Pokaż pełną wersje : Historia wojny
Mógłby ktoś opisać historię wojny? kto z kim wlaczy, bo tych guidl zamieszanych kilka chyba jest, tak? Chciałbym się dowiedzieć kto z h lvli jest godny zaufania, a kto jest 'czarnym charakterem' xd chciałbym się dowiedzieć która z guild jest w tym momencie 'dobra' a która 'zła' i dlaczego, czy często zmienia się władza na servie itp.
DZIĘKUJĘ ;]
@R3T
A moglbyś mi wymienić szanowanych na tym servie h lvli?
W ogole opowiedz troche więcej ;> Które guild to PL, które Swe, jezeli są swe ;>
Dzięki wam :D w których gildiach jest najwiecej polaków? są gildie z samymi polakami?
Aktualnie
Bloodz + Havedral Gangsters + Elfen Lied + Republic + Retalation + We Bike it vs. True Kamikaze + Gansta Nation + Satiata Aluit + Kilku Szwedow
sklady zmieniaja sie mniejwiecej co miesiac moze dwa
Godny zaufania...? Od czasów Drasena takiego nie ma ;).
Na Thorii jest jedna zasada - nikomu nie ufaj. Jeśli jednak szukasz gracza, który nie jest w wojnie i nigdy nie robił PA (przynajmniej nikt się nie skarżył) to zagadaj do Kylte, 170 elite knight.
Jeśli chciałbyś stanąć po którejś ze stron w wojnie, zawsze stawaj po stronie osób o nickach Megakila (Polak) lub Leathal Bex (Turek), nigdy nie widziałem, by zmieniły stronę - zawsze walczą 2 miesiące, później 2 miesiące mają władzę na serwerze, na 2 miesiące tracą, i to jest takie błędne koło. :)
Gildia robiąca najmniejsze PA - Bloodz.
Gildia robiąca największe PA - True Kamikaze.
Kylte juz na thorii nie gra, niepamietam kto go zabil od tego czasu retired jest.
Kylte juz na thorii nie gra, niepamietam kto go zabil od tego czasu retired jest.
Last login: Mar 01 2008, 22:01:02 CET
czasami się pojawia.
moze mi ktoś udzielić informacji na temat Evil'Namesis'a? Za kim jest w wojnie, czy pa robi i w ogole, skad jest itp ;> bo on angielski zna słabo ...:D:D albo udawał jak z nim pisałem :P
@R3T
Ale polakiem nie jest? xd moze glupie pytania ale wybacz no:D / ODPOWIEDZ IN GAME :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.