Pokaż pełną wersje : Kłopot z kasą :/
Mam pewien problem.
Chociaz mam 15 lvl nadal nie orientuję się w pieniądzach w tibii.czy ktos moglby napisac mi m. in: ile to 1 k, jaką wartośc ma taka niebieska moneta i wszystkie inne tez jezeli są (prosilabym podawac ile to w gold). I jeszcze jedno: ktos mi mówił, że Pacca (albo Premium) mozna kupic za pieniądze w grze Tibia. Czy to prawda?Jeżeli tak, to za ile moge kupic i u kogo?(jestem druidem)
Bylabym bardzo wdzieczna za pomoc :)
Z góry dziękuję.:p
Kashtaniak
01-03-2008, 12:41
1k- 1000 gp, 10 platinum coins
10k- 100 platinum coins, 1 crystal coin
100k- 10 crystal coins
1kk- 100 crystal coins
Ta "niebieska moneta" to platinum coin, ma ona wartość 100 gp.
1cc, czyli crystal coin to 10000 gp.
1k to 1000 gp.
Za późno : l
Tak można kupić pacca za pieniądze w Tibii. Ale to zależy od tego czy ktoś sprzedaje. Zazwyczaj kosztuje on ponad 200k czyli 20 crystal coins. (Chociaż to zależy kto sprzedaje.)
No to kiszke na Refugii macie. ;p
. Zazwyczaj kosztuje on ponad 200k czyli 20 crystal coins. (Chociaż to zależy kto sprzedaje.)
Jak ja bym się cieszył, gdyby ten pacc tyle kosztował... (mówimy tu o 90 dniach). Być może Cię zaskoczę, ale na Refugii cena pacc powoli dobija już 400k za 90 dni jego użytkowania :(
Jak ja bym się cieszył, gdyby ten pacc tyle kosztował... (mówimy tu o 90 dniach). Być może Cię zaskoczę, ale na Refugii cena pacc powoli dobija już 400k za 90 dni jego użytkowania :(
Offtop: Niestety, gp jest bardzo tanie teraz i mało komu opłaca się za 200k sprzedać pacca. ;)
Topic: Polecam szukanie na przyszłość.
Marcelek
01-03-2008, 14:17
Tak można kupić pacca za pieniądze w Tibii. Ale to zależy od tego czy ktoś sprzedaje. Zazwyczaj kosztuje on ponad 200k czyli 20 crystal coins. (Chociaż to zależy kto sprzedaje.)
No to kiszke na Refugii macie. ;p
Pacc na moim swiecie kosztuje 100k (hail non-pl servers)
Żeby było śmiesznie, sam kupowałem po 70-80k na Infernie. Tylko trzeba wiedzieć, od kogo.
Tylko trzeba wiedzieć, od kogo.
i umieć się targować. xD Bo znam przypadki, że koleś chciał opchnąć za xx a po negocjacjach już te 5 czy tam ile k mniej.
Na eterni pacc chodzi po ok. 150-200k wiec nie jest tak zle, tym bardziej ze latwo jest go dostac. Wy na non-pvp z tymi paccami to macie rzeczywiscie przesrane :(
Oj przepraszam ale zapomnialam dodac, że jestem w świecie Fortera i urzęduję w Thais.
Mam nadzieję, że to pomoże ustalic, ile kosztuje Pacc!
Z góry dziękuję.
Żeby było śmiesznie, sam kupowałem po 70-80k na Infernie. Tylko trzeba wiedzieć, od kogo.
Słyszałem właśnie, że kasa na Infernie jest cholernie droga. Problem w tym, że gra tam garstka ludzi i niełatwo sprzedać GP, a co dopiero znaleźć osobę sprzedającą pacce :p
Pamiętam jeszcze te stare ceny na Refugii... Cena pacca wynosiła wtedy 150k. Przykładowe bohy kosztowały 70k, golden armorem nie kozaczył 20 lvlowy gracz, bo jego cena sięgała 120k...
Witam
Może orientuje się ktoś ile kosztuje pacc na 90 dni serwer Nerana z góry dziękiB)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.