Pokaż pełną wersje : Necromancer
Sasukekeuhn
28-02-2008, 22:45
Mam pytanie!
Chce isc na Necro na 36 lvl z 2 Demon Skeleton! bez rune tylko na exori flam. Czy dsy szybka zgina? czy latwo mi pójdzie?
Przyznam, że nie gram obecnie sorcem. Jednak moim zdaniem, nie powinno być problemów w polowaniu przedstawioną przez Ciebie taktyką (zakładając, że chcesz bić pojedynczy respawn necromancera).
Kanaretto
28-02-2008, 22:55
Powiem tak na necro nie ma co siedziec po patchu wolno wszystko leci i mysle ze ci sie nie zwroci (70 ed 8h = 1 noble axe + pare mistic turban)
Pomocny Murzyn
28-02-2008, 23:03
Możesz spokojnie iść na drefie na necro, tylko weź parę UH/IH, ponieważ są tam również DS-y.
Stealth ring (na ds'y' + mana potiony.
Bez ds'a dasz rade :)
Stealth ring/utana vid tylko w razie potrzeby na drefii. Jeśli expisz na południowym spawnie (2x i 3x) to wystarczy po drodze convince 2 DSy i masz 2 z głowy. ;] DSy od necro nie będą dostawały obrażeń, zabić je mogą jedynie summony, pamiętaj jednak, żeby wziąć IHy/UHy żeby leczyć siebie i summony. Metoda dobra jeśli będziesz ostrożny może nawet nie padniesz... ;)
Sasukekeuhn
29-02-2008, 09:22
bo ja chce isc na ANK i tan jest parę respow ja wybrałem z 2 necro ;p
wezmę najpierw parę sd i zabije te 2 necro a potem bede czekal aż się po 1 będzie respic.
Dziękuje wszystkim za pomoc!
Na 36 lvl chcesz uzywac sd?B)
Sasukekeuhn
29-02-2008, 09:58
niee na 8 lvl :baby:
niee na 8 lvl :baby:
Sd po tym "patchu" od 45 lvl. ...
Stanley6a
29-02-2008, 16:55
ja na takim lvlu chodziłem z kolegą (3x ed) bez zadnego ds na resp 3x necro
Uzyj runy convince~ creature na tych ds ktore juz tam sa bo inaczej twoje padna szybko.Dalej to juz prosto
ps na loot nie licz
ps na loot nie licz
Niby czemu.?
Mati_Paurel
01-03-2008, 14:08
Mółby ktos poeidziec gdzie mozna znaleźć pojedyńczy spawn Necro
Tar Tomb ten kolo bagna :P
Niby czemu.?
Po ostatnim patchu słabo leci loot. Ze wszystkiego. ;)
Po ostatnim patchu słabo leci loot. Ze wszystkiego. ;)
Wiem. Ale może akurat pójdzie w niedziele wieczorem na te zasrane Necromancery i spadnie mu 5 par bohów.? Nigdy nic nie wiadomo, więc po cholere pisać "nie licz na loot.". Na loot zawsze warto liczyć.
Kasiek123321123
02-03-2008, 21:43
necro...necro..mam do nich uraz bo padłam tam czyszcząc necro qesta :evul::p no ale hmmm...dasz rade...chyba 8o
poldek77
02-03-2008, 22:24
Na 33 lvlku bilem sobie 1x resp na tar tombie (expie tam) i bylo looz!
Bez dsow, bez run, wystarczy exori flam +exura gran jak masz yellowa
Vyesniack
08-03-2008, 11:46
Bardzo fajny może być exp z dsami. Pamiętaj o leczeniu summonów, zejdź w podziemia drefii i idź na resp na południu, na północy jest za wolny. A nóż widelec Ci boh spadną.
Mati_Paurel
09-03-2008, 09:55
A mógłbys powiedziec jakie tam są potwory po drodze, ile necro który resp dokładnie...
Mam pytanie!
Chce isc na Necro na 36 lvl z 2 Demon Skeleton! bez rune tylko na exori flam. Czy dsy szybka zgina? czy latwo mi pójdzie?
Bedzie dobrze ale Ty sam nie pchaj sie za bardzo do przodu bo necro jaki jest taki jest ale potrawi walnac. Wez ze soba jakies Ihy/Uhy zeby leczyc summony. i Oczywiscie food bo brakuje go tam..
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.