Pokaż pełną wersje : Co ze swordem na 40+ lvlu?
Jak widać mam 44 lvl (na tibia.com jeszcze 43, ale dzisiaj wbije B) ) i używam bright sworda. Jak wiadomo swordy typu assassin dagger są bardzo drogie ;(;( , a używanie Bs'a wydaje mi sie śmieszne. I teraz moje pytanko co powinienem ze swordem zrobić?? Czy powinienem kupić jakiś sword od powiedzmy 40 lvl'a (który jest bardzo drogi) czy czekać na większy lvl z tym zakupem??:confused:
Jeśli chcesz jednoręczny to z BSem do 60 lvla, a potem Mystic Blade. Z dwurecznych masz po drodze jeszcze Dragon Slayera i potem GSa.
Explorer of Hell
03-03-2008, 23:57
Z BSa bij tak do okolo 55~ lvla, pozniej mozesz juz uzywac Mystic Blade. (http://tibia.pl/item/Mystic_Blade)Jest to bron od 60 lvla, ale na 55 Twoje obrazenia beda juz w miare podobne do tych zadawanych na 60.
Kiedyś ludzie do 110~ chodzili z BS a Ci na 40 źle :|
Kiedyś ludzie do 110~ chodzili z BS a Ci na 40 źle :|
Ta odpowiedź mi się podobała najbardziej :baby: ale i tak dzięki wszystkim za porady ;)
Ja chodziłem z BSem do prawie 60 lvl, nosiłem BSa i GSa (od 55 lvl) i jakoś sie dało żyć, potem mystic blade i avenger xD
Relic Sword nie wiem czy dobrze nazwe napisałem ale powinien się zdać.Zamiast wydawać kaske na Ass~~ dagena zrób z to sobie waste i może wpadnie 60 lev w sam raz na mystica.
Pozdro i Poćwicz.
Jak już ktoś mówił-BS na tym poziomie nie jest niczym tragicznym.
A najlepiej wiernie, tak jak on Ci służył, pozostań z nim aż do śmierci. ;] Miecz to nie jest coś, co zmienia się jak rękawiczki. ;p
Nie no dzięki kolo za bociki z gejlogerem. Nie dość, że mamy wersję 8.42, to jeszcze odświeżasz.
ŻYCZĘ MIŁEJ GRY
Chyba bocikowi życzysz?
R3p0rt3d...
UP.
Nie reportuj go! Zawału dostanie jak się dowie, że jego konto które ma aż 1 dzień zostanie zbanowane!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.