Pokaż pełną wersje : Pekowanie Interegrum
Jak w temacie, ma ktoś jakieś głębsze info ? Z tego co wiem to gruba zadyma byla z tymi noob charami ;p
Thuygioshok
08-03-2008, 13:43
ehehehehehe
Kurwa nawet mnei nikt nie zawolal... ;g
Thuygioshok
08-03-2008, 14:00
Ja widzialem jak Drocan padal, fajnie jego cialo polecialo ;o
Ta, Drocan niby sam wlazl w trapa ;p
Edit:
Nie spamujcie juz tibia.com.. ormo ormo romo bedziemy miec lepsze fragi..
gratz :D filmiki dajcie ;] to moze sie zaczelo od tek akcji w ab :D?
Nie nas pytaj o filmiki, nas nie bylo. Bylismy tylko na jakiejs akcji w Venore i padl jakis 60 ek.
a ja slyszalem, co tez jest na tibia.com ze drocan etc padli od was :D
Szefie :)
08-03-2008, 17:22
hail Interregnum LEPSZE OD ZJEBANEGO ORMO!
Haha, na forum to t buksl i oziris sie bawili i pisali o arabach xd
Medivh Shady
08-03-2008, 18:08
tamci placza ze inte~ pkuje a jak xefu ze swoja banda pekuja to wszsytko jest wporzo :(
Thuygioshok
08-03-2008, 18:09
http://youtube.com/watch?v=u4qHlsicK-g
to kurwa jest muzyka
taa, a wowulustoon mefean/van deriuos/sniacy to nie sa chary ormo? o,O
Bartas15
08-03-2008, 20:08
Ormo to nooby to napewno Zomo i nóób charsy Darknes Purplesow tzn Intermediolanu czy jak kto woli Intermarche...
ORMO NOOBY!!!!
Jako naoczny świadek , obserwowałem całe zamieszanie .
Kilka-naście postaci biegało przez parę minut wokół w Venore a następnie
rzucili się za jakimś gościem w kierunku innych miast;P
Bardzo ciekawie tam było.
Parę osób padło , a lot z gościa podobno żadny (AoL)
Thuygioshok
08-03-2008, 20:17
@up
dobrze ze tam byles o,o kurwa ja bym sie bal bo by mnie trapneli i ded :\
@w dp
20:05 Royal Xellos [39]: Twuj poziom intelektualny jest tak niski ze rozmowa z toba mi uwlacza
muj poziom intelektualny jest niski
@Bartas
daaawno cie nie bylo i nie chodzi mi o forum
Ormo zabilo kiedys Drana i nam styka... Przynajmniej jakis godny uwagi frag.
Drana? Drana to ja bym ubil grajac 14 sorcem na bocie ;\
Nie ma to jak dran biegajacy na veno lair na czarnym hp i padajacy od 2 pallkow :<
Ormo zabilo kiedys Drana i nam styka... Przynajmniej jakis godny uwagi frag.
Lol oni ubili wiecej ludzi na jednej akcji niż twoja zalosna gildia przez caly rok (i to prawie same hlvl) wiec zalowo troche z tym dranem wyskakujesz
Lol oni ubili wiecej ludzi na jednej akcji niż twoja zalosna gildia przez caly rok (i to prawie same hlvl) wiec zalowo troche z tym dranem wyskakujesz
"Oni" czyli chodzi Ci o inter~?
Zauważ, że ormo to noobchary 20,30,40+
Doom Terror
08-03-2008, 23:34
nie jestes na biezaco na noobcharowej scenie
Kazi nic do Ciebie nie mialem nigdy, ale taki kozakos sie zrobiles jak wojna sie zaczela.
Ja zawsze bylem kozakiem, a passow rowniez nikt mi nie zabral ;p
Bartas15
09-03-2008, 00:50
Nooby hahhauahahauhhauiahauaauiahauahahauahahd
HAIL X(
Nooby hahhauahahauhhauiahauaauiahauahahauahahd
HAIL X(
Ale ze niby kto ?
Doom Terror
09-03-2008, 01:17
ci co Chuu~ ubili
fajter, damón to lama to wiadomoz e kazdego bije, ale kto ten 80+ lvl? chyba nie jest w wojnie a cie zajebal o.O?
Thuygioshok
09-03-2008, 09:11
kurwa boba ubili :FFFFF
Picinhoxs
09-03-2008, 09:17
Fayter jude padl;/
SpoconyKrystyna
09-03-2008, 10:07
ORMO prosze przestancie siac groze w Venore :( prosze nie pekujcie juz..
hehe ja mam tylko zabawe z tego ze nawet swoich supporterow zabijacie;] w ten sposob raczej wam niebeda wiecej pomagac bo kazdy wie ze to inter~ pekuje.zreszta ja jestem swe..albo esp.zalezy od forum na ktorym nobsy pisza;)
SpoconyKrystyna
09-03-2008, 12:25
hehe ja mam tylko zabawe z tego ze nawet swoich supporterow zabijacie;] w ten sposob raczej wam niebeda wiecej pomagac bo kazdy wie ze to inter~ pekuje.zreszta ja jestem swe..albo esp.zalezy od forum na ktorym nobsy pisza;)
ty jestes białowlosym notopem i niech juz tak lepiej pozostanie ...
Bartas15
09-03-2008, 16:40
Ty jesteś debilnym pracownikiem PKP bez reala z cyber imprezkami i włosami aka świński blond ,który pisze na forum posty na tematy o ,których nie ma pojęcia.Nikt z Ormo ,który pekuje teraz nie jest w Intercostam i nikt z nich z nami nie pekuje.
Elo
Thuygioshok
09-03-2008, 17:04
hehe ja mam tylko zabawe z tego ze nawet swoich supporterow zabijacie;] w ten sposob raczej wam niebeda wiecej pomagac bo kazdy wie ze to inter~ pekuje.zreszta ja jestem swe..albo esp.zalezy od forum na ktorym nobsy piszahahahaha xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
jak filusz mowil "plebsy tak beda myslec"
Ty jesteś debilnym pracownikiem PKP bez reala z cyber imprezkami i włosami aka świński blond ,który pisze na forum posty na tematy o ,których nie ma pojęcia.Nikt z Ormo ,który pekuje teraz nie jest w Intercostam i nikt z nich z nami nie pekuje.
Elo
musisz z-Update-owac se wiadomosci bo jestes bardzo bardzo nienaczasie,a pozatym twoje info opiera sie raczej na plotkach idiotow z forum...zreszta co ja sie dziwie.Sam jestes zagupi by cos wymyslec...
ps. teraz plx post na temat ortografi
Picinhoxs
12-03-2008, 21:11
Od walicie sie od suaa meawee to moj priwate bicz i tylko muj jak ktus morze po nim jehac to tylko ja rozumicie?!?!? Szmajl
Sua www.pkp.pl <<<offffficjalna fansite dal suyy
Bartas15
12-03-2008, 21:43
Nie wiem czy jestem za głupi.Ale w wieku 25 lat + nie chciałbym pisac na forum tibia.pl na temat pekowania w grze jakiejkolwiek.A ty niedosyc ,że to robisz to jeszcze twoja opisy są prymitywne i wogle jakieś nie do rzeczy.
Od walicie sie od suaa meawee to moj priwate bicz i tylko muj jak ktus morze po nim jehac to tylko ja rozumicie?!?!? Szmajl
Sua www.pkp.pl <<<offffficjalna fansite dal suyy
zastanawiam sie co mnie od 3 lat laczycie z PKP
mowie po raz xxx
NIE PRACUJE NA PKP
wystarczy czy dalej bedziecie te tanie txt sadzic
@pan up
widocznie niedorosles na to aby zrozumiec co sie mysli o dzieciach w moim wieku.Dorosnij ,pogadamy za 10 lat,a teraz do lozeczka spac bo juz po dobranocce
Szefie :)
15-03-2008, 01:32
przestan juz mowic ile to masz lat i ze wszyscy sa gowniarzami, ty oczywiscie nigdy nie miales 15 lat i nigdy nie palnales glupstwa/zachowywales sie jak idiota.
SpoconyKrystyna
15-03-2008, 08:04
mowie po raz xxx
NIE PRACUJE NA PKP
@pan up
widocznie niedorosles na to aby zrozumiec co sie mysli o dzieciach w moim wieku.Dorosnij ,pogadamy za 10 lat,a teraz do lozeczka spac bo juz po dobranocce
a ty suwa mewa to co? nocne seriale XXX, ANAL , HOT GIRL , HOT MEN , ORAL , 100% HARDCORE, Jazda na byku , Jazda bez gumki , 2 on 1, 3 on 1, 4 on 1 , riding horse , cofanie bułgara, nocne igraszki,starsze, 30+, teens, jazda z nastami,Amatorki,azjatki,hardcore z wietnamczykami,blondynki,brunetki,blondyn,brunet,f etysze, latynosi,latynoski,geje,interracial,murzyni,murzyn ki,owlosione,polskie dziewczyny,polskie nastki, z polykiem, puszyste lecz chętne , rajstopy, wytryski, wielkie kutasy, wysokie obcasy, zabawki ,
Yours
Spocony
Picinhoxs
15-03-2008, 09:17
mowie po raz xxx
NIE PRACUJE NA PKP
@pan up
Kłamca ja wiem lepiej co robisz co nie?
Wogole to sua wyglada na barmana ^^
ty no barman.. a moze batman ?
btw.
ZBANOWALI MI KRYSTYNE JHUAHUHAUAH ;)
Medivh Shady
15-03-2008, 15:10
Nie wiem dlaczego , ale zawsze jak cos sua napisze w jakims temacie to odrazu rozmowa na konkretny temat sie konczy a zaczyna sie jazda po sule . Przyjemnosc wam to sprawia ? Nie znacie go z rla wiec nie wiecie jak sie zachowuje i jaki jest naprawde ( no chyba ze macie talent oceniania ludzi po fotografiach ) .
@ap
<3
@sua
medi ma racje :D odpierdolcie sie od niego-są lepsze tematy ;O ;P
przestan juz mowic ile to masz lat i ze wszyscy sa gowniarzami, ty oczywiscie nigdy nie miales 15 lat i nigdy nie palnales glupstwa/zachowywales sie jak idiota.
majac 15 lat zachowywalem sie na 15 nie jak niektorzy na 5 i pol
no i padłem też .... :/ loot: DSM, P AMMY, 5bp SHP, 3bp MP, i trochę innych rzeczy.
Mar 23 2008, 15:23:28 CET Killed at Level 53 by Lucius the Sorcerer
and by Altymeri Averion
Rycerski Cinek
23-03-2008, 23:55
Oziris lajzo zmieniaj ten avatar ns'ie bo walisz wermachtem o.o
wesloych swiat hail :confused:;(:baby::cup:
Mar 24 2008, 01:42:38 CET Killed Van Dragoon at Level 105 ok
xD
Picinhoxs
24-03-2008, 08:37
23:11 Mclusky [111]: exura full
Pokazal klase pvp z ots :s
Thuygioshok
24-03-2008, 08:59
haha xD pokazal i to 3x
mclusky ostatnio sie czai i armory zabiera kolo dc szczegolnie knightom./
i tak padl :P
gz gujs :***
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.