zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Zbieranie Ekipy na Serwer PVP albo Non-PVP .

Dechalol
27-02-2008, 21:51
Witam was wszystkich .

Lubię grać w Tibię grupą .

Więc chciałbym zebrać Duży Team na serwer PVP albo NON-PVP .

Moje zalety na oba serwery .

PVP:
-Każdy z Team'u będzie mógł trenować na koledze z Team'u .
-Będziemy mogli wspólnie Huntować ludzi .
-Możemy attakować summony kolegów z Team'u .

NO-PVP:
-Mamy pewność, że jak będziesz miał dobry lvl nikt nas nie shuntuje .
-Wspólne hunty na potworki ( nie ma tak jak na pvp, że przyjdziesz ze swoją grupą tam jest silniejsza i cie ubiją ) .

Troche wole PVP ale wasz wybór, przejdźmy do żeczy.

Chciałbym zebrać dużżżżży Team.

Po jakimś czasie zrobimy bramke lvlovom, jak all kupią pacca/wieksząść to gildie .

Pomoc kolegą z Team'u .

Te same końcówki ( to już mam wymyślone chyba zrobimy Redtinx ale mówcie pomysł ) .

Wspólne rozmowy na temat Team'u np.: Konferencja na GG, Kanał IRC .

Bardzo długi TEAM nie taki że po tygodniu / dwóch tygodniach opadnie Team.

Proszę formularze składać w takim tekście :
-Imię
-Proponowana końcówka do Nick'u
-Doświadczenie
-GG
-Czy zakupiłbyś/zakupiłabyś Pacc'a
-Jaki wolisz świat PVP czy NO-PVP
-Jeżeli PVP wybierz jakiś i napisz zaś gdy NON-PVP wybierz jakiś i napisz
-Jaką wziął byś profesje

To wszystko prosze składać formularze na PW (wole gg) , gg 234439 lub w postach ;)

Hail tibia i z góry dzięki ;)

Kubusssek
27-02-2008, 21:55
Grajcie na ALdora a macie monka na 100%...
Małe kolejki
Malo PK...
Fajny server z kazdym da sie dogadac jest (mini wojna) 60% polacy

@down

Potrzeba czasu

P.s Napisałem Ci na GG xd

Dechalol
27-02-2008, 22:04
Serwer jaki wybrałem to "SECURA" . Pisać na gg 234439, all co zgłosili podania są w Team'ie .!
Miniejszym ogłaszam iż nasz Team rusza .! Możecie grać .!

UNholy90's
27-02-2008, 23:28
Ja ja sie zgłaszam !!! Wybierz mnie !!! Ja chcem być twoim zioooomem i chcem z tobą stać pod depo w carlin i pisać friiii itanz plixxx !

-Imię:
Brb?
-Proponowana końcówka do Nick'u:
...Do'Urd....a nie to już było... to może: (nick)Xabilacituno
-Doświadczenie:
Tzn? ile już gram? no nie wiem ale z przerwami to będzie z 3 i pół roku.
-GG:
8333 :P rly
-Czy zakupiłbyś/zakupiłabyś Pacc'a:
No może za 75 dni bo narazie mam
-Jaki wolisz świat PVP czy NO-PVP:
PVP
Nie aldora lol? Dawaj jakiśspokojny! Kyra-odpada, Furora-Hmm :D, Ja proponuje pvp: FURORĘ a z non-pvp: Unitere? :S albo Nerane
-Jaką wziął byś profesje:
Barbarzyńcę !!! albo spoko Druida bym wzioł :P

Pomocny Murzyn
27-02-2008, 23:57
zamiast grać w tibię, lepiej idź do szkoły...

Kubusssek
28-02-2008, 00:12
UNholy90's
Widac ze sie boisz fajnych wojen/wypraw...

UNholy90's
28-02-2008, 01:04
UNholy90's

Nom boję sie :/ na fajnych wyprawach zawsze padam z winy blockera, na fajnych wojnach zawsze padam pierwszy :O <noob>?
Ale chciałbym grać z wami ziąąąą

pakistan
28-02-2008, 05:24
-Imię
Pakistan Shoter
nie wiem
-Doświadczenie
2 lata gry
-GG
1702823
ta ale musze fundusze nazbierac
pvp
Aldora
-Jaką wziął byś profesje
druta albo sorca

CichyRumak
28-02-2008, 17:28
mam dwunasty lvl i chce z wami grac ale chocie na moj serwer bo ja nie moge wbijac od nowa bo mi rodzice nie pozwalaja duzo grac a ja chce miec koleguw wienc z ppraszam na serwer ref]ugia.
Spoko jest Czasem SobieP ujde na dwarfy jak chceice to wam opomoge z eq za niedlugo dessert qlest to 10k bendzie na sprzet.
Wg. mnmie dobrom koncuwka bedzie Myst. Moja postac nazywa sie Myst8o.
I wysbyscie mogli tez tak miec, gram drutem.

Elo jak cos to napsicei do nmie w grze :cup:

Monolit
28-02-2008, 17:38
Hej ziomek!

-Imię
-Doświadczenie
-GG
-Jaką wziął byś profesje

-Powiem później ;p
-Nie mam pojęcia, ja nicku zmieniać nie zamierzam
-No troche się grało...
-9014903
-Może, to zależy od gotówki
-No-pvp, na pvp już grałem za długo
-NON-PVP Harmonia, alternatywnie Secura
-Na Harmonii mam już Sorca, na Securze Palla

Peace!

Matox
28-02-2008, 20:36
-Imię:Matthias ^^
-Proponowana końcówka do Nick'u:hmm Dx
-Doświadczenie:2lata
-GG:7769756
-Czy zakupiłbyś/zakupiłabyś Pacc'a:Hmm w najbliszym czasie nie
-Jaki wolisz świat PVP czy NO-PVP:PVP
-Jeżeli PVP wybierz jakiś i napisz zaś gdy NON-PVP wybierz jakiś i napisz:Pvp Aldora
-Jaką wziął byś profesje:Palladyn

Dagus
28-02-2008, 20:41
I to ma byc nabor na super evul team ?:D Koles w drugim poscie rzucil propozycje "grajcie na Aldora" a Ty od razu "dobra, serwer wybrany" bedzie super zgarniesz najwiekszych noobow z tibia.pl z przecietna wieku 11 lat i bedziesz "huntowac ludzi". Zal!

Dodo360
28-02-2008, 20:49
To co pan up i jeszcze jedno jak mozna grac na pelnych serwerach?
Idzcie na jakis pusty albo chociaz zwykly... A nie Harmonia czy Secura...

Kubusssek
28-02-2008, 21:43
I to ma byc nabor na super evul team ?:D Koles w drugim poscie rzucil propozycje "grajcie na Aldora" a Ty od razu "dobra, serwer wybrany" bedzie super zgarniesz najwiekszych noobow z tibia.pl z przecietna wieku 11 lat i bedziesz "huntowac ludzi". Zal!

Jak sie ma czym grać np(monk maher) ma sie znajomosci 170 +
Ma sie na czym trenować to sie tego nie pożuca a nie np"ok to s*******am na inny server bo 20 pall tak chce -.- "

Ja mam tam 22 pall(gram) 30+ knight i 32 druid i jeszcze main hara 80+

Cloudres
28-02-2008, 21:57
A niby czemu nie :p

-Imię: Cloud

-Proponowana końcówka do Nick'u: devastation

-Doświadczenie: 1.5 roku grania

-GG:3947277

-Czy zakupiłbyś/zakupiłabyś Pacc'a: nie xDDDD

-Jaki wolisz świat PVP czy NO-PVP: PVP

-Jeżeli PVP wybierz jakiś i napisz zaś gdy NON-PVP wybierz jakiś i napisz: Thoria- najebka na maksa

-Jaką wziął byś profesje: palladyn

Świat najlepiej taki jaki podałem bo tam z dobrym teamem można pobiegać na PK a i takowych jest dużo, serwer w miarę słabo zaludniony więc czemu nie

Kubusssek
28-02-2008, 22:09
Na Thoria mam 22 druida ale i tak gram pallem na aldorze ...

Dobra kto bedzie grac na aldora lub proponuje innt serv pisać na :

GG : 11990037

Dechalol
29-02-2008, 12:10
dobra serwer to aldora gramy koncowki redtinx

Dodo360
29-02-2008, 12:54
Albo jestem slepy albo nikt wczesniej nie wymienil Celesty...
Jak tak szybko zdecydowales to po co pytasz innych o swait skoro i tak sam go wybrales -.-?
W ogóle wszystko sam wybrales a nie wziales pod uwage tego co mowili inni... Powiem tak NIE POSZLO...
Poza tym to nie jest duza grupa bo to tylko ty tam chcesz grac i TY wymysliles koncowke do nicku... I co my mamy powiedziec ze my glupie ludki mylilysmy sie i ty masz racje i musimy grac na Celescie bo TY tak chcesz?
Pomysl miales dobry ale gorzej z wykonaniem. Ludzie napisali swoje pomysly a ty je zignorowales.
Chetnie bym sie przylaczyl ale uwazam ze ta koncowka do nicku lipna jakas, poza tym wez pod uwage to ze wiekszosc napisala ze woli pvp, a ty i tak wybrales non pvp (i masz racje bo pvp to w tej chwili porazka same 10 levele zucajace sie na 50 knightow z tekstami w stylu "Pie or died" albo dzieci ktore kupily chary z 100+ levelami na allegro i ida nimi pkowac).

Edit:
Czy ty rozumiesz ze nie powinno sie robic nowych charow na pelnych swiatach?
CELESTA jest zapchana i nie ma mowy o grze bez pacc (kolejki) a jak ktos ma pacc to za Chiny ludowe domku nie kupi?... A ja za kilka dni kupuje pacc i domek mam zamiar miec a nie widze nic ciekawego w grze na serwerze na ktorym domek 200k kosztuje (nie wiem po ile chodzi na celescie domek ale wiem ze na innych zapchanych swiatach tak jest) ja proponuje Candie niech by juz byla ta super pro evul koncowka Redtinx
Mysle ze sie nie obrazisz za taka krytyke bo uwazam ze pomysl jest dobry i jak go dopracujemy to mozna by cos fajnego z tego zrobic. Proponuje Candie bo to chyba najnowszy serwer non-pvp.

Cloudres
29-02-2008, 16:29
Popieram kolegę powyżej... Jednak mogę się mylić jeżeli otrzymałeś jakieś ciekawe propozycje na pw albo gg. Świat zdecydowanie PVP bo sam gram na NON PVP i nuda jak cholera a z teamem już zupełnie bida by była. Końcówka może być, potrzeba więcej zgłoszeń tak min z 10 osób najlepiej jakaś z PACC co by można się rzucić na domek i tam się lansować ;p.

Dodo360
29-02-2008, 16:41
@Up
W koncu ktos madrze pisze ^^,
ale ja wole non-pvp bo od roku gram na pvp i taka sytuacja jaka mialem wczoraj sprawila ze sie nie logjue juz na pvp :/ (najpierw mialem kicka i zabil mnie dwarf guard a potem jak wyszedlem ze swiatyni to dostalem takiego laga ze nie moglem nic zrobic a wszystko sie ruszalo i zaczeyl mnie 2 10 sorki bic... efekt 2 dedy w 10 minut)
Edit: Pvp tez moze byc ale nie jakis team pk tylko normalna gra w kilka(nascie) osob i na PUSTYM, NIEMIECKIM swiecie. Pomysl z domkiem bardzo dobry Tylko trzeba by jakis duzy kupic ( na nowych swiatach b. tanie sa na przyklad moj kolega na pandori kupil domek w Liberty Bay 21sqm za 0gp;])

A teraz formularz:
-Dodo
-Hmm niech bedzie to Redtinx.
-Rok mniej wiecej.
-Tam na lewo <<<<
-PACC bede mial w najblizszym czasie ;]
-non-pvp
-Azura albo Candia, Menera
-Palek na 500%

Dechalol
02-03-2008, 20:19
Dobra all zaczynamy grać na no - pvp !
Serwer to Secura .! :]

Róbta hary ;P

@EDIT

Tzn. Gramy na Asterze .!
Mam jeszcze pytanie, zrobić forum o naszym Team'ie czy jak bedziemy omawiać ?
http://img135.imageshack.us/img135/4104/wypierbmpjh9.jpg

ErAgOg
03-03-2008, 09:07
Gdyby Wam zależało na ciągłej walce z br to polecam Wam Silverę... ok. 80% to br, ciągła walka o przetrwanie, ~5 Polaków z 100+ lvlem. Jazda na maxa! Tylko nie można bać się umrzeć. Ja już bym miał z 50 lvl gdyby nie było pvp, a tak to 35 ed:baby:

Dodo360
03-03-2008, 10:02
O "rzal i bul"
-.-
Wypisuje sie!
Jak juz pisalem gra na zapchanych swiatach to kretynizm...
Chyba ze nie wiesz o co chodzi...
Zapchany swiat to taki, przy ktorym jest czerwony napis FULL...
Astera 01/05 full USA Non-PvP Wiesz dlaczego ludzie mieszkajacy w Europie powinni grac na Niemieckich serwerach? Jak nie to sie kogos zapytaj...
(Chyba ze wybierasz serwery po nazwie tzn. ktora ci sie najbardziej podoba to tam grasz...)

Raziel4ever
03-03-2008, 11:21
Dlaczego nie zaczniecie na titanii?;]

Dizzy_Adventurer
03-03-2008, 16:25
O ja superr zarass siem zagoluje na te śfiaty! o a bedom fri itanz???
BO ja ulbie fri itanz !1!!!!1!1oneonejeden

Rzal i Bul cytuję

Tibijczyk1990
04-03-2008, 23:52
UNholy90's
Co masz w tibii fajnego??? Tibia to największy shit w jakikolwiek grałem kolorowe tak samo wygladające pikselki latające po bitmapach <<<żal>>> Lepiej pograjcie w lineage2 lub metin2 tam jest przynajmniej na co popatrzeć a przede wszystkim grafika jest przyzwoita... Ale wątpie, że ktoś z was ma takiego kompa żeby któraś z wymienionych gier wam odpaliła :p A tak swoją drogą to w tibie grają albo zakompleksione dzieciaki albo lamusy których nie stać na pożądny sprzęt PEACE!!!

Dodo360
05-03-2008, 11:43
Wyjdz i nie wracaj...

Kubusssek
05-03-2008, 12:51
Co masz w tibii fajnego??? Tibia to największy shit w jakikolwiek grałem kolorowe tak samo wygladające pikselki latające po bitmapach <<<żal>>> Lepiej pograjcie w lineage2 lub metin2 tam jest przynajmniej na co popatrzeć a przede wszystkim grafika jest przyzwoita... Ale wątpie, że ktoś z was ma takiego kompa żeby któraś z wymienionych gier wam odpaliła :p A tak swoją drogą to w tibie grają albo zakompleksione dzieciaki albo lamusy których nie stać na pożądny sprzęt PEACE!!!

Hahaha ty zakompleksiony Tibia jestes jak ciągle o niej piszesz jaka ona jest zła -.-
Lineage to gówno -.-
Sam pewnie jedziesz na 1.1 procku -.-

stanikczki2
08-03-2008, 11:57
no wiec tak:
- kocowka "... Costa, SZczor, Thorn, (the)Elder, Sparta etc" :P
- moge isc na kazdy server, ale musze miec pewnosc ze zebrany team nie jest bandą rozwydzonych 11-sto lastkow, czy typowych polskich nubow (dzieci neo itp.)
-zdecydowanie PVP, moze byc enfo. jezeli team bedzie mial faktycznie te 20~ osób ,to niewielu ludzi nam podskoczy. Kozaki mile widziane ;D
- doswiadczenie.. i co mam ci niby napisac?! to wychodzi w trakcie gry. mozna by wbic na jakiegos otsa i sie wzajemnie wyprobowac :)
- aktualnie gram na lap topie z bardzo slabym łaczem, wiec chodzienie na ukos sciganie z bliska odpada. umiem grac kazdą profesją, jednakże na tym sprezcie knightem bedzie ciezko, ale dam rade :)