Pokaż pełną wersje : Step up 2 - the streets
Arka_Sath_Wielki
03-03-2008, 19:56
Właśnie wróciłem z kina. Film mi się nawet podobał :D 1 scena w autobusie wymiata. A jakie sa wasze wrazenia ?
@edit
Oczywiscie pytam tych co byli ;)
ale co sie stao?
@down
sorry dwupak, ale autor tematu nie napisal w sumie nic o filmie czy czymkolwiek, wiec mam prawo spytac osochozi :)
yo yo gangsta peace
Killuminati
03-03-2008, 19:58
@up
Nie jesteś śmieszny, naprawde.
KrEmAs KAc
03-03-2008, 20:15
Słyszałem w WoWie jak coś polaczki na chanelu gadali ,że film extra.
Ja czekam aż nie wyświetlą w telewizji :D
co do lola to legendarne powiedzenie forumowiczów żal
..::QRAS::..
03-03-2008, 20:21
film beznadziejny , muzyka bardzo dobra
ale co sie stao?
@down
sorry dwupak, ale autor tematu nie napisal w sumie nic o filmie czy czymkolwiek, wiec mam prawo spytac osochozi :)
yo yo gangsta peace
haha jaki tekst xDDDDDDD SORRY DWUPAK XDDD YOYO GANGSTA PEACE XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD <kwik>
nie bylem nie ogladalem nie wiem
Muzyka idealnie dobrana, świetny taniec, za fabułe trochę mniej, ale film i tak wzorowy ;]
Ostatnia scena taneczna ze zremixowanym Bounce Timbalanda <3
Koronowany rycek
03-03-2008, 21:53
ale co sie stao?
@down
yo yo gangsta peace
yo yo back man lolszatan696zuoikapustaszit
funny man o;
a co do step up 2, fabuła nie jest dosc oryginalna ale jest na co popatrzec.
Down@
Co ty sie spodziewales po czlowieku, ktory ma kompleks a w awatarze kupe ?
Lolny@
W toku ewolucji zdobyłes 7 levli (http://pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Bristolska_skala_uformowania_stolca.png)ht tp://images.tibia.pl/forum/images/buttons/report.gif http://images.tibia.pl/forum/images/buttons/report.gif
Killuminati
03-03-2008, 22:57
Tymi swoimi "elo" tekstami pokazujesz jaki jesteś beznadziejny.
I za przeproszeniem odpierdol się od 2paca, bo gówno mozesz powiedzieć na jego temat. I tym bardziej błaźnisz się pisząc takie głupoty. A ty Lolny myślałem, że jesteś mądrzejszy.
@up
Też prawda.
@down
Ehh, brak sił na ludzką głupote.
yo yo back man lolszatan696zuoikapustaszit
funny man o;
a co do step up 2, fabuła nie jest dosc oryginalna ale jest na co popatrzec.
Tymi swoimi "elo" tekstami pokazujesz jaki jesteś beznadziejny.
I za przeproszeniem odpierdol się od 2paca, bo gówno mozesz powiedzieć na jego temat. I tym bardziej błaźnisz się pisząc takie głupoty. A ty Lolny myślałem, że jesteś mądrzejszy.
tempie czarnuchuw
sry ale ten tekst mnie rozwalil xdddddd
Johnny121
04-03-2008, 00:38
Down@
Co ty sie spodziewales po czlowieku, ktory ma kompleks a w awatarze kupe ?
Lolny@
W toku ewolucji zdobyłes 7 levli (http://pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Bristolska_skala_uformowania_stolca.png)ht tp://images.tibia.pl/forum/images/buttons/report.gif http://images.tibia.pl/forum/images/buttons/report.gif
Idż słuchać murzynów, którzy podciągają spodnie, podczas biegu, z kostek, do kolan.
Nic nie mam do czarnuchów, chętnie bym sobie jednego kupił.
@Top
Nie widziałem.
Ostatnio oglądałem Slayer: "Still Reigning".
Idż słuchać murzynów, którzy podciągają spodnie, podczas biegu, z kostek, do kolan.
@Top
Nie widziałem.
Ostatnio oglądałem Slayer: "Still Reigning".
Święta racja. Metal rox \.../
@down
Ironia?
Johnny121
04-03-2008, 01:31
Święta racja. Metal rox \.../
ahahahahahahahahhaahahahahahahahahhaahahahahahahah ahhaahahahahahahahahhaahahahahahahahahhaahahahahah ahahahhaahahahahahahahahhaahahahahahahahahhaahahah ahahahahahhaahahahahahahahahhaahahahahahahahahhaah ahahahahahahahhaahahahahahahahahhaahahahahahahahah haahahahahahahahahhaahahahahahahahahhaahahahahahah ahahhaahahahahahahahahhaahahahahahahahahhaahahahah ahahahahhaahahahahahahahahhaahahahahahahahahha
Z takimi tekstami to do pana uber-metala Celoza. W końcu on wie wszystko najlepiej o tej muzyce.
Walekifa
04-03-2008, 01:55
Cóż.Taniec nie jara mnie aż tak,ale fakt-Widowiskowy ten film jest na pewno. Nie oglądałem,ale widziałem urywki na youtube. Kultura Hip Hopowa jest podziwiana (szczególnie taniec) I przyciąga miliony par oczu,więc nie przejmujcie się POSTAMI jakiś metali.. Ludzie..
Jarzabek
04-03-2008, 03:01
Ściągnełem to z torrenta pare dni temu i powiem, że jednak pierwsza część mi się bardziej podoba ;)
Killuminati
04-03-2008, 15:40
Z takimi tekstami to do pana uber-metala Celoza. W końcu on wie wszystko najlepiej o tej muzyce.
To przestań mówić takimi tekstami typu "Z chęcią bym sobie kupił jednego" bo to ani nie jest smieszne, ani tym nie przekonasz nikogo, jaki jesteś pro.
@Walekifa
Ale to co oni piszą jest wręcz żałosne.
Johnny121
04-03-2008, 16:14
To przestań mówić takimi tekstami typu "Z chęcią bym sobie kupił jednego" bo to ani nie jest smieszne, ani tym nie przekonasz nikogo, jaki jesteś pro.
Kwestia gustu.
Nie jestem pro (http://www.youtube.com/watch?v=RIxCWaBxAbM), ani nie próbuję tego udowodnić, bo to by był kretynizm.
Killuminati
04-03-2008, 17:30
@up
To wskaż mi osobę, której pasuje takie oczernianie. A może masz spaczony gust?
A co do filmiku przedstawionego przez Geidar'a - Cienka próba podrobienia "piątku"
Vanhelsen
04-03-2008, 17:45
@Walekifa
Ale to co oni piszą jest wręcz żałosne.To wyjaśnij mi po kiego kontynuujesz tą rozmowę?...
Film dla mnie był stratą czasu... stanowczo wolę coś bardziej ambitnego
"Sorry dwupak" - coś pięknego po prostu =)
A kORONOWANY znowu próbował być śmieszny i znowu mu nie wyszło.
Hehe, nie lubie 2Paca, zjedzcie mnie!1!11
Dark Sven
04-03-2008, 18:12
Mnie przekonał T.T .
Lepszy 2pac niż metal i AAAAAAAAAAAAAAAARGRGRGRGAGEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRR RRRRRRGGAAAAAAAAAAAAAAASZATAAAAAAAAAAAAANNNN BBBBBBBBBBUUUAAAAAAAAAAAAAAAAAA
i inne darcie mordy na scenie.
Killuminati
04-03-2008, 18:29
Dobra, dobra, daje sobie spokój.
A ty Sfenik... Nic sie nie zmieniłeś ;P
Ostatnie do Lasoocha:
Możesz sobie go nie lubić, ale lepiej to przemilczeć niż gadać o tym na prawo i lewo. Też nie lubię niektórych zespołów/wykonawców, ale po nich nie jeżdze.
Lepszy 2pac niż metal i AAAAAAAAAAAAAAAARGRGRGRGAGEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRR RRRRRRGGAAAAAAAAAAAAAAASZATAAAAAAAAAAAAANNNN BBBBBBBBBBUUUAAAAAAAAAAAAAAAAAA
A do tej pory myślałem, że masz mózg. No, ale widzę, że Ci go stereotypy zeżarły. Widzisz, ja na przykład nie twierdzę, że każda hiphopowa piosenka ogranicza się do jarania zioła i p*erdolenia policji.
Możesz sobie go nie lubić, ale lepiej to przemilczeć niż gadać o tym na prawo i lewo. Też nie lubię niektórych zespołów/wykonawców, ale po nich nie jeżdze.
A czy po nim pojechałem?
Johnny121
04-03-2008, 18:37
Darcie mordy, trzy akordy? ;d
@down
Techno 4 evah.
Doom Terror
04-03-2008, 18:47
Zaofftopuje troche,ale jezdzenie na steerotypach typu metal "darcie mordy" jest chore,w kazdym gatunku muzycznym jest cos wartego przesluchania,ale niektorzy sa juz zamknieci w swoich zasciankowych subkulturach gdzie kazda inna subkultura okreslana jest jako wroga,badz gorsza,nie warta nawet odrobiny szacunku...ahh jakie to typowe dla naszego ksenofobicznego spoleczenstwa,ktora boi sie wszystkiego czego nie zna,i zamiast sprobowac poznac i zrozumiec to skresla z miejsca,utwierdza mnie to w przekonaniu ze Polska nie jest w Europie,a tylko w niej lezy.
Koronowany rycek
04-03-2008, 19:13
lasuch@
Wpierw sie dowiedz co to hip-hop a rap, prosze nie pisz o czyms o czym nie masz zielonego pojecia skonczony idioto.
@topic
Soundtrack to poezja <3
lasuch@
Wpierw sie dowiedz co to hip-hop a rap, prosze nie pisz o czyms o czym nie masz zielonego pojecia skonczony idioto.
Nieistotne, wiadomo, co miałem na myśli. Skończonym idiotą mogę być, ale to nie zmienia faktu, że jesteś największym kretynem na tym forum, jaki siedzi tu od dawna - gorsi debile są już dawno zbanowani.
A do tej pory myślałem, że masz mózg. No, ale widzę, że Ci go stereotypy zeżarły. Widzisz, ja na przykład nie twierdzę, że każda hiphopowa piosenka ogranicza się do jarania zioła i p*erdolenia policji.
A widzisz ja podobnie o tobie. Nie załapałeś o co mi chodziło. Ja też nie uważam, że każda piosenka metalowa to darcie mordy. Ba sam słucham czasami metalu (tego lżejszego). Próbowałem pokazać co poniektórym w tym temacie ich stosunek do rapu. Tylko pierniczyć od rzeczy potrafią, a samej muzyki rapowej dobrze nie znają.
Słyszałem w WoWie jak coś polaczki na chanelu gadali ,że film extra.
Ja czekam aż nie wyświetlą w telewizji :D
co do lola to legendarne powiedzenie forumowiczów żal
Cytując z Shreka (z mała przeróbką-kto oglął ten wie xd):"To se jeszcze poczekasz"
Tovob Lard
04-03-2008, 21:05
Co do step up 2 , fabula marna muzyka niezla, bardziej wole cos w stylu stom the yard
@ot
Koronowany rycek, Killuminati , Rukahs
sprawdzcie albumik 2pac - legend never die [dr screw remixed]
2 Pac feat. Pih - 16 On Deathrow (blended & remixed by DR SCREW)
http://www.wrzuta.pl/audio/b2ppPc4Fth/
dla mnie bomba ; d
Z reszta legalnie [za darmo] mozna sciagnac na necie caly album.
@2 Czytając wasze posty [lolnego, lasoocha, lololoolololol,]przypominacie mi Pimke w pierwszych rozdziałach Ferdydurke ; d oczywiście wy to robicie [co?] w typowy - ignorancki sposób ^^
@2down
http://www.drscrew.xt.pl/
nie chodzi mi tu o jakis moloch to zarabiania pieniedzy prosto ze stanow tylko taki mixtejpik, z Polski =]
Killuminati
04-03-2008, 21:09
@Tovob Lard
Co do kawałka, to kto co lubi. Mi się osobiście oryginalna wersja bardziej podoba ^^
sprawdzcie albumik 2pac - legend never die [dr screw remixed]
Niema takiego albumu.
Żal mi was chłopaki, naprawdę o gustach się nie dyskutuje, bo przecież metal to for evach najlepsze, i jeżeli ktoś sie z wami nie zgodzi, to bunt.
Co do filmu to nie oglądałam, jade w weekend.
tempie czarnuchuw
sry ale ten tekst mnie rozwalil xdddddd
Zabawne.
"Sorry dwupak" - coś pięknego po prostu =)
Ja w tym piękna nie widzę. Raczy mnie pan oświecić?
Ja w tym piękna nie widzę. Raczy mnie pan oświecić?
Jest to tekst, który w ostatnim czasie rozśmieszył mnie najbardziej. Sam nigdy nie pomyślałem o 2Pacu jako dwupaku... a w sumie mogłem. Niezależnie od tego, czy lubię rap, czy go nie lubię - ot, równie dobrze mogę przekręcić Behemoth na Behemocz (dla jasności - Behemotha słucham i lubię).
Żal mi was chłopaki, naprawdę o gustach się nie dyskutuje, bo przecież metal to for evach najlepsze, i jeżeli ktoś sie z wami nie zgodzi, to bunt.
Nie przypominam sobie, żebym powiedział, że metal jest najlepszy. Nie tylko metalu zresztą słucham.
Poza tym... każda okazja jest dobra do flamewara hiphop/rap/techno vs metal. Ostatnio nudno na forum ^^"
Johnny121
04-03-2008, 21:44
Jest to tekst, który w ostatnim czasie rozśmieszył mnie najbardziej. Sam nigdy nie pomyślałem o 2Pacu jako dwupaku... a w sumie mogłem. Niezależnie od tego, czy lubię rap, czy go nie lubię - ot, równie dobrze mogę przekręcić Behemoth na Behemocz.
Behegniot! Behegniot! ;d
Dark Sven
04-03-2008, 21:47
Aye!
Dwupak? E tam, bardziej denerwujące jest robienie z niego męczennika...
Killuminati
04-03-2008, 21:52
A czy ktoś tutaj robi z Paca męczennika? I o ile sobie przypominam to nikt tutaj tak nie myśli.
@down
Na tym forum są raptem 4 aktywnie udzielające się osoby, które jako tako znają twórczość Tupaca. Ty zapewne słyszałeś tylko Ghetto Gospel, nie przeczytales zadnego artykulu ani nic. I do twojej wiadomości: Nie sławię Tupaca jak jakieś bóstwo, poprostu lubię słuchać jego muzyki. Nikt wam nie karze tego słuchać, nie karze wam go uwielbiać, ale przynajmniej go szanujcie i jego muzykę.
@Lasooch
I widzisz. Teraz ja moge powiedzieć, że Behemoth to syf, że to bezsensowne darcie mordy. Przemilcze to, chociaż wiesz, że tak uważam.
Johnny121
04-03-2008, 22:14
A czy ktoś tutaj robi z Paca męczennika? I o ile sobie przypominam to nikt tutaj tak nie myśli.
Ale sławicie go jak jakieś bóstwo ;d
Baron Kaldrick
04-03-2008, 22:38
Już nawet flame wary są tu prowadzone na pożałowania godnym poziomie. Wstyd, hańba, ubóstwo. Zero finezji, Z-E-R-O.
Zresztą, tak czy owak, flamewary metal vs reszta świata wszystkim się dawno znudziły. I tak wiadomo, że metal to darcie ryja, techno to zremiksowane stukanie łyżką o garnek, rap to czarni na ulicy, a hip-hop zjarani skejci nienawidzący policji. I o co tu się kłócić?
Tak swoją drogą,
Szkoda tylko, przyjacielu, że taki 'czarnuch' mógłby kupić Ciebie i pół Twojej rodziny, i jeszcze byś mu za to dziękował.
Killuminati
04-03-2008, 22:42
Amen. znaczki
Ale sławicie go jak jakieś bóstwo ;d
Widać, że masz 14 lat.
@Killuminati
"Shorty wanna be a thug" w podpisie? ^^
Killuminati
04-03-2008, 23:04
@Killuminati
"Shorty wanna be a thug" w podpisie? ^^
A jak inaczej ;>
Walekifa
04-03-2008, 23:13
Każda muzyka może okazać się dobra,trzeba tylko poświęcić jej trochę czasu ; p Koniec.
@up
najmadrzejszy post w temacie ;)
Johnny121
05-03-2008, 00:52
Widać, że masz 14 lat.
Co to ma do rzeczy?
Marsseel
05-03-2008, 02:24
Co to ma do rzeczy?
To, że on ma 15 :).
Filmu nie oglądałem, może kiedyś go ukradnę z internetu ;).
Co do Tupaca to jego muzyka jest dla mnie strasznie nudna, bicik, tekst o ciężkim życiu, melodyjny refrenik, bicik, tekst o ciężkim życiu, refrenik, koniec. I nie zarzucajcie mi, że słabo znam jego twórczość, bo mój starszy brat swego czasu był jego wielkim fanem i byłem zmuszony słuchać dyskografii tupaca przez jakieś pół roku dzień w dzień. Owszem znalazłoby się kilka znośnych kawałków, ale mógłbym je zliczyć na palcach jednej ręki.
Generalnie większość hip hopowców mnie nudzi, ale są wyjątki:
- Beastie Boys, których uwielbiam za to że ciągle się coś dzieje w ich utworach.
- The Streets, ze świetnym, londyńskim wokalem.
Z czarnego rapu lubię czasem Public Enemy posłuchać, a z polskich wykonawców to oczywiście K44.
Sorry za off-top, ale nie mogłem się powstrzymać.
Co do Tupaca to jego muzyka jest dla mnie strasznie nudna, bicik, tekst o ciężkim życiu, melodyjny refrenik, bicik, tekst o ciężkim życiu, refrenik, koniec. I nie zarzucajcie mi, że słabo znam jego twórczość, bo mój starszy brat swego czasu był jego wielkim fanem i byłem zmuszony słuchać dyskografii tupaca przez jakieś pół roku dzień w dzień. Owszem znalazłoby się kilka znośnych kawałków, ale mógłbym je zliczyć na palcach jednej ręki.
Generalnie większość hip hopowców mnie nudzi, ale są wyjątki:
- Beastie Boys, których uwielbiam za to że ciągle się coś dzieje w ich utworach.
- The Streets, ze świetnym, londyńskim wokalem.
Z czarnego rapu lubię czasem Public Enemy posłuchać, a z polskich wykonawców to oczywiście K44.
Sorry za off-top, ale nie mogłem się powstrzymać.
@up
A wiesz co to jest flow?..
Marsseel
05-03-2008, 09:53
Tak wiem i mimo iż flow 2paca nie jest zły to i tak jego muzyka jest dla mnie nudna.
Johnny121
05-03-2008, 12:08
Polacy robią lepszą ;d
Tovob Lard
08-03-2008, 13:21
Polacy robią lepszą ;d
wiadomo.
Jeszcze, można podzielić 'słuchaczy rapu' na :
nie słucham polskiego rapu bo to gówno, wole zagraniczny, a w szkole z języków obcych marna dwója[słuchamy bo fajnie brzmią nie-polskie słówka].
I na takich którzy znają angielski i wtedy można ich zrozumieć[zdanie sluchaczy]. =]
Eldo i Pih miażdżą ; d
Arka_Sath_Wielki
08-03-2008, 14:32
LUDZIE TO JEST TEMAT O STEP UP 2 THE STREETS, za kazdego offtopa, kłócenie się która muzyka jest lepsza itd nie jest tu na miejscu i powinien byc karany warnem kazdy post ktory nie wnosi nic do tematu. Amen.
Johnny121
08-03-2008, 16:38
Chodźcie zrobimy oddzielne tematy o każdym filmie z aktualnego repertuaru Cinema City!
Byłem w kinie na tym i nie żałuje 14 zł ;).
Ścieżka dźwiękowa fajna, wyjebiaszczo hycają tylko fabuła za bardzo love storowa. Ale hycają naprawdę extra. Polecam.
Co to ma do rzeczy?
To, że Twój tok myślenia jest na takim poziomie.
Vanhelsen
10-03-2008, 23:27
Cytując z Shreka (z mała przeróbką-kto oglął ten wie xd):"To se jeszcze poczekasz"feel the połer of torrent?
Już nawet flame wary są tu prowadzone na pożałowania godnym poziomie. Wstyd, hańba, ubóstwo. Zero finezji, Z-E-R-O.
[...]
Szkoda tylko, przyjacielu, że taki 'czarnuch' mógłby kupić Ciebie i pół Twojej rodziny, i jeszcze byś mu za to dziękował.1/ No niestety, każde forum ma takie flame-wary na jakie je stać :S
2/ Nie ma co się dziwić, chłopak przeczytał jednorazowo śmieszny tekst na bashu i teraz rzuca nim przy każdej okazji...
Każda muzyka może okazać się dobra,trzeba tylko poświęcić jej trochę czasu ; p Koniec.bólszit... każda muzyka może być dobra jak się wybierze odpowiednie utwory, a to, że będę słuchał ciągle jakiegoś gównianego utworu nie spowoduje, że nagle pokocham np: techno...
LUDZIE TO JEST TEMAT O STEP UP 2 THE STREETS, za kazdego offtopa, kłócenie się która muzyka jest lepsza itd nie jest tu na miejscu i powinien byc karany warnem kazdy post ktory nie wnosi nic do tematu. Amen.step jest o tańcu, z tańcem idzie muzyka, w muzyce mamy dwupaka, satanistów, haszystów i innych więc posty są w temacie...
@Turi~
A gdzie byles? Bo w naszej metropolii nie ma jeszcze... Trzeba poczekac ;) Chetnie drugi raz obejrze.
.Matrik.
11-03-2008, 15:14
wyjebiaszczo hycają
Own3d. Padłem.
Milan ognia
11-03-2008, 16:28
Byłem z klasą na filmie. Fabuła - dno. Muzyka - hm... nie kręcą mnie te rytmy. Taniec - jakoś też mi się nie spodobał. Niby jest fajny, taki... pokazowy ale - to nie jest to.
Nie ma to jak kocioł, w którym każdy ma glany. \o/
@Turi~
A gdzie byles? Bo w naszej metropolii nie ma jeszcze... Trzeba poczekac ;) Chetnie drugi raz obejrze.
Sry za "lekkie" opóznienienie ;)
W Kielcach w kinoplexie u nas pewnie jakoś teraz wchodzi.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.