Pokaż pełną wersje : Co wybrac?? Necro Czy dragy??
Witam,
Za kilka dni bede mia troszke wolnego. Mam dylemat, gdzie isc expic na Drefie na Necro czy tez na Dragy na D Lair w Ank. Prosze mi cos doradzic bo na prawde nie wiem ;/.
Lub zaproponowac jakis inny exp.
KatsuKnight
28-02-2008, 15:39
Ja myśle, że Necro, bo oba monstery mają taki sam exp (700) a loot z necro jest lepszy (Bohy) poradzę ci jednak raz tu raz tu xD
KlonAdam
28-02-2008, 15:45
No tak ale necro jest silniejsze...
Podaj staty postaci... To ci doradze...
48 ED 50mlvl. Racja Necro jest silniejsze (i daje 580expa a nie 700), BOHy leca z niego prawie jak MPA z demca xD, nie no czesciej. A z draga zawsze jakis mace poleci czy cos. Juz chyba znam odpowiedz na moje pytanie. Dowiedzialem sie tego na innym forum. Ale prosze doradzac, jestem otwarty na propozycje.
Vasudanin
28-02-2008, 15:54
ee wam sie -mancer z -pharus'em nie pomylil?
aczkolwiek polecam ci necro
Wedlug mnie i jedno i drugie daje malo expa:D, ale jak juz koniecznie chcesz na nich expic, to polecam dragi, ale nie w ank, tylko na edron(duzo szybciej sie expi i mniejsze waste[wedlug mnie]).
Rudych
Wszystko swietnie, moge isc na silniejsze, ale to jest kwestia kasy :PP. Na Edron jest fajnie, tylko kolejcki jak stad do Krakowa.
Ja powiem ci tak, idź na dragi do anku w skały, ponieważ może neco i drag równe, ale necro zadaje więcej obrażeń. Chyba że pójdziesz z kimś to necro.
Znaczy tak, znajdz sobie ekipe i chodz na hydry, exp super, loot tez. Z tymi kolejkami to tak nie bardzo, ja jak chodze to zawsze mam wolne 8o:]:p ale mozesz tez isc expic na tombach, gdzie robisz loot bagi i wychodzisz na + :)
TheaTron
28-02-2008, 17:21
ja bym wybral necro,z necro leci dosc czesto mystic turban czyli 4/5k,skull staff chyba 7k no i moze boszki,moj koles raz wylootowal 4 pary bohow w 1,5h a inny w 5 h tylko 3 mystic turbany
moj koles
Pedał...
Idź na necro. Fakt mocniejsze ale jak coś spadnie to większy zysk niż z dragów jak coś spadnie. xDD
Reezer_Shaq
28-02-2008, 18:12
Chodź na obydwa potwory, raz na necro i raz na dragi.
TheaTron
28-02-2008, 18:33
Pedał...
to ze mam kolegow to znaczy ze jestem gejem? :o
Wydaje mi się, że na dragach będzie lepszy exp.
Przynajmniej dla mnie necro ssie, bo mi nigdy prawie nic nie leci : )
Andziuchna
28-02-2008, 18:48
Jesli chodzi o loot to jest losowo!
Bardziej opłacalne dragi ED niż Necro.
Na dragach wychodzisz na + a z necro może być waste. Przypomnijmy że necro summonuje potworki, które nieźle hitują ;-)
Stanley6a
28-02-2008, 18:53
Toz zalezy. Jesli chodzi ci o exp to dragi - loot to necro
Jezeli bedziesz bil wszystkie respy necro na defi to exp mozesz miec dosyc dobry no i loot z necro nie jest taki zly :)
Bylem dzis na dragach 1h, lootnalem WOIa a w kasie i loocie wynioslem okolo 2.5k - stracilem 2.5BP potionkow, a wiec jestem na +.
Potem poszedlem na necro zwastowalem 4 BP MF w loocie i kasie wynioslem 1.5k. Bylem rowniez okolo 1h.
A wiec wniosek nasuwa sie sam.
Jest jednak jeden wielki -, otoz exp jest praktycznie 2 razy wolniejszy :/. Ale moge to przebolec gdyz wychodze na + xD
Phyroxian
28-02-2008, 21:48
necro daje 580exp ;>
CichyRumak
28-02-2008, 22:17
A nie wolisz iść na browara?
to ze mam kolegow to znaczy ze jestem gejem? :o
Ty masz "kolesi".
Poza tym poco piszecie mu, że poszliście tu spadło to jesteście na "+" jak to wszystko nic nie znaczy.? Ja np. poszedłem 3 dni z rzędu na necro spadło po 1 parze bohów. Potem 3 dni z rzędu siedziałem na dragach spadło tylko woi. I co to znaczy, że necro jest lepsze? wlaśnie nie. Niech idzię expić tam gdzie mu przyjemnie.
Juz wszystko wiem... - temat do zamkniecia.
Dzieki wszystkim za pomoc!
Witam,
Za kilka dni bede mia troszke wolnego. Mam dylemat, gdzie isc expic na Drefie na Necro czy tez na Dragy na D Lair w Ank. Prosze mi cos doradzic bo na prawde nie wiem ;/.
Lub zaproponowac jakis inny exp.
Jesli stawiasz na loot idz na necro , jesli na exp idz na dragi.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.