PDA

Pokaż pełną wersje : Jaki progs?

gorgi
12-11-2004, 17:34
Hiho all , małe pytanko jakiegoś progsu używacie i czy moglibyście podac link? albo chcociarz namaiar

PS.
jakby co chodzi mi o progs do fakeow XP

Vamerian
12-11-2004, 17:46
Paint => Jest w każdym systemie :)
Adobe Photoshop => Do tego linku raczej nie ma musisz kuic lub ten tego załatwic ;)

ssjgt
12-11-2004, 17:49
Oj nie zgodze sie z toba zawsze jest trial >.< www.adobe.com :>

dap-galothij
12-11-2004, 17:55
ja zrobiłem 2 historyjki fake'owe w paincie i nie moge ich wkleić na forum.
Daję zarządzaj załącznikami,wybieram i daje upload, po chwili wyskakuje mi cośtam po angielsku(nie pamiętam tekstu, ale chodzi o to, że nie można wkleić) i mi się nie wkleja:/:(

co ja mam zrobić??

re@topic: Paint nawet nie jest taki zły, tylko nie ma tam dobrej czcionki:(. trzeba zrobić badziewne, albo wklejać literki.

P.S.napisałem to tutaj, bo to jest temat ze sprawami technicznymi, a nie chciałem robic nowego.

Pua
13-11-2004, 20:19
W tym dziale się pokazuje FAKE'i .

TOPIC@ Paint .

Dr.Unknown
18-11-2004, 20:44
ja zrobiłem 2 historyjki fake'owe w paincie i nie moge ich wkleić na forum.
Daję zarządzaj załącznikami,wybieram i daje upload, po chwili wyskakuje mi cośtam po angielsku(nie pamiętam tekstu, ale chodzi o to, że nie można wkleić) i mi się nie wkleja:/:(

co ja mam zrobić??

re@topic: Paint nawet nie jest taki zły, tylko nie ma tam dobrej czcionki:(. trzeba zrobić badziewne, albo wklejać literki.

P.S.napisałem to tutaj, bo to jest temat ze sprawami technicznymi, a nie chciałem robic nowego.www.imageshack.us (http://www.imageshack.us)

dap-galothij
18-11-2004, 20:55
Bardzo dziękuę dr. unknown:):D