PDA

Pokaż pełną wersje : Jak dostać się na...

cytsiu16
28-02-2008, 21:10
Mam peiwn problem. Chcem sobie zbierać żeczy z piratów na outfit piracki i chcem polować kolo svargrondu (na tej wyspie gdzie jest kilka nie najmocniejszych rodzai piratów) i nie wiem jak ta wyspa się w ogule nazywa bo nie ma nazwy na mapie świata i nie wiem jak się tam dostać. prosze o pomoc.

Itachi
28-02-2008, 21:17
Mam peiwn problem. Chcem sobie zbierać żeczy z piratów na outfit piracki i chcem polować kolo svargrondu (na tej wyspie gdzie jest kilka nie najmocniejszych rodzai piratów) i nie wiem jak ta wyspa się w ogule nazywa bo nie ma nazwy na mapie świata i nie wiem jak się tam dostać. prosze o pomoc.

Nazywa sie ona Szkola, tam tez sie zdobywa levele i skille. Itemy takie jak ksiazki itp.. Moze chcesz pograc?

cytsiu16
28-02-2008, 21:22
Nazywa sie ona Szkola, tam tez sie zdobywa levele i skille. Itemy takie jak ksiazki itp.. Moze chcesz pograc?

Mnie chodziło o wyspe a jeśli zależy ci na jakiejś dobrej grze to polecam słownik ortograficzny bardzo poręczna i przenośna gra.

Nikast Shynix
28-02-2008, 23:01
Oboje, jak widzę, tryskacie inteligencją.

cytsiu16, to raczej tobie polecałbym słownik. Niepisanie polskich liter w internecie nie jest złe.

A co do tematu, to radziłbym poszukać na Tibian Earth jakiś podziemnych przejść. Jeżeli da się dostać na tę wyspę, to możliwe że właśnie w ten sposób.

Aroonia
28-02-2008, 23:26
Mam wrażenie, że jemu chodzi o Tyrsung. By się tam dostać, trzeba ukończyć 4-5 pierwszych misji Ice Islands Quest. Gdy to zrobisz, Buddel (ten pijany Npc) pozwoli Ci tam popłynąć.

Juhhhhy
15-03-2008, 03:21
Chodzi o wyspe Nargor. Musisz isc do kapitana znajdujacego sie na poludniowy-zachod liberty bay i powiedziec hi - peg leg - yes. Nastepnie pojawiasz sie na wyspie idziesz do tego kapitana co tam stoi i piszesz hi - nargor - yes.

neopostman
15-03-2008, 09:28
Chodzi o wyspe Nargor. Musisz isc do kapitana znajdujacego sie na poludniowy-zachod liberty bay i powiedziec hi - peg leg - yes. Nastepnie pojawiasz sie na wyspie idziesz do tego kapitana co tam stoi i piszesz hi - nargor - yes.

Przeczytaj jeszcze raz uważnie co napisał autor tego tematu i rozważ swoją odpowiedź. Czytanie ze zrozumieniem się kłania.

shoq
15-03-2008, 11:09
Oboje, jak widzę, tryskacie inteligencją.

cytsiu16, to raczej tobie polecałbym słownik. Niepisanie polskich liter w internecie nie jest złe.

żeczy
chcem
rodzai
w ogule
Jeśli nie zauważasz błędów, to słownik polecam tobie.

Xelius
16-03-2008, 15:47
Jeśli nie zauważasz błędów, to słownik polecam tobie.

"tobie" piszę się Tobie sam dobrze nie znasz polskiej ortografii a poprawiasz innych -.-

Gelt
16-03-2008, 15:50
No i się zacznie.. A może napisał "tobie" z małej bo nie ma do niego szacunku.? Poloniści..

Avallach
16-03-2008, 16:24
Poradnik o tej wyspie (tyrsung) w moim podpisie