Pokaż pełną wersje : 13 lvl na BH
dfgdgdgggggggggggggggggggggg
Bardzo dobrze że beholdery lecisz na 13 lvlu tylko czemu taki słaby sprzecik :evul: hrhrhrhr 8o
Komentujcie moja notatke i prosze o dorady?
Kto jeszcze umieści tu SS z BH?
bałem sie że go strace i niebralem Noble armor,Plate legs i Stell Helmet i Fire Sword i wzielem najgorszy na BH
hehe....
Gandalf Black
12-11-2004, 18:02
Ehh Dla ciebie Bylo by lepiej jak bys wziol FSa :] Ale bierz cały sprzęcik raz sie zyje i trzeba ryzykowac :] Zobaczysz lepiej sie gra jak adrenalina skacze :]
Lamdar II
12-11-2004, 18:17
No no niezle 13lvl bh .. zapewne ihy i hmmki :P .. ale i tak gz :]
Niemiałem żadnych Ichów i tylko 2 HMM !!
jak widać
Hetman_Palek
12-11-2004, 18:59
ja jak bylem na rotach kolo BKQuest to ktos zlurowal BH i jak mialem 10 lvl i skille okolo 30+/25+ palkiem ze strzal ubilem sam go !!!
wiec na 13 lvlu to problemu nie ma aby to zrobic... :)
Stefan12532
12-11-2004, 19:21
Wow jetsem pod wrazeniem gratz :D na takim lev
Noo nieźle :] ja swojego pierwszego Bh zsolowałem na 20lvl xP
Widze Tibie GG :D Też sie znudziły ciągle gasnące pochodnie i brak światła w ciemnych jaskiniach?? :D
Dobre na 13 lvl rozwalasz beholdera gratz,ale sprubuj nastepnym razem bez tibigg;)
W tamtej dziurze to normalne :P
Ja też tam chodziłem na tych lvlach ~13.
Wchodzisz i od razu na bh, i szybko go rozwalasz :P
Ja beho bilem i na 9lvl (typowa metoda: dol-hmm dol-hmm) ale i tak Gz
i na przyszlosc chodz z fs bo "tzra ryzykowac" :p
http://republika.pl/blog_ao_261985/380524/tr/bh2.jpg
Tak bedzie lepiej widac ^^
@ Topic No ładnie 13 lvl na dodatek knight ubil bh ale według mnie nie było tak trudno bo nie summowal duzo skeletów ; )
@Up
Co to za problem ubic bh zlazac na doł i do góry ?? ja tak ubiłem Giant Spidera na 11 lvl drutem >.>
Up@ GS'a ubiles na 11 lvlu ? Buahaha a to dobre. Akurat jest on od ciebei w tym momencie 7 - 10 razy szybszy. Bodajże jesteś tak samo szybki na 70 lvlu, bądź 50 z bohami -.-....
Up@ GS'a ubiles na 11 lvlu ? Buahaha a to dobre. Akurat jest on od ciebei w tym momencie 7 - 10 razy szybszy. Bodajże jesteś tak samo szybki na 70 lvlu, bądź 50 z bohami -.-....
Jezu jak nie umiesz czytac po co sie wypowiadasz co ma szybkosc jak sam powiedzialem ze sachodzilem na dol i do gory? W dziale filmy masz filmik jak go ubiłem wiec sie przestan głupio wypowiadac i zajrzyj -.-
"Wielki wyczyn, małego człowieka"
Ja sorckiem rozwalam na 10 levelu Beholdera z hmm-ami (i oczywiście z magci shieldem na mana full czyli 95) :D
ja z Kolegą na BH
dzis SS zrobie z mojim sprzetem
Oj oJ .. tez Mi coś ja na Swoim palku 8 lvl chodzilem na beho i co :P
ja mojim palem na 15 lvl na cycach,poresztą sami zobaczcie:
http://republika.pl/blog_ao_261985/380524/tr/cyc.jpg
niedługo znowu zrobie cos ciekawego może z GS-a??
KaziuAldora
13-11-2004, 15:52
mialem 8 ihow zadnych hmm i 2 razy lepsze eq nawet niz to co miales sobie wzionsc i niedalem sobie rady mam 16 lev i skile 57/57 czy to nie fotomontarz??!!
8o :evul:
zalerzy też od miejsca gdzie jest ten BH
teraz macie tez mozje zdjęcie z shamana:
omg. wymiatasz :p chyba juz ktos ci mowil zebys wzial fs??? X( no nic jak ciebie to satysfakcjonuje to gz :D
:) chlopie wez daj sobie spokoj z tibia bo skille jak u de**** :) nie mam pytan :confused: skoncz z ta gra bo jak sie widzi takich jak ty to tylko server zasmiecaja i szkoda ze nie mozna napisac do GM zeby cie wywalili!!! NOOB!!! :evul:
Paladyneczek (hiberna)
02-12-2004, 21:03
na twoim lvlu nie opyla ci sie chodzic na bh ;/
ale i tak gratz moze to tylko dla satysfakcji :P
Walekifa
02-12-2004, 23:08
Co ma wiatrak do piernika?? :P (że przy wiatraku piernik znika)
Ja na 10lvl NA mino guardy i cycle chodziłem i co??
a na 11 lvl mnie orc berserker(czy jak mu tam) :berserk: zabil :P :cup:
Ten korek 11 ma z garem...........jest zgarowany 8o :p
BoLo...............a moze to ja mam z garem?? ;( 8o :evul:
dfgdgdgggggggggggggggggggggg
LOL, ja pierwszego beho zabiłem sorkiem na 9 lvlu z 7 magic lvlem... Biore runkę fire fielda, wale beho, schodzę na dół po minucie wchodzę i w końcu zabijam beho...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.