neSSonka
29-02-2008, 21:54
Witam !
Potrzebuje bardzo filmik z wojny na aldorze ponieważ nie mogę go znaleźć.Kilka wskazówek dotyczących filmiku
-chodzi, jak sama nazwa wskazuje o format wmv
-była to tibia 7.6
-chodzi bodajże ( nie jestem w 100% pewien) o wojnę Anima vs Eternal March
-W ów filmiku mogliśmy ujrzeć skriny przerywnikowe (wraz z tekstem na nich) z mangi i nie tylko ( pamiętam ze na jednym z ostatnich widniał skrin przedstawiający zachód słońca i napis : Nim zajdzie słońce nim zajdzie dzień nie poddamy sie bo mamy cel.)
-Filmik trwał w przybliżeniu 1min + ( o ile pamiętam nie przekraczał 2min)
Ściągnąłem go kiedyś z forum ale nie udało mi się ponownie odnaleźć, więc jeżeli ktoś może go posiadać lub też wie gdzie mogę ów filmik znaleźć proszę napisać w tym temacie.Bardzo potrzebuję również muzyczkę z filmiku ;]
Z góry dziękuję za wszelkie info dot. tego wmv.
p0zdrawiam Ness.
Ness Signed.
Potrzebuje bardzo filmik z wojny na aldorze ponieważ nie mogę go znaleźć.Kilka wskazówek dotyczących filmiku
-chodzi, jak sama nazwa wskazuje o format wmv
-była to tibia 7.6
-chodzi bodajże ( nie jestem w 100% pewien) o wojnę Anima vs Eternal March
-W ów filmiku mogliśmy ujrzeć skriny przerywnikowe (wraz z tekstem na nich) z mangi i nie tylko ( pamiętam ze na jednym z ostatnich widniał skrin przedstawiający zachód słońca i napis : Nim zajdzie słońce nim zajdzie dzień nie poddamy sie bo mamy cel.)
-Filmik trwał w przybliżeniu 1min + ( o ile pamiętam nie przekraczał 2min)
Ściągnąłem go kiedyś z forum ale nie udało mi się ponownie odnaleźć, więc jeżeli ktoś może go posiadać lub też wie gdzie mogę ów filmik znaleźć proszę napisać w tym temacie.Bardzo potrzebuję również muzyczkę z filmiku ;]
Z góry dziękuję za wszelkie info dot. tego wmv.
p0zdrawiam Ness.
Ness Signed.