Pokaż pełną wersje : Dziwny problem z tibia.
Witam. Od paru dni mam dziwny problem z tibia, poniewaz co jakis czas w ogole nie moge sie ruszac, jednak widze co dzieje sie wokol mnie. Czy wie ktos jak naprawic ten problem?
Sam miałem taki problem i go rozwiązałem B)
Miałem włączone pobieranie plików
Grajac w tibie wylaczam wszystkie inne zbedne programy, wiec to nie od tego ; p
Grajac w tibie wylaczam wszystkie inne zbedne programy, wiec to nie od tego ; p
a ludki sie ruszaja? jesli nie to laga miales xd
a ludki sie ruszaja? jesli nie to laga miales xd
czytanie ze zrozumieniem sie klania >.< Napisalem ze widze co dzieje sie wokol mnie, czyli widze jak ludzie sie ruszaja itp.
Ja bym to nazwal specyficznym lagiem :/
Mam to kilka razy dziennie (ee nie mam to co chwile) dla tego nie gram (btw dzis 2 dedy w 10 minut :cup:! Najpierw mnie zabily dwarf guardy a potem pod temple jakies nooby a ja to wszystko ogladalem i nie moglem sie ruszyc te "nooby" bily mnie po 8-12 hp a ja stoje jak slup soli i czekam na deda :/)
Mi sie wydaje ze to wina neta (Znowu pozdrawiam wszystkich dzielnych pracownikow Netii)
Wiec jedyne co mozesz zrobic to dzwonic do dostawcy i sie na niego wydrzec. (ja dzwonie regularnie ale nic to nie daje, moj sasiad mial to samo i po 1 telefonie naprawili i wszystko u niego dziala a mi tylko mowia ze oddzwonia...)
@Down
Ja mam 1mb i nie da sie grac ani nawet przegladac netu, dopiero za 3 proba udalo mi sie zaladowac ten temat.. Firefox nie moze odnalesc serwera itp...
Moze masz wlaczone jakies niepotrzebne aplikacje ktore zuzywaja caly procesor, albo jakis wirus stoi za tym... Jaka masz predkosc internetu i z jakiej firmy, parametry komputera?
Btw. ja tez z Plock-a :D
@Up
Tez mam internet z Netii 512mb/sec i mi internet wogole nie laguje ^^
Internet 128, wiem ze slaby ale to nie wina internetu raczej bo gram w tibie 4 lata i nigdy czegos takiego nie mialem. Chyba ze znow cos sie spier*lilo w petrotelu X(
Avallach
28-02-2008, 20:26
lub zepsuła się klawiaturka ;]
No fakt w Petrotelu czasto cos sie psuje... Moze sproboj przeinstalowac Tibie i sprawdz czy dzialaja Ci kursory (strzalki).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.