Pokaż pełną wersje : GS isle dla RP.
Witam,
Ostatnio expiłem moim RP na POHu na GSach. Nauczyłęm sięjużtak biegać, że w sumei schodząmi tylko speary i food jak mam tylko jednego naraz. Zainteresowany jestem masowych huntem na GS isle. Czy mam tam szanse (skillz85/71)? Ile będę miał exp/h?
motorolka164
29-02-2008, 02:45
Lvl..............??? -.- bo tu tylko o to chodzi
A exp im wiekszy lvl, skile i resp tym wiecej. Srednio 60+k/h
Polecam Gs isle, dla rp :p
KaMiLSpAwW
29-02-2008, 06:55
aha. 48 rp na GS Isle powodzenia :D
maga Ci na raz wyskoczyc 4 gsy a jak ktos lurnie to nawet z 6 water elementali , tam jest hard pelno gsow i quar cos dla 100+ rp a nie 50 :P zreszta tam nawet nie ma jak biegac z tymi gs bo bedziesz wbiegal w inne respy i dojdzie do sytuacji ze bedzie cie gonic 4 gs + 2 quary + 3 we :D do tego nieznajac wyspy mozesz wpasc do dziury i pasc na wejscie ^^
To w takim razie gdzie poza POHem jest lepsze miejsce dla RP z GSami(47LVL)?
Patalinio
29-02-2008, 13:45
KaMiLSpAwW
HAHAAHAHAHAHAH, ROZWALILES MNIE GS ISLE DLA 100+PALKOW hahahauahEHA
topic: spokojnie mozesz tam expic , ofc nie wpadaj w respa jak pijany
najlepiej odlurowac watery do dziur, jak sam nie dasz rady popros jakiegos kumpla... gl
lvlanius
29-02-2008, 19:57
130 EK w podpisie i opowiada takie bzdury? Dasz rade spokojnie WE zluruj do dziury tak jak ktos tu juz powiedział uważaj żeby sam do niej nie wpaść mozesz biegac w okolo trawy albo lurowac pod wyjscie i up/down
Witam,
Ostatnio expiłem moim RP na POHu na GSach. Nauczyłęm sięjużtak biegać, że w sumei schodząmi tylko speary i food jak mam tylko jednego naraz. Zainteresowany jestem masowych huntem na GS isle. Czy mam tam szanse (skillz85/71)? Ile będę miał exp/h?
Dasz rade exp dochodzi do 60k.. Ale jak kolega wspomnial najpierw bys musial zajac sie zlurowaniem Water Elementali do dziur zebys bil same Gsy. Mozesz miec takze problem gdy od tylu zrespia Ci sie gsy i bedziesz z 1 juz uciekal wtedy moze byc nie milo.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.