Pokaż pełną wersje : Rat (szczur)
Witam,
wczoraj wieczorem z rozmowy z kumplem wylonil sie temat Rata, poczciwego szczura....
wiele z nas przechodzi obok niego obojetnie, nie zastanawiajac sie czym jest ten maly szary potworek....
a przeciez od niego wszystko sie zaczyna... nikt nie zabilby demona, orsha morg czy ghaz gdyby nie szczury...
raty umozliwiaja zdobycie pierwszych poziomow, pozwalaja opuscic wyspe nowych.... pozwalaja zajsc dalej niz 5 krokow malego city rooka ....
tak wiec proponuje aby wprowadzic tibijski dzien szczura (Rat Day) w ktorym to moglibysmy podziekowac szczura za nasze lvl i to ze dzieki nim potega naszych charkow wzrasta .... mozna by tez wprowadzic The King Rats (lub cos podobnego).....
pozdrawiam....
tylko trzeba bendzie uwarzac z alko ziomek :cup::cup::cup:
nie chcielibysmy zeby nam sie ludzie popili B)
na rocku jest beczka z winiaczem.. tam mozna impre zrobic :D
Raziel4ever
27-02-2008, 10:01
Dzień rata lool haha :D
Łoo ja pierole. Temat jest durny jak skurwysyn. xd
wiele z nas przechodzi obok niego obojetnie, nie zastanawiajac sie czym jest ten maly szary potworek....
a przeciez od niego wszystko sie zaczyna... nikt nie zabilby demona, orsha morg czy ghaz gdyby nie szczury...
raty umozliwiaja zdobycie pierwszych poziomow, pozwalaja opuscic wyspe nowych.... pozwalaja zajsc dalej niz 5 krokow malego city rooka ....
Wzruszyło mnie to..
Taa , może wogule będziemy czcić szczury nawet na RL...?
Żal temat.
Wymyrymydymy
27-02-2008, 15:18
Żal to z was jest ludzie..
Taka jest jego opinia i nalezy to szanowac.. Owszem można sie z tym nie zgadzac i mozna to wyrazic lecz nie w sposob "zal temat"
Ja osobiscie nie popieram tego pomyslu :p Zbyt hmm "filozoficzne"
Żal to z was jest ludzie..
Taka jest jego opinia i nalezy to szanowac.. Owszem można sie z tym nie zgadzac i mozna to wyrazic lecz nie w sposob "zal temat"
Ja osobiscie nie popieram tego pomyslu :p Zbyt hmm "filozoficzne"
Ty już nie bądź taki mądry. Temat głupi i trzeba to jasno i wyraźnie powiedzieć autorowi. ;]
DarkRafi
27-02-2008, 17:14
nie trzeba tego mowic autorowi temat nie jest glupi a jak ktos ma kompleksy to ....... Nalezy szanowac kazda opinie i w sumie autor w zdaniu ze kazdy nie zabilby orsha bez zabicia rata ma racje....Nie popieram tego dnia czy wyspy bo to troche glupie :)
Kashtaniak
27-02-2008, 17:21
w takim razie zrobmy dzien allegro, bo gdyby nie ono to zapewne 90% z was drodzy tibijscy gracze laziloby w rook secie na tym mainie po zabiciu tych szczurow
DarkRafi
27-02-2008, 17:28
Co wy macie z tym allegro????Jesli kolesiowi sie nie chce grac albo go hakneli to kupuje hara na allegro nie musisz w taki sposob pokazywac swojej niewiedzy .T akich ludzi tez trzeba szanowac gdybym nie szanowal ich nie szanowalbym ciebie -.-
Monsword
27-02-2008, 17:54
taa nawet dobry pomysł :D 8o8o8o8o8o8o8o8o8o
napisz o tym na forum tibia.com
neopostman
27-02-2008, 17:55
Co wy macie z tym allegro????Jesli kolesiowi sie nie chce grac albo go hakneli to kupuje hara na allegro nie musisz w taki sposob pokazywac swojej niewiedzy .T akich ludzi tez trzeba szanowac gdybym nie szanowal ich nie szanowalbym ciebie -.-
Jeśli nie chce grać to jego problem, jeśli go hackneli to wynika to z jego naiwności i niewiedzy. Szanować dzieci allegro ? To jest ironia? To tak samo jak szanować prezydenta, który podrobił wyniki wyborów. Jeżeli chce się mieć dobry lvl, powinno się go osiągać samemu a nie iść na łatwiznę.
Jeśli nie chce grać to jego problem, jeśli go hackneli to wynika to z jego naiwności i niewiedzy. Szanować dzieci allegro ? To jest ironia? To tak samo jak szanować prezydenta, który podrobił wyniki wyborów. Jeżeli chce się mieć dobry lvl, powinno się go osiągać samemu a nie iść na łatwiznę.
Dobrze gada. Polać mu.! :)
No już już panowie nie kłócimy się tylko głosujemy kto jest za utworzeniem dnia szczura.! xDD
@Ty na dole
Temat botterów zostaw w spokoju. Byli, są i będą. W ogóle botterzy też nie mają łatwo bo to tak jakby grali ręcznie (licząc opłate za prąd).
TheaTron
27-02-2008, 18:08
oczywiscie,lepiej bocic niz kupic cos na allegro nie ?...
neopostman
27-02-2008, 18:09
oczywiscie,lepiej bocic niz kupic cos na allegro nie ?...
A oczywiście nie można samemu expić =/ ?
Coś trochę odbiegliśmy od tematu...
Boterom to chyba rączki pourywało...
A co do tematu i toku myślenia to dobry jest ;p
Należy pamiętać że takie raty zabijają więcej ludzi niż demony czy inne potwory ;) A boss ratów już istnieje ....
Avallach
27-02-2008, 19:32
Nie koniecznie trzeba zabic rata kiedykolwiek ;] Da sie odrazu jechac na wolfach ;]
Armistar
27-02-2008, 20:15
Myśle, że jakby Cipsoft wprowadził ten dzień szczura, to by ludzie od tibii odeszli, bo to już jest głupota. Temat jest "płytki", a najgorsze jest to, że wszyscy w nim piszą o wszystkim tylko nie o ratach. :/
Ja jestem za tym by usunąć temat :D
Ban dla tego kto to napisal za oklamywanie ludzi ^.-
Da sie wyjsc z rooka nie zabijajac szczurów poniewaz jest przejscie przez spidery trolle etc za mostek wiec temat do zamkniecia, juz bardziej mi sie podoba "dzien allegro" albo "dzien nooba/dziecka neo"
:D:D
Pozdrawiam
Xiaq
O jezu 0 poczucia humoru, buraki, ze omg... Koles wpadl na jakis nieco smieszny pomysl, a wy uu żal temat, żal was poprostu. A co do Allegro, jesli ktos umie grac to niech sobie kupuje chara, ale jesli nie to niech ie zadaje glupich pytan, czy dam radę na tortoisach na 80 lvl knight 90/90 itd.
Mapa_Europy
27-02-2008, 22:14
temat jest jak lokata
No tak jeszcze z 10 niech napiszę, że temat jest bezsensu.
Jest bug ze ,,szczurem" jak dasz komuś party zabijesz rata to i ty i kumpel dostaniecie po 3 expa :D
Mapa_Europy
28-02-2008, 22:37
Błagam, powiedz ze to prowokacja :(
hehe nie pal więcej tego świństwa.
I co z tego że od rata się wszystko zaczyna.
W każdej grze MMORPG tak jest że na początku expisz na słabych potworkach ale nikt nie proponuje ich święta....
A co z trolami, oracami pozniej minotaurami, rotwormami, dwarfami itp.?
chlopcze prosze cie pie**olnij sie w czoło ! temat durny jak chujem strzelil XD
Picinhoxs
01-03-2008, 20:35
Musze wstac z krzesla w8
Metal'Hard'Rocker
01-03-2008, 20:39
A co z Train Roomem? Nie da się tam expić?
Jak robić dzień szczura to czemu nie jabłka? Każdy od niego zaczyna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
Nie_a_ty
01-03-2008, 20:54
Kur.wa panowie bez przesady. Chłopak ma pomysł jest to cos innego, oryginalnego. Napewno tego nie wprowadzą ale to dobrze żem amy pomysły. No i wprowadziłoby to jakąś cząstkę klimatu do gry. Skoro egpicjalnie czcili koty, to czemu ludność tibijska nie miała by czcić szczurów ? Zwierze jak zwierze heh. Mnie się tam podoba moze troche przesadyzmy jest ale not bad.
Pozdrawiam panów sztywnych (ale nie w kroku).
Sorcer_Pips
01-03-2008, 20:55
Nie mów że bez ratów nikt by nie mógł demona zabić bo ja np. wolę bugi od ratów na rooku :baby:
A może zrobimy tez dzień Nooba i będziemy w tym dniu zbierali wszystkich Noobów i oddawali im pokłony za to że tak niszczą klimat gry:evul::evul:
8o Może i trochę przesadziłeś z tym dniem szczura. Ale te teksty, że od niego się zaczyna i gdyby nie on to nic byśmy nie osiągnęli... Wzruszyłem się ;( :p
Sorcer_Pips
01-03-2008, 21:01
Tibia.pl chyba chce być śmieszniejsza niż bash.org :D
Kasiek123321123
02-03-2008, 21:51
no ludzie...wrzuccie na looz to tylko pomysł..ja jestem za :DDDD
:evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::e vul:
Brithwalker
03-03-2008, 17:40
ja wczoraj moja nowa postacia tylko na ratach wbilem 8 lvl:cup::cup::cup::cup::cup::cup:
i w tym spotkalem jakies 10 munsteruwB)B)
a loota mialem takiego 2k :cup:
i zlootowalem jakies 200 cookies:cup::cup::cup::cup:
Albertus
03-03-2008, 18:09
pomysl fajny
ale co gdy nikt nie bil frist leveli na ratach tylko na snake i spiderach?
Vyesniack
08-03-2008, 11:40
Do diabła, co za czart założył ten satanistyczny temat? What the hell is going up? :evul: Może zrobimy dzień demona? Bo jakby ich nie było to gdzie by wtedy MDW lvle bił????? :/
Wiesz czemu nie można zrealizować twojego pomysłu?
Gdyby taki dzień powstał to jakiś inny użytkownik zaproponował by dzień trolla, dragona, demona itp.
Więc niestety pomysł nie wypali. :<
Ehh.. więc temat do zamknięcia, bo teraz to tylko każdy tu spamuje jaki by to dzień wymyślić :)
Dzień Szczura to lekko przesadzony pomysł :) Aczkolwiek, dobrze że masz pomysły, jak urozmaicić Tibię ;)
Teraz powytykam ci Błędy 8o !
Po pierwsze - Nie każdy walczył z Rat'em jako z pierwszym Potworem. Zgoda! Większość Tibijczyków walczyła z tym Szczurkiem. Ale tak samo, dużo Graczy, walczyło z Bugiem czy Spiderem, jako pierwszym Mosnterem ;)
Tak więc, nie mogę zgodzić się z tym, iż gdyby nie Rat'y, to nie walczyli byśmy z Demonami, Dragonami czy Cyclopsami.
Po drugie - Zgodźmy się z tym że zostanie wprowadzony Dzień Szczura. No i co dalej? Dzień Szczura będzie poprzedzany atakami Szczurów na Miasta czy Szczury będą za kratami, a Tibijczycy będą się modlić do Szczura, pod czujnym okiem GM :P
To nie miałoby sensu. Wiele osób przestałoby grać w Tibię :P
Po trzecie - Tak jak powiedział Agnus, jeżeli powstałby Dzień Szczura to jakiś inny Użytkownik założył by temat, aby powstał Dzień Trolla, ponieważ to nasz pierwszy Monster na Mainie, czy Dzień Dragona, ponieważ to nasz pierwszy potężniejszy Potwór, jakiego pokonaliśmy.
Pozdrawiam!
S.T.A.L.K.E.R.
08-03-2008, 14:24
dzien szczura haahha!8o moze lepiej zrobic dzien "Wielkiego N00ba Ktory Kradnie Loota I Wola: Fri Itanz Plax"
dobra ale teraz tak na serio: mozna by taki dzien szczura zrobic i wszyscy (odpowiednie lvl z odpowiednia iloscia many:)) by sie w rata czarem zamieniali?? co wy na to??
Utevo Res Ina "Rat
Hm,a może lepiej dzień nooba ? Cipsoft w życiu nic takiego nie zrobi jest zbyt "inteligentny" ;)
Ancient900
08-03-2008, 23:52
dzień cluba, i pomnik obiego w karlin i pijemy urynke z ofa za zdrowie kinga tibianusa:cup::cup::cup::cup:
Jucha Furora
09-03-2008, 11:48
Moim (mało skromnym)zdaniem od rata się wszystko zaczyna.
Popatrzcie na swoją przeszłosc ile małemu,szaremu szczurowi zawdzieczacie.
Stary poczciwy szczur powinien miec cos w zamian,niby temat płytki i błachy ale po głębszych przemyśleniach można dla szczurka cos uczynic.
Proszę o zaprzestanie jakichkolwiek kłótni w tym temacie.
pzdr
człooowieku get a life.........................
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.