PDA

Pokaż pełną wersje : Intense Healing Rune (Run Średniego Leczenie)

nikolo
27-08-2003, 10:14
Jestem Paladynem i nie wiem gdzie kupić czar - "Intense Healing Rune (Run Średniego Leczenie)" - Proszę o pomoc sznownych doświadczonych kolegów.

paul86
27-08-2003, 10:24
Palladyni nie maja takiego czaru !!!!
Ten run mozesz kupic jedynie od druidow!!!

Maxepe
27-08-2003, 13:04
Możesz kupić nie runiczne lekkie leczenie (exura), średnie leczenie (exura gran), pelne leczenie (exura vita).

n3m3s!s
27-08-2003, 17:37
Polecam kupic na poczatku exure
a potem poczekac na 8mlvl i exure vite.
Czar exura gran nie wydaje mi sie potrzebny.
Mi bez niego dobrze :D

Sir Dzidek
27-08-2003, 18:43
Ja mam wszystkie exury i mi sie wszystkie przydawaja. Gdy niemasz duzo zyc to dobrze i exure gran zrobic.

Edit: Dlaczego 2 posty? Prosil bym o usuniencie 1.

[Sie robi - MatKus]

Lidanu
19-09-2003, 09:36
ja tam niemam exury wcale mam odrazu exure gran i teraz bende kupował exure vite exura mi nigdy niebyła poczebna zawsze mnie kupmelka uleczała runami puki jej niezakosili całego konta bo pszespszypadek wcisnela f12 a miała włoczony ten program do logowania i wyszło na gówny pulpit cały numer i hasło i ktos shakował jej konto wyczajicie to :D:D:D:D sa durnie niektózy natej tibi

myst
19-09-2003, 14:56
Oryginalnie dodany przez nikolo
Jestem Paladynem i nie wiem gdzie kupić czar - "Intense Healing Rune (Run Średniego Leczenie)" - Proszę o pomoc sznownych doświadczonych kolegów.

Czy wy ślepi jestescie? Mu nie chodzi o to która lepsza... Mu chodzi o to gdzie można kupić!! JEZUSMARIASZATAN! Ludzie! Go walą wasze hostoryjki które leczenie jest dla was de best...

Kupujesz:
Venore: Asrak - minotaurzyca, która sprzedaje czary dla knightów, udajesz się w depo jakieś 5 pięter podz ziemią...
Carlin: Tam gdzie knajty , jak wychodzisz z Carlin pónocną bramą..

P.S. Runów robić nie możesz... tylko czar natychmaistowy...

Pacuch
19-09-2003, 15:52
Tego czaru nie mozesz kupic mozesz kupywac go tylko od graczy.

Marcin9504
25-09-2006, 20:00
Pewnie cie zmylilo ten napis na tibia.pl tam jest napisane cena czaru : 600
cena w sklepie : 95
Kupisz rune od druidów albo w sklepie magicznym
:cup:

Lifter
25-09-2006, 20:08
bo pszespszypadek wcisnela f12 a miała włoczony ten program do logowania i wyszło na gówny pulpit cały numer i hasło i ktos shakował jej konto wyczajicie to

Masz mądre koleżanki, ale co to nas obchodzi?!

@Topic
Paladyn nie może produkować tych run. Zresztą panowie nade mną już wszystko wyjaśnili, nawet za dużo, prawda Lidanu?!