Pokaż pełną wersje : Pandoria battle 7:1 dla Glamour&Delight
Powolutku powolutku.. ;D
http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/37989
Dobrodziej
03-03-2008, 17:16
Może mi ktoś opisać sytuacje jaka panuje na pandori?
chodzi mi o kto z kim prowadzi wojny,jaka gildia dominuje i jaka role w tym wszystkim odgrywaja polacy.
Powolutku powolutku.. ;D
http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/37989
Cos czuje ze jak swe juz rozniesiemy to sie nie wyplacisz :)
Cos czuje ze jak swe juz rozniesiemy to sie nie wyplacisz :)
Ja i tak nie gram juz na Pandori. Mam ponad 90 msa na kyrze. Pozatym watpie bym mial jakikolwiek payment :)
A Ty jestes...?
Co cie to obchodzi ? Poprostu pokazalem filmik na forum, masz cos do tego ?
I co tu takiego wspaniałego? Zrobili masslog kiedy większość Sorrow była off. Nawet nie dali sie przegrupować sorrow tylko zabili 7 z nich którzy przyszli powalczyć mimo przewagi liczebnej wroga.
babcia666
03-03-2008, 20:47
Kolejna posrana bitwa na Pandori, jak zawsze nasi znakomici pvp postarali się o "piękne" widowisko.
@Dobrodziej
Na Pandori jest źle, gorzej i do dupy, tzn. z miesiąca na miesiąc więcej dzieci "pay or daj", może z pa nie jest tak źle. Jeżeli nie masz znajomości i skilla mówimy bb, jeżeli masz skilla - może się wybijesz, jeżeli masz skilla i znajomości to mało kto Ci coś zrobi, jeżeli masz znajomości, zero skilla i jesteś totalnym idiotą który wastuje kase na pacc, tylko po to żeby bot wszystko za Ciebie robił to wbijesz na Pandori 100 lvl luzem, padając 20 razy od byle 30+, ale jak wiadomo zaraz zlecą się twoi kumple z rykiem "pay (ileś tam)k or hunted"... zabiją raz delikwenta i po tygodniu dadzą mu spokój.
Mogło być gorzej;p
Kolejna posrana bitwa na Pandori, jak zawsze nasi znakomici pvp postarali się o "piękne" widowisko.
@Dobrodziej
Na Pandori jest źle, gorzej i do dupy, tzn. z miesiąca na miesiąc więcej dzieci "pay or daj", może z pa nie jest tak źle. Jeżeli nie masz znajomości i skilla mówimy bb, jeżeli masz skilla - może się wybijesz, jeżeli masz skilla i znajomości to mało kto Ci coś zrobi, jeżeli masz znajomości, zero skilla i jesteś totalnym idiotą który wastuje kase na pacc, tylko po to żeby bot wszystko za Ciebie robił to wbijesz na Pandori 100 lvl luzem, padając 20 razy od byle 30+, ale jak wiadomo zaraz zlecą się twoi kumple z rykiem "pay (ileś tam)k or hunted"... zabiją raz delikwenta i po tygodniu dadzą mu spokój.
Mogło być gorzej;p
Uwierzm mi staramy sie by bylo dobrze, ale jak swe rządzili serverem zabijali wszystkich nawet 40 lvle knightow...
Dobrodziej
03-03-2008, 22:35
Może jeszcze ktos podzieli się swoją opinią na temat pandori.
Uwierzm mi staramy sie by bylo dobrze, ale jak swe rządzili serverem zabijali wszystkich nawet 40 lvle knightow...
w dupie byles gowno wiesz
w dupie byles gowno wiesz
Ja gralem na pandorii przez jakies 3 tygodnie, niby niedużo ale wystarczylo zeby wbic 90 lvl i poznac szwedow. Nigdy nie przyznawalem sie ze jestem z furory, nigdy nie prosilm o pomoc kumpli, gralem tak jakbym byl poprostu nowy na serwerze bez zadnych znajomosci.
Nie pamietam juz ile razy szwedzi prubowali mnie zabic podczas tych 3 tygodni: bo expilem na smokach, bo skilowalem, bo wbilem duzo expa etc. Jak zorganizowali POI quest zaplacilem zeby z nimi pojsc, zabili mie oczywiscie zanim doszlismy do komnaty z nagrodami, powod? "Bo itemy beda zbyt tanie" czy jakies tam inne gowno. (quest oczywiscie i tak zrobilem :]).
Najsmieszniejszym czlowieczkiem byl oczywiscie pyros-taki zakompleksiony chlopczyk ktory bal sie każdego kto robil przyzwoity exp
Zapomnialbym tez o Jihranku i Raelluu którzy do konca wlazili w dupcie szwedom (reszta poodchodzila z różnych powodów min. dlatego ze na ventrilo szwedzi wyzywali Polakow etc.) Wyspiewali im wszystko co chcieli wiedziec i kontynuowali zalosna egzystencje na serwerze.
Nie mam pojecia jaka Ty pelniles w tym wszystkim role ale domyslam sie ze raczej malo znaczaca.
Tak czy inaczej w koncu udalo nam sie zapanowac nad furora, a z czasem i nad pandoria. Zjedlismy ciastko i mamy ciastko a wy... no coz, cieszcie sie innymi swiatami. ;]
@edit
Ahh tak zapomnailem o wladku, tylko raz slyszalem ten piskliwy glosik przed mutacja na ventrilo, chwaliles sie ze nie zdasz do nastepnej klasy bo banie Ci ze wszytskiego wychodza czy cos takiego, nie wiem jak Ci sie w tibi powodzi ale mam nadzieje ze lepiej niz w rl.
Grimberg
04-03-2008, 23:23
Zbigniew,powiesz czemu jak wygrywacie to tylko wtedy filmiki wrzucacie?
Jak dostawaliscie do 0 co battle to co jakos nie kozaczyliscie na forum?
Obstawiam ze max miesiac bedziecie prowadzic na servie :)
tak btw. Na jakiej grasz gitarze, takiej z 1 struna?
Ja gralem na pandorii przez jakies 3 tygodnie, niby niedużo ale wystarczylo zeby wbic 90 lvl i poznac szwedow. Nigdy nie przyznawalem sie ze jestem z furory, nigdy nie prosilm o pomoc kumpli, gralem tak jakbym byl poprostu nowy na serwerze bez zadnych znajomosci.
Nie pamietam juz ile razy szwedzi prubowali mnie zabic podczas tych 3 tygodni: bo expilem na smokach, bo skilowalem, bo wbilem duzo expa etc. Jak zorganizowali POI quest zaplacilem zeby z nimi pojsc, zabili mie oczywiscie zanim doszlismy do komnaty z nagrodami, powod? "Bo itemy beda zbyt tanie" czy jakies tam inne gowno. (quest oczywiscie i tak zrobilem :]).
Najsmieszniejszym czlowieczkiem byl oczywiscie pyros-taki zakompleksiony chlopczyk ktory bal sie każdego kto robil przyzwoity exp
Zapomnialbym tez o Jihranku i Raelluu którzy do konca wlazili w dupcie szwedom (reszta poodchodzila z różnych powodów min. dlatego ze na ventrilo szwedzi wyzywali Polakow etc.) Wyspiewali im wszystko co chcieli wiedziec i kontynuowali zalosna egzystencje na serwerze.
Nie mam pojecia jaka Ty pelniles w tym wszystkim role ale domyslam sie ze raczej malo znaczaca.
Tak czy inaczej w koncu udalo nam sie zapanowac nad furora, a z czasem i nad pandoria. Zjedlismy ciastko i mamy ciastko a wy... no coz, cieszcie sie innymi swiatami. ;]
Poraz kolejny pokazujesz jakim jestes idiotą. Nie masz pojecia o czym mowili na Vent bo go nie mialeś wiec się kurwa nie wypowiadaj o czymś czego nie wiesz.
Poraz kolejny pokazujesz jakim jestes idiotą. Nie masz pojecia o czym mowili na Vent bo go nie mialeś wiec się kurwa nie wypowiadaj o czymś czego nie wiesz.
Ty sie naucz czytac cieciu, gdzie ja napisalem ze wchodzilem na ventrilo szwedow? Nie potrafisz zrozumiec prostego zdania? Mam ci to wylozyc?
Zauwaz ze napisalem: (tutaj cytat)
"Zapomnialbym tez o Jihranku i Raelluu którzy do konca wlazili w dupcie szwedom (reszta poodchodzila z różnych powodów min. dlatego ze na ventrilo szwedzi wyzywali Polakow etc.)"
Teraz Ci to wytlumacze:
Jihranek i Raaell to Polacy ktorzy krecili na boku ze szwedami.
Ze szwedami trzymala spora grupa polakow, min. Tie pogromca i jeszcze kilku. (nadazasz mam nadzieje)
Ta grupa polaków byla traktowana niezbyt kolezensko przez szwedow dlatego od nich odeszli i dolaczyli do polakow (z ktorymi podzielili sie doswiadczeniami)
Jaki jest logiczny wniosek? Otoz taki ze zeby napisac to co napisalem nie musialem wchodzic na ventrilo szwedow.
Pocwicz czytanie ze zrozumieniem zamiast "robic PG" na Candi i Kyrze
Ogame_Fan
05-03-2008, 13:15
Drogi Oini. :p
1.Filmik jest głupi i niewiadomo o co chodzi. :(
2.Skończ z pisaniem postów i zacznij szydełkować. To cie może zainteresuje. 8o
3.Granie w tibie i pisanie postów na forum tibia.pl zostaw ludziom do tego powołanym np. JA B)
4.Według mnie stąpasz mocno po ziemi. Unikaj i mostów i zamarzniętych jezior :]
NetowyHooligan
06-03-2008, 20:49
powiem ci tyle oini... nie osmieszaj sie wiecej na tym forum swpimi wypowiedziami ..
Still Knight
17-04-2008, 12:39
stare dobre czasy na pandorii _/AeraliusB)
Diablord
17-04-2008, 23:57
Grałem w wakacje na Pandorii, wróciłem na furore, kiedy tylko nadarzyła się okazja. Szwedzi robili co chcieli, zabijali polaków, mnie ubili tylko za to, że byłem z furory, byłem wtedy przeciwny wojnie bo miałem zaniski lvl i zamało siana, żeby się w to bawić. Wtedy zacząłem grać z qmplem jego knightem, ale znowu szwedzi dobrali się nam do dupy, nawet znajomości z Arkiem nie pomogły. Przed wojna był to porąbany server.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.