Pokaż pełną wersje : Prawdziwa legenda aldory xD
Kasiek123321123
01-03-2008, 21:58
Co prawda jest już taka sonda lecz niestety brakuje tam prawdziwych leged.
:faceoff:
Prosze w postach pisać dlaczego wybraliście własnie tą osobe :D
Jutro Futro bo ma fajny nick.
kto pamięta rozszalałego kiperlane biegającego pod carlin dp ;d?
Psychotata
02-03-2008, 01:36
ROOOOORTFL? nastepny temat w ktorym brakuje "prawdziwych" legend. Czym sobie zasluzyl Xomeus, Lootownica (Rootwailer), Ron Montegro czy Gloomy Chooper? Dlatego ze grali na Aldorze czy dlatego ze mieli pro ivul high lvle? Nie warto zakladac nowych tematow bo nie da sie wszystkich legend aldory w chwile wypisac.
A tak nawiązując do tematu to royal mazio,don mlaskanoo,kiperlana ;)
Xomeus? Tez mi kuwra legenda. Daruj sobie czlowiecze.
Ancient900
02-03-2008, 17:57
jak xomeus jest to może i ja sie załapie xd
Klosu smietniku moj glos poszedl na Ciebie :D
jak xomeus jest to może i ja sie załapie xd
Jak ty sie zalapiesz to ja pewnie tez. EJ EJ dorzuccie mnie do Poll'u!
wdlg mnie royal mazio, don mlaskanoo, infuat itd.
Don Marko ... jak dla mnie :confused:
Niewatpliwie Nemtor jest legenda Aldory. Zaraz wielu z was powie ze zadna z niego legenda bo tamto sramto. Taka prawda ze byl jedna z najlepiej znanych postaci na swiecie, wlasciwie kazdy gracz przynajmniej slyszal o Nemtorze z Aldory. Jak padał to caly swiat Tibijski o tym wiedzial.
Analogicznie z Taifunem, nawet na glownych stronach Tibia.pl podawano infomacje ze oni padali. To bylo wydazenie. Ale byly to czasy kiedy w Tibii liczylo sie pvp ;]
Niewatpliwie Nemtor jest legenda Aldory. Zaraz wielu z was powie ze zadna z niego legenda bo tamto sramto. Taka prawda ze byl jedna z najlepiej znanych postaci na swiecie, wlasciwie kazdy gracz przynajmniej slyszal o Nemtorze z Aldory. Jak padał to caly swiat Tibijski o tym wiedzial.
Analogicznie z Taifunem, nawet na glownych stronach Tibia.pl podawano infomacje ze oni padali. To bylo wydazenie. Ale byly to czasy kiedy w Tibii liczylo sie pvp ;]
Wiec teraz liczy sie tylko bot? EM & CO ma rzeczywiscie bota, widac to bylo na ostatnim ob jak bodajrze friiko pall chcial sprawdzic loota i akurat nawinal sie biedny Vercul 1,7k combo naliczone w 1 sd(record chyba jakis pobili?) . Ja i tak glosowalem na Wojtka bo zajebiscie prowadzil nie jeden OB, szkoda ze wybral zydow.. :(
bajerfull
01-05-2008, 11:05
i tak new owner
Jasamwsobie
11-06-2008, 19:44
bez wątpienia Mevar i to konkretnie o tym charze mówię, bo oni mieli jeszcze jakiegoś EK chyba no i teraz Nemtorem grają...
A dlaczego? Bo ten gość był na pierwszym miejscu highscores jeszcze jakiś miesiąc ale więcej po banie.... Oczywiście wiadomo, że nie było staminki to 3 czy 4 kolesi mogło grać 24/7 i wbiło, no ale zawsze osiągnięcie. Zresztą z tego co pamiętam miał pvp wy***nko i ktoś z Morgany dawał mu chara żeby wojne prowadził (takie mnie słuchy doszły przynjamniej, nie wiem ile w tym prawdy).
Jacek-bloker
12-06-2008, 16:04
Masakrowiec
Lord Dreathan
14-06-2008, 15:41
Ulath Von Dracula... hail Black Widows.
Elo_Dziadzior
11-08-2008, 23:11
nemtor legenda wiadomo elo jou
Dla mnie Wenusska , dlaczego nie ma jej w ankiecie ?:< :evul:
kto zna oldschool ten wie,Mevar-Kiperlana-Masa,ofc.
Roodzielec
14-01-2009, 00:05
Ulath Von Dracula... hail Black Widows.
polac mu!!! rozpatrujac jeszcze pod pvp to niewatpliwie polowa BW no i warto wspomniec o kiperlanie, masakrowiczu jak i mevarze :D:D aleee to byly bardzo odlegle czasy nie kazdy ich pamieta:*
Witam mam Dla ciebie reklame na start 7,5 zl
Chcesz zarobić w dzień 50 zl to tylko kilka klikow .Mozesz w mieściąc zarobić 3 tysioce zl .
To łatwe i proste zarabianie pięniedzy możesz wynieść z tej reklamy milon złoty także polecam.
To nic prostrzego zapisz się .Potem przyjdzie na twojom poczte formularz który musisz wypełnić
Zycze dużo zarobionych pięniedzy ..
http://bitmails.info/pages/index.php?refid=rabiola
Wejdz to nic nie kosztuje .
Elerak21
19-01-2009, 02:41
Nikt Według mnie nie zasługuje na miano legenda.
Nikt kto jest w tej ankiecie..
Gloomy choper, Xomeus legenda beuheueheuh. Bo co wbił hlv sahrując i botując hara...
By robić ankiety chociaż trzeba grac od początku serva, a nie tak sobie powypisujesz nicki hlv...
Kasiek123321123
19-01-2009, 18:49
rly? to wdg. ciebie kogo poinnam dopisac? Powiedz mi do ch*ja pana kogo?!
Dobra wiadomo że nemtor bo Ci którzy nie grali nigdy na aldorze to wiedzą kim był nemtor no a przecież chyba o to chodzi w legendzie :)
pzdr.
Dobra wiadomo że nemtor bo Ci którzy nie grali nigdy na aldorze to wiedzą kim był nemtor no a przecież chyba o to chodzi w legendzie :)
pzdr.
i tu sie mylisz chociaz masz kawalek racji, ja niegralem nigdy na kyrze a wiem kto to tetro xolo itd, tzn ze to legendy? don mlaskano itd tez wg mnie g owno nie legenda, aldruhn kiper zet i masa i tutaj trzeba by sie poglowic
Przecież Beny był pierwszym rycerzem na aldorze i dlaczego jego tam nie ma? :baby:
foczkassj
21-06-2011, 14:04
Kiedyś grałem na aldorze , uważam że legendą jest Nemtor.
Kojarzę jeszcze Masakrowca = >
P.s Dobra wiadomo że nemtor bo Ci którzy nie grali nigdy na aldorze to wiedzą kim był nemtor no a przecież chyba o to chodzi w legendzie :)
pzdr.
DOKŁADNIE :D
PSS.
Pamiętam że czasami sam wchodziłem na tibia.com zobaczyć jak sie powodzi nemtorowi ;]
Z aldory pozdrawiam"Knight Jan"
bez wątpienia Mevar i to konkretnie o tym charze mówię, bo oni mieli jeszcze jakiegoś EK chyba no i teraz Nemtorem grają...
A dlaczego? Bo ten gość był na pierwszym miejscu highscores jeszcze jakiś miesiąc ale więcej po banie.... Oczywiście wiadomo, że nie było staminki to 3 czy 4 kolesi mogło grać 24/7 i wbiło, no ale zawsze osiągnięcie. Zresztą z tego co pamiętam miał pvp wy***nko i ktoś z Morgany dawał mu chara żeby wojne prowadził (takie mnie słuchy doszły przynjamniej, nie wiem ile w tym prawdy).
Moze jestem zle poinformowany, ale jakos przez dwa lata grania z Wojtkiem w CO i siedzenia na vt, nie zauwazylem, zeby bylo paru ownerow Nemtora. Co prawda moglo sie wszystko zmienic, bo nie ma mnie tam od ponad roku
--- Vatian dodał 5 minut i 29 sekund później ---
i tu sie mylisz chociaz masz kawalek racji, ja niegralem nigdy na kyrze a wiem kto to tetro xolo itd, tzn ze to legendy? don mlaskano itd tez wg mnie g owno nie legenda, aldruhn kiper zet i masa i tutaj trzeba by sie poglowic
Aldruhn?;p to moze i Friiko aka legendarny oldboy ?:D
@do kogos kto pisal o Kyrze
Smiem twierdzic, ze tetro jest legenda kyry - z powodow dobrze znanych
Kiedyś grałem na aldorze , uważam że legendą jest Nemtor. no i moze friiko
Freiserek
20-12-2011, 19:46
Oldboy aka obecnie 40 letni friiko
Nemtor aka 30 latek który wychodowal z 10 harow z 300lvl+
(ma jakiegos 280ms na infernie, 300ms na danubi oraz 440 aka nemtorka)
Masakrowiec aka mojego kolegi z tibi kolegi wujek w rl (ten 1 owner)
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=291271344253696&set=o.221173021282751&type=1
Pomocy!
Zalajkujcie a wygram karnet :p
Dziękuje.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.