Pokaż pełną wersje : Skillowanie na Paccu
Siema zaczynam grać knightem ale mam problem chce bardzo duzo czasu spędzić na skillowaniu najlepiej roty lub mino a moje pytanie brzmi czy jest jakieś miejsce na paccu aby respilo sie kilka rotów lub cos innego do skillowania? jeśli tak podajcie mi te miejsce bardzo prosze jeśli były już takie tematy to sorry ale nie potrafiłem znaleść
mógłbyś najpierw podać lvl postaci i skille, to by troche pomogło :baby:
Siema zaczynam grać knightem ale mam problem chce bardzo duzo czasu spędzić na skillowaniu najlepiej roty lub mino a moje pytanie brzmi czy jest jakieś miejsce na paccu aby respilo sie kilka rotów lub cos innego do skillowania? jeśli tak podajcie mi te miejsce bardzo prosze jeśli były już takie tematy to sorry ale nie potrafiłem znaleść
Roty w Kazo albo Slimy w BK house.
Miejsca na paccu odpadają :)
Roty w Kazo albo Slimy w BK house.
Miejsca na paccu odpadają :)
-Odpadają??
No tutaj bym sie z tobą nie zgodził.
Właśnie najlepiej jest trenować na mapie dla pacca np... Port Hope (slimy), Darashia (Roty, Minotaury)... Najlepsze miejscówki do trenienia dla pacca jakie wymieniłem :)
Pozdrawiam Badon ^^^
Są miejsca na pacc z mino i rotami dosc dobre do skillowania:
-Mino Pyramid (na północ od Darashii) na powierzchni i poziomy wyzej same minosy zwykle.
-Darashia Rotworm Cave (pare wejsc blisko miasta) Pełno rotów i carrionów
-Edron Rotworm Cave (na południu miasta jest wejsc na farmach) jw.
-LB Rot Cave (na farmach blisko miasta) jw.
Więcej na pacc nie znam miejsc do trenowania z tymi potworkami, ale i tak najlepsze potwory do skillowania sa slimy, a na pacc masz ich sporo na północ od port hope. Myśle, że chociaż troche Tobie pomogłem.
tylko po co marnowac pacc na skillowanie8o
Mino na lodowych wyspach oraz rotwormy kolo venore beda dobrym rozwiazaniem - facc.
Mino na Darashii oraz Roty na Darashii ooo i Roty na Edron - Pacc
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.