Pokaż pełną wersje : Outfity
xumi_wielki
29-02-2008, 22:06
Witam, mam pytanie odnośnie outfitów. Pacc ma ich bardzo dużo a Facc?- zaledwie 4 outfity! I to nie zbyt piękne ;( ! Żeby chociaż Facc mógł mieć 1 addon ;( ! Więc stąd moje pytanie czy Cipsoft zamierza dodać jakieś outfity dla Facców?
Nie, nie zamierza. Po co ten temat? :baby:
Chcesz być lepszy - kup PACC... Cip chce zarobić, więc stosuje takie chwyty, temat zbędny...
Kubusssek
29-02-2008, 22:19
Kolejny co myśli ze Cipsoft doda coś za free dla Free Account -.-
Oni na tym przecież zarabiają...:baby:
P$ychop@ta
29-02-2008, 23:11
Na tym świecie nic nie ma za darmo...:p
Było wałkowane miliony razy facc to takie "demo" bo w pełnym znaczeniu tego słowa nazwać nie można.
Mi tam się podobaja Facc outfity. Fajnie to wygląda gdy 150 lvl biega w facc outficie bez addonów.
Fajnie to wygląda gdy 150 lvl biega w facc outficie bez addonów.
Oj ładnie, ładnie. xD A wrecz zajebiście. Mmm...
Co do wyglądów dla facc. Fakt na mniejszym lvl mogą się wydawać nudne, ale wiadomo, cała Tibia na facc jest nudna więc nie ma o czym rozmawiać.
Facc jest zachętą do kupienia pacc...
W każdym świecie, nie ważne czy realny czy rzeczywisty nie należy liczyć na coś darmowego bo za darmo to nic nie ma...
za darmo to nawet po mordzie nie dostaniesz :D
Aron Roar
01-03-2008, 19:40
za darmo to nawet po mordzie nie dostaniesz :D
Mój tata tak zawsze mówi. ;pp Słuchaj mojego taty.
A co ci sie rozni kawalek jakiegos innego pikselka? Jestes bardziej podjarany grą czy co? Gra to gra, zamiast narzekac, ze Facc to za malo terenow, a tu o outfitach...
sebol15-02
01-03-2008, 21:36
ja kupilem pacc i jest good i nie narzekam ze nie mam outfitow
wkoncu kto placi to wymaga
Kubusssek
02-03-2008, 18:35
ja kupilem pacc i jest good i nie narzekam ze nie mam outfitow
wkoncu kto placi to wymaga
Czyli nie kupiłeś pacca bo nie masz outfitów -.-
Avallach
02-03-2008, 19:00
Czyli nie kupiłeś pacca bo nie masz outfitów -.-
Nie narzeka, że nie ma, bo już ma ;]
PiotrasSz
02-03-2008, 23:47
Poprostu, jak można zarobić to czemu pomagać tym co nie płacą?
Facc jest jak demo gry ; d
Ja większość czasu mojej gry grałem na Facc.
Teraz gram na Paccu i nie wyobrażam sobie znowu ciągłego expienia na fibule lub Mt.Sternum Xd
Facc jest jak demo gry ; d
Ja większość czasu mojej gry grałem na Facc.
Teraz gram na Paccu i nie wyobrażam sobie znowu ciągłego expienia na fibule lub Mt.Sternum Xd
Zdaję sobie sprawę, gram od 3 lat w Tibię, a pierwszego PACCa kupiłem dopiero gdy skończyły się ostatnie wakacje... Później kolejny PACC i jak ten się skończy to pewnie kolejny będzie :p Dopiero teraz zacząłem naprawdę grać ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.