drużynie na www.tibia.pl Mogę ?? :) Z góry dziękuje
Kolego podania składamy tutaj ~>http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=167125
Ultrazoo
01-03-2008, 10:17
Jak chcesz pisac, to moze hunted.pl?
Nie rozumiem o ci ci chodzi :confused:
Nie skojarzyła.
Mi chodziło o Twój błąd, dlatego napisałeś te dwa punkty.
Ona myślała, że chodzi Ci o to, że potrafisz szybko pisać :)
Ultrazoo
01-03-2008, 13:25
OK :] bo sie bałem że ona mnie obraża .
A tak na marginesie . Jak ktoś jest palladynem i chce mieć taką sygnaturkę jak ja w podpisie to prosze sobie zkopiować :]
OK :] bo sie bałem że ona mnie obraża .
A tak na marginesie . Jak ktoś jest palladynem i chce mieć taką sygnaturkę jak ja w podpisie to prosze sobie zkopiować :]
Wątpię, aby ktoś przy zdrowych zmysłach chciał mieć sygnaturkę która łamię regulamin forum.
Endzixdwa
01-03-2008, 14:46
;) Oj Ludzie dajcie juz spokoj team tibia.pl najlepszych wybierze.
To niesą polscy Politycy. team przeczyta all zgłoszenia ;pp
Ultrazoo
01-03-2008, 20:50
Jak byś zobaczył to zmniejszyłem wielkość sygnaturki :P
Jak byś zobaczył to zmniejszyłem wielkość sygnaturki :P
Widziałem, wcześniej miała ~150kb, ale i tak przekracza limit ._.
Chcialam tylko powiedziec, iz skoro lubisz pisac.. To moze zaczniesz startowac na hunted.pl? W supporcie, wbrew pozorom, nie ma tyle pisania...
.Zath Naris
.15lat
.Średnim
.Znam język angielki
.Nie znam
.Gram w tibie od 3lat,około 3h dziennie
.55lvl elder druid
.Małe
.Nie
. Prawie 3lata
.Potwory
.Powinniście przyjąć mnie,ponieważ bardzo mi na tym zależy i znam dobrze mapy i potwory,miejsca ich występowania. Znam się na tibii,ponieważ mialem 146ek. Mam nadzieję ze mnie wybierzecie.
.Zath Naris
.15lat
.Średnim
.Znam język angielki
.Html ponad podstawowym
.55lvl elder druid
.Małe
.Nie
. Prawie 3lata
.Potwory
.Powinniście przyjąć mnie,ponieważ bardzo mi na tym zależy i znam dobrze mapy i potwory,miejsca ich występowania. Znam się na tibii,ponieważ mialem 146ek. Mam nadzieję ze mnie wybierzecie,ale zależy to od was.Wiem, że sa lepsi odemnie. Nie jestem czlowiekiem który sie wywyższa.
Nie ten temat ..
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=167125
@down
To samo ..
1.Jourant
2.17
3.Średnio bez problemu sie porozumiem sam tłumacze sobie teksty :)
4.Podstawy niemieckiego ale .....
5.znam spokojnie HTML,troche php i troche c++ i nadal sie ucze (mat-inf)
6.w tibie gram troche ponad 3 lata (chyba xD) i teraz troche mnmiej seidze na tibi bo liceum to jzu nie gimnazjum ;] ale jak nie expie to i tak sie mlvl klepie
7.Aktualnie moj lvl to 42 ed askara (Jourant)
8.Troche sie bawie w tworzenie stronek czyli jakies doswiadczenie jest :)
9.od poczatku gry w tibie tak co drugi dzien sprawdzam niusy na tibia.pl i czytam fora
10.bede pomagal w czym bedzie potrzeba :]
11.No mysle ze nie powinniscie przyjmowac 13-latkow :P tylko ludzi w jakims rozsadnym wieku co maja wieksza wiedze informatyczna (Np. ja ) :p. Tibie znam jak własna kieszeń wszystkie sprawy techniczne jak i praktyczne. Mapy znam wiekszosc ale i tak tam gdzie nie bylem to znam gdzie to jest itp i co sie tam znajduje (mało kto odwiedzil kazdy zakamarek tibi)
1.Jourant
2.17
6.w tibie gram troche ponad 3 lata (chyba xD) i teraz troche mnmiej seidze na tibi bo liceum to jzu nie gimnazjum ;] ale jak nie expie to i tak sie mlvl klepie
9.od poczatku gry w tibie tak co drugi dzien sprawdzam niusy na tibia.pl i czytam fora
11.No mysle ze nie powinniscie przyjmowac 13-latkow :P tylko ludzi w jakims rozsadnym wieku co maja wieksza wiedze informatyczna (Np. ja ) :p. Tibie znam jak własna kieszeń wszystkie sprawy techniczne jak i praktyczne. Mapy znam wiekszosc ale i tak tam gdzie nie bylem to znam gdzie to jest itp i co sie tam znajduje (mało kto odwiedzil kazdy zakamarek tibi)
Wolę 13 latka który potrafi czytać niż genialnego 17 latka który, nawet nie wiem jakim cudem założył konto na forum.
Ultrazoo
02-03-2008, 18:53
1.Jourant
2.17
Jak znasz tibie jak własną kieszeń to napisz prosze gdzie respi się raz na określony czas Grazbaran
OKI przepraszam za te sygnaturki ( mam pytanko ) czy zrobić mniejsze czy nie mam po co sie wysilać ?
PS.Nie wstawiajcie tu swoich propozycji o zgłoszenie tylko przeczytajcie jeszcze raz poprawnie newsa
OKI przepraszam za te sygnaturki ( mam pytanko ) czy zrobić mniejsze czy nie mam po co sie wysilać ?
Może przeczytaj regulamin?
Ultrazoo
02-03-2008, 19:50
Chciałem to zrobić ale na głównej stronie forum go nie ma .
Ale oki było mineło :] przeprosiłem i chyba się nie gniewacie?
Chciałem to zrobić ale na głównej stronie forum go nie ma .
Ale oki było mineło :] przeprosiłem i chyba się nie gniewacie?
Może masz jakieś problemy ze wzrokiem?
http://foteka.pl/full/514063c0fd462d005327ac37cd1891db.jpg (http://foteka.pl/514063c0fd462d005327ac37cd1891db)
Ultrazoo
02-03-2008, 20:21
Dobra co sie czepiasz...:confused:(to już sie zaczyna robić nie miłe )
Zazwyczaj regulamin jest w tematach forum napisany ( tam gdzie ,,Fora Główne" ) I nie zwruciłem na to uwagi... Ale nie musisz odrazu mnie obrażać :confused:
Dalvadion
02-03-2008, 20:52
@Edit
Upss chyba pomyliłem tematy sorka :)
Dobra co sie czepiasz...:confused:(to już sie zaczyna robić nie miłe )
Zazwyczaj regulamin jest w tematach forum napisany ( tam gdzie ,,Fora Główne" ) I nie zwruciłem na to uwagi... Ale nie musisz odrazu mnie obrażać :confused:
Ironizacja a obraza, to 2 różne rzeczy.
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=53789
Tu masz link do regulaminu jak jeszcze nie znalazłeś
Endzixdwa
02-03-2008, 22:22
Prosze was Składajcie Wszystkie "Propozycje swoje na pomocnka teamu tibia.pl" na właściwym tEmacie.
Jak zwykle, ktoś próbował wyłudzić hasła....:(
Nie udawaj kogoś kim nie jesteś
Nie zakładaj stron z keyloggerami...
Nie wyłudzaj..
Patrz punkty 1-4
* Apolians
* 15
* Na poziomie Dobrym
* Troche rosyjski
* Znam sie Na PHP, Html moge pwoeidziec ze bardzo dobrze Prowadzilem Nawet Swoja strone Lecz nie mialem Kiedys Czasu i Musialem Przestac.
* W Tibie Gram Od Ponad 4 Lat Dzienie POswiecam na Nia mniej wiecej od 8 do 12 godziny ,zalezy czy mam jakies sprawy do zalatwienia Lecz mozna na mnie polegac
* moj najwikszy lvl to był dosc dawno 175Ms nick Fast'Molt, Obecnie zaczolem gre na serverze Kyra Mam tam 13 lvl poniewaz gralem pare godzin,a winkszosc czasu Przeznaczalem na MAgic Level.
* Tak posiadam Doswiadtenie nawet Duze,pomagalem lecz nie byly to takie projekty jak tibia.pl byly to projekty Stron Internetówych gdzie znajdywalo sie forum dzialy download oraz ruzne nwesy na temat muzyki.
* Jesli chodzi o Forum to Od dzis;] Lecz na tibie.pl zagladam codzienie
* Taktyki i potwory
* poniewaz znam jezyk ang dobrze, Umiem poslugiwac sie programami do Robienia stron www, Zanm dobrze sie na PHP oraz HTMl,
moge poswiecac duzo czasu na Pomoc.Jestem Czlowiekiem który moze duzo pomoc lecz wybur nazlezy do was .Mojim zdaniem nadaje sie na pomocnika.
* Apolians
* 15
* Na poziomie Dobrym
* Troche rosyjski
* Znam sie Na PHP, Html moge pwoeidziec ze bardzo dobrze Prowadzilem Nawet Swoja strone Lecz nie mialem Kiedys Czasu i Musialem Przestac.
* W Tibie Gram Od Ponad 4 Lat Dzienie POswiecam na Nia mniej wiecej od 8 do 12 godziny ,zalezy czy mam jakies sprawy do zalatwienia Lecz mozna na mnie polegac
* moj najwikszy lvl to był dosc dawno 175Ms nick Fast'Molt, Obecnie zaczolem gre na serverze Kyra Mam tam 13 lvl poniewaz gralem pare godzin,a winkszosc czasu Przeznaczalem na MAgic Level.
* Tak posiadam Doswiadtenie nawet Duze,pomagalem lecz nie byly to takie projekty jak tibia.pl byly to projekty Stron Internetówych gdzie znajdywalo sie forum dzialy download oraz ruzne nwesy na temat muzyki.
* Jesli chodzi o Forum to Od dzis;] Lecz na tibie.pl zagladam codzienie
* Taktyki i potwory
* poniewaz znam jezyk ang dobrze, Umiem poslugiwac sie programami do Robienia stron www, Zanm dobrze sie na PHP oraz HTMl,
moge poswiecac duzo czasu na Pomoc.Jestem Czlowiekiem który moze duzo pomoc lecz wybur nazlezy do was .Mojim zdaniem nadaje sie na pomocnika.
Zgloszenia sa w innym temacie...
według mnie to bardzo dobry pomysł
lecz cipsoft powinien pamiętać o tym
aby przyjmować też mniej doświadczonych
graczy (nowych), a nie tylko ludzi z kilkuletnim
doświadczeniem .
Bloodmoon
03-03-2008, 11:50
według mnie to bardzo dobry pomysł
lecz cipsoft powinien pamiętać o tym
aby przyjmować też mniej doświadczonych
graczy (nowych), a nie tylko ludzi z kilkuletnim
doświadczeniem .
To nie Cipsoft rekrutuje, a tibia.pl :S
Cloudres
03-03-2008, 16:48
@Lazzzi
Stary, podziwiam Cię, od dziś jesteś moim idolem. Naucz mnie tak pisać bo ja nie umiem. Muszę Zobaczyć Jak To Jest Każdy Wyraz Rozpoczynać Z Wielkiej Litery że o ortografii nie wspomnę...(mała wskazówka, jak Ci podkreśla tekst na czerwono to nie jest dobrze...), szkoda że takie osoby zasypują zgłoszeniami temat, śmieci i nic więcej...
Endzixdwa
03-03-2008, 17:43
Racja. team tibia.pl wybieze właściwych "chyba" kandydatów ;-)
Ps: Ciekawe kogo z tego tłumu ;) Dowiemy się wktrótce
Może przeczytaj regulamin?
Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych wpisów na tym forum.
Zastanów się 10x, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego!
O tak! Podpis świetnie pasuje, niestety i tak mało kto korzysta z "wiedzy płynącej" z takich postów ;(
roen_kaj
03-03-2008, 20:42
Powodzenia w czytaniu i wybraniu tych najlepszych bo zgłoszeń jest co niemiara
Strona 1 z 41
.Zath Naris
.15lat
.Średnim
.Znam język angielki
.Nie znam
.55lvl elder druid
.Małe
.Nie
. Prawie 3lata
.Potwory
.Powinniście przyjąć mnie,ponieważ bardzo mi na tym zależy i znam dobrze mapy i potwory,miejsca ich występowania. Znam się na tibii,ponieważ mialem 146ek. Mam nadzieję ze mnie wybierzecie.
Mam nadzieje, ze to Naris nie jest moim nickiem, ktorego uzywam kiedy Nari jest zajete :P
Khalid13
03-03-2008, 22:59
:DHeheh
ale błędy ziomek wywalił :)
Powodzenia w czytaniu i wybraniu tych najlepszych bo zgłoszeń jest co niemiara
w tym 35 stron to zgłoszenia nowych uzyszkodników-odpadają na starcie jak dla mnie ;;
w tym 35 stron to zgłoszenia nowych uzyszkodników-odpadają na starcie jak dla mnie ;;
Nowy nie oznacza gorszy, mniej doświadczony, itp.
:]
Dokładnie :P
a tak pozatym UWAGA na ten nr: 11386214
prawdopodobnie osoba korzystająca z tego numeru próbuje kogós wrobić...:( Powodzenia :]
Ultrazoo
04-03-2008, 09:05
Dokładnie :P
a tak pozatym UWAGA na ten nr: 11386214
prawdopodobnie osoba korzystająca z tego numeru próbuje kogós wrobić...:( Powodzenia :]
To ten numer gg próbował przez oszustwo pasy do postaci skombinować od oczestniuków naboru ?
osoba dająca się nabrać na te tanie sztuczki jest naiwna i....
Tylko przez pw zostaną wybrane osoby powiadomione.
PW otrzymają z mojego konta, z żadnego innego.
Ultrazoo
04-03-2008, 09:51
Może tak może nie...
Może nie zauważyła (osoba) zamiaru lub intencji hackera , który chciał błachym i bardzo noobskim sposobem zyskać postać swojej ofiary .
Gracz który był nabrany nie pomyślał o tym że nawet Redakcja Tibia.pl
nie musi znać pasów do jego postaci...
Może ofiara była tak bardzo ucieszona że dostała się do redakcji że nie zwracała na to uwagi ( a to błąd ) B)
Może tak może nie...
Może nie zauważyła (osoba) zamiaru lub intencji hackera , który chciał błachym i bardzo noobskim sposobem zyskać postać swojej ofiary .
Może ofiara była tak bardzo ucieszona że dostała się do redakcji że nie zwracała na to uwagi ( a to błond ) B)
No błond, błond...
Może tak może nie...
Może ofiara była tak bardzo ucieszona że dostała się do redakcji że nie zwracała na to uwagi ( a to błond ) B)
Fajny wywód .. Tylko po co?
Ultrazoo
04-03-2008, 10:41
Fajny wywód .. Tylko po co?
Żeby im uświadomić :]
No błond, błond...
Ciesze się że chociasz raz się ze soboł zgadzamy :]:)
Żeby im uświadomić :]
kogo Ty chcesz uświadomić?
btw. pisze się błąd ;)nie błond
Ultrazoo
04-03-2008, 11:18
Ludzie którym nie chce się grać i nabijać samemu lvl próbują hackować graczy i grać na ich postaciach lub zabierać cenne rzeczy ...
Chce uświadomić ponieważ oni nie przestaną tego robić jak raz się udało .
I będą wykorzystywali do tego stronę i to iż jest nabór .
(Dobrze że zmieniony został News i wpisane do niego ostrzeżenie )
Ludzie którym nie chce się grać i nabijać samemu lvl próbują hackować graczy i grać na ich postaciach lub zabierać cenne rzeczy ...
został zmieniony zanim zacząłeś swoje wywody w tym temacie.
Tak gdyby pan spostrzegawczy tego nie zauważył;)
Ultrazoo
04-03-2008, 12:02
został zmieniony zanim zacząłeś swoje wywody w tym temacie.
Tak gdyby pan spostrzegawczy tego nie zauważył;)
Hehe raczej ty powinieneś być dla mnie pan bo ja mam 15 lat.
Widziałem to już przed napisaniem wcześniejszego posta :] :P
Hehe raczej ty powinieneś być dla mnie pan bo ja mam 15 lat.
Widziałem to już przed napisaniem wcześniejszego posta :] :P
Raczej powinnas..
Tak wogole.. To mial byc zart?
Przepraszam, ze jestem niemila, lecz.. zamknij sie wreszcie.
Masz takie coś jak blog .. Tam możesz o tym napisać.
O swoich refleksjach na temat hackowania, naboru, Tinkiego Winkiego i o czym tylko dusza zapragnie.
Wiesz?
Ultrazoo
04-03-2008, 15:31
Masz takie coś jak blog .. Tam możesz o tym napisać.
O swoich refleksjach na temat hackowania, naboru, Tinkiego Winkiego i o czym tylko dusza zapragnie.
Wiesz?
Może ty wiesz skoro masz taki blog...
Lecz niektorzy nie maja ochoty na podziwianie twych refleksji tutaj...
Jeszcze nie, aczkolwiek planuje założyć. Jest to bardzo przydatne.
Dlaczego? Nie zaśmieca się tematu rzeczami niezwiązanymi z nim :)
Piszesz co Ci w duszy gra na blogu. 0 kontroli, 0 upomnień.
Ale TU tematyka jest konkretna :)
Bardzo dobrze że cipsoft ostrzega ostatnio też zaobserwowałem wiele przepraszam za określenie ale wielu noobów podających się za drooma z jego danych osobowych które mogą znaleźć w informacjach o paccu z tibi.pl i piszą do ludzi wciskając im różne kity że wygrał jako jedyny i takie pierdoły jak ktoś jest mało doświadczony to się na to natnie więc może niech tibia.pl zamieści newsa żeby uważać na takich oszustów
Precelfan
08-03-2008, 12:14
dlaczego moje podanie zostało skasowane? -.-
dlaczego moje podanie zostało skasowane? -.-
Może w ogóle go nie napisałeś? :o
Cloudres
08-03-2008, 19:48
Mam taki pomysł: nie każdy z was wybierze jedno najgorsze podanie jakie przeczytaliście i tu wklei, przynajmniej będzie się z czego pośmiać :drunk:
@ edit
1. Sarutobi Asuma
2. 14 lat
3. Podstawowy ale mam do dyspozycji brata siostrę i słowniki
4. Niemiecki podstawowy
5. Aktualnie się uczę programowania C++ ale mam siostre która mi zawsze pomoże
6. W tibię gram 3 lata i poswięcam tygodniowo okolo 23-40 h zależy od nauki
7. Mój niedługo 55 ale pacc kupuje więc będzie większy
8. Nie nigdy nie tworzyłem stron
9. 2 lata
10. Hmm mapy ,forum i taktyki
11. Mnie... ponieważ w tibi siedzę długo i znam sie na wielu rzeczach . Jestem odpowiedzialny i pomogę w każdej sytuacji
Pozdrawiam Sarutobi Asuma z Nerany
I jak trzeba iść do toalety to pewnie też mu siostra pomoże, albo jak trzeba starą krzesłem zatłuc
Jucha Furora
08-03-2008, 21:09
Sam złożyłem podanie;D
Życzę wszystkim,żeby zostali przyjęci do grona supportów.
Pamiętajcie o tym,żebyście nie składali podania bez sensu,ponieważ osoby,bardziej odpowiedzialne czy kreatywne od Was mogłyby zostac odrzucone właśnie przez Was.
Pozdrawiam.
Mam taki pomysł: nie każdy z was wybierze jedno najgorsze podanie jakie przeczytaliście i tu wklei, przynajmniej będzie się z czego pośmiać :drunk:
@ edit
I jak trzeba iść do toalety to pewnie też mu siostra pomoże, albo jak trzeba starą krzesłem zatłuc
nie masz szacunku do rodziców swoich?
Cloudres
09-03-2008, 01:52
nie masz szacunku do rodziców swoich?
Nie, razi Cię to?
Hmm...nieudolna próba reanimacji forum i strony w obawie o sromotny upadek ?
Bo tylko to przychodzi mi na myśl...
Nie, po prostu zmiany w supporcie.
Dwimenor
09-03-2008, 15:34
Nie, po prostu ja zrezygnowałem z pełnienia funkcji szefa supportu i na odchodnym powiedziałem iż najlepsze co mogą zrobić to zreorganizować się - wliczając w to wybór nowego szefa a następnie wybranie nowego zespołu.
Może i tak chociaż moim skromnym zdaniem bardziej przydałaby się zmiana kadry moderatorskiej (a właściwie nabór) bo w tej chwili przeżywa ona...kryzys.
Co do samego supportu, to mam kilka zastrzeżeń co do naboru:
Support, to najkrótsza droga do zostania moderatorem tibia.pl w przyszłości.
Tani chwyt marketingowy :) Dobra rozumiem, jak ktoś jest aktywny to ma nieco większe szanse na wybranie go na stanowisko moderatora. No ale na co to ? Czy to jakaś promocja w hipermarkecie ?!
UWAGA!
Nabór do supportu kończy się 11 marca - NIE WCZEŚNIEJ! Jeżeli Cię wybierzemy, dowiesz się o tym ode mnie po 11 Marca! Nie przez GG, nie w tibii - jedynie przez PW na forum. Dowiedzieliśmy się, że były już próby wyłudzenia haseł do gry. Osoby podawające się za członków Tibia.pl Teamu pisały przez GG lub w tibii, że wybory zostały wcześniej zakończone i są już nowi członkowie, tylko potrzebują haseł do gry w celu weryfikacji danych.
PAMIĘTAJ: Nikt z naszego teamu nigdy nie poprosi Cię o hasła do Twojego konta.
Po co ta informacja ? Czy waszym zdaniem ktos, kto złapałby sie na to nadawałby sie do pracy w supporcie, która jakby na to nie patrzeć oprócz młucenia mobów w celu sprawdzenia loota po update polega także na współpracy oraz pomocy ludziom, a w ten sposób dajecie trochę ludziom do zrozumienia, że do supportu może dostać się każdy kto tylko wystarczająco długo siedzi na forum i ma "wysoki" poziom...i bynajmniej nie chodzi tu o wysoki poziom kultury osobistej.
Po co ta informacja ?
Może bardzo trudno no tego dojść, więc Ci powiem; aby ostrzec użytkowników.
Zamknijcie ten temat ... bo więcej tu SPAMU niż konkretów. A na ogłoszenia i tak jest inny temat. Ten do niczego nie prowadzi ...
Endzixdwa
10-03-2008, 20:57
Zgadzam sie z wypowiedzią powyzej. Najlepiej było by zamknać temat...
Dzisiaj 11 marca, więc chyba czas kończyć zapisy :)
Tasman1989
11-03-2008, 15:56
Ta rozmowa tutaj tak czytając do niczego nie prowadzi proponowałbym zamknąć temat bo każdy się żali ,że ten nic nie wnosi a ten dużo wnosi ,a przecież nie my bedziemy wybierać tylko Ci nad nami :) Dziekuję :)
RailChris
11-03-2008, 21:41
@Up popieram
Mam nadzieję że do jutra się wszystko rozstrzygnie :)
Bo już się nie umię doczekać wyników ;)
Witam
Dostał już ktoś wiadomość oprzyłączeniu do supportu ??
Pozdrawiam :)
Chyba jeszcze za wcześnie. Jest ponad 20 stron podań, rozpatrzenie tego trochę zajmie.
Jak przyjmujecie takiego kogoś jak Avallach a mojego super podania nie przyjeliscie tylko "Odrzuciliście" to ja dziekuje za taki "support"
mam nadzieje ze jescze nie koniec
@up
Nie wywyższaj się! Myślę, że support powinien być skromny..
neopostman
12-03-2008, 19:07
Jak przyjmujecie takiego kogoś jak Avallach a mojego super podania nie przyjeliscie tylko "Odrzuciliście" to ja dziekuje za taki "support"
Skoro zostało odrzucone to widocznie nie było takie "super"..
Moje podanie jeszcze stoi, no ale cóż... Zostaje czekać xD
Wybacz,ale samo to że założyłeś niedawno konto nie daje ci prawa aby być od razu w supporcie.. Powinno się mieć jakiś staż na forum, i chodzi o to aby być zarejestrowany i udzielać się a nie w zgłoszeniach pisać że od dawna się jest ale się nie udzielano.. I nagle naszła chęć na rejestrację i zgłoszenie ;dziwne? Support to nie same umiejętności , ale także osoby ,które swą obecnością będą pozytywnie działały na innych,wymyślały nowe inicjatywy.Sądzę ,że twoje bezpodstawne oskarżenie w stronę Avallacha było nie właściwe.. Zastanów się następnym razem zanim coś napiszesz..
Pozdrawiam
Ojciec Dyrektor
12-03-2008, 20:19
Ho ho widzę, iż nowa ekipa będzie spora ;D Ciekawe jak się sprawdzą/sprawdzimy ;)
Ciekawe jak się sprawdzą/sprawdzimy ;)
Jak zwykle, połowa odpadnie po pierwszym miesiącu :)
Dajcie spokój. To, kto dostanie się do supportu zależy od nich. A to, że wy tu piszecie, oczekujecie na "wyniki" zaśmiecając forum zmniejsza raczej wasze szanse. Pozdro ;)
Kurcze :( wyslalem link do was z nikiem Ogumia dostalem Haka i postac dostala 2 bany i zostala skasowana jesli mozna czy mogl bym poprosic o jeszcze jedna szanse dostania sie do supportu teraz to juz nawet mojego komentarza niema zebym mogl to zmienic bardzo prosze :confused:
Mam nadzieje ze dostane ta szanse z gory dzieki mam jeszcze jedna postac :) Zemsta Pomidora Cztery 15drutek nie dawno zalozylem i napisze wszystko od poczatku ile mam lat na jakim poziomie znam angla dlaczego piwinniescie mnie wybrac itd.
NA SERIO WARTO MNIE JESZCZE RAZ SPYTAC I MAM NADZIEJE ZE TO CO POTRAFIE PRZYNIESIE JAKIES SKUTKI POZRDO DLA TIBIA.PL!!
Sprawdz mnie NAPRAWDE WARTO Potrafie naprawde wiele!! nie zawiode cie mam dopiero 12lat!!
Patrząc na twojego posta to się nie dziwię, że odrzucili twoje podanie. I bynajmniej nie sądzę aby chodziło o postać...
psyhopatka
13-03-2008, 07:37
Cierpliwości :
Podania przyjmujemy do 11 marca 2008, do godz. 22:00.
O przyjęciu do grupy poinformuje Cię OSOBIŚCIE przez PW w 14 dni od zakończenia przyjmowania podań!
I wy chcecie być w supporcie a czytać ze zrozumieniem nie umiecie.
Yimanaye
13-03-2008, 09:22
Powodzenia wszystkim :) B)
Nie udzielałem sie bo bylem noobkiem w tamtych czasach wiec nawet konta ie zrobilem a potem skupilem sie na grze
specjalnie przez miesiac sie uczylem Delphi i po ***** mi to !
Napaliłem sie na to że będe miał mozliwosci sie wykazać , anie teksty że jestem nowy na forum
ale mam to w nosie -- teraz i tak wszystko stracone
Moderatorom , Adminom i Użytkownikom życzę miłej pracy z NOWYM supportem :/ :(
W przygotowaniu był naprawdę dobry poradnik ( plik .txt na kompie ) o tym jak dojść w miare szybko do 40 lvl Sorcem , ale to chyba strata czasu była --- moj poprzedni poradnik , który ostro ocenił np. Neopostman ( pozdro ) został zrobiony z głowy na poczekaniu :P więc sorry za niego bo byl to "newbie" a nie poradnik
Cygan Slejter
13-03-2008, 14:23
@up
to miał być żart??
nie to nie żart
poradnik jest w przygotowaniu
a Delphi ostatnio sie nauczylem podstaw
neopostman
13-03-2008, 15:23
nie to nie żart
poradnik jest w przygotowaniu
a Delphi ostatnio sie nauczylem podstaw
a co to ma do tematu o supporcie ?
hehe a ten znowu mnie krytykuje :DDDDDD
:evul::evul:
~>Salmon<~
13-03-2008, 23:36
a co to ma do tematu o supporcie ?
No jak to co !? Myśli ,że wzbudzi "litość" (akurat : P)
Khellid pogódź się z tym ,że nie dostaniesz się do supportu ,a takim zachowaniem pogrążasz się jeszcze bardziej ; d
Pozdro
Szkoda tylko tyle, ze wiekszosc osob ktore zlozyly podanie mysli o wspolpracy w Support Team glownie jako glupi napis pod nickiem. nie zdajac sobie sprawy, ze owa wspolpraca to nie tylko przyjemnosci. ale takze obowiazki. Ktore bardzo czesto potrafia wQrwiac.. NP. Dodawanie potworkow na Tibia Earth ktore byly dla mnie bardzo monotonym zajeciem... Ahh te bieganie po banshee Q... Jednak mam nadzieje ze nowi Supporterzy nie beda tylko "pracowac" wykozystywani przez Dwim Team raz na pol roku (Co update)lecz beda musieli sie o wiele bardziej postarac:)
Z Pozdrowieniami dla całego Support Tibia.pl
Ex-Support'er Scartex
Eluthiel_Tinuviel
14-03-2008, 08:43
Gratuluje wszystkim tym, którzy się dostali... i gratuluje sobie :) Mam nadzieję, że jakoś się dogadamy i współpraca będzie miła i owocna :P
Inferno3031
14-03-2008, 08:43
Ktos mi pokaze gdzie są wyniki?
Chciałbym pogratulować wszystkim Użytkownikom którzy się dostali. Mam nadzieję, że współpraca z wami okaże się miła, a atmosfera będzie przyjemna.
Jeszcze raz gratuluję.
Aldruhn of Aldora
14-03-2008, 12:53
Gratuluję wszystkim którzy dostali sie do Support.tibia.pl
Mam nadzieje że nasza współpraca będzie owocna.
Jeszcze raz gratuluje. ;)
@Inferno3031
Wyniki nie będą publikowane każdy kto dał zgłoszenie i dostał sie do Supportu dostał prywatną wiadomość.
Widzę, że z ponad 42 stron zrobiło się 18. Czyli nabór będzie rozstrzygnięty drogą eliminacji, a może już jest rozstrzygnięte wszystko ?
neopostman
14-03-2008, 12:58
Widzę, że z ponad 42 stron zrobiło się 18. Czyli nabór będzie rozstrzygnięty drogą eliminacji, a może już jest rozstrzygnięte wszystko ?
Już jest rozstrzygnięte =).
paffelek
14-03-2008, 13:15
@Up
Jeszcze nie, jak widzisz modkowie bedą wybierać w ciągu 2 tygodni.. minęły 3 dni...
@Up
Jeszcze nie, jak widzisz modkowie bedą wybierać w ciągu 2 tygodni.. minęły 3 dni...
Mylisz się. Neopostman dobrze mówi.
No więc gratuluję wszystkim przyjętym i życzę miłej pracy :)
P.s. Szybcy jesteście... nawet bardzo ;]
Mam pytanie ?? :P, Jeżeli moje podanie nie zostało odrzucone a nie dostałem pw to znaczy ze jednak odrzucono moja kandydaturę??
Edit. @down
Ok rozumiem :)
Wald_Kerius
14-03-2008, 14:54
Mylisz się. Neopostman dobrze mówi.
Jednak nie zmienia to faktu, ze od czasu do czasu z pozostałych podań "dorywczo" będziemy dobierać po kilka osób jak zajdzie taka potrzeba. Tak było od samego początku i chyba za Ryby to sie nie zmieni.
@up
Raczej tak, choć może kiedyś jeszcze ktoś się odezwie w tej sprawie jak zajdzie taka potrzeba.
Jednak nie zmienia to faktu, ze od czasu do czasu z pozostałych podań "dorywczo" będziemy dobierać po kilka osób jak zajdzie taka potrzeba. Tak było od samego początku i chyba za Ryby to sie nie zmieni.
Oczywiście, zapomniałem o tym wspomnieć.
Tak więc Ci, których podanie nie zostało skasowane softem, wciąż mają szanse na support. Sam pamiętam, kiedy ni z gruszki ni z pietruszki, kilka miesięcy po naborze dostałem takie PW ;)
A ja tylko chcę zapytać czy podania na PW były przyjmowane.
Wysłałem na PW bo nie chciałem podawać nicku w grze.
A ja tylko chcę zapytać czy podania na PW były przyjmowane.
Wysłałem na PW bo nie chciałem podawać nicku w grze.
Nie były, na PW można było wysłać nick, do samego podania był wyznaczony temat.
To mogli by coś powiedzieć D:
Poza tym powinno zostać uznane gdyż nie było napisane, że nie można pisać podania na PW.
A jak pytałem Atimci czy przyjmuje na PW to nic nie odpowiadała więc wiecie.
Po za tym tibia.pl z 3 dni nie chodziła.
Może by zrobić tak: z tych 300~zgłoszeń wybrać 40-60 albo i mniej i dać im do opisania potwora, przetłumaczeni jakiegoś angielskiego tekstu na polski? :)
psyhopatka
14-03-2008, 16:15
Gratuluje wszystkim.
Ciekawe ile osób sie wykruszy w pierwszych dniach:P
Gratuluje wszystkim.
Ciekawe ile osób sie wykruszy w pierwszych dniach:P
Z połowa? :P
Konkopu$
14-03-2008, 16:24
Myślę, że osoby te które napisały podania wiedzą co ich czeka jak zostaną wybrani :):D
Ale pewnie większość pisząc nie pomyślała o tym.
Ale pewnie większość pisząc nie pomyślała o tym.
Szczerze mówiąc, pisząc Podanie, zastanowiłem się dwa razy co robię :)
Teraz mam nadzieję że podołam temu zadaniu.
Gratuluje wszystkim :)
Mi sie niestety nieudalo :(
Cygan Slejter
14-03-2008, 17:46
drugi raz się nie udało:P
no ale do 3 razy sztuka, wiec czekam na nastepne przyjecia do suporta:)
No i już mamy właściwie nowy support. Pisząc podanie wątpiłem, że zostanę przyjęty, no ale napisałem je mając nadzieję, że może jednak to właśnie ja zostanę wybrany. No i moje wątpliwości okazały się trafione :P Podanie nie zostało jeszcze odrzucone, ale wątpię, by spotkał mnie taki los jak Rybę (przyjęcie po kilku miesiącach). Życzę owocnej pracy wszystkim nowym supporterom i mam nadzieję, że braki opisów czarów w dziale magia zostaną szybko usupełnione, bo właśnie tym działem głównie chciałem się zająć pisząc podanie ;) A no jeszcze przydałoby się na Tibian Earth dodać dokładny resp barbarianów, bo ostatnio szukałem tego na stronce i nie znajdując nic poszedłem tam „na ślepo”… Cudem uszedłem z życiem po tym jak zostałem zablokowany :D No, ale dobra nie będę Was już teraz straszyć nadchodzącymi obowiązkami :P Dacie radę! :evul:
Adrif Ollia
14-03-2008, 22:20
Gratuluję wybranym! Mam nadzieję, że dacie rade :)
W sumie moje podanie nie zostało odrzucone, ale przyjęty też nie zostałem, więc finału sam się mogę domyślić :p
Zobaczymy, jak będzie pracował nowy team :cup:
Kaito Yamaro
14-03-2008, 22:28
Moje podanie niby zostało w zawężonym kręgu, ale chyba na PMa nie mam co liczyć :)
Mam nadzieje, ze was nie zawiodę i decyzji nie pożałujecie =)
Aldruhn of Aldora
15-03-2008, 09:12
Gratuluję wszystkim jak i sobię.
Trzymam Kciuki za was. :)
gratuluje wszystkim zycze udanej pracy ;]
Podania które nadal nie zostały definitywne odrzucone nadal mają szansę. Nawet po kilku miesiącach, o ile wyrazicie chęć do współpracy.
Podania które nadal nie zostały definitywne odrzucone nadal mają szansę. Nawet po kilku miesiącach, o ile wyrazicie chęć do współpracy.
Na taką okazję można czekać nawet rok :D I tak bym nie zrezygnował, gdybym był jedną z takich osób :)
Na taką okazję można czekać nawet rok :D I tak bym nie zrezygnował, gdybym był jedną z takich osób :)
To juz raczej zależy od osobistego podejścia.
Inferno3031
15-03-2008, 14:06
Hah pocieszyłeś mnie. Dobrze, że nie po latach. To ja kasuje swoje :s
Dołącze się do spamu i gratuluję wszystkim wybranym i życzę owocnej pracy.
paffelek
15-03-2008, 15:55
@up
pocieszyłaś.
Chcesz być w supporcie, a nie chce Ci się czytać dokładnie
@temat
Gratulacje wszystkim i Stonkowi też xD
O jakiej chęci do współpracy miałeś na myśli?
O jakiej chęci do współpracy miałeś na myśli?
Miała, o chęci do wstąpienia do supportu i pracy dla tibia.pl.
Hmm.. Jeszcze mnie zastanawia jak w ogóle wyglądały podania tych, którzy zostali przyjęci. :P Gdyby ktoś kto dołączył do teamu miał kopię swojego podania i zechciałby mi je na PW wysłać byłbym bardzo wdzięczny :D Ofc z czystej ciekawości ;)
paffelek
15-03-2008, 20:57
@Eragog
-konto od dawna (nie słyszałem by supportem zostal nowy użytkownik),
-dobra znajomość angielskiego + może innych języków
-powyżej 15 lat (czyli ustatkowany emocjonalnie, ale nie chce tu nikogo obrazić, a i są też wyjątki w regule, czyt. kompleksy itd),
-w miare wysoko poziomowa postac,
-ktoś mający więcej wolnego czasu (3h i więcej) by uaktualniać na bieżąco stronke,
-znający html'a, CC+ czy jako to się tam nazywa (których ja niestety znajomością nie mogę się pochwalic :(),
-wiedzący czego chce,
-znany,
-poprawny ortograficznie (choć o to łatwiej przy pomocy Mozilli, nie wiem jak innych przeglądarek :P)
itp cechy charakteru i jego ogólnej działalności na forum, a czas pokaże kto z nich pisał prawdę, a kto chciał przez chwilę poczuć się fajny B) (i tu oddycham z ulgą, że nie zostałem wybrany, bo mogę się "pastwić" nad tymi którzy będa musieli dźwigać tą odpowiedzialność :D), ale i tak gratuluję tym którzy zostali słusznie wybrani ;]
Cloudres
15-03-2008, 21:05
Postanowiłem że pooglądam sobie te podania i z dumą stwierdzam że na siódmej stronie znalazłem moje własne (nie zostało odrzucone ;]) więc pozostaje czekać kilka miesięcy z nadzieją że zwolnią się jakieś miejsca.
Ale mnie pocieszający jest fakt że takich jak ja jest wielu...
A co do spamowania to dodam że gratuluję wszystkim wybrany, szacunek.
neopostman
15-03-2008, 21:05
@Eragog
-konto od dawna (nie słyszałem by supportem zostal nowy użytkownik),
-dobra znajomość angielskiego + może innych języków
-powyżej 15 lat (czyli ustatkowany emocjonalnie, ale nie chce tu nikogo obrazić, a i są też wyjątki w regule, czyt. kompleksy itd),
-w miare wysoko poziomowa postac,
-ktoś mający więcej wolnego czasu (3h i więcej) by uaktualniać na bieżąco stronke,
-znający html'a, CC+ czy jako to się tam nazywa (których ja niestety znajomością nie mogę się pochwalic :(),
-wiedzący czego chce,
-znany,
-poprawny ortograficznie (choć o to łatwiej przy pomocy Mozilli, nie wiem jak innych przeglądarek :P)
itp cechy charakteru i jego ogólnej działalności na forum, a czas pokaże kto z nich pisał prawdę, a kto chciał przez chwilę poczuć się fajny B) (i tu oddycham z ulgą, że nie zostałem wybrany, bo mogę się "pastwić" nad tymi którzy będa musieli dźwigać tą odpowiedzialność :D), ale i tak gratuluję tym którzy zostali słusznie wybrani ;]
1- zobacz sobie datę dołączenia Verte;
2- nie trzeba mieć baaardzo dużo wolnego czasu, godzinka dziennie wystarczy;
3- po co niby wysokolevelova postać? Tu się liczy doświadczenie a nie lvl;
4- czemu musi być znany ? to nie ma nic do rzeczy.
X-Anylon
15-03-2008, 21:08
Cóż..Możę kiedyś się udaa ; D..
Ogólnie Gratuluję i życzę Powodzenia..Mam nadzieję,że wykonacie kawał dobrej roboty..; *
paffelek
15-03-2008, 21:13
1- zobacz sobie datę dołączenia Verte;
2- nie trzeba mieć baaardzo dużo wolnego czasu, godzinka dziennie wystarczy;
3- po co niby wysokolevelova postać? Tu się liczy doświadczenie a nie lvl;
4- czemu musi być znany ? to nie ma nic do rzeczy.
1.Zapomniałem dodać, że to tylko reguła, ale są wyjątki. Nie mam dość dużej wiedzy na temat nowych supporterów więc mogę - i jak widać - mylę się.
2.Fakt godzina wystarczy
3.ok, ale tibia jest duża, gdyby support składał się z samych 50 lvli, kto aktualizowałby looty lepszych potworów, questów, nowych terenów np na Tibia Earth, czy nanosił ewentualne poprawki co do respów. Nie mam nic do supporterów z niższymi levelami, ale wysoko poziomowcy są bardzo potrzebni, gdyż oni mogą zwiedzić więcej i dowiedzieć się wiecej.
4.Ktoś wyżej napisał, że dobry supporter powinien być dość znany, bo dzięki temu więcej ludzi mu zaufa, oczywiście znany w dobrym tego słowa znaczeniu ;)
KlonAdam
15-03-2008, 21:28
Czekać rok aż ktoś zrezygnuje i przystąpić do suportu jako wyrzutek - szczęściarz? No nie bardzo ;)
Mam pytanie... Czyli jeżeli moje podanie nadal jest na stronie tzn., że zostanie odrzucone lub zaakceptowane, czy będzie czekało aż ktoś zrezygnuje ?
>> Łatwo sprawdzić kogo przyjęli, trzeba mieć spryt ;]
Osoby przyjętęte (Stan na 15/03/2008 21:37):
Avallach
Stonek
Slythia
Ma'tys
neopostman
Fureyka
Gelt
Yossarian
Wolf
Yoh92
Aldruhn of Aldora
Aerie
Azaeulus
Verte
ProCZOP
Ojciec Dyrektor
Aroonia
Hansu
AdAmSiK
BresW
Bloodmoon
Juhhhhy
Emekah
HubertPol
Snagoth
Efax
Azenus
Damroky
Fred Druid of Pacera
Eluthiel_Tinuviel
kani_mani
Safe
Botrex
Lezro
Miłosz
Kojotes
Osoby przyjętęte (Stan na 15/03/2008 21:37):
Avallach
Stonek
Slythia
Ma'tys
neopostman
Fureyka
Gelt
Yossarian
Wolf
Yoh92
Aldruhn of Aldora
Aerie
Azaeulus
Verte
ProCZOP
Ojciec Dyrektor
Aroonia
Hansu
AdAmSiK
BresW
Bloodmoon
Juhhhhy
Emekah
HubertPol
Snagoth
Efax
Azenus
Damroky
Fred Druid of Pacera
Eluthiel_Tinuviel
kani_mani
Safe
Botrex
Lezro
Miłosz
Kojotes
a to co? skąd to wiesz?
KlonAdam
15-03-2008, 22:30
>> Łatwo sprawdzić kogo przyjęli, trzeba mieć spryt ;]
Przeszukałem strone z podaniami i są tam popisy:
"Ta wiadomość została usunięta przez Atimcia. Powód: przyjęty"
"Ta wiadomość została usunięta przez Shinjix. Powód: Odrzucone"
paffelek
15-03-2008, 23:19
dziwie się tylko, że nie przyjęli odrazu ravena :P takie moje małe spostrzeżenie :D
KlonAdam
15-03-2008, 23:23
dziwie się tylko, że nie przyjęli odrazu ravena :P takie moje małe spostrzeżenie :DA co z nim nie tak?
Robi się tu OffTopic ;/
paffelek
15-03-2008, 23:45
no właśnie wszystko z nim ok dlatego sie dziwie :P doświadczony użytkownik proponujący swoją pomoc a oni go "na lodzie zostawili" xD
nie offtopic bo wkoncu gdzie jak nie tu można komentować wybory, to nie temat do samych gratulacji, ale też do wyrażania opinii o nowych supporterachB)
Milten Magician
16-03-2008, 11:22
A ja mam właśnie pytanie, co z tymi podaniami co nie zostały ani zaakceptowane ani odrzucone? W takiej właśnie mam swoje i mnie to ciekawi :P.
@edit
Aff dziwne bo nie widziałem tego, ale dzięki.
neopostman
16-03-2008, 11:27
A ja mam właśnie pytanie, co z tymi podaniami co nie zostały ani zaakceptowane ani odrzucone? W takiej właśnie mam swoje i mnie to ciekawi :P.
Wszystko masz napisane w poprzednich postach.
Eluthiel_Tinuviel
16-03-2008, 11:27
@up:
Oto, co może się z nimi stać.
Adrif Ollia
16-03-2008, 15:52
Później przyjęci - support drugiej kategorii? :confused:
Tak czy inaczej pewnie większość (w tym ja) by się na takie coś zgodziła. :p
KlonAdam
16-03-2008, 21:12
Później przyjęci - support drugiej kategorii? :confused:
Tak czy inaczej pewnie większość (w tym ja) by się na takie coś zgodziła. :pA nie czułbyś się wyrzutkiem, osoba powołaną bo ktoś lepszy nie chce? oczywiście jest to kwestia sporna i zależna od każdego.
A nie czułbyś się wyrzutkiem, osoba powołaną bo ktoś lepszy nie chce? oczywiście jest to kwestia sporna i zależna od każdego.
Nie... czulbym sie osoba, ktora jest bardzo potrzebna, bo jest nawal pracy;)
Tak czy inaczej pewnie większość (w tym ja) by się na takie coś zgodziła.
To zalezy, bo komus moze zmienic sie sytuacja zyciowa z dnia na dzien i pozniej nie bedzie mial czasu. Jednakze wiekszosc napewno sie na takie cos zgodzi:)
kani_mani
16-03-2008, 22:00
Nie... czulbym sie osoba, ktora jest bardzo potrzebna, bo jest nawal pracy;)
I to właśnie jest właściwe podejście ;)
neopostman
16-03-2008, 22:08
Apropo tego nawału =D. To w sumie go nie bo nowy support wziął się ostro do roboty i już nawet nie ma co robić =\.
@UP
Wątpię żeby to trwało długo. No chyba, że rzeczywiście już zrobiliście wszystko co się da i wszystkie informacje na stronie są uzupełnione, to będziecie musieli czekać do kolejnego update Tibii. Informacje o wszystkim co nowe w grze będą musiały się szybko znaleźć na stronie (nim znajdą się one u konkurencji). ;) A jeżeli teraz się nudzicie to wymyślcie coś nowego, co by uatrakcyjniło stronkę, coś czego nie ma jeszcze nigdzie indziej!... No, ale co, to nie wiem :p
FIREBALL RUNE
Bez wątpliwości, Ognista Kula to jeden z najpopularniejszych ataków runicznych w Tibii. Ten czar został opracowany przez grupę zarówno druidów, jak i czarodziei. Dowiódł swojej wartości i niezawodności w niezliczonych bitwach. Podczas użycia powstaje kula zmasowanego ognia. Wybuch może objąć obszar nawet do 21 metrów kwadratowych, co czyni ten run znakomitym do czynienia spustoszenia wśród tłumów przeciwników. Wyćwiczony poszukiwacz przygód wyposażony w kilka takich runów poradzi sobie z małą armią. Jednak powinien mieć się na baczności, gdy okaże się, że potwory nie są podatne na ogień.
Ostatnio Ognista Kula straciła nieco ze swojej atrakcyjności, od kiedy ulepszona wersja, Większa Ognista Kula, została wynaleziona. Mimo to tradycyjna Ognista Kula nadal jest popularna dzięki małym wymaganiom energii magicznej i poziomu doświadczenia.
No nie wiem czy wszystko zrobiliście skoro, chociażby to /\ nie jest aktualne.
FIREBALL RUNE
No nie wiem czy wszystko zrobiliście skoro, chociażby to /\ nie jest aktualne.
-> Błędy na tibia.pl.
Konkopu$
17-03-2008, 13:31
Ci up* przecież powiedział, że nie koniec, i nie marudzić :D
Ja żałuje że mi się nie udało ;/
Jak to zobaczyłem, miałem taki zapał w ręce uff xd...
Pdr
Kolba$
Vasudanin
17-03-2008, 16:36
no szkoda ze mnie tez nie ale no coz life is brutal
Dark Deni
20-03-2008, 21:56
hmm gratuluje wszystkim nowym szkoda ze po raz 2 nie zostałem wybrany :/ ale uf podanie nie zostało odrzucone ;)
pozdro dla Thora Ryby, Dwima, i innych dobrych znajomych z byłego teamu
ps. i tak nie dorównacie nam bo to my stary support za kadencji dwima zrobiliśmy najwięcej tibia ertch, qesty wszystkie księgi nowe opisy to nasza zasługa ;) nie pokonacie nas :P
ps. i tak nie dorównacie nam bo to my stary support za kadencji dwima zrobiliśmy najwięcej tibia ertch, qesty wszystkie księgi nowe opisy to nasza zasługa ;) nie pokonacie nas :P
Tak czy owak, wszyscy stoimy po tej samej stronie mocy :P
Dark Deni
21-03-2008, 19:38
tyle że oni nie maja nic prawie do roboty bo my wykonaliśmy wszystko prawie :)
tyle że oni nie maja nic prawie do roboty bo my wykonaliśmy wszystko prawie :)
Jest jeszcze duzo do roboty*;). Poza tym, nowy up... Zawsze cos mozna ulepszyc, wymyslec ;P.
*Jak sie ma refleks...
Dark Deni
23-03-2008, 16:40
no tak ale chodzi mi oto że w tym momencie pamiętam ze ostatnich parę tygodni to prawie tylko używaliśmy forum jak chata
no tak ale chodzi mi oto że w tym momencie pamiętam ze ostatnich parę tygodni to prawie tylko używaliśmy forum jak chata
no tak, a teraz nowi supporterzy uzupełniają wszystkie braki na stronie;)
a niebawem upek;) więc jak widać, zawsze jest co robić
Dark Deni
24-03-2008, 00:45
hehe szkoda ze ponownie mnie nie wybraliście bo sporo czasu dla tibia Erath poświeciłem :P teraz pozostaje jedynie zwykły user sahsahsa :P no ale mimo to postaram jakoś sie udzielać braki mało ich było powinniście na Senatorów nas awansować albo byłym support erom jakieś dopiski ustawić ze nimi byliśmy :P bo ta nazwa zwykłego usera wkurzająca jest a w końcu my tu sporo zrobiliśmy a tera na bruk poszliśmy :confused:
RailChris
25-03-2008, 12:54
11 marca miał się kończyć nabór i się skończył. Do 14 dni mieliśmy dostać odpowiedź dzisiaj jest 25 i ja dalej nie dostałem odp. :)
A ja mam inne pytanię. Odnośnie tego... no po 11 marca miał się zkończyć nabór, Dzisiaj jest 25 marca, i więkrzość Ludzi, którzy złożyli podania jest odrzucona/przyjęta lecz są też osoby których podania nie są ani przyjęte ani odrzucone. Czy podania takich osób są dalej rozpatrywane?
neopostman
25-03-2008, 13:39
Jeżeli zajdzie taka potrzeba nabór będzie kontynuowany i pw może do was dojść jutro/za miesiąc/za rok.
No cóż, znów się nie udało : /. Ale moje podanie nie zostało odrzucone więc mam jeszcze nikłe nadzieje :) Gratuluje wszystkim nowym supporterom, ALE chce zobaczyć jak poradzicie sobie z update :]. Mam nadzieje ze nie za szybko (nie dlatego że wam źle życzę!), ale po prostu niektórych tajemnic nie powinno się ujawniać za szybko, bo to według mnie cały urok tibii i updatów ;). Więc proszę was już teraz, po update róbcie swoje ale nie za szybko! :D
Dawergo
Dark Deni
26-03-2008, 12:46
mam nadzieje że neopostman wam wszystko wytłumaczył jak trzeba podania osób które nie zostały odrzucone nadal mogą być przyjęte do supportu
No cóż, znów się nie udało : /. Ale moje podanie nie zostało odrzucone więc mam jeszcze nikłe nadzieje :) Gratuluje wszystkim nowym supporterom, ALE chce zobaczyć jak poradzicie sobie z update :]. Mam nadzieje ze nie za szybko (nie dlatego że wam źle życzę!), ale po prostu niektórych tajemnic nie powinno się ujawniać za szybko, bo to według mnie cały urok tibii i updatów ;). Więc proszę was już teraz, po update róbcie swoje ale nie za szybko! :D
Dawergo
Poradzimy sobie na pewno :)
Jeżeli update bedzie po 10 sierpnia, obstawiam, że w ciągu tygodnia będa wszystkie informacje ;) już ja sie o to postaram..
Pozatym, nie ma na co czekac z info, pewnie poleci od razu bo i tak erig ne patrzy na czas i wrzuca.. wiec czy jest u nas czy nie ludzie sie dowiedza :p wiec chyba lepiej od nas moim zdaniem ;p
@UP
No to chociaż parę ważnych questów nie spoilujcie tak szybko... Na erigu też nie ma wszystkiego bardzo szybko :P Nie bądź taki i daj się ludziom nacieszyć chociaż przez parę dni że mają coś o czym ktoś inny nie ma pojęcia :D
Dawergo
Głównym czynnikiem wpływającym na to, w jakim czasie po update strona zostanie zaktualizowana jest to, co będzie w samym update ;)
Znając życie, to jakieś kolejne kroki w kierunku balansacji postaci? Kto wie : d.
Pomocny Murzyn
26-03-2008, 21:44
@Up
Zwykle w lato to robią nowe tereny, questy itp.
W zimę wymyślają te swoje rewolucje :D
Tasman1989
27-03-2008, 13:06
Tym razem się nieudało ,może jeszcze coś dojdzie ale się nie martwie jestem w trakcie otwierania firmy w sumie to juz kwestia 2-3dni więc roboty mi nie braknie , pare znajmości mają u mnie w rodzince więc roboty mi niebraknie ;]
Pozdro.
Aham mam pytanie orientuje się ktoś u kogo mogę znaleść info na temat reklamy na stronie? :>
Głównym czynnikiem wpływającym na to, w jakim czasie po update strona zostanie zaktualizowana jest to, co będzie w samym update ;)
Znając życie, to jakieś kolejne kroki w kierunku balansacji postaci? Kto wie : d.
Zmiana leczenia zostanie zmieniona..
Dodane zostaną sety dla rycerzy/paladynów cos ala np Magma Set..
reszty nie wiem :]
widze ze mamy w ekipie GM'a ktory wszystkie wie :P
JEZU EDYTUJ TEGO POSTA BYLE SZYBKO! Czy wy musicie wynosić informacje i opowiadać o nich na prawo i lewo? (O ile to z tutor forum oczywiście xD)
@DOWN
A rola tutora jest taka ze to im jest mówione wszystko wcześniej a nie graczom, wydaje mi sie ze jak cipsoft by chciał to by napisał newsa -.-"
neopostman
27-03-2008, 18:39
JEZU EDYTUJ TEGO POSTA BYLE SZYBKO! Czy wy musicie wynosić informacje i opowiadać o nich na prawo i lewo? (O ile to z tutor forum oczywiście xD)
Taka jest rola supportu xd.
Czemu panikujesz, to czysta fantazja oparta jednak na dedukcji. Każdy kto choć trochę myśli i jest ogarnięty wyczai co przydałoby się zmienić.
A część tych zmian wcale nie będzie czekała na lato, w kwietniu ma wyjść patch o vocation balance- dotyczący kina i pala, zwłaszcza potionów.
I wcale nie trzeba hackować Cipsoftu żeby to wiedzieć, wystarczy być nieco ogarnietym i np. czytać ten temat:
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1951192
@Up
Ojj nie czepiaj sie :D
boontownik
28-04-2008, 08:38
emmm...
Chcialem sie ZGŁOSIĆ :P
boontownik
28-04-2008, 08:39
przydalo by sie wiele rzeczy zmienic tzn. : Addony dla PACC dac wkoncu dla FACC a dla PACC zmienic na jakies nowe(wymyslec)
wiem ze nie na temat
UP: jak nie na temat to nie pisz(czy 79zł to serio tak dużo?), szkoda, że się nie dostałem :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.