Pokaż pełną wersje : Lepsza Tibia
Ciekawie by było gdyby za każdego zabitego przeciwnika dostawało się 1 MP?
Jeśliby CIP- owie chcieli tego użyć to niech napiszą ;)
Virge-Sorc-Calmera-14 lvl-18mlvl-jeszcze w akcji
Main Vegeta
14-11-2003, 22:46
Niech za kazdego zabitego czlowieka nie bedzie zadnych nagrod ani kar bo nagrod to sie kazdy bedzie tlukl a kar to nie bedzie mozna bylo sie zemscic w slusznej sprawie
Racja. Nic dodać nic ująć.
Ja uwazam ze powinny byc kary za nieuzasadnione zabojstawa bo to jest niedozniesienia zeby nie mozna bylo spokojnie wyjsc z depo! Natomiast jaknajbardziej mozna kogos ukarac za kradziez czy shakowanie smiercia ale to tylko w tych wypadkach!
Marcin24
01-11-2007, 21:48
A ciekawe co by było...
Takich pomysłów można strasznie dużo wymyślać. A i tak żadnego nie wprowadzą.
To jest jedyny dział, do którego nie trafiają wiadomości o tibii. Uszanuj to :/
Rethfing on Aldora
01-11-2007, 21:58
Ja uwazam ze powinny byc kary za nieuzasadnione zabojstawa bo to jest niedozniesienia zeby nie mozna bylo spokojnie wyjsc z depo!
I właśnie dlatego powstały serwery non-PvP. Znasz coś takiego?
Znam te serwery! Ja mowie tylko zeby zabijac w ostatecznosci (kradzieze,hakowanie,) Lepiej zabic red sqla niz 8 lvl! Kiedy sie do tego zastosujemy tibia rzeczywiscie bedzie lepsza!
Moim zdaniem Cipsoft mógłby dodać do tibi sądy, w których rozgrywały by się sprawy o zabójstwo czy tam nawet kradzież. :D
Taka rzecz dodała by smaczku tej grze oraz ograniczyła liczbę pk.
Nie wiem tylko jakby to było w praktyce...
Tibię trzeba zleeeppeeerować...
@Topic: Zły dział, debilny pomysł, gumisie, gargamel i bekon.
Master'ick
01-11-2007, 22:42
o ku**a jaki debil odkopał temat z 2003 roku!!!!!!!!???????
Marcin24
01-11-2007, 22:45
Nawet na datę nie popatrzyłem...
OMG leże.
Dziękujemy archeologom.
Arka_Sath_Wielki
02-11-2007, 11:10
prehistoria-starozytnosc-sredniowiecze-nowozytnosc-wspolczesnosc- "PREHISTORIA" ?? ehh zal :P
Moim zdaniem Cipsoft mógłby dodać do tibi sądy, w których rozgrywały by się sprawy o zabójstwo czy tam nawet kradzież. :D
Taka rzecz dodała by smaczku tej grze oraz ograniczyła liczbę pk.
Nie wiem tylko jakby to było w praktyce...
No nawet to nie jest takie glupie! moglyby tez byc wiezienia tibijskie! i krzesla elekrtyczne poprostu energy field a na fieldzie krzeslo :p:p:p
Articuno
02-11-2007, 15:39
Ja uwazam ze powinny byc kary za nieuzasadnione zabojstawa bo to jest niedozniesienia zeby nie mozna bylo spokojnie wyjsc z depo! Natomiast jaknajbardziej mozna kogos ukarac za kradziez czy shakowanie smiercia ale to tylko w tych wypadkach!
po co odświeżyłeś temat sprzed 4 latach !!??
A ja proponuje nagrodzić banem pana, który odkopuje tematy sprzed paru lat :p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.