Pokaż pełną wersje : Eq dla 18 knighta.
Jakie eq powinnien mieć 18 knight??
P.S mam malo kasy.
Nie wiem jakie są ceny na twoim serverze.Wg mnie na twoim lvlu to coś takiego jak: P-Set,Crown helmet,guardian shield,scarf
Ja wale z sworda.
A na ten helmet mnie nie stac!!
Ja wale z sworda, a na helmet mnie niestac i p set mam.
To sobie uzbieraj na helmet.Następnie k armor i Medusa shield.Ja coś takiego robie knightami.Jak będziesz zbierał na kolejny helmet to zbieraj na crusader.
Kanaretto
01-03-2008, 21:05
Z tego co widze masz malo kasy wiec , Plate set , dark/steel/strange helmet , boots , scarf ,dwarven shield , spike/serpent sword jak wbijesz 20 to crimson sword
Jeszcze jedno gdze uzbierac najlepiej???
P.S żeby duże expo
Jeszcze jedno gdze uzbierac najlepiej???
P.S żeby duże expo
Patrząc na twoje skile w podpisie, to chyba możesz iść na zamek Elvenbane(obok Ab).Tam rób loot baga.Exp też będzie dobry.
Jakie potwory????
Bartex of Nebulas
Jakie potwory????
Bartex of Nebulas
Na zamku występują różnej maści orci.Zresztą załączę ci poradnik który opisuje to miejsce.
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=135836&highlight=Zamek+Elvenbane
Radze ci iść zbierać kase do kazoo. Jeżeli tam będzie dużo ludzi popłyń na folde, są tam roty, frost trolle itp.
Co do eq to radze:
plate/ dark armor
plate legi
dwarfen shield
spike/ serpent sword
leather boots
PS. na foldzie nawet fajnie skiluje sie na rotach
PS2. teraz mi sie przypomnialo, nawet fajnie jest na fibuli na rotach;)
Patrząc na twoje skile w podpisie, to chyba możesz iść na zamek Elvenbane(obok Ab).Tam rób loot baga.Exp też będzie dobry.
Może i dobry pomysł. Jest jedno duże ALE. Jest tam dużo noobów wrzucających lot bagi do wody więc najpierw popróbuj lotobagować gdzie indziej. (Sam straciłem lotbagi o łącznej wartości ok. 4k) Ale to moje zdanie i nie musisz sie nim kierować.
PS. Też mam 18 lvl i około 10k jakie ek mi proponujecie??
No to miłej gry wszystkim życze.
up. z twojej wypowiedzi wynika, że masz 18 lvl , zero eq , ale masz 10k . Napisz jakie teraz masz eq , to ci zaproponujemy co mógłbyś zmienić .
Witam mam nowego chara, a mianowicie 13 knighta, a chciałbym uzbierać kasę na p seta.Więc gdzie najlepiej uzbierać tę kasę?
Anakin555
02-03-2008, 10:14
roty na fibuli, trolle w carlin.
Up. Sory w Carlin nigdy trola nie widziałem ale chyba chodziło ci o trole pod Ab.
ok awięc mam p seta, dwarwen shield, leather boots, steel helmet i moring star. I tam pare odpowiedzi w góre jak chcesz kase to zrób questy Tibia tales (The Exterminator i Ultimate booze). Są proste ( może troche czasochłonne ale już będziesz miał 2k B)
up
na cmentarzu w carlin są trolle. Mało i zazwyczaj ktoś je wybija ale są;)
up.
No tak sory nie skojażyłem sobie. Ale pod Ab też są trole i to 4 poziomy. I jeśli chodzi o zarabianie to myśleże tam jest lepiej.
up.
No tak sory nie skojażyłem sobie. Ale pod Ab też są trole i to 4 poziomy. I jeśli chodzi o zarabianie to myśleże tam jest lepiej.
Wiem że w AB jest lepiej, tylko mówiłem że w carlin też są. A tak w ogóle to najlepiej iść na roty do kazoo, fibule, albo folde. A jak sie ma pacca polecam roty na edron albo darashii, albo larvy w ankrahmun:)
up.
No tak sory nie skojażyłem sobie. Ale pod Ab też są trole i to 4 poziomy. I jeśli chodzi o zarabianie to myśle że tam jest lepiej.
Kurcze jak usunąć posta niuechcący walnołem go 2 raz :p aż chce sie powiedzieć żal.pl
Kurcze jak usunąć posta niuechcący walnołem go 2 raz :p aż chce sie powiedzieć żal.pl
ok.
wyręcze cię
żal.pl:]
A mi zawsze sie najlepiej expiło do 25 lvl w jaskini rotwormów i carion wormów:p Kase niezła i exp duży;)
Rekord z kasą to 1,5k/1h ! 8o
Moim zdaniem to zalerzy od świata i od skilli.. A na 18 lvlu to mniejewiecej eq powinno wyglądać tak:
-Crown helmet
-Knight armor
-Plate Legs
-Dragon Shield
-Leather Boots
A broń to zalezy juz tylko od twoich skilli
ok dzięki a czy eq nie powinno się zmienić po wykonaniu przezemnie Desert Questa ??
Ja na 18 lvlu mam skile 59/59 i takie eq:
-plate armor (Arm:10)
-plate legs (Arm:7).
-leather boots (Arm:1)
-dragon shield (Def:31)
-scarf (Arm:1)
-steel helmet (Arm:6)
-club (Atk:7 Def:7) [do skilowania]
Moja pierwsza rada dla ciebie: skiluj! Masz za słabe skile
PZDR!
Na 18 poziomie eq :
- Dark, Stell Helmet (0.3k)
- Knight Armor (4-5k)
- Plate Legs (700-800gp)
- Leather Boots (Na ziemi znajdziesz :P)
- Dragon Shield (4-5k)
- Dragon Hammer (1.5k) lub Fire Sword (5k) Lub Knight Axe (4k)
Co do skilli ...
Na 18 poziomie 50/50 powinieneś mieć :)
Pozdrawiam ...
Eq p set dark/steel helmet dwarven/dark shield bootsy i spike/serpent sword a idz na dwarfy exp jest kasa tez...
Ja polecam Knight Set, Medusa Shield i Warrior Helmet
DiterBraveFighter
19-05-2008, 19:40
plate legs i armor, steel helmet, dwarven,beholder shield, jakaś broń jaką możesz do tego lvla ciekawą ;p
Tomason4
22-05-2008, 15:49
Według mnie powinien mieć p seta, dark helmet,itp.:p
Piciaz1213
22-05-2008, 17:10
Słabe eq
-plate armor
-plate legs
-dark helmet
-leather boots
-serpent sword , knight exe morning star
-dwarven shield
Bardzo dobre eq
-crown armor
-plate legs
-crusader helmet
-medusa shield
-bron dowolna
-leather boots
noble armor,
dark helmet,
plate legs,
scarf,
beholder shield,
boots,
serpent sword,
zbieraj kase w ab na trolach :baby:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.