Pokaż pełną wersje : Skillowanie vs. Expienie.
KatsuKnight
01-03-2008, 13:23
A więc mam 19 palka i posiadam niedawno zakupione 300 small stonów i skille 58/43 i takie moje zapytanie do jakiego skilla miej więcej starczy mi kamieni... Do ilu skillować. Myślałem o tym aby wyskillować do 65 i dać sobie spokój bo przecież 70 samo wpadnie do 30 lvla. Ale kurcze się waham.
Narazie skilluje na rotach, lecz myślałem o Slime lecz powstaje pytanie czy dam na nich rade skillować z Dragon Shieldem i 43 Shieldingu :)
Niedługo zamierzam kupić Pacc i kumple radzą abym skillował do 65 i reszta sama wpadnie ;p Ale ja chce zasięgnąć rady tak zaawansowanych graczy jak użytkownicy tego Forum ;p
dasz rade na slimach, leczenie exura zwykla. Wbijasz z tego hmm, ~65?
Nie_a_ty
01-03-2008, 14:46
Skilluj do 70. Może to być trochę męczące ale później są efekty.
A na 50 warto by mieć 80 tego dysta a później to juz wedle uznania.
Peace.
SpeedyZkS
02-03-2008, 13:28
Rób 70 dist, fakt, będziesz musiał dokupić trochę kamieni, bo te na 100% nie będą Ci starczyły, stykną Ci do około 63 dista, tak mi się wydaje. A więc, gdy zrobisz już 70 dist powiedzmy na tym 25 lvl, to już do końca gry nie będziesz musiał martwić się o skille, ponieważ w przypadku paladina,skile bardzo dobrze idą podczas expienia. Pacc kup na tym lvl, jak już zrobisz 70 dist, aby móc spokojnie expić w tombach, etc.
Sardendor
02-03-2008, 13:46
Wedlug mnie wbic najpierw 70 dystans nastepnie expic do 40
Wbic 75 dyst :P
Ja bym na Twoim miejscu już tylko polował... Szkoda czasu na te kilka skilli, a wbiją się one same podczas expienia.
Ja bym slima odradzil na tym shieldingu i z ta tarcza nie nadazysz z exura.
nom, na slimach nie dasz rady, ja mam medusa shield, i ogolnie dosc dobre eq a jak dlugo skilluje to ostro dostaje nawet z 65 shieldem
dasz rade na slimach, leczenie exura zwykla. Wbijasz z tego hmm, ~65?
A ty dasz rade na Orshabalaaaaach..
Kolego
Idz spokojnie na roty kolo venore i tam sobie doskiluj 65 lub lepiej 70 potem sobie tylko expuj i bedziesz mial spokuj ze skilami.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.