Pokaż pełną wersje : Pozegnanie
Oficjalne pozegnanie
za 20 minut ojciec wroci, byl na wywiadowce 3 gimnazjum a wrecz 'zajebiste'(ironia) oceny, zero komputera, zero przyjemnosci tylko nauka, znam mojego tate
wiec sie z wami zegnam ze przez jakies (pol?) roku juz nie wejde na Tibie ani na internet,bynajmniej u mnie w domu
bede tesknil i czekal na smsy od niektorych :)
pozdro
RavaLuno
27-02-2008, 18:10
sory, ale kogo to interesuje? Trzeba było szkoły nie zawalać ...
pieprz sie bartek, tylko ze szmate z fizyki przed feriami dostalem i poszla na "nowy semestr" domniemana kartkowka miala byc z 2 lekcji nie z 6 a kartkowka z historii miala byc o innym panstwie ;-) dla mnie nie jest zle poprawilbym ale bartusiuu nie znasz moich rodzicow
pozatym zegnam sie bo nie wejde juz wiecej a nowinki chce znac
Medivh Shady
27-02-2008, 18:44
ahahah :P jak dobrze ze ja juz wszystko pokonczylem xD
Thuygioshok
27-02-2008, 18:47
sory, ale kogo to interesuje? Trzeba było szkoły nie zawalać ...
zajebmy go
~
znam ten bol xdd a czkolwiek mam srednia 4,0~ co dla mojego taty jest smieszne i ciagle mi mowi ze powiniem miec pasek etc :F
Mythic Sniper
27-02-2008, 18:47
sorry panowie wy sobie jaja robicie? kogo to interesuje ze ktos przez swoj nalog komputerowy bedzie miec przej***** po zebraniu?
Picinhoxs
27-02-2008, 18:50
Ja tam chce miec srednia powyzej 3.0 :S
W sumie masz dobrze, dzieki temu twoje szanse rosna ze zdasz a u mnie? ehh, trzeba bedzie zaliczyć mate mam czas do konca kwietnia jesli tego nie zrobie bedzie KKTHXBYE ale nie z tibia zapewne tylko ze sql no nic poprawi sie jeszcze ponad miesiac. pozdro 600
hehhe fajny temat;)
btw pamieta o blekitnej lini..
zajebmy go
~
znam ten bol xdd a czkolwiek mam srednia 4,0~ co dla mojego taty jest smieszne i ciagle mi mowi ze powiniem miec pasek etc :F
No u mnie jest tak samo tylko ze ja mam średnią 4.4 ;d i narzekają ^.-
RavaLuno
27-02-2008, 22:01
pieprz sie bartek,[...]
Przecież wiesz że zartowałem xD :D
A poza tym to walić średnią i oceny :D Nie zawsze średnia ocen określa to co człowiek wie, w końcu uczymy się dla siebie. A co do gadania rodziców, też mam to samo, zapewne jak każdy z nas miał bądź ma, wieczne narzekanie, ale co tu zrobić? W końcu chcą dla nas jak najlepiej :D :)
Ja mam srednia cos 2,3 z 4 niedostatecznymi na semestr :P + komisje wychowawcza mialem. I kto jest kozak ?
skarabeusz323
27-02-2008, 23:25
Przecież wiesz że zartowałem xD :D
A poza tym to walić średnią i oceny :D Nie zawsze średnia ocen określa to co człowiek wie, w końcu uczymy się dla siebie. A co do gadania rodziców, też mam to samo, zapewne jak każdy z nas miał bądź ma, wieczne narzekanie, ale co tu zrobić? W końcu chcą dla nas jak najlepiej :D :)
nie szkola swiadczy o czlowieku nie wyksztalcenie
ale potrzebna jest bo przez cale zycie nie bedziesz gral w tibi
sorry panowie wy sobie jaja robicie? kogo to interesuje ze ktos przez swoj nalog komputerowy bedzie miec przej***** po zebraniu?
a ty wy*******aj na furore czy gdzie tam
RavaLuno
27-02-2008, 23:32
Ja mam srednia cos 2,3 z 4 niedostatecznymi na semestr :P + komisje wychowawcza mialem. I kto jest kozak ?
ja mam 42/55 godzin nieusprawiedliwionych :D no ale chyba w tym wypadku to ty jesteś kozak :D
nie szkola swiadczy o czlowieku nie wyksztalcenie
ale potrzebna jest bo przez cale zycie nie bedziesz gral w tibi
też racja, święta racja :D
3.9, III Liceum, profil biol-chem \m/ xD
Ide spac ;\
http://img184.imageshack.us/img184/4420/aaaafv8.jpg
Niektórzy mają gorzej :)
Kanaretto
27-02-2008, 23:49
11 lvl odchodzi i robi szum czy poprostu nie masz glownego chara w podpisie?
ja jestem lepszy 9 zagrozen na semestr 1 klasa technikum :D
jak sie chwalic to sie chwalic...
3.0 III kl. gim.
0 zagrozen :P
@up
Mówisz ?
III gim pierwsze półrocze 4,73~ (na pasek).
Drugie zapowiada się tak samo albo lepiej, bo będzie 6 z W-f :cup:
5 godzin opuszczonych.
2 nieusprawiedliwione.
I kto jest boss ?xD
RavaLuno
28-02-2008, 15:44
No Krukson nie przesadzaj xD :D to tyle co nic :D
Szefie :)
28-02-2008, 16:20
HEHEHEH ja 5.25 I Liceum! KTO JEST KOZAK?!
1 godzin opuszczonych. (zwymiotowalem na ostatniej lekcji, musialem wyjsc)
0 nieusprawiedliwione.
0 nieusprawiedliwione.
Tak tak moze odrazu 6.1 ? ; >
kurwa jaki spam o.o wszeldem bo taty nie ma
ja mam srednia 3,4 i narzekają (III gim xd)
http://img165.imageshack.us/img165/4559dscn5332at7.jpg
u mnie all widac, moze jak macie slabsze grafiki to bedzie samo ciemno, bynajmniej ja widze
P.s
od 10 lutego 5 uwag, kto rox?
(2 z religi za picie na lekcji, 2 z fyzyki jedna za zabawe komorka, druga za pyskowanie do naczyciela, jedna z historii o lezenie na lawce xd)!
28-02-2008, 17:43
Tak tak moze odrazu 6.1 ? ; >
a co nie moge miec? to ze dla niektorych jest to niewykonalne to nie znaczy ze ja nie moge.
Picinhoxs
28-02-2008, 18:12
0 nieusprawiedliwione.
To jestes je******nym master sorcem booterem
Thuygioshok
28-02-2008, 18:33
szefo nie wiem jak tobisz 7h online i sie uczysz o,o
28-02-2008, 20:16
bot dziala
RavaLuno
28-02-2008, 20:50
od 10 lutego 5 uwag, kto rox?
(2 z religi za picie na lekcji, 2 z fyzyki jedna za zabawe komorka, druga za pyskowanie do naczyciela, jedna z historii o lezenie na lawce xd)!
W tej klasie gimnazjum w twoim wieku to miałem po 1-2 strony uwag ... :D a z mojej kolekcji najlepsze co pamiętam to uwaga od pana z W-F że kopałem piłkę :D [byla do siatkówki swoją drogą], a w gimnazjum to mieliśmy za zjeżdżanie ze schodów w tych jabłkach na śnieg, kartonach :D, ławkach. W moim chorym liceum udało mi się zebrać uwagę za powiedzenie "mam to w dupie" oraz za pocięcie kwiatka [brzydki był :D] reszty nie pamiętam, ale zdarzały się kokosy, ostatnio kolega dostał uwagę za "CHuligańskie [te C i H tak napisane w dzienniku] wobec samochodu nauczyciela" [wyjął kołpaki :D]
Bemo, myślę że picie na lekcji religii, to chociaż jakieś winko lub chociaż piwko? :D
No Krukson nie przesadzaj xD :D to tyle co nic :D
No tak. Wkońcu co to takiego filologia na studiach, prawda? :)
RavaLuno
28-02-2008, 20:54
No tak. Wkońcu co to takiego filologia na studiach, prawda? :)
hehe, dokładnie :D [joke ofc :D]
Jestem chyba jedynym z tego tematu ktory zawalał szkołe po to aby sie uczyć xD troche glupio brzmi, ale ja na prawde na wagarach latałem po działkach i czytałem ksiazki ;0 Teraz mam kozacki zeszycik z podpisami kazdego nauczyciela po skonczonej lekcji ;)
Szefo i tak niczego nie osiagnie bo jest z Braniewa.
hehe, dokładnie :D [joke ofc :D]
Komu by się chciało czytać bajki indyjsike, lub uczyć języka akadyjskiego, prawda? :o
Btw, fajny awatar, Szefo ;D
wlasnie avatar ble, tamten byl lepszy.
uwage dostalem za soczek nie za piwko -.-
kk, thx, bye. Nawet niewiem z kim się żegnam.
skarabeusz323
29-02-2008, 11:18
bot dziala
tata mu czyta lekcje a szefo expi i slucha pozniej stary expi a szefo czyta staremu
W tej klasie gimnazjum w twoim wieku to miałem po 1-2 strony uwag ... :D a z mojej kolekcji najlepsze co pamiętam to uwaga od pana z W-F że kopałem piłkę :D [byla do siatkówki swoją drogą], a w gimnazjum to mieliśmy za zjeżdżanie ze schodów w tych jabłkach na śnieg, kartonach :D, ławkach. W moim chorym liceum udało mi się zebrać uwagę za powiedzenie "mam to w dupie" oraz za pocięcie kwiatka [brzydki był :D] reszty nie pamiętam, ale zdarzały się kokosy, ostatnio kolega dostał uwagę za "CHuligańskie [te C i H tak napisane w dzienniku] wobec samochodu nauczyciela" [wyjął kołpaki :D]
Bemo, myślę że picie na lekcji religii, to chociaż jakieś winko lub chociaż piwko? :D
jesli o uwagi chodzi, w gimnazjum dostalem wpis do zeszytu specjalnego na uwagi, bo w dzienniku juz nie bylo miejsca :) mniej wiecej tak: "jacek odmawia zmazania tablicy, gdyz jak twierdzi nie ma kremu zeby nie miec pozniej suchych rak"
i pamietam jeden tekst do polonistki... "kto pania w ogole do tej szkoly przyjal, pani w ogole uczyc nie umie" klasa zamarla, i wsciekly glos p. Sliwy "do dyrektora!" heh to byly piekne czasy :D
Mój kumpel do pani z historii "Ty rasistko!"
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.