zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Na czym skillować ??

Bass'on
02-03-2008, 14:05
Mam paladyna z 11 levelem i skillami 46/36 i nie wiem na czym mam skillowac.Czy ktoś mi pomorze ??

stanikczki2
02-03-2008, 14:38
zasadniczo skillowac mozesz na wszystkim xD. trolle odpadaja ze speary nawet na full def bardzo szybko wybijesz calego respa. proponuje ci skillowac do 50/40 na orkach. gdzie? kolo thais(to miasto znam najlepiej) jest ancient temple tam jest wuchta orkow. jak? kup sobie brass/scale/plate armor, brass leg/ dwarven shield/ iron/dark steel helmet i zaopatrz sie w kilka spearow. (wladuj ich na maxa;>) wez ze soba kilka health potion. jak skillowac? na tym lvl nie oplaca ci sie zbyt intensywnie skillowac - masz za alo capa zeby wziac duza liczbe spearow i przy okazji eq. bij orki po prostu na full defie i zbieraj wszystko co sie da sprzedac. za azym razem rob loot baga i za zarobione pieniadze kupuj nowe speary/ healing potiony. ja osobiscie olal bym teraz skillowanie i na full atk expil na orkach/ trolach /dwarfach. palem na wyzszym lvlu skilluje sie zacznie szybciej niz na low (wiekszy cap/ wiecej hp mozesz leczyc/ lepsze eq) od 60/50 mozesz zaczac chodzic na cycki.

Aroonia
02-03-2008, 14:49
Na TYM (http://www.forum.tibia.pl/search.php) skilluj. Naprawdę polecam.