Pokaż pełną wersje : Intense Healing Rune (Run Średniego Leczenie)
Jestem Paladynem i nie wiem gdzie kupić czar - "Intense Healing Rune (Run Średniego Leczenie)" - Proszę o pomoc sznownych doświadczonych kolegów.
Palladyni nie maja takiego czaru !!!!
Ten run mozesz kupic jedynie od druidow!!!
Możesz kupić nie runiczne lekkie leczenie (exura), średnie leczenie (exura gran), pelne leczenie (exura vita).
Polecam kupic na poczatku exure
a potem poczekac na 8mlvl i exure vite.
Czar exura gran nie wydaje mi sie potrzebny.
Mi bez niego dobrze :D
Sir Dzidek
27-08-2003, 18:43
Ja mam wszystkie exury i mi sie wszystkie przydawaja. Gdy niemasz duzo zyc to dobrze i exure gran zrobic.
Edit: Dlaczego 2 posty? Prosil bym o usuniencie 1.
[Sie robi - MatKus]
ja tam niemam exury wcale mam odrazu exure gran i teraz bende kupował exure vite exura mi nigdy niebyła poczebna zawsze mnie kupmelka uleczała runami puki jej niezakosili całego konta bo pszespszypadek wcisnela f12 a miała włoczony ten program do logowania i wyszło na gówny pulpit cały numer i hasło i ktos shakował jej konto wyczajicie to :D:D:D:D sa durnie niektózy natej tibi
Oryginalnie dodany przez nikolo
Jestem Paladynem i nie wiem gdzie kupić czar - "Intense Healing Rune (Run Średniego Leczenie)" - Proszę o pomoc sznownych doświadczonych kolegów.
Czy wy ślepi jestescie? Mu nie chodzi o to która lepsza... Mu chodzi o to gdzie można kupić!! JEZUSMARIASZATAN! Ludzie! Go walą wasze hostoryjki które leczenie jest dla was de best...
Kupujesz:
Venore: Asrak - minotaurzyca, która sprzedaje czary dla knightów, udajesz się w depo jakieś 5 pięter podz ziemią...
Carlin: Tam gdzie knajty , jak wychodzisz z Carlin pónocną bramą..
P.S. Runów robić nie możesz... tylko czar natychmaistowy...
Tego czaru nie mozesz kupic mozesz kupywac go tylko od graczy.
Marcin9504
25-09-2006, 20:00
Pewnie cie zmylilo ten napis na tibia.pl tam jest napisane cena czaru : 600
cena w sklepie : 95
Kupisz rune od druidów albo w sklepie magicznym
:cup:
bo pszespszypadek wcisnela f12 a miała włoczony ten program do logowania i wyszło na gówny pulpit cały numer i hasło i ktos shakował jej konto wyczajicie to
Masz mądre koleżanki, ale co to nas obchodzi?!
@Topic
Paladyn nie może produkować tych run. Zresztą panowie nade mną już wszystko wyjaśnili, nawet za dużo, prawda Lidanu?!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.