Pokaż pełn± wersje : Ed i expa na lodowych wyspach Lub anicinenty
MikolajSepPasozyt
28-02-2008, 13:54
Elo rap czapka squad ;)
Czy mogłby ktos mi powiedziec czy opłaca sie expic druidem na barbarianach lvl 49 mlvl 48 :) Czy expić z monkami czy z exori flam?
Chciałbym aby exp szedł koło 30-40k/h
Albo exp na ancinent scarabach z rozdzka i exori frigo. ale to od 50 lvl bo s± se manasy od 50 lvl co daj± do 200 many.
A jesli na ancinentach to z monkami czy tes rozga i frigo.
Pozdro ¬±±±±± rap czapka squad elo melanż hip hop papapap całusy 102 ;)
Sardendor
28-02-2008, 14:29
Ja proponuje na ancientach, tylko nie z exori frigo ale z flamem.
Nosferatu_Niedziel
28-02-2008, 14:33
Elo rap czapka squad ;)
Z wikipedi
Melanż z fr. mélange - mieszanina (potocznie także przyprawa) (...) o niezwykle skomplikowanej budowie chemicznej i działaniu na organizm. Zapachem i smakiem przypominała cynamon.
A do rzeczy to barby odradzam (:
Ja sie bawilam na barabkach.. Na nizszym lvl, slabszych skillach... Exp byl niezly, wyszlam nawet na +.
Poza tym.. Nie lepiej sprobowac?
Gdzies juz byl taki temat ;d
Mumin121
28-02-2008, 15:04
@Nosferatu_Niedziel
Nie udzielaj się, w potocznym języku chyba każdy wie co to znaczy melanż. A co do ostatniego zdania w temacie to pozostawie bez komentarza, bo jeszcze warna zarobie.
Pomocny Murzyn
01-03-2008, 01:13
IdĽ na ancienty, ja na troche wyższym lvl-u miałem 65 k/h, a ty bd miał conajmniej 50 k/h
Ostry-Rider
01-03-2008, 02:24
Ja też jestem za tym że lepiej i¶ć na ancienty zamiast na barby, ale raczej bez monków. =)
MikolajSepPasozyt
01-03-2008, 02:31
Dzięki za odpowiedzi :) Oczywyscie Moj pierwszy post był prowokacyjny ;)
Własnie dzis byłem na ancinentach ale one mocno hitaja i tu moje pytanie, czy bic je na utamce?
Dzięki za odpowiedzi :) Oczywyscie Moj pierwszy post był prowokacyjny ;)
Własnie dzis byłem na ancinentach ale one mocno hitaja i tu moje pytanie, czy bic je na utamce?
Hm.. Moze i sie nie znam.. Ale uznaje jedna zasade - jezeli potworek nie zabije cie jednym uderzeniem, to nie ma sensu bawic sie z utamka :D. Strata many tylko... Lecz na wszelki wypadek nos energy ringa w latwo dostepnym miejscu, by szybko uciec ;D
http://rapidshare.de/files/38713136/ancienty.rec.html
40 lev, bez summonów, bez ms, bodajże 50-60k/h, jak nie wypadnie rarek to na 0, jak wypadnie to profit.
Powinno pomóc.
Elo rap czapka squad ;)
Czy mogłby ktos mi powiedziec czy opłaca sie expic druidem na barbarianach lvl 49 mlvl 48 :) Czy expić z monkami czy z exori flam?
Chciałbym aby exp szedł koło 30-40k/h
Albo exp na ancinent scarabach z rozdzka i exori frigo. ale to od 50 lvl bo s± se manasy od 50 lvl co daj± do 200 many.
A jesli na ancinentach to z monkami czy tes rozga i frigo.
Na barbach bij na dystans uciekajac.
Taka sama taktyke stosuj na ancientach na tym lv i na tych potworach nie potrzebujesz monkow. Pozatym na Asach monki szybko padna ,bo czasem z lapki Ancient walnie za 230.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.